Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Jak będziesz zgrywała to formata znowu nie strzel :evil_lol: Dzień dobry :) Quote
kalyna Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Jak będziesz zgrywała to formata znowu nie strzel :evil_lol: Dzień dobry :) siemka :multi: hmm a czemu?:evil_lol: teraz już mam wszystko aby fotki przywrócić :D Quote
makot'a Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Nie nadążam tu ostatnio z czytaniem w ogóle! :roll: Quote
kalyna Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 makot'a;19489999 napisał(a):Nie nadążam tu ostatnio z czytaniem w ogóle! :roll: u mnie to jest jeszcze pikuś.. są galerie, gdzie nawet ja nie nadążam :roll: [quote name='dOgLoV']no to jedziesz z tymi fotkami :eviltong: na razie to robię miejsce na dysku, bo znowu wszystko pełne jest i nie mam gdzie zgrać.. no i mam pytanie techniczne.. jak wstawiacie filmiki to podstawiacie jakieś piosenki? no to bierzecie je z kompa czy neta? Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ja z kompa. Windows Live Movie Maker - chyba najprostszy program do zabawy z filmikiem.;) Quote
Aleksa. Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 jak robię przeróbki w filmiku to muzykę na kompie już dodaje. ;) jak nic nie przerabiam w filmiku to biorę jaką kolwiek piosenkę z YT :) Quote
Kaaasia Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Ja z kompa. Windows Live Movie Maker - chyba najprostszy program do zabawy z filmikiem.;) Nawet ja dałam radę a zdolności komputerowych nie mam ;) Quote
kalyna Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Ja z kompa. Windows Live Movie Maker - chyba najprostszy program do zabawy z filmikiem.;) oo tak, ten program jak dla mnie jest rewelacyjny. parę lat temu się nim bawiłam.. Aleksandra95 napisał(a):jak robię przeróbki w filmiku to muzykę na kompie już dodaje. ;) jak nic nie przerabiam w filmiku to biorę jaką kolwiek piosenkę z YT :) no właśnie, a jak bierzesz ta muzykę z YT? jaką opcja, bo na ten sposób nigdy nie robiłam... a nie chcę aby potem wykasowało mi dźwięk ... Kaaasia napisał(a):Nawet ja dałam radę a zdolności komputerowych nie mam ;) haha ja z tym się bawiłam jak byłam w technikum.... no i chyba wrócę do cyfrówki... lustro nie nagrywa ładnie :( a na kamerę to mnie nie stać.... tzn. lustro nagrywa, ale jak odtwarzam na kompie to jakby mi się zatykało :roll: czy to może jakieś ustawienia trzeba zmienić? no i zapomniałam napisać o mojej Ynteligencji :D jak przywracałam zdjęcia to chciałam tylko zdjęcia i zapomniałam o filmikach :mdleje: i teraz ich szukam po folderach, bo wtedy coś się zgrało.. ehh ja+komputer to jest masakra gwarantowana :( Quote
Aleksa. Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 wgrywam filmik na YT potem biorę edycje filmu i podmieniam dzwięk.;) a oryginał mam na komputerze :) Quote
makot'a Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 kalyna napisał(a):oo tak, ten program jak dla mnie jest rewelacyjny. parę lat temu się nim bawiłam.. no właśnie, a jak bierzesz ta muzykę z YT? jaką opcja, bo na ten sposób nigdy nie robiłam... a nie chcę aby potem wykasowało mi dźwięk ... haha ja z tym się bawiłam jak byłam w technikum.... no i chyba wrócę do cyfrówki... lustro nie nagrywa ładnie :( a na kamerę to mnie nie stać.... tzn. lustro nagrywa, ale jak odtwarzam na kompie to jakby mi się zatykało :roll: czy to może jakieś ustawienia trzeba zmienić? no i zapomniałam napisać o mojej Ynteligencji :D jak przywracałam zdjęcia to chciałam tylko zdjęcia i zapomniałam o filmikach :mdleje: i teraz ich szukam po folderach, bo wtedy coś się zgrało.. ehh ja+komputer to jest masakra gwarantowana :( Spróbuj otworzyć w innym programie. Mi z lustra na windowsowych też tnie, ale jak otworzę w All Playerze itp. to idzie ładnie ;) Bartek mi tłumaczył czemu tak się dzieje, ale oczywiście nie pamiętam :lol: Quote
kalyna Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='Aleksandra95']wgrywam filmik na YT potem biorę edycje filmu i podmieniam dzwięk.;) a oryginał mam na komputerze :) spróbuję ;) jak będę mieć czas ;) makot'a;19490245 napisał(a):Spróbuj otworzyć w innym programie. Mi z lustra na windowsowych też tnie, ale jak otworzę w All Playerze itp. to idzie ładnie ;) Bartek mi tłumaczył czemu tak się dzieje, ale oczywiście nie pamiętam :lol: oo właśnie, tego programu mi brakowało..bo kiedyś go miałam, a potem był format :roll: zaraz wypróbuję go :) i może wreszcie jakieś fotki będę, bo nudno tu u mnie :lol: Quote
kalyna Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='Milena9']No fotki by się przydały ;) [quote name='justysiek']nagadane a zdjęć brak...:mad::evil_lol: już dodaję..... miałam wcześniej dodać, ale obiad był :lol: najpierw moja twórczość :D Quote
Aleksa. Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 zdjęcia pająka fajnie zrobione.:) ale pająk:nerwy: Quote
phase Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Coś pięknego.. http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0351.jpg Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 pająk ekstra, tzn. zdjecie pająka:multi: kitki fajne, choć ja za kotami nie przepadam, szczególnie teraz jak musiałam uśpić moją 6 msc kicie:shake: Quote
*Magda* Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0380.jpg mój kiciuś :loveu: Dziękuję :calus: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Co do zacinania sie filmów: prawdopodobnie brak/przestarzale kodeki... polecam stronke: http://www.codecguide.com/download_kl.htm pobierz wersje mega (jak uzywa sie dziwnych formatow z aparatow, telefonow, itp to najlepsza).. jesli masz 64bitowego windowsa to dodatkoweo pobierz paczke dla 64bitowych systemow i zainstaluj (w 2 kolejnosci) jesli masz w systemie zainstalowane jakies inne kodeki, to polecam je odinstalowac jakims programem, ktory potem przeszukuje system w celu usuniecia smieci po deinstalacji (na darmowy revo unistaller) i dopiero potem instalowac nowe kodeki, bo zrobi sie jeszcze wiekszy bajzel niz byl ;) Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='Ptysiak']Co do zacinania sie filmów: prawdopodobnie brak/przestarzale kodeki... polecam stronke: http://www.codecguide.com/download_kl.htm pobierz wersje mega (jak uzywa sie dziwnych formatow z aparatow, telefonow, itp to najlepsza).. jesli masz 64bitowego windowsa to dodatkoweo pobierz paczke dla 64bitowych systemow i zainstaluj (w 2 kolejnosci) jesli masz w systemie zainstalowane jakies inne kodeki, to polecam je odinstalowac jakims programem, ktory potem przeszukuje system w celu usuniecia smieci po deinstalacji (na darmowy revo unistaller) i dopiero potem instalowac nowe kodeki, bo zrobi sie jeszcze wiekszy bajzel niz byl ;) jaka specjalistka:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 justysiek napisał(a):jaka specjalistka:evil_lol: Pomieszkaj trochę z maniakiem co do kompów, systemów, programowania itd... to też będziesz :roll::evil_lol: Mnie sie już czasami Jego pouczanie mnie i usiłowanie zrobić ze mnie informatyka czy coś... śni po nocach :evil_lol: Ale fakt - czasami coś zapamiętam i sie przydaje :) Przynajmniej udało mi sie jeszcze np. nie spalić laptopa :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Pomieszkaj trochę z maniakiem co do kompów, systemów, programowania itd... to też będziesz :roll::evil_lol: Mnie sie już czasami Jego pouczanie mnie i usiłowanie zrobić ze mnie informatyka czy coś... śni po nocach :evil_lol: Ale fakt - czasami coś zapamiętam i sie przydaje :) Przynajmniej udało mi sie jeszcze np. nie spalić laptopa :evil_lol: no racja, mój też czasem mnie poucza, bo też lubi kompy, itp:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 super zdjęcia ale pajenków to ja się nawet na zdjęciach boje :eviltong: kociaste :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts