Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0308-1.jpg[/URL] Onkowa miłość :loveu:
Ciapusiowi do szaleństw przydał by się kolega mniejszych rozmiarów ;)

Posted

[quote name='kalyna']
no i zauważyłam, że Sonii kontakt z suczka sąsiadki sie poprawił :multi: nie wystawia zębów, tylko bawią się w gonito przez płot :lol: I Gandzik też tak próbuje, ale on za wolny jest i nikt nie zwraca na niego uwagi :lol: [/QUOTE]

Widzisz jak Gandzia poprawił charakter Soni ;)

[quote name='kalyna']
Ciap oczywiście z debilami się nie zadaje :roll:[/QUOTE]

Jak tak możesz pisać o swoich psach :mad::eviltong:

Posted

[quote name='Kaaasia'][URL]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0308-1.jpg[/URL] Onkowa miłość :loveu:
Ciapusiowi do szaleństw przydał by się kolega mniejszych rozmiarów ;)[/QUOTE]
niooo :loveu:
i ciekawe kto mnie i 4 psy przygarnie, jak mnie z domu wywalą..... :mad:
[quote name='magdabroy']Widzisz jak Gandzia poprawił charakter Soni ;)

Jak tak możesz pisać o swoich psach :mad::eviltong:[/QUOTE]

dokładnie :loveu:

nie ja, a Ciapek tak o nich sądzi.. jak biegają przy płocie, a z drugiej strony sąsiadki suczka.. a jak przybiegną, popatrzą na siebie , zaszczeka któryś i znowu biegną..

Posted

[quote name='Kaaasia'][URL]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0308-1.jpg[/URL] Onkowa miłość :loveu:
Ciapusiowi do szaleństw przydał by się kolega mniejszych rozmiarów ;)[/QUOTE]

Otóż to :diabloti:
Do dzieła zatem :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.'][URL]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0350-1.jpg[/URL] piękny portret :loveu:[/QUOTE]
dzięki :loveu:
[QUOTE=makot'a;19553085]Otóż to :diabloti:
Do dzieła zatem :diabloti:[/QUOTE]

Buahahaha :D
nie chcę skończyć z 4 psami ;) na to to ja nie jestem gotowa :D

Ciapek kocha Owczary, Owczary kochają Ciapka i wszystko jest w idealnym porządku ;)

Posted

[quote name='kalyna']ja wiem, ze te fotki są nudne i w ogóle beznadziejne, ale ja uwielbiam siedzieć na podwórku i patrzeć jak psy wariują[/QUOTE]
Jak to są nudne zdjęcia, to ja w takim razie takie nudne zdjęcia lubię oglądać:lol:
A tych psich wygłupów to ci nawet zazdroszczę bo u mnie to tylko Aza jest taka chętne do zabawy a reszta to pobawi się chwilę, zaraz im nudzi i rezygnują:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Jak to są nudne zdjęcia, to ja w takim razie takie nudne zdjęcia lubię oglądać:lol:
A tych psich wygłupów to ci nawet zazdroszczę bo u mnie to tylko Aza jest taka chętne do zabawy a reszta to pobawi się chwilę, zaraz im nudzi i rezygnują:roll::evil_lol:[/QUOTE]

tło jest takie same..

no właśnie dzisiaj przegięły i każdemu pokazałam kto tu rządzi i był spokój....a zaczęło się jak zwykle od Sonii.
Ale później już było dobrze :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']
no właśnie dzisiaj przegięły i każdemu pokazałam kto tu rządzi i był spokój....a zaczęło się jak zwykle od Sonii.
Ale później już było dobrze :loveu:[/QUOTE]
Znaczy się porządki robiłaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Znaczy się porządki robiłaś :evil_lol:[/QUOTE]

poodkurzałam trochę :evil_lol:

i właśnie takich akcji u Sonii nie lubię... żebym Gandzię musiała ratować przed staranowaniem...
ehh najgłupsze co zrobiłam to chciałam nogą zatrzymać stado.. no i noga mnie teraz boli :p

Posted

[quote name='kalyna']poodkurzałam trochę :evil_lol:

i właśnie takich akcji u Sonii nie lubię... żebym Gandzię musiała ratować przed staranowaniem...
ehh najgłupsze co zrobiłam to chciałam nogą zatrzymać stado.. no i noga mnie teraz boli :p[/QUOTE]
Czasem trzeba :evil_lol:

Ja już się nauczyłam, że nie ważne co się dzieje- jak biegnie na ciebie stado to spieprzaj jak najszybciej (a u mnie stado spore bo Oli, dwa berneńczyki i seter :diabloti:)

Posted

[quote name='Kaaasia']Czasem trzeba :evil_lol:

Ja już się nauczyłam, że nie ważne co się dzieje- [B]jak biegnie na ciebie stado to spieprzaj jak najszybciej[/B] (a u mnie stado spore bo Oli, dwa berneńczyki i seter :diabloti:)[/QUOTE]
:evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']
Ja już się nauczyłam, że nie ważne co się dzieje- jak biegnie na ciebie stado to spieprzaj jak najszybciej (a u mnie stado spore bo Oli, dwa berneńczyki i seter :diabloti:)[/QUOTE]
Każdy patent nie jest zły. :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']O matko... :roll: Dobrze, że tej nogi nie straciłaś :evil_lol:[/QUOTE]
:lol: no to mam z czego się cieszyć :D
[quote name='Kaaasia']Czasem trzeba :evil_lol:

Ja już się nauczyłam, że nie ważne co się dzieje- jak biegnie na ciebie stado to spieprzaj jak najszybciej (a u mnie stado spore bo Oli, dwa berneńczyki i seter :diabloti:)[/QUOTE]
no to siła w tym stadzie jest... moje stado jest mniejsze i mniej waży :evil_lol:
i raczej jak biegnie ot myśli i mnie omija... a z ta noga to sama weszłam im w drogę...
aż się dziwię, że nie mam nawet jej uszkodzonej :niewiem:
[quote name='phase']Każdy patent nie jest zły. :evil_lol:[/QUOTE]
dokładnie :evil_lol:
[quote name='bianka19']hihiihihih.:evil_lol:

dzień dobry.;)[/QUOTE]

[quote name='justysiek']hejjjjjjjjjj:multi::loveu:[/QUOTE]
witamy :multi:
[quote name='Tyna21']Matko jaki Ghandi jest już duży :crazyeye:[/QUOTE]

jest duży, ale wydaje mi się, że ciut za chudy.. i nie wiem co zrobić aby przytył. Jak dostanie więcej jedzenia to i tak zostawia i już nie zje. Dopiero zacznie jeść świeże kości na kolejnym posiłku...

Posted

[quote name='Kaaasia']Ty się ciesz, że twoje stado myśli jak biega, bo nie wszystkie tak mają :evil_lol:[/QUOTE]

chociaż pod tym względem mi się ono udało :lol:

Posted

Musi być dyscyplina, bo weszłyby mi na głowę :mad:

Dla odmiany dzisiaj biegały i wariowały.. Sonia dogoniła Ciapka i go ciut nadusiła.. Ciap się zbulwersował i Sonię i Gandzię ustawiał po kątach.. najmniejszy ruch w jego stronę, a wojownik się w nim odzywał :mdleje: