Ptysiak Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Ja to ciągle marznę :evil_lol: ale uwielbiam zimę :loveu: Quote
Aleks89 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Dzizas jaką ja jestem znakomitą personą skoro ludzie przeze mnie chcą uciekać z dogo:diabloti:Dziewczyno jak Ty sobie w życiu poradzisz skoro ja nic ci nie zrobiłem ,a uciekasz. Quote
Klaudia&Aza Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Dzieńdoberek, ale nas dawno u Was nie było :oops:;) Quote
makot'a Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 kalyna napisał(a): Nie mogę zebrać się, aby wrócić na dogo.. czytam Wasze galerie i jestem na bieżąco... no ale pisać mi się nie chce :oops: Ja tak samo, też ostatnio coś się nie mogę zmusić do dogo... tzn. nie żebym chciała stąd odchodzić, czy coś... ale właśnie... pisać mi się nie chce :D Quote
kalyna Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 makot'a;20048687 napisał(a):Ja tak samo, też ostatnio coś się nie mogę zmusić do dogo... tzn. nie żebym chciała stąd odchodzić, czy coś... ale właśnie... pisać mi się nie chce :D to jest już nas dwie :D :D ale dla jasności to uczyć też mi się nie chce :mdleje: Quote
makot'a Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 kalyna napisał(a):to jest już nas dwie :D :D ale dla jasności to uczyć też mi się nie chce :mdleje: Mi też sie nie chce... CHOCIAŻ nie jest tak źle, bo mam nowy program do 3D i chęc poznawania go, pcha mnie poniekąd do roboty... i czasem sobie dłubię faktycznie przy projektach :D Aczkolwiek, ja nadal walczę z poprzednim semestrem, więc roboty jest o wiele więcej... no i projekt inżynierski czeka :diabloti: A moje życie kręci się pomiędzy psami, a facebookiem... przykra prawda :D Quote
kalyna Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 makot'a;20048846 napisał(a):Mi też sie nie chce... CHOCIAŻ nie jest tak źle, bo mam nowy program do 3D i chęc poznawania go, pcha mnie poniekąd do roboty... i czasem sobie dłubię faktycznie przy projektach :D Aczkolwiek, ja nadal walczę z poprzednim semestrem, więc roboty jest o wiele więcej... no i projekt inżynierski czeka :diabloti: A moje życie kręci się pomiędzy psami, a facebookiem... przykra prawda :D wooow co to ciekawość robi z człowiekiem :diabloti: pssst ja tam się teraz na tych studiach nie widzę, bo tego to ja nie ogarniam.... nowa szkoła i wsio nowe.. tak FB jest straszny... tak uzależnia.. i nie idzie się uwolnić bo tam ciągle coś się dzieje... :mad: ogólnie to zapomniałam... Wiiitam wszystkich :multi: no i cieszymy się z nowej osoby w naszych skromnych progach :) aa zdjęcia? :hmmmm: no proszę Was... nie męczcie mnie tak.. bo i bez tego trudno żyć bez dogo :D Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 kalyna napisał(a):aa zdjęcia? :hmmmm: no proszę Was... nie męczcie mnie tak.. bo i bez tego trudno żyć bez dogo :D Ale jesteś uzależniona :eviltong: Quote
kalyna Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 magdabroy napisał(a):Ale jesteś uzależniona :eviltong: jak wszyscy, którzy na dogo są codziennie :diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 dobry wieczór ;) jutro idziemy z Neronem na szczepienie przeciw wściekliźnie , zobaczymy czy dostanie serduszko :cool3: Quote
kalyna Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 dOgLoV napisał(a):dobry wieczór ;) jutro idziemy z Neronem na szczepienie przeciw wściekliźnie , zobaczymy czy dostanie serduszko :cool3: Witamy ;) ooo ;) u nas nie dają :shake::shake:mam wszystkie 3 zaszczepione, a żaden nie ma tabliczki :-( jak Sonię szczepiłam u Waszego weta po operacji też nic nie dostałam... nikt nas nie lubi :diabloti::diabloti: Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 kalyna napisał(a):Witamy ;) ooo ;) u nas nie dają :shake::shake:mam wszystkie 3 zaszczepione, a żaden nie ma tabliczki :-( jak Sonię szczepiłam u Waszego weta po operacji też nic nie dostałam... nikt nas nie lubi :diabloti::diabloti: U nas też nigdy nie dawali :shake: od pewnego czasu zauważyłam że dopiero dają , ostatnio szczeniak który niedaleko nas mieszka też miał na obróżce takie serduszko a jest 'kundlem" wiec moze i mój kundel dostanie :cool3: chociaz mało ostatnio ich mieli , mam nadzieję że domówili :lol: Quote
RobertoRM6 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ma ktoś takiego pojętnego owczarka niemieckiego? :) http://www.youtube.com/watch?v=TTlYe8stpbg A tu jego zabawa z królikiem. http://www.youtube.com/watch?v=MEyaWTB9e1I Zapraszam do obejrzenia i subskrybowania. Quote
kalyna Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 RobertoRM6 napisał(a):Ma ktoś takiego pojętnego owczarka niemieckiego? :) http://www.youtube.com/watch?v=TTlYe8stpbg A tu jego zabawa z królikiem. http://www.youtube.com/watch?v=MEyaWTB9e1I Zapraszam do obejrzenia i subskrybowania. piękny pies ;) ale może załóż mu własny wątek i tam dawaj jego filmiki i zdjęcia.. a my przyjdziemy Was podziwiać ;) Quote
Recommended Posts