aganela Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0316-1.jpg :evil_lol: czekam na foteczki ze zlotu:) Quote
*Magda* Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Umyłam podłogę, żeby była czysta jak wrócicie ;) Quote
M&S Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Przewietrzam.............................. Quote
łamAga Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 ciekawe jak wam tam jest na obozie :cool3: Quote
darii_iia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 ja też czekam, aż wrócicie z relacjami i fotkami ze zlotu. :) Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Przyszłam znowu przewietrzyć galerię ;) Quote
:: FiGa :: Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 I pozabijac pajaki... bo juz zaczely sie goscic :evil_lol: Quote
aganela Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Ale już niedługo;) i zobaczymy zdj.chyba ,że kalyna zostanie dłużej... Quote
kalyna Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Wróciłam :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: przyjechałam kilkanaście minut temu :diabloti: dzięki, ze zastałam galerię taką odświeżoną i bez pajęczyn itp :evil_lol: relacja i zdjęcia będą później jak się ogarnę :) było super :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a Wasze galerie to nie wiem kiedy odwiedzę :shake::shake: Quote
łamAga Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 ooo wróciłaś :multi::multi::multi::multi: ale super , juz sie nie moge doczekac zdjec i relacji :multi::multi::multi::multi: Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Super :multi: kalyna napisał(a): a Wasze galerie to nie wiem kiedy odwiedzę :shake::shake: Jak to kiedy? dzisiaj :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Kalyna, Ty jesteś z Krotoszyna prawda?? Właśnie w Mam Talent było dwóch braci, którzy trenują sumo i właśnie są z Krotoszyna i ponoć tam jest Klub Sumo ;) Quote
kalyna Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 jak miło, że cieszycie się z naszego powrotu :lol: zdjęcia będą pewnie jutro :roll: bo teraz to mi się ich nie chce zgrywać itp :( magdabroy napisał(a):Kalyna, Ty jesteś z Krotoszyna prawda?? Właśnie w Mam Talent było dwóch braci, którzy trenują sumo i właśnie są z Krotoszyna i ponoć tam jest Klub Sumo ;) :mdleje: żebym ja z dogo dowiadywała się takich rzeczy :o jutro powtórkę oglądnę... Faktycznie jest Klub sumo ;) Quote
*Magda* Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Cóż, poczekam na te zdjęcia do jutra ;) kalyna napisał(a)::mdleje: żebym ja z dogo dowiadywała się takich rzeczy :o jutro powtórkę oglądnę... Faktycznie jest Klub sumo ;) :evil_lol: Quote
phase Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Widzę, że bez żadnych złych wieści, więc było super ! :grins: :evil_lol: Fajnie, ze jesteście! Czekam na relacje i fotki. :) Quote
makot'a Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 No tutaj porządna ekipa sprzątająca była podczas Twojej nieobecności... co powiedzie, gdybym Was wynajęła do takiego dbania mi o pokój, co? :evil_lol: Ja też czekam na zdjęcia i relację z wybryków młodego! :diabloti: Ok, żart, wiem że był grzeczniutki :p Quote
M&S Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Fajnie, że już jesteś:) Czekamy na fotencje. Quote
Ptysiak Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Witamy i my :) Z tego co widzę to wyjazd był bardzo udany, super :multi: Czekamy na foteczki i relację :) Quote
*Magda* Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 makot'a;19641572 napisał(a):No tutaj porządna ekipa sprzątająca była podczas Twojej nieobecności... co powiedzie, gdybym Was wynajęła do takiego dbania mi o pokój, co? :evil_lol: Ja podziękuję ;) Wystarczy mi tego sprzątania :eviltong: Quote
Recommended Posts