Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

he he ja tez uwielbiam robic zakupy do Bobiego i jak juz kupuje to pozadnie a nie brudze sie na 50zl tylko minimum 100zl, mnie nikt nie chamuje sama znam umiar i wiem co mi jest potrzebne i kiedy:)

Posted

[quote name='kalyna']No ja na szczęście zanim coś kupię to 15 razy się zastanowię, ale jak czegoś nie ma a jest potrzebne to trzeba kupić
no ale jak bez przysmaków Ciapka czegoś uczyć, ale musi mieć legowisko, bo jak bezdomny chodzi od pokoju do pokoju (i tak chodzi), ale on potrzebuje kaganiec, bo jest zły, itp :) zawsze wymówki jakieś się znajdą :D[/QUOTE]

Tez bym tak chciala :D Ja staje nagle przed czyms w sklepie i mysle sobie "a co mi tam, kupuje" :lol:
Legowisko nam tez sie nowe przyda, ale ja chyba znow zdecyduje sie na dzieciecy materacyk :diabloti:

Posted

makot'a;16834335 napisał(a):
O, widzę że i u Was wyjątkowe dni - psy na salony zawitały! :D
To wyjątkowo udany okres dla Sonii i Basty jak widzę, hehe.

Ale za dł€go nie siedziała.. od razu do drzwi się pakuje i na słonku woli się wygrzewać :)

Posted

[quote name='kamilka91']Znęcasz się :mad:[/QUOTE]
Taaa :) dla bezpieczeństwa innych osób.. w sumie go nosił aby się przyzwyczaił, bo do weta sama z nim pójdę, więc zabezpieczenie musi być, tak samo jak są goście w domu to nie chodzi i nie zebrze o jedzenie... ale teraz znowu się użala nad swym losem.... :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Uoooo jaka tez ma niezadowolona minke :shake: ale rozumiem , bezpieczenstwo przede wszystkim ;)[/QUOTE]
on jest bezczelny :lol:
była sąsiadka na kawie i podszedł i jej w oczka patrzył z miną "właśnie ucieka ze mnie ostatnie tchnienie" a potem dawał jej łapkę, i współczuli mu Pańci :)
ehh ale jestem okrutna :D a pies o 180 stopni się zmienia w kagańcu :lol: