Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, hej i jak tam na studyjach? Dziś się dowiedziałam,jak mam beznadziejny plan:oops: ani pon, ani piąt.wolnego:oops:a już miałam nadzieję,że w końcu będzie wolny jakiś dzień i spędzę więcej czasu w domu z futrami:oops:

Posted

doberek:)

My raczej byśmy brali Onka,nie na wystawy,to nie dla Nas,pomału zaczynamy szukać renomowanych hodowli,i nawiązywać kontakt,aby znaleść przyszłych rodziców,a Onek to będzie raczej krótkowłosy.A oczywiście jak będzie potrzeba,to z rad skorzystamy.

pozdrawiamy:)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Witaj ;)
Co do tych rozmow o bezsensownym siedzeniu na kompie do pozna... o to i jestem

Nie zdradzilas coz to za marzenia masz wymagajace nakladow finansowych, zdradzisz? ;)

Gnioty Ciapowe mrrr

A to
http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0855.jpg?t=1348603340
Piekne, no PIEKNE :loveu:
hahah to jest nas więcej.. czyli nocne marki nadchodzą :lol:
zdradzę jak już będę TO mieć.. na pewno się pochwalę... :D ehh tylko nie wiem czy dopiero na gwiazdkę nie dostanę.. o ile dostanę.. bo na listopad zaplanowałam inne wydatki, oczywiście związane z psami, a jakby inaczej :lol: muszę z tatą pogadać, czy wesprze córeczkę finansowo :D
aaa dziękować :loveu:
[quote name='magdabroy']Wczoraj jak szłam spac były tylko zdjęcia Ciapka :) Dziś zaglądam i widzę, że Sonia też się pojawiła
bo ja mam takie tempo z tym dodawaniem zdjęć :roll: teraz gandzik na fotkach będzie okazjinalnie.. starczy go w galerii na parę tygodni :D
[quote name='phase']Uchole.http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/beztytuu1_zps3c913d6e.jpg?t=1348509044
to uszy a'la falbanki :lol:
[quote name='Izabela124.']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0022_zpsbaf5f524.jpg?t=1348509106 poza wystawowa genialna
nioo przedawkował z tymi Owczarami... nawet Gandzik się tak nie ustawia...
[quote name='aganela']Hej, hej i jak tam na studyjach? Dziś się dowiedziałam,jak mam beznadziejny plan ani pon, ani piąt.wolnego:oops:a już miałam nadzieję,że w końcu będzie wolny jakiś dzień i spędzę więcej czasu w domu z futrami
jestem wykończona.. wyszłam z domu o 6.10 a wróciłam o 19.50 :mdleje: a byłam w Poznaniu tylko na goopie 2 godziny.. no ale tak jest jak nie ma czym się dostać :mad:
co gorsza to w niedzielę się wyprowadzam :placz::placz:a
plan nawet fajny.. jeszcze seminarium nie mam w planie zamieszczonego, ale jak na razie to środy i piątki są wolne... oby tylko nie zapeszyć.. ale pies na studia nie jedzie, bo nei wytrzyma wtorku.. ponad 10 godzin sam w mieszkaniu :angryy:
[quote name='unikatowydiament']doberek:)

My raczej byśmy brali Onka,nie na wystawy,to nie dla Nas,pomału zaczynamy szukać renomowanych hodowli,i nawiązywać kontakt,aby znaleść przyszłych rodziców,a Onek to będzie raczej krótkowłosy.A oczywiście jak będzie potrzeba,to z rad skorzystamy.

pozdrawiamy:)
no to tak jak ja szukałam ;) tylko ja na wystawy nie chcę :roll:
jak będziecie miec nazwy hodowli to pisz śmiało.. może coś doradzę ;)
[quote name='dOgLoV']zdjęcia

piękne

http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0855.jpg?t=1348603340 mówcie co chcecie ale to zdjęcie jest wyjątkowe :loveu:
dzięki :loveu:
jutro odpisze na PW, bo nie wiem gdzie mam telefon..
[quote name=':: FiGa ::']Witamy sie :)

siemka wszystkim :multi:

dla wtajemniczonych owczarkarzy to w moim wątku na pewnym forum sa zdjęcia rodzeństwa gabdzika, czyli jednego brata i siostry i bonusik, zdjęcia mamusi w całej okazałości :loveu::loveu: więc jakby co to zapraszam... zdjęcia nie są moje, dlatego tu ich nie wstawię :shake:

Posted

Luknełam sobie tam;) i o rodzeństwo wydaje mi się podobne do mamusi... a Gandi to nie wiem...on na razie umaszczenie ma ciemniejsze i może to tylko zdjęcia...:oops:ale tamte jakieś takie duże się wydają, a Gandi drobny?:oops:

Posted

[quote name='aganela']Luknełam sobie tam;) i o rodzeństwo wydaje mi się podobne do mamusi... a Gandi to nie wiem...on na razie umaszczenie ma ciemniejsze i może to tylko zdjęcia...:oops:ale tamte jakieś takie duże się wydają, a Gandi drobny?:oops:[/QUOTE]

no mi się wydaje, że Gandzik ma takie samo umaszczenie jak rodzeństwo :)
a większe i potężniejsze są to fakt ;) ale winę zwalam na BARFa, bo jednak wszystko i Gandzika idzie wolniej tzn. rozrost.. Nie jest za chudzony, a jeść dostaje dużo :)

Posted

Nocne marki w polaczeniu z potrzeba bycia i rannym ptaszkiem w rezultacie daja dzienne zombiaki :evil_lol:

Mysle co to mogloby byc... i w pierwszej chwili mysle... nowy objektyw? :cool3: No nie kaz nam czekac do grudnia :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']eee owczarkopedia :lol:[/QUOTE]

Oj, to miałam na myśli :D
Mi się wydaje, że Gandzik jest ciemniejszy niż rodzeństwo - tzn. mniej podpalany :D
A ta siostrzyczka jego wcale nie taka potężna - ładniutka sunia z niej :D
Więcej rodzeństwa nie widziałam... coś przegapiłam?

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nocne marki w polaczeniu z potrzeba bycia i rannym ptaszkiem w rezultacie daja dzienne zombiaki :evil_lol:

Mysle co to mogloby byc... i w pierwszej chwili mysle... nowy objektyw? :cool3: No nie kaz nam czekac do grudnia :evil_lol:
Hahahah nooo tylko u mnie to bycie rannym ptaszkiem odpada :D

nic nie napiszę :evil_lol: bo jak nie będę umiała obsługiwać sie tym to tylko siara będzie :evil_lol:

makot'a;19729400 napisał(a):
Oj, to miałam na myśli :D
Mi się wydaje, że Gandzik jest ciemniejszy niż rodzeństwo - tzn. mniej podpalany :D
A ta siostrzyczka jego wcale nie taka potężna - ładniutka sunia z niej :D
Więcej rodzeństwa nie widziałam... coś przegapiłam?

noo pysk ma ciemniejszy, choć pewnie się jeszcze wybarwi :evil_lol:

jego brat jest na jeszcze poprzedniej stronie.. (31) tylko one bardziej kątowane od Gandzika mi się wydają... ja tam mam wrażenie, że moje maleństwo to jest taki malutki, niepozorny i w ogóle :mad:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ha, czyli jednak objektyw... :B-fly:
Bedziesz umiala, bedziesz, nie ma co sie bac :cool3:
no właśnie, to nie będzie obiektyw :lol:
więc mam czego sie bać :D
[quote name='Ptysiak']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0187.jpg?t=1348603310 piękny portrecik :loveu:

http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0854.jpg?t=1348603323 cudne!!! :loveu:

aaaa dziękować :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']Nie ma za co :loveu:

A teraz wstawiaj fotki dalej :diabloti:[/QUOTE]
byłoby zbyt pięknie, jakbyś nie domagała się zdjęć :diabloti:
noo coś będzie.... ale tylko Sonii :D
[quote name='Kaaasia']Ja bardziej stawiam na auto :eviltong:

Gandzik i tak najładniejszy ;)[/QUOTE]

nieee aż taki wydatek to nie jest :diabloti:

to tylko skromne 500zł :diabloti: o ile czegoś jeszcze nie wymyślę....

aaa dziękować :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']byłoby zbyt pięknie, jakbyś nie domagała się zdjęć :diabloti:
noo coś będzie.... ale tylko Sonii :D[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No to dziś Sonia, jutro Gandzia a po jutrze Ciapek:loveu: dobra zgadzam się :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No to dziś Sonia, jutro Gandzia a po jutrze Ciapek:loveu: dobra zgadzam się :evil_lol:

hmm zobaczymy co da się zrobić :lol:w

ogóle to Owczarom wolę portrety robić.. Ciap jest zbyt mały to ma w całości :evil_lol:

Posted

to byłoby na tyle.. mam jeszcze duuuużo Ciapka spacerowych.. jakieś portrety Gandzika, które mi się nie podobają.. ale jego macie jeszcze dośc po zdjęciach zlotowych.... no i podwórkowych bardzo dużo.. ale te Wam też już się znudziły..