łamAga Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 zdjecia :multi::multi::multi::multi: dzieki wielkie za aktualnego Ghandiego :loveu::loveu::loveu::loveu: jaki On wielki :crazyeye: chyba podstawilas nam innego onka i kłamiesz ze go Ghandi :mad: ja chce wiecej !!!! Quote
Aleksa. Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ale super !:lol: Mały spaceruje na lince, czy smyczy krótkiej ? :) Quote
Oscar Patric Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ale słodkie pyszczysko z niego:loveu: tulaski ślemy:) Quote
makot'a Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Cudowne zdjęcia :loveu: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0587.jpg A z Ghandiego to już kawał chłopa jest! :D Uwielbiam patrzeć jak psy rosną, jestem zawsze ciekawa co to będzie (a mam jak wiadomo niedobór, bo moich za szczenięctwa nie widziałam :( ) Masz jakieś fotki rodzinki Ghandiego? :D Quote
*Magda* Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Jaka duża Gandzia :crazyeye: To czekam na resztę fotek :) Quote
Ptysiak Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0615-1.jpg jesoooooo jakie on ma cudne ucholki!!! :loveu: Ale się zmienia i rośnie :) Czytnik do kart kosztuje grosze ;) Quote
kalyna Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Ale paskuda :evil_lol: :evil_lol: babcia mówi na niego Glizda :lol: dOgLoV napisał(a):zdjecia dzieki wielkie za aktualnego Ghandiego jaki On wielki :crazyeye: chyba podstawilas nam innego onka i kłamiesz ze go Ghandi ja chce wiecej !!!! Taaa na pewno :D będzie więcej, ale muszę zebrać się do kupy.. no bo na tej karcie miałam 1500 zdjęć :angryy: z czego wielka część poszła w...... Aleksandra95 napisał(a):Ale super !:lol: Mały spaceruje na lince, czy smyczy krótkiej ? :) jak idziemy się uczyć to na krótkiej smyczy, ale jak na spacer gdzie ucze przywołania itp to linki ;) trochę za krótką kupiłam, no ale już trudno.... unikatowydiament napisał(a):ale słodkie pyszczysko z niego:loveu: tulaski ślemy:) dzięki :loveu: wytulane i obrażone leżą, bo pańcia włożyłam i ch łapki w miskę z wodą :evil_lol: bo jak zwykle basenu jeszcze nie mamy.. jak pojechałam pooglądać baseny to kupiłam psiakom smaczki itp i zapomniałam iść zobaczyć je :roll: makot'a;19425704 napisał(a):Cudowne zdjęcia :loveu: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0587.jpg A z Ghandiego to już kawał chłopa jest! :D Uwielbiam patrzeć jak psy rosną, jestem zawsze ciekawa co to będzie (a mam jak wiadomo niedobór, bo moich za szczenięctwa nie widziałam) Masz jakieś fotki rodzinki Ghandiego? :D dzięki :loveu: oj tam, jeszcze Sonii nie przerósł, więc mały jest :D fajnie tak się patrzy, jak ze szczeniaka wyrasta wielki pies ;) mam ale stare zdjęcia jego jednego brata.. magdabroy napisał(a):Jaka duża Gandzia :crazyeye: To czekam na resztę fotek :) :loveu: aż się bojęna co on wyrośnie :D będą fotki, będa :) Ptysiak napisał(a):http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0615-1.jpg jesoooooo jakie on ma cudne ucholki!!! :loveu: Ale się zmienia i rośnie :) Czytnik do kart kosztuje grosze :loveu: ale i tak nie słyszy jak go Pańcia woła :mad: już obaczaiłam, teraz wystarczy ruszyć d*** i iść kupić.. ale mi się nie chce.. poza tym muszę iść na psie zakupy itp, a jak taka pogoda to z domu się nie ruszam :D Quote
Ptysiak Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 kalyna napisał(a)::loveu: ale i tak nie słyszy jak go Pańcia woła :mad: już obaczaiłam, teraz wystarczy ruszyć d*** i iść kupić.. ale mi się nie chce.. poza tym muszę iść na psie zakupy itp, a jak taka pogoda to z domu się nie ruszam :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zawołaj czytnik może usłyszy i puści się do Ciebie ze sklepu sam :evil_lol: Quote
kalyna Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Ptysiak napisał(a):Zawołaj czytnik może usłyszy i puści się do Ciebie ze sklepu sam :evil_lol: oo puszczanie i u mnie w galerii zawitało :D ehh one się chyba dobrze prowadzą i nie ma raczej szans... :roll: muszę za rączkę przyprowadzić :D Quote
łamAga Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 widze ze koleżanka ma takiego lenia jak ja , jak mam gdzies isc to chora jestem , najlepiej jak by to co chce samo sie kupilo i samo mi do domu przyszło :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 dOgLoV napisał(a):widze ze koleżanka ma takiego lenia jak ja , jak mam gdzies isc to chora jestem , najlepiej jak by to co chce samo sie kupilo i samo mi do domu przyszło :evil_lol: Od tego są zakupy w internecie ;) Quote
kalyna Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 dOgLoV napisał(a):widze ze koleżanka ma takiego lenia jak ja , jak mam gdzies isc to chora jestem , najlepiej jak by to co chce samo sie kupilo i samo mi do domu przyszło :evil_lol: ehh w ogóle to w wakacje to się rozleniwiłam.. najchętniej w dresie wszędzie szłabym, ale tak nie wypada... może się jutro zmotywuję... magdabroy napisał(a):Od tego są zakupy w internecie ;) hmm tylko ten czytnik kosztuje ok 5-10zł, bo takie znalazłam w ofercie jednego sklepu, a za przesyłkę zapłaciłabym jeszcze raz tyle :roll: A w necie i tak kupuję to co bardziej mi się opłaca i nie mam tego na miejscu :lol: Quote
aganela Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0591.jpg jaki on piękny!! I wielki!!!:loveu::loveu: Quote
łamAga Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 magdabroy napisał(a):Od tego są zakupy w internecie ;) wiem :evil_lol: ostatnio nawet kredke do oczu kupilam na allegro bo mi sie do sklepu nie chciało isc :evil_lol: to co ze przesyłka droższa od kredki a jak jeszcze mam mozliwosc zaplacic przez neta to w ogóle sie rozleniwiłam co do zakupów tylko żywnosci w necie nie kupuje dla siebie bo dla psów i kotów tak :evil_lol: kalyna napisał(a):ehh w ogóle to w wakacje to się rozleniwiłam.. najchętniej w dresie wszędzie szłabym, ale tak nie wypada... jak nie wypada , nie słyszałas piosenki big cyca ...a ja mam dres , dres fajny jest .... ? :evil_lol: Quote
kalyna Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 aganela napisał(a):http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0591.jpg jaki on piękny!! I wielki!!!:loveu::loveu: dzięki :loveu: On nie jest taki wielki znowu :D dOgLoV napisał(a):wiem :evil_lol: ostatnio nawet kredke do oczu kupilam na allegro bo mi sie do sklepu nie chciało isc :evil_lol: to co ze przesyłka droższa od kredki a jak jeszcze mam mozliwosc zaplacic przez neta to w ogóle sie rozleniwiłam co do zakupów tylko żywnosci w necie nie kupuje dla siebie bo dla psów i kotów tak :evil_lol: jak nie wypada , nie słyszałas piosenki big cyca ...a ja mam dres , dres fajny jest .... ? :evil_lol: ooo tak ja dla psów kupuje praktycznie tylko w necie, do sklepów chodzę tylko po surowiznę :D ale ja lubię zakupy w normalnych sklepach :lol: ale inna sprawa, ze mi się czasami nie chce... na szkolenie to w dresie śmigam, ale ogólnie jak mam iść na miasto to niet :D poza tym jak większość życia przechodziłam w dresie :lol: dopiero w technikum się ogarnęłam... mam coś.. stare oczywiście.. mam tak namieszane w folderze, ze do ładu to nie dojdę... jeden ma słomkę, drugi ma piłkę... Głupie miny Gandzi :D Quote
kalyna Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 jedno oczko śpi, a drugie obserwuje Glizdę :lol: Quote
kalyna Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 a teraz sprostowanie.... Ciapka na zdjęciach nie ma, bo jak są zabawy Soń i G. to on stoi na z mną. Robię mu zdjęcia, ale nie zawsze on fajnie a nich wygląda... Albo obiera inną opcję, czyli zachęca Owczary do zabawy.. mam zdjęcia jak to wygląda... A mama mówi tylko: zrób coś, bo zaraz do weta pojedziemy.. A ja sie pytam z kim?? No przecież z Ciapkiem, bo to samobójca jest :lol: Quote
kalyna Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 zapomniałam dodać, że ja jestem mega oszczędna i zanim coś kupię to 15 razy to przemyślę..a i tak staram się zrobić zakup najbardziej ekonomicznie, nawet jeśli mam z buta iść ładny kawałek.. :roll: Aleksandra95 napisał(a):nagrasz ich kiedyś ? :) mam nagrane, ale z publikacją kiepsko.. a raczej chyba, bo czasem robię zdjęcia, w trybie ciągłym, albo nagrywam.. a co zrobię jak mnie do TOZu podacie :lol: i patrząc na relacje Sonia, Ciapka i Gandiego widzę, że najlepiej dogadują się psy tej samej rasy. Z Ciapkiem nie umieją się tak bawić jak między sobą, niestety... a i tak Ciapuś jest szczęśliwy, że ma takie stado. Jak usłyszy, że idziemy na dwór do psów to podkskuje, oczy szklą się, pysk cieszy się, i ciągle mnie pogania.... sam biegnie do uliczek aby psy wypuścić :) a jak najpierw sprawdzam uliczkę od płotu czy zamknięta, aby ktoś nie wpadł na pomysł ładowania isę na podwórku to biega jakby motorek miał, bo myśli, ze przez to się pospieszę :D no i zapomniałam Wam napisać :mdleje: Gandi dzisiaj kończy 5 miesięcy ;) a mam jeszcze jakieś :D Quote
Aleksa. Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 no proszę nagraj :loveu: chciałbym zobaczyć jak się bawią, bo wygląda to na zabawy podobne jak Dora traktuje inne psy :p Quote
Kawalier Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Witam. Ładne zdjęcia: 1. Oczy - bajka. 2. jak Smuda Quote
Recommended Posts