Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
oo jaki szkociak ladny :loveu:

a Ghandi swietny :loveu:

widac ze ma jeszcze fajne puchate futerko :loveu:

:loveu:
szkociak już stara jest, ale widać nie przejmuje się tym..
już prawie nie ma, to tak szybko się dzieje.... :placz:
Aleks89 napisał(a):
No i niech mi ktoś powie ,że są śliczniejsze szczeniaczki od Owczarkowych.No nie ma.
Tylko w owczarkowym maluchu jest taka słodycz i te oczka maślana i uszka i łapeczki.
Chyba mnie posrało :evil_lol:
Fajnie rośnie i fajnie ,że jest krótki.

oo witamy w galerii ;)
Uwierz, ze nie tylko Ty masz takie spostrzeżenia ;)
dzięi ;)
Izabela124. napisał(a):

nioo :loveu: tylko AF w aparacie nie nadąża za nim...:shake:
Ptysiak napisał(a):
Wtorkowe - słoneczne dzień dobry ;)

Lajla śliczna :loveu:

http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0880.jpg ten jego jęzorek i uchole :loveu:

witamy ;)
dziękujemy.. :loveu:
justysiek napisał(a):

:evil_lol:
ania90 napisał(a):

Aleksandra95 napisał(a):
http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0813.jpg

Ja Cieee, zaraz to będzie już wielka psina:o :loveu:

niop :placz::placz::placz: już nie będzie mały i śliczny...:eviltong:

Posted

ania90 napisał(a):
potem bedzie piekny i duzy ;)

duży na pewno, ale czy piękny :niewiem:
dla mnie i tak będzie śliczny :loveu:
magdabroy napisał(a):

Kaaasia napisał(a):

oj tak :lol:

no i znowu nawywijałam z aparatem.. nie wiem co się stało.... ale miałam ileś tam zdjęć. No i kopiowałam je do kompa i okazało się, że ponad połowa zdjęć ma zrobione od razu kopie. No i to wzięłam się za usuwanie ich z kompa a w międzyczasie sformatowałam kartę pamięci z aparatu.. no i w rezultacie jest tak, że nie zgrały mi sie wszystkie zdjęcia a ja je usunęłam przez format. No i były tam takie dość ważne dla mnie :roll: można coś z tym zrobić? bo to nie dysk, tylko karta pamięci :(
Nawet nie umiem zgrać zdjęć z aparatu :roll:

Posted

Jak zrobiłaś szybki format to można spróbować odzyskać jeszcze te zdjęcia. Są programy w necie do tego. Bo jak sformatowałaś tak zwanym "długim formatem" ( chyba tak się to zwie) to już nic nie zrobisz:(

Posted

dOgLoV napisał(a):
jezeli zrobilas opcje "formatuj" to niestety ale zdjec nie odzyskasz :placz:

no to mnie nie pocieszyłaś :(
Ptysiak napisał(a):
Jak zrobiłaś szybki format to można spróbować odzyskać jeszcze te zdjęcia. Są programy w necie do tego. Bo jak sformatowałaś tak zwanym "długim formatem" ( chyba tak się to zwie) to już nic nie zrobisz:(

:mdleje: nie mam pojęcia jaki to był format, ale chyba szybko.. bo było sformatuj kartę i było po wszystkim :lol:

a wiesz może jaki program jest dobry? dzisiaj nawet zdjęć nie robiłam, bo mam nadzieję jeszcze...

Posted

kalyna napisał(a):

Pańcia, chodź ze mną na spacer...proszę.... już będę grzeczny :diabloti::diabloti:

on nie jest chyba do końca normalny :evil_lol:

fajny maluszek, a jaka " buźka " uśmiechnięta. :)

Posted

Ptysiak napisał(a):
http://www.piriform.com/recuva/download
Ściągnij sobie to - tylko darmowe to 1-wsze.
Powinno się dać odzyskać. Jak ten program nic nie zobaczy to raczej się już nic nie da.

jutro pokombinuję.. bo jak nie to ide robić zdjęcia do upadłego :mad:
dancingqueen napisał(a):
fajny maluszek, a jaka " buźka " uśmiechnięta. :)

witamy u nas w galerii :multi:
dzięki za komplement dla maluszka ;)

A wy macie galerię?
ps. piękny masz podpis :loveu:

Posted

kalyna napisał(a):
no to mnie nie pocieszyłaś :(

:mdleje: nie mam pojęcia jaki to był format, ale chyba szybko.. bo było sformatuj kartę i było po wszystkim :lol:

a wiesz może jaki program jest dobry? dzisiaj nawet zdjęć nie robiłam, bo mam nadzieję jeszcze...

Jak chcesz odzyskać zdjęcia z tej karty to przede wszystkim nie rób na niej żadnych zdjęć, ani nie zapisuj żadnych danych na niej! Nawet samo uruchomienie folderu karty w komputerze czasem jest szkodliwe - ja raz straciłam połowę zdjęć, bo genialny system Windows zapisał w miejscu kilkunastu zdjęć jakiś plik systemowy ważący niecałe 10kb... i to wystarczyło żeby zniszczyć bezpowrotnie kilkanaście zdjęć :(
Ale nic więcej Ci nie pomogę, bo ja jestem lekko "upośledzona" komputerowo poprzez posiadanie "nadwornego informatyka" :lol:

Ghandi jest przecudny, rośnie jak na drożdżach, albo nawet bardziej! :D
Jestem strasznie ciekawa na "co" wyrośnie, bo nie umiem zbytnio "przewidywać" ONkowych szczeniaczków :eviltong:

Posted

aganela napisał(a):
Zdjęcia z 1lipca:mad:? Nieładnie tak zaniedbywać galerię....:oops:

i kto to napisał :mad:
dodaj w końcu jakieś zdjęcia ;)

makot'a;19420142 napisał(a):
Jak chcesz odzyskać zdjęcia z tej karty to przede wszystkim nie rób na niej żadnych zdjęć, ani nie zapisuj żadnych danych na niej! Nawet samo uruchomienie folderu karty w komputerze czasem jest szkodliwe - ja raz straciłam połowę zdjęć, bo genialny system Windows zapisał w miejscu kilkunastu zdjęć jakiś plik systemowy ważący niecałe 10kb... i to wystarczyło żeby zniszczyć bezpowrotnie kilkanaście zdjęć :(
Ale nic więcej Ci nie pomogę, bo ja jestem lekko "upośledzona" komputerowo poprzez posiadanie "nadwornego informatyka" :lol:

Ghandi jest przecudny, rośnie jak na drożdżach, albo nawet bardziej! :D
Jestem strasznie ciekawa na "co" wyrośnie, bo nie umiem zbytnio "przewidywać" ONkowych szczeniaczków :eviltong:

aparat leży na razie.. aż mnie najdzie desperacja :D chyba poszukam innej, zapasowej karty :D
A z ta przejdę się do jakiegoś znajomego,albo sama będę kombinować..

haha no rośnie, i rośnie, ale nie długo skończy się ten szybki wzrost i spowolnieje... i zacznie się rozrastać...
Sama za bardzo nie wiem na co wyrośnie, jedynie co to wiem, że będzie mieć czaprak (?) jeśli to dobrze zapamiętałam....i powinien być duży, ale to mówi każda spotkana osoba, co ma Owczarka.. i tekst: ooo jakie łapy :o ale on będzie duży...
więc już się przyzwyczaiłam do takich komentarzy..

aaa no i szał roku, czyli byłam z Gandim u wetki. I owa pani bała się 4,5 miesięcznego szczeniaka ;) Do Ciapka miała lepsze podejście niż do Gandzi.. Śmiałam się, co zrobi jak on dorośnie... albo co zrobi jak z Sonią do niej pójdę... :roll:

Posted

Wetka bojąca się szczeniaka :lol:
Ja nie zapomnę jak raz na działce musieliśmy iść do weta z bokserem :evil_lol:. Oglądał go z daleka, zamiast psu to prawie zrobił zastrzyk mojej mamie a przebojem było to, że stwierdził paraliż a pies miał pchły :crazyeye:

Posted

Wetka, która boi się szczeniaka...:evil_lol: Już bym więcej do Niej nie poszła :evil_lol:

Spróbuj z tym programem co Ci dałam. Ja w prawdzie dobrze się nie znam ale Seba mówił, że ten program jest dobry i jeśli był szybki format to powinno zadziałać :)

Posted

Kaaasia napisał(a):
Wetka bojąca się szczeniaka :lol:
Ja nie zapomnę jak raz na działce musieliśmy iść do weta z bokserem :evil_lol:. Oglądał go z daleka, zamiast psu to prawie zrobił zastrzyk mojej mamie a przebojem było to, że stwierdził paraliż a pies miał pchły :crazyeye:

A ta tez miała swoje teorie.. :mdleje:
nas wysyłała na prześwietlenie łap...
po czym przyszedł nasz wet i objaśnił co jest psu itp..
Ptysiak napisał(a):
Wetka, która boi się szczeniaka...:evil_lol: Już bym więcej do Niej nie poszła :evil_lol:

Spróbuj z tym programem co Ci dałam. Ja w prawdzie dobrze się nie znam ale Seba mówił, że ten program jest dobry i jeśli był szybki format to powinno zadziałać :)

to jedyny wet, który jest wg mnie dobry.. a to jego pracownica....
ale ja to pół biedy, ale mamę tak wkurzyła, że ohoho....

już mam ten program, ale ja nie mam urządzenia do karty pamięci :mdleje: bo zawsze prosto z aparatu mi zgrywa.. a ten program aparatu nie wykrywa :mdleje: nosz wszystko przeciwko mnie...

Posted

kalyna napisał(a):

Pańcia, chodź ze mną na spacer...proszę.... już będę grzeczny :diabloti::diabloti:
http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0826.jpg

on nie jest chyba do końca normalny :evil_lol:
http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0832.jpg
Pod tym drugim zdjeciem powinnas napisac "zartowalem :evilbat:" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Walcz o te fotki mala :multi: Trzymam kciuki za pomyslne odzyskanie ich :cool3: :kciuki:

Posted

kalyna napisał(a):
i kto to napisał :mad:
dodaj w końcu jakieś zdjęcia ;)

Haha u nas burze,więc nie pogoda na zdjęcia... pooglądałabym świeższe oblicze Gandzi..

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Pod tym drugim zdjeciem powinnas napisac "zartowalem :evilbat:" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Walcz o te fotki mala :multi: Trzymam kciuki za pomyslne odzyskanie ich :cool3: :kciuki:

oo tak :evil_lol:

jeszcze się nie poddałam :D
aganela napisał(a):
Haha u nas burze,więc nie pogoda na zdjęcia... pooglądałabym świeższe oblicze Gandzi..

u nas duchota.. grama wiatru nie ma :(

hmm zaraz coś znajdę....
magdabroy napisał(a):
A u Ciebie z jakiego dnia są zdjęcia :mad::diabloti:

oo właśnie :evil_lol:
dOgLoV napisał(a):
dzien doberek ;)

witamy ;)

specjalnie dla Aganeli najświeższe fotki Gandzi, czyli chyba z 22 lipca ;)

resztę zdjęć dodam jak będę mieć więcej energii :lol: a ostrzegam, ze mam ich duuużo. Nawet jeśli części nie odzyskam :evil_lol: