Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']wiesz z tym waleniem z główki to w ogóle jest śmiesznie.. bo Gandzik biega i go wołam.. robi siad i go głaskam... a on ma zaciesz i puk :mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzień dobry :)

Posted

witamy wszystkich w naszej galerii :multi:

dzięki za takie miłe komentarze :multi: i super, że nad odwiedzacie, jak my nie możemy :mad:
tak to znowu był odwyk :placz::placz::placz:już mam dość :placz:

Taak to jest nadal ten sam szczeniak.. może trochę urósł, ale móżdżek nadal ten sam :evil_lol::evil_lol:

z nowości to Gandzik ma nowy sposób na zabawę.. podgryzanie Ciapka.. a jego to tak niesamowicie denerwuje... Sonia tez gówniarza ma dość, bo jej na głowę chce wejść... no ale to nie nowość...w ogóle to Ciapek udaje takie nieszczęście, że słów brak.. robi wieeeelkie oczka i tym samym ma wszystko co chce dostać :mad:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ciapulec to ma przerabane :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol:
[quote name='biscuit']Młodość Ghandiemu uderza do głowy :D Ale przejdzie mu - pomęcz się tak jeszcze z rok, a Ci facet wydorośleje ;)
Ale Ciapek to faktycznie nieszczęsny :)
wiem.. nie jest najgorzej,ale chwilami mi wszystko opada jak widzę jego pomysły :evil_lol:
z drugiej strony jest zabawnie... ale już i tak jest lepiej niż jakiś czas temu :evil_lol:

makot'a;19807507 napisał(a):
A właśnie - czy jajka Ghandiego już wzięły górę nad mózgiem? :diabloti:

nie jeszcze :evil_lol::evil_lol: albo tego nie zauważyłam... w sumie to zabiera się za Sonię, ale za Ciapka od samego początku.. łomotów nie ma :evil_lol:
[quote name='unikatowydiament']witamy się,miłej niedzielki:)

witamy :multi:

ja wysiadam... od piątku miałam gości, jedni pojechali, przyjechali drudzy.. wszyscy z dziećmi... :mdleje:
jadę do Poznania odpocząć :evil_lol: pewnie będzie znowu odwyk :mad:

Posted

[quote name='Kaaasia']I zostawisz nas tak bez chociaż jednego zdjęcia :placz:

hmmmm
dobra to cuś wstawię :lol:

bo to reszta, którą mam i to jeszcze sprzed studiów :roll:

zdjęć ostatnio nie robiłam :mad: brak czasu, chęci i pogody.. wszystko przeciwko mnie :placz::placz:

spie.... popsułam te zdjęcia :placz::placz:

W Ciapka szelkach :lol: :lol: