Kaaasia Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [URL]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0308-1.jpg[/URL] Onkowa miłość :loveu: Ciapusiowi do szaleństw przydał by się kolega mniejszych rozmiarów ;) Quote
*Magda* Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='kalyna'] no i zauważyłam, że Sonii kontakt z suczka sąsiadki sie poprawił :multi: nie wystawia zębów, tylko bawią się w gonito przez płot :lol: I Gandzik też tak próbuje, ale on za wolny jest i nikt nie zwraca na niego uwagi :lol: [/QUOTE] Widzisz jak Gandzia poprawił charakter Soni ;) [quote name='kalyna'] Ciap oczywiście z debilami się nie zadaje :roll:[/QUOTE] Jak tak możesz pisać o swoich psach :mad::eviltong: Quote
kalyna Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [quote name='Kaaasia'][URL]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0308-1.jpg[/URL] Onkowa miłość :loveu: Ciapusiowi do szaleństw przydał by się kolega mniejszych rozmiarów ;)[/QUOTE] niooo :loveu: i ciekawe kto mnie i 4 psy przygarnie, jak mnie z domu wywalą..... :mad: [quote name='magdabroy']Widzisz jak Gandzia poprawił charakter Soni ;) Jak tak możesz pisać o swoich psach :mad::eviltong:[/QUOTE] dokładnie :loveu: nie ja, a Ciapek tak o nich sądzi.. jak biegają przy płocie, a z drugiej strony sąsiadki suczka.. a jak przybiegną, popatrzą na siebie , zaszczeka któryś i znowu biegną.. Quote
Izabela124. Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [url]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0350-1.jpg[/url] piękny portret :loveu: Quote
makot'a Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Kaaasia'][URL]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0308-1.jpg[/URL] Onkowa miłość :loveu: Ciapusiowi do szaleństw przydał by się kolega mniejszych rozmiarów ;)[/QUOTE] Otóż to :diabloti: Do dzieła zatem :diabloti: Quote
kalyna Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [quote name='Izabela124.'][URL]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0350-1.jpg[/URL] piękny portret :loveu:[/QUOTE] dzięki :loveu: [QUOTE=makot'a;19553085]Otóż to :diabloti: Do dzieła zatem :diabloti:[/QUOTE] Buahahaha :D nie chcę skończyć z 4 psami ;) na to to ja nie jestem gotowa :D Ciapek kocha Owczary, Owczary kochają Ciapka i wszystko jest w idealnym porządku ;) Quote
Klaudia&Aza Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='kalyna']ja wiem, ze te fotki są nudne i w ogóle beznadziejne, ale ja uwielbiam siedzieć na podwórku i patrzeć jak psy wariują[/QUOTE] Jak to są nudne zdjęcia, to ja w takim razie takie nudne zdjęcia lubię oglądać:lol: A tych psich wygłupów to ci nawet zazdroszczę bo u mnie to tylko Aza jest taka chętne do zabawy a reszta to pobawi się chwilę, zaraz im nudzi i rezygnują:roll::evil_lol: Quote
kalyna Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Jak to są nudne zdjęcia, to ja w takim razie takie nudne zdjęcia lubię oglądać:lol: A tych psich wygłupów to ci nawet zazdroszczę bo u mnie to tylko Aza jest taka chętne do zabawy a reszta to pobawi się chwilę, zaraz im nudzi i rezygnują:roll::evil_lol:[/QUOTE] tło jest takie same.. no właśnie dzisiaj przegięły i każdemu pokazałam kto tu rządzi i był spokój....a zaczęło się jak zwykle od Sonii. Ale później już było dobrze :loveu: Quote
Kaaasia Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='kalyna'] no właśnie dzisiaj przegięły i każdemu pokazałam kto tu rządzi i był spokój....a zaczęło się jak zwykle od Sonii. Ale później już było dobrze :loveu:[/QUOTE] Znaczy się porządki robiłaś :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [quote name='Kaaasia']Znaczy się porządki robiłaś :evil_lol:[/QUOTE] poodkurzałam trochę :evil_lol: i właśnie takich akcji u Sonii nie lubię... żebym Gandzię musiała ratować przed staranowaniem... ehh najgłupsze co zrobiłam to chciałam nogą zatrzymać stado.. no i noga mnie teraz boli :p Quote
Ptysiak Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 O matko... :roll: Dobrze, że tej nogi nie straciłaś :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='kalyna']poodkurzałam trochę :evil_lol: i właśnie takich akcji u Sonii nie lubię... żebym Gandzię musiała ratować przed staranowaniem... ehh najgłupsze co zrobiłam to chciałam nogą zatrzymać stado.. no i noga mnie teraz boli :p[/QUOTE] Czasem trzeba :evil_lol: Ja już się nauczyłam, że nie ważne co się dzieje- jak biegnie na ciebie stado to spieprzaj jak najszybciej (a u mnie stado spore bo Oli, dwa berneńczyki i seter :diabloti:) Quote
Ptysiak Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Kaaasia']Czasem trzeba :evil_lol: Ja już się nauczyłam, że nie ważne co się dzieje- [B]jak biegnie na ciebie stado to spieprzaj jak najszybciej[/B] (a u mnie stado spore bo Oli, dwa berneńczyki i seter :diabloti:)[/QUOTE] :evil_lol: Quote
phase Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Kaaasia'] Ja już się nauczyłam, że nie ważne co się dzieje- jak biegnie na ciebie stado to spieprzaj jak najszybciej (a u mnie stado spore bo Oli, dwa berneńczyki i seter :diabloti:)[/QUOTE] Każdy patent nie jest zły. :evil_lol: Quote
Tyna21 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Matko jaki Ghandi jest już duży :crazyeye: Quote
kalyna Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Ptysiak']O matko... :roll: Dobrze, że tej nogi nie straciłaś :evil_lol:[/QUOTE] :lol: no to mam z czego się cieszyć :D [quote name='Kaaasia']Czasem trzeba :evil_lol: Ja już się nauczyłam, że nie ważne co się dzieje- jak biegnie na ciebie stado to spieprzaj jak najszybciej (a u mnie stado spore bo Oli, dwa berneńczyki i seter :diabloti:)[/QUOTE] no to siła w tym stadzie jest... moje stado jest mniejsze i mniej waży :evil_lol: i raczej jak biegnie ot myśli i mnie omija... a z ta noga to sama weszłam im w drogę... aż się dziwię, że nie mam nawet jej uszkodzonej :niewiem: [quote name='phase']Każdy patent nie jest zły. :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie :evil_lol: [quote name='bianka19']hihiihihih.:evil_lol: dzień dobry.;)[/QUOTE] [quote name='justysiek']hejjjjjjjjjj:multi::loveu:[/QUOTE] witamy :multi: [quote name='Tyna21']Matko jaki Ghandi jest już duży :crazyeye:[/QUOTE] jest duży, ale wydaje mi się, że ciut za chudy.. i nie wiem co zrobić aby przytył. Jak dostanie więcej jedzenia to i tak zostawia i już nie zje. Dopiero zacznie jeść świeże kości na kolejnym posiłku... Quote
Kaaasia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ty się ciesz, że twoje stado myśli jak biega, bo nie wszystkie tak mają :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Kaaasia']Ty się ciesz, że twoje stado myśli jak biega, bo nie wszystkie tak mają :evil_lol:[/QUOTE] chociaż pod tym względem mi się ono udało :lol: Quote
Tyna21 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Kaaasia']Ty się ciesz, że twoje stado myśli jak biega, bo nie wszystkie tak mają :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie! ;) Quote
Klaudia&Aza Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Hej:) [quote name='kalyna']no właśnie dzisiaj przegięły i każdemu pokazałam kto tu rządzi i był spokój....a zaczęło się jak zwykle od Sonii.[/QUOTE] Dyscyplina musi być:evil_lol: Quote
kalyna Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Musi być dyscyplina, bo weszłyby mi na głowę :mad: Dla odmiany dzisiaj biegały i wariowały.. Sonia dogoniła Ciapka i go ciut nadusiła.. Ciap się zbulwersował i Sonię i Gandzię ustawiał po kątach.. najmniejszy ruch w jego stronę, a wojownik się w nim odzywał :mdleje: Quote
Recommended Posts