Dzikie nieporadne Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 A Lejdi nie lubi...bo ona cicha buntowniczka czeka tylo az pozwolę jej wstać szybko się przemieszcza i dwa kroki dalej się rozwala:lol: Quote
kalyna Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 [quote name='justysiek']głupolowate czasy dopiero przed wami wiem co mówię:evil_lol: jesli w wieku 2-3 lat nabieraja rozumu to i nas troche czeka:diabloti: ja czasem mam wrazenie ze Cezar to tylko rosnie a mozg... mu zanika:eviltong: bo czasem dostaje takiej glupawki ze ze smiechu mozna pasc:evil_lol:[/QUOTE] hahah to teraz mnie załamałaś :roll: oby na gorsze się nie zmienił :( o ile tego rozumu nabiorą :lol: ja ma wrażenie, że u Gandiego nie pojawił się taki narząd jak mózg :roll: [quote name='dOgLoV']Hehehehe to Ci Ghandi :evil_lol: teraz sie wkurzasz ale pozniej bedziesz sie cieszyla z dobrze ulozonego psiaka ;) ooo to super , tylko za bardzo jej nie odchudz :evil_lol:[/QUOTE] ja już powątpiewam,że kiedykolwiek go ułożę :angryy: na pewno nie w tym roku :shake: zawsze taką popisówkę walnie jak widzi obce psy, że :mad: oj spokojnie... jej to nie grozi w tym stuleciu :evil_lol: [quote name='Ptysiak']Zostań waruj to chyba ulubiona komenda w te upały dla wszystkich psiaków :D No to mamy teraz Obie Scerboliki w domach :evil_lol:[/QUOTE] ulubiona jak jest zmęczony, bo do sotatnich sił będzie fukał i podskakiwał do wszystkich :mdleje: czasem się zastanawiam skąd od ma siłę :placz: [quote name='Mada95']A Lejdi nie lubi...bo ona cicha buntowniczka czeka tylo az pozwolę jej wstać szybko się przemieszcza i dwa kroki dalej się rozwala:lol:[/QUOTE] haha, to lubi warować ale po swojemu :diabloti: Quote
Ptysiak Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Jak to skąd ma siłę? Przecież to owczarek - jest nie do zdarcia :D Ptyś wczoraj wrócił "padnięty" ze spaceru bo bawił się z labradorem i gonili ze dwie godziny. Myślałam, że już będzie spał do rana bo było po 22... pospał 30 minut a że było chłodniej to potem szalał do 24:30. :evil_lol: Quote
Milena9 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Moja jak była młodsza to mogłam jej rzucać gałki cały dzień i się nie męczyła. Teraz wystarczy jej pół dnia rzucania ;) Quote
Falkaa Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Czeeść kalynko! :loveu: Witamy się po długiej nieobecności :) trochę zaniedbaliśmy dgm, ale juz nadrabiamy :D Tak mnie tu dawno nie było, ze aż nowego psiaka się dorobiliście :crazyeye: Gandziak jest przeuroczy! :loveu: Czochrańce dla wszystkich trzech futrzastych :loveu: a jak wam wakacje mijają? :) Quote
Daga&Maks Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 ja już zapomniałam jak to jest mieć energicznego psa :D na dworze za piłeczką może biegać i biegać, jak przyjdzie do domu wprawdzie spać często nie idzie, ale szaleństw nie ma, jedynie chodzi od pokoju do pokoju Quote
darii_iia Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Fajne zabawy z piłką. :) Hahhah, maruudzisz! Potem będziesz wspominała z uśmiechem na twarzy, jakie to Ci numery robił i jaki był głupkowaty. ;) Ja polecam pouczyć malca jakichś sztuczek, które będą mu sprawiały przyjemność, coby wzmocnić więź i zachęcić do pracy. U mnie, to też pomogło...ale Ty chyba nie będziech chciała, nauczyć Ghandiego skoku na plecy lub na kolana. :evil_lol: Quote
makot'a Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='kalyna']hahah to teraz mnie załamałaś :roll: oby na gorsze się nie zmienił :( o ile tego rozumu nabiorą :lol: ja ma wrażenie, że u Gandiego nie pojawił się taki narząd jak mózg :roll: ja już powątpiewam,że kiedykolwiek go ułożę :angryy: na pewno nie w tym roku :shake: zawsze taką popisówkę walnie jak widzi obce psy, że :mad: oj spokojnie... jej to nie grozi w tym stuleciu :evil_lol: ulubiona jak jest zmęczony, bo do sotatnich sił będzie fukał i podskakiwał do wszystkich :mdleje: czasem się zastanawiam skąd od ma siłę :placz: haha, to lubi warować ale po swojemu :diabloti:[/QUOTE] Nie martw się, pracuj z młodym a efekty zobaczysz później :D Na razie to taki wiek, że sprawia wrażenie, jakby nie miał mózgu... ale myślę, że w końcu jakiś się pojawi :diabloti: Quote
sunshine Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Czeeeść co u was?:D na DCDC do Poznania śmigacie?:P Quote
kalyna Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='Ptysiak']Jak to skąd ma siłę? Przecież to owczarek - jest nie do zdarcia Ptyś wczoraj wrócił "padnięty" ze spaceru bo bawił się z labradorem i gonili ze dwie godziny. Myślałam, że już będzie spał do rana bo było po 22... pospał 30 minut a że było chłodniej to potem szalał do 24:30. dokładnie :mad: mój nawet w gorączke szaleje.. od kilku dni zagryzają sie z Sonią :lol: [quote name='Milena9']Moja jak była młodsza to mogłam jej rzucać gałki cały dzień i się nie męczyła. Teraz wystarczy jej pół dnia rzucania ;) hahah tylko takie pół dnia :diabloti: Sonia motorek zaczął się wreszcie załączać :multi: no bo trochę jej się przytyło i była ciut leniwa.... [quote name='Falkaa']Czeeść kalynko! :loveu: Witamy się po długiej nieobecności :) trochę zaniedbaliśmy dgm, ale juz nadrabiamy Tak mnie tu dawno nie było, ze aż nowego psiaka się dorobiliście Gandziak jest przeuroczy! Czochrańce dla wszystkich trzech futrzastych :loveu: a jak wam wakacje mijają? :) No własnie, u mnie zdążył sie na dobre zadomowić, a Wy dopiero wróciliście.... mam nadzieję, że na dłużej ;) dzięki :loveu: wyczochrane.. wakacje jak zwykle w domu, ale mam czas na szkolenie Młodego.... [quote name='dagaa111']ja już zapomniałam jak to jest mieć energicznego psa. na dworze za piłeczką może biegać i biegać, jak przyjdzie do domu wprawdzie spać często nie idzie, ale szaleństw nie ma, jedynie chodzi od pokoju do pokoju u m nie to i Ciapkowi udzielają się szaleństwa. cały dzień lata jak nie po domu z kauczukiem, który odbija się od wszystkich ścian itp to po dworze z frisbee albo jajem. ja go nie poznaję dzisiaj. [quote name='unikatowydiament']wyczochraj pisiaki od Nas:) zrobione ;) [quote name='magdabroy']Witam Siemanko :multi: [quote name='Ismena']Ale zmiany! Gratulacje! dzięki :loveu: [quote name='ania90']Witamy niedzielnie [quote name='Ptysiak']Dzień doberek ;) [quote name='dOgLoV']Hello Brrrrry wszystkim :multi: [quote name='darii_iia']Fajne zabawy z piłką. :) Hahhah, maruudzisz! Potem będziesz wspominała z uśmiechem na twarzy, jakie to Ci numery robił i jaki był głupkowaty. ;) Ja polecam pouczyć malca jakichś sztuczek, które będą mu sprawiały przyjemność, coby wzmocnić więź i zachęcić do pracy. U mnie, to też pomogło...ale Ty chyba nie będziech chciała, nauczyć Ghandiego skoku na plecy lub na kolana. :evil_lol: No jak mnie do tej pory nie wykończy... oprócz tego to fatalnie wpływa na niego stado.. bo jak idziemy gdzieś razem, czyli jak na razie Gandi i Ciap to ten tak kozakuje, że ohoho. Tak, podaruję sobie wskakiwanie na plecy, bo obawiam się, że nie przeżyłabym ok 40 kg :D bo Gówniarz zapowiada się na dużego psa, zresztą juz parę osób mi to powiedziało :shake: makot'a;19374605 napisał(a):Nie martw się, pracuj z młodym a efekty zobaczysz później Na razie to taki wiek, że sprawia wrażenie, jakby nie miał mózgu... ale myślę, że w końcu jakiś się pojawi :diabloti: ja wątpię aby się pojawił.... to jest samiec, a on głową napewno nie myśli :mad: (tzn. znane mi samce) [quote name='sunshine']Czeeeść co u was?:D na DCDC do Poznania śmigacie?:P a ja zapomniałam nawet o tym :oops: nie wiem nawet kiedy jest ;roll: ale chyba nas nie będzie...teraz zbieram na ważny cel kasę ;) no i dzisiaj pokazałam swój brak rozumu.. od psa wymagam a sama lepsza nie jestem.. bo wzięłam na spacer Sonię i Ciapka na obrożach. I to na dodatek do długim czasie bezchodzenia.. rezultaty to: żyję, nie przewróciłam się, ale ręką jutro żadną nie ruszę... a tu szkolenie isę zapowiada :mdleje: no i porobiło sie trochę u nas ze zdrowiem..Napisze jak wszystko będzie dobrze ;) Quote
łamAga Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 zanim bedzie dobrze to pekniemy z ciekawosci :mad::eviltong: Quote
kalyna Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='dOgLoV']zanim bedzie dobrze to pekniemy z ciekawosci :mad::eviltong:[/QUOTE] mam nadzieję, że to się nie sprawdzi... oby było szybciej dobrze, a objawy to tylko zły zbieg okoliczności... [quote name='sunshine']cóż to za cel?;)[/QUOTE] wakacje :multi: dość nietypowe, ale mam nadzieję, że będą udane ;) Quote
łamAga Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='kalyna']mam nadzieję, że to się nie sprawdzi... oby było szybciej dobrze, a objawy to tylko zły zbieg okoliczności... [/QUOTE] wiec trzymamy kciuki i czekamy na wieści ;) miziaki dla futerek :loveu: Quote
justysiek Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 makot'a;19374605 napisał(a):Nie martw się, pracuj z młodym a efekty zobaczysz później :D Na razie to taki wiek, że sprawia wrażenie, jakby nie miał mózgu... ale myślę, że w końcu jakiś się pojawi :diabloti: dokładanie zgadzam sie:) pracuj, pracuj, pracuj, ja tak mam :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Mam nadzieje, ze wybaczysz mi mniejszy udzial w Twojej galerii? Nie wyrabiam sie narazie :roll: Quote
kalyna Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='sunshine']haha:D no to powodzenia :D[/QUOTE] nie dziękuję aby nie zapeszyć ;) ale ludzie już nie patrzą na mnie jak na debila jak o tym mówię :multi: [quote name='dOgLoV']wiec trzymamy kciuki i czekamy na wieści ;) miziaki dla futerek :loveu:[/QUOTE] ;) wymiziane [quote name='justysiek']dokładanie zgadzam sie:) pracuj, pracuj, pracuj, ja tak mam :diabloti:[/QUOTE] :mdleje: [quote name='Milena9']Witam :) (znaki)[/QUOTE] siemanko ;) [quote name='magdabroy']Mam nadzieje, ze wybaczysz mi mniejszy udzial w Twojej galerii? Nie wyrabiam sie narazie :roll:[/QUOTE] Oczywiście, że wybaczę. Galeria to tylko świat wirtualny, a stokroć lepszy i ważniejszy jest świat realny, a u Ciebie zaszły ogromne zamiany. Aby Teoś dobrze się chował i czasem wpadaj do nas ;) i od dzisiaj nurtuje mnie pytanie, czy niespełna 5 miesięczny pies jest w stanie zareagować na cieczkę jest dojrzałe samce? dzisiaj na szkoleniu była suczka z cieczką i to co ten wariat wyprawiał to się w głowie nie mieści.. pewnie chciałby ja pokryć, tylko z czym do suki :lol: ogólnie to zanim przyjechały suczki to Gandi ładnie się słuchał a potem było coraz gorzej :roll: Quote
Recommended Posts