Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem w domu, ale....
byłam parę spraw pozałatwiać i jedzonko kupić na weekend dla psów.. no i zleciało mi pół dnia...

zaraz spadam na dwór, bo jest szał ciał :lol:
nie było mnie w domu od niedzieli, a mam wrażenie, ze cały miesiąc minął... jak ja to ogarnę :mad:

Aganela u mnie to skakania, piszczenie itp jest.... :mdleje:

aaa i kompa zaniosłam do naprawy... oby zreperowali mi tego neta, bo kolejnego tygodnia na odwyku nie przeżyję :D

a taki Sonia ma krawat.. cały podszerstek jej wyszedł, a ten krawat trzyma się mocno.. muszę jej go dobrze zgrzebłem przejechać :lol:

Gandi ma trójwymiarowy cień :lol:

akcja obroże :roll:

Posted

[quote name='aganela']jakie masz zgrzebło dla Soni? Bo ja mam taki jakby grzebień i dla Saby był ok,ale chyba dla Luny to za mało na jej sierściuchę...
hmm nie wiem.. jakieś ponad 10 letnie.. i daje radę.. tylko się rozlatuje, a co będzie następne to nie mam pojęcia...

poszukaj na owczarkop.. tam sporo DONów jest ;)
[quote name='Aleksandra95']Heeej :) ale kurde szaleją .:D zawsze takie energiczne fotki.:) u nas też dużo fot.:):)
bo te moje psy to psychopaci :lol:
oczywiście zaraz wpadnę do Was ;)

Posted

Jak to jest ,że wychodzą ci zawsze takie ostre zdjęcia nawet w ruchu? :)
Madzia ja mam podobny grzebień,ale chciałbym jeszcze coś na gęste portki itp.bo to powoli nie daje przy Lunie rady..

Posted

[quote name='aganela']Jak to jest ,że wychodzą ci zawsze takie ostre zdjęcia nawet w ruchu? :)
Madzia ja mam podobny grzebień,ale chciałbym jeszcze coś na gęste portki itp.bo to powoli nie daje przy Lunie rady..[/QUOTE]

a furminator ??

Posted

[quote name='Kaaasia']Nie psychopaci tylko pełne energii, zadowolone z życia stado :cool3:
ten opis to o Sonii i Ciapku.. Gandzik to na 100% jest nie do końca normalny :evil_lol:
poszłam mu dać jedzenie, a on mi z główki napodał :mad:
[quote name='magdabroy']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0424.jpg?t=1348953145 wariaci :D:D:D

Ja mam coś takiego: http://allegro.pl/zgrzeblo-do-pielegnacji-siersci-furmaster-combee-i2614356842.html tylko innej firmy i sprawdza się świetnie ;)
oo tak ;)
no ja mam coś podobnego, ale o połowę krótsze... z 10-15 ząbkami i wszystkie jednakowej długości.. no takie coś...
[quote name='dOgLoV']Już powoli zaczynam sie gubić gdzie jest Sonia a gdzie Ghandi :lol:

zdjęcie super :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0387.jpg?t=1348953054 Onek z dwoma ogonami :evil_lol::loveu:
Ani mi nie mów/pisz.. wieczorem jak idę, a oba wariują i się potknę itp, czy wpadną do domu to jest hasło: Sonia... jak nie reaguje to to na pewno jest Gandzik :lol:

szkoda, że ten Łonek nie ma dwóch mózgów :roll: jak z sumuję to może uzbiera się na jeden....
[quote name='aganela']Jak to jest ,że wychodzą ci zawsze takie ostre zdjęcia nawet w ruchu? :)
Madzia ja mam podobny grzebień,ale chciałbym jeszcze coś na gęste portki itp.bo to powoli nie daje przy Lunie rady..
bo ja zawsze robię fotki na manualu... jak robię na sporcie to szlag mnie trafia, bo kolory mdłe, i przeważnie rozmazane są.. musze tylko nad ostrością popracować, bo to leży...
ja robię dłuższy czas i wyższe ISO przy tym.. teraz się ogarnęłam, ale na początku to robiłam na czasie 1/1000s :mdleje: i zła byłam, ze takie ciemne foty wychodzą itp.... no, ale ja uczę się na podstawie prób i błędów :D teraz robię tak na 1/200-1/500... ale zadarza mi się zaszaleć do 1/1000 ale to wiem kiedy mogę sobie na to pozwolić ;)
[quote name='dOgLoV']a furminator ??
:niewiem:

makot'a;19770704 napisał(a):

aaa :loveu: :loveu: mów mi tak, o tak, mów mi tak :evil_lol:

ale mnie dzisiaj podnerwił.... o ile Sonię umiem ogarnąć tak tej paskudy nie. Popisał się, a jakby inaczej... nawet mu powiedziałam, ze jaja mu urnę.. i się nie przejął... paskuda jedna no... teraz sie wyżaliłam i skutecznie odechciało mi się szczylków, a samców to już w ogóle...., bo normalnie ot był to to aniołek.... dlaczego zawsze przy 2 podwórkach są takie akcje.. dlaczego.. ja wiem, ze tam są ONy, ale to jakis koszmar jest.. nawet Ciapek, który na spacerze to psi przyjaciel jest, albo udaje, że żadnego psa nie widzi, tak tam też musi pokazać co to nie on... I to nawet jak każdy idzie osobno... bo jak idzie stado to jest kaplica....

noo i sąsiadki boja się Gandzika i on na pewno ugryzie :loveu: więc na spacery mam wyprowadzać go tylko po 22 wnocy.. ale też nie, bo hałas robimy i dzieci budzimy jak go szkolę... na serio była taka akcja :mdleje:

i widzicie na tych zdjęciach jaka wyleniała jest Sonia? nie dość, że tą sierść na palcach mogę policzyć to jest pomarańczowa... ale ją zaprawiłam....