Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i mam fotki :)
Na początek mała sesja Ciapka

tak Ciapka znudziło czekanie aż Pani się wykąpie i sam poszedł spać... ale mu się chyba miejsca pomyliły...

Portrecik

i wielka Miłość

Posted

superowe! Sonia jest przepiękna :loveu: i ma normalny zad a nie jakby s...ła za przeproszeniem :diabloti:
w kagańcu zły pies :D a cóż to przeskrobała biedna psina? wygląda jak Lecter :diabloti:

Posted

Jaga. napisał(a):
a cóż to przeskrobała biedna psina? wygląda jak Lecter :diabloti:

Dawniej ostoja spokoju i każdemu dała się pogłaskać, ale jak skończyła 2 lata to coś jej się przestawiło i zaczęła sobie powarkiwać. Ja sobie z nią ide, ludzie patrzą na nią i słyszę takie wrrr.... no to dla bezpieczeństwa zakładam, bo staram się z nią ćwiczyć i chodzę w bardziej zaludnione miejsca :) ale że ludzie przed nami uciekają to już nie nasza wina....
chociaż już w kontaktach z innymi psami już ździebko lepiej jest :) ale raczej na zabawę z obcymi nie mam co liczyć...

Posted

kalyna napisał(a):
Dawniej ostoja spokoju i każdemu dała się pogłaskać, ale jak skończyła 2 lata to coś jej się przestawiło

dorosła. z Tessi było identycznie

Posted

Jaga. napisał(a):
dorosła. z Tessi było identycznie

a jak jest teraz?
**
wy się śmiejecie z tego kagańca, ale wolę taki jej założyć niż metalowy, który trudniej jest dopasować i cięższy jest...
i u nas taki jest normalny, ale widziałam DONy, które miały ogromne, więc z tym nie jest aż tak źle :)

Posted

kalyna napisał(a):
No i mam fotki :)

i wielka Miłość

kalyna napisał(a):

Jakbym moich widziała! :D
A kaganiec właśnie bardzo fajny - muszę się w taki zaopatrzyć, bo Basta ma właśnie metalowy i niezbyt go lubi. Co prawda zdarza nam się rzadko kaganiec zakładać, ale warto mieć.
Śliczne te Twoje psiaki :)

Posted

makot'a;16690152 napisał(a):

Śliczne te Twoje psiaki :)

dzięki ;)
ja jej zakładam wtedy kiedy idziemy do ludzi, bo na łąkach to i tak w razie w to w pole idę :) chociaż ostatnio szłam koło lasku i pewna pani stoi i ja z dwoma wariatami idę. Pani mówi jaka śliczna ona jest itp, a Sonia wrrrr. No myślałam, że padnę.... poczym za chwilę ta drogą jechał koń... na szczęście zdążyłam śmignąć. Bo jak zaczynają szczekać to koń wystraszyć się może....

Posted

Buahahaha, boska mina :D http://img687.imageshack.us/img687/9903/58854665.jpg
O i jest też nasz przystojniak:loveu: http://img851.imageshack.us/img851/8783/p4050005l.jpg
Zła pańcia męczy biednego pieska :evil_lol:http://img202.imageshack.us/img202/4052/p4030048.jpg
Jak mnie zawsze rozśmiesza Ciap jak takiej wielkiej Sońce próbuje dorównać :eviltong:http://img861.imageshack.us/img861/6504/p4030077.jpg

Jakie te Twoje psiury są czyste i wyczesane:-o Wstyd mi za mojego, chodzący brud:roll::evil_lol:

Posted

monika15 napisał(a):
Jakie te Twoje psiury są czyste i wyczesane:-o Wstyd mi za mojego, chodzący brud:roll::evil_lol:

Czyste i wyczesane? wow to przyjrzyj im się dobrze.... Sonia w tym roku jeszcze kąpana nie była ani wyczesana.... ja cały czas czekam na linienie...
a u Ciapka aż tak nie widać linienie, tylko dopiero jak zabieram się za czesanie zgrzebłem, bo to krótką sierść ma... i kąpany daaawno był...
one tylko dobre wrażenie robią i widać wychodzi im to :)

Posted

kalyna napisał(a):
Czyste i wyczesane? wow to przyjrzyj im się dobrze.... Sonia w tym roku jeszcze kąpana nie była ani wyczesana.... ja cały czas czekam na linienie...
a u Ciapka aż tak nie widać linienie, tylko dopiero jak zabieram się za czesanie zgrzebłem, bo to krótką sierść ma... i kąpany daaawno był...
one tylko dobre wrażenie robią i widać wychodzi im to :)

No to nieźle się kamuflują ;) Bo mój to szary się już normalnie zrobił :D ile razy powatarzałam, że ciemny pies to zawsze czysty pies, hihi:evil_lol: Ale opętała mnie moda biszkopcików:diabloti:

Posted

monika15 napisał(a):
No to nieźle się kamuflują ;) Bo mój to szary się już normalnie zrobił :D ile razy powatarzałam, że ciemny pies to zawsze czysty pies, hihi:evil_lol: Ale opętała mnie moda biszkopcików:diabloti:

Taa ściemniacze jedne :) i na nich nie widać, że są brudne :) ale wystarczy Sonię pogłaskać i się zobaczy jaka ona "czysta" :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
Taa ściemniacze jedne :) i na nich nie widać, że są brudne :) ale wystarczy Sonię pogłaskać i się zobaczy jaka ona "czysta" :lol:

Efekt czarnych rąk:evil_lol:

Posted

kalyna napisał(a):
a jak jest teraz?
**
wy się śmiejecie z tego kagańca, ale wolę taki jej założyć niż metalowy, który trudniej jest dopasować i cięższy jest...
i u nas taki jest normalny, ale widziałam DONy, które miały ogromne, więc z tym nie jest aż tak źle :)

różnie jest. generalnie lepiej ale ma jeszcze swoje odpały, do psów jak jest spuszczona to jest ok a jak na smyczy to dziamie. puszczam smycz leci się bawić. wariatka :diabloti: jak idzie sama na spacer to jest grzeczniejsza ale jak kupą... wiadomo w kupie jest siła :diabloti:

kaganiec lepszy niż metalowy, ja nie raz dostałam po nogach takim metalowym kagańcem od psa co latał luzem i chciał się przywitać - boli jak cholera :eviltong: więc nawet jakby Sońce się ktoś nie spodobał to go kagańcem nie obtłucze :evil_lol:

Posted

cwaniara ona się zrobiła, bo tak to na początku nosi kaganiec, ale jak widzi innego psa za ogrodzeniem to nie szczeka, tylko kaganiec ściąga, bo pewnie myśli zrobić lepsze wrażenie... :roll: a tej mojej to nawet nie daję pobawić się z innymi psami, bo krwawo mogłoby być...