*Magda* Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 No to gratuluję 4 :multi: (tylko czemu nie 5 :mad::eviltong:) Skoro już masz czas, to czekam na foty :) Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Genialna mialas te obrone :multi: Moglas mowic o rzeczach, o ktorych wiesz, a nie o tych, ktore kulas i moglo do glowy nie wejsc :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 wow, gratuluję ! to z pytaniami miałaś farta ! a za szczeniora trzymam kciuki żeby był grzecznym psem po tym szkoleniu .:kciuki: Quote
Ptysiak Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 GRATULUJĘ !!! :) [SIZE=2]teraz będzie masa fotek :multi::diabloti: Quote
aganela Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Gratulacje! To już wiadomo,że Gandi powinien mieć szelki Juliusa z napisem GANGSTER!!:lol: Quote
makot'a Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Łał, super obrona, gratuluję! :D Szkoda, że mojego tematu nie da się podciągnąć pod psy w żaden sposób... :( Quote
Oscar Patric Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [FONT=comic sans ms]i od Nas serdeczne gratulacje[/FONT][FONT=comic sans ms][/FONT]:multi::multi::multi::multi: Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 A co do tego ze Gandek jest ciezkim orzechem treningowym to niestety ale moze na niego tak wplywac obecnosc Soni. Z tego co pisalas Sonia nalezy do psow zaczepnych, a maly jest w nia wpatrzony jak w obrazek :shake: U mnie jest podobnie. Marcel cieszy sie na psy, ale FIgowa jak jej czasami odwali i zaczyna powarkiwac to i Marcelasty szczeka i nie wita sie serdecznie :shake: Quote
kalyna Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 dziękuję wszystkim za gratulacje :multi: [quote name='magdabroy']No to gratuluję 4 :multi: (tylko czemu nie 5 :mad::eviltong:) Skoro już masz czas, to czekam na foty :) bo to jest średnia z napisania pracy, obrony i ocen z całych 3 lat ;) [quote name=':: FiGa ::']Genialna mialas te obrone :multi: Moglas mowic o rzeczach, o ktorych wiesz, a nie o tych, ktore kulas i moglo do glowy nie wejsc :evil_lol: no te, które kułam to trochę poległam, ale jedno pytanie na 3 różne to podciąga :) [quote name='Aleksandra95']wow, gratuluję ! to z pytaniami miałaś farta ! a za szczeniora trzymam kciuki żeby był grzecznym psem po tym szkoleniu .:kciuki: niooo :loveu: dzięki :) jak ja się prędzej nie wykończę przez niego... [quote name='Ptysiak']GRATULUJĘ !!! :) [SIZE=2]teraz będzie masa fotek :multi::diabloti: no musze zobaczyć czy mam coś w aparacie, bo teraz to nijak mam robić.. chyba, że siostra zrobiłaby fotki jak szlifujemy równanie i siad.... [quote name='aganela']Gratulacje! To już wiadomo,że Gandi powinien mieć szelki Juliusa z napisem GANGSTER!!:lol: oo tak :loveu: w sumie ot szalenie te szelki mi się podobają...no ale cena powala :roll: nic tylko iść do pracy i na nie zarobić.. mam czas 2 lat. bo wtedy to będzie docelowo urośnięty i będę znać rozmiar :D dla Sonii tez mi się marzą.. różowe :loveu: makot'a;19279168 napisał(a):Łał, super obrona, gratuluję! :D Szkoda, że mojego tematu nie da się podciągnąć pod psy w żaden sposób... :( hmm nie da? a może jakaś budowa schroniska? albo zamknięty plac zabaw dla psów cxzy coś? czy to musi być budowa czegoś określonego? [quote name='unikatowydiament'][FONT=comic sans ms]i od Nas serdeczne gratulacje[/FONT]:multi::multi::multi::multi: :multi: [quote name=':: FiGa ::']A co do tego ze Gandek jest ciezkim orzechem treningowym to niestety ale moze na niego tak wplywac obecnosc Soni. Z tego co pisalas Sonia nalezy do psow zaczepnych, a maly jest w nia wpatrzony jak w obrazek :shake: U mnie jest podobnie. Marcel cieszy sie na psy, ale FIgowa jak jej czasami odwali i zaczyna powarkiwac to i Marcelasty szczeka i nie wita sie serdecznie :shake: no właśnie, że nie. Taki pies już się urodził, co ma charakterek.. teraz wszyscy mówią, że jaki właściciel taki pies :mad: że on ciągle jest w pełnej czujności, wszystko obserwuje. A to jego wpatrzenie polega na tym, że jak rozrabia to ona go momentalnie prostuje. Jak Ciap nie daje rady i ona wkracza to pies zmienia się o 180 stopni. Jej słucha. Nie daj Boże gdy G. za mocno Ciapka chwyci w zabawie to jest taki łomot, że ohoho.... Ma respekt do niej, ale też łazi za nią. A Soń teraz jest ogarnięta i szczerzy zęby na spacerze, gdy ma bezpośredni kontakt. Za bramą przy znajomych psach jest grzeczna i nawet przez płot się ganiają... ale na spacery osobno maszerują... Quote
makot'a Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 kalyna napisał(a): hmm nie da? a może jakaś budowa schroniska? albo zamknięty plac zabaw dla psów cxzy coś? czy to musi być budowa czegoś określonego? Nawet jeśli projektowałabym schronisko, to wątpię, żeby ktokolwiek spytał mnie o psy niestety. Za daleko chyba architekturze do tego niestety... tym bardziej, że w moim przypadku obrona to tylko wisienka na torcie, bo ocena jest głównie za projekt... a nie za to, co o nim powiem :D Poza tym ja będę robić dyplom w katedrze konserwacji zabytków, a tam mamy dość zawężone pole do działania - wątpię, żeby pomysł rewitalizacji jakichś średniowiecznych ruin polegający na przebudowie ich w schronisko dla psów był szczególnie trafiony :diabloti: Kurcze, a jeśli 4 Ci wyszło ze wszystkich ocen przez te wszystkie lata to tym bardziej gratulacje! Mi pewnie ledwo 3 wychodzi :diabloti: Quote
kalyna Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 makot'a;19282014 napisał(a): Poza tym ja będę robić dyplom w katedrze konserwacji zabytków, a tam mamy dość zawężone pole do działania - wątpię, żeby pomysł rewitalizacji jakichś średniowiecznych ruin polegający na przebudowie ich w schronisko dla psów był szczególnie trafiony :diabloti: Kurcze, a jeśli 4 Ci wyszło ze wszystkich ocen przez te wszystkie lata to tym bardziej gratulacje! Mi pewnie ledwo 3 wychodzi :diabloti: hmm to możesz zrobić jakiś zabytek i przerobić na muzeum o psach. Tzn. skupisko różnych obrazów przedstawiających że pies towarzyszył ludziom już wiele lat itp. pierwsze akcesoria itp aż do figur woskowych :D łoo ale fajny masz obszar, bo ruiny zamków i ich zwiedzanie to to co mnie kręci :loveu: Cierpię, ze wycieczki takie się skończyły, bo to było super...ogólnie jak za historią nie przepadam tak uwielbiam czytać książki właśnie takie z historią w tle ;) a najgorsze, że do tej średniej są liczone każde poprawki... jak kumpel miał warunek z matmy to potem się kazało, że do średniej miał policzone 8 dwój :mdleje: więc i tak dobrze, że mam to 4 :) Quote
Klaudia&Aza Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ptysiak napisał(a):Jutro 24-ty :p A co jest 24-tego?:oops::cool3: Quote
*Magda* Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):A co jest 24-tego?:oops::cool3: Będą zdjęcia :multi: Quote
Ptysiak Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 A jak nie będą to się tam wybiorę do Kalyny :mad::evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ptysiak napisał(a):A jak nie będą to się tam wybiorę do Kalyny :mad::evil_lol: To jak coś to idę razem z Tobą:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):To jak coś to idę razem z Tobą:evil_lol: Ok :D Razem raźniej i mamy przewagę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ptysiak napisał(a):Ok :D Razem raźniej i mamy przewagę :evil_lol: Jak Klaudia zabierze swoje 3 psy, a Ty Ptysia i Kolkę, to macie nawet przewagę liczebną ;) Kalyna, dawaj foty :mad::eviltong: Quote
Ptysiak Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 magdabroy napisał(a):Jak Klaudia zabierze swoje 3 psy, a Ty Ptysia i Kolkę, to macie nawet przewagę liczebną ;) Kalyna, dawaj foty :mad::eviltong: No pięć psiaków na trzy to już nie ma żartów :mad: :D Quote
Daga&Maks Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 to ja też przyłączę się do czekania na zdjęcia Quote
Klaudia&Aza Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 magdabroy napisał(a):Jak Klaudia zabierze swoje 3 psy, a Ty Ptysia i Kolkę, to macie nawet przewagę liczebną ;) To może i ty się dołączysz do nas z Torą i agresywnym Lumpkiem?:D Kalyna nie masz z nami szans, dawaj zdjęcia:mad: Quote
*Magda* Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):To może i ty się dołączysz do nas z Torą i agresywnym Lumpkiem?:D Znając Lumpka i jego miłość do psów, to biedny nie wiedziałby do którego psa iść :evil_lol: A jeszcze Kalyny koty :crazyeye: Lumpek miałby raj na ziemi :D Quote
Klaudia&Aza Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 magdabroy napisał(a):Znając Lumpka i jego miłość do psów, to biedny nie wiedziałby do którego psa iść :evil_lol: A jeszcze Kalyny koty :crazyeye: Lumpek miałby raj na ziemi :D Nie nie nie to Lumpka i moją Bile zostawimy w samochodzie bo nam plany zepsują i kalyna się nie przestraszy i zdjęć nie wstawi:evil_lol: Quote
Recommended Posts