Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gandzia jaki duży chłopak już! :D

A o Ciapkowe upodobania to Ty się nie martw - przynajmniej zadziera ze "swoimi" :diabloti:
Natomiast moja Niteczka uznaje zabawy TYLKO z większymi od siebie, najlepiej co najmniej dwukrotnie. Zaczyna zabawę dopiero, kiedy ją jakiś pies przeturla po ziemi. Na Błonia przychodzi taki jeden CTR, większość psów trochę się go obawia i jak się ganiają i on się dołączy do gonitwy, to magicznie tracą ochotę na zabawę... kto się ostatnio CTRem zajął? Nitusia :diabloti:
A jaka była szczęśliwa jak ją w pełnym biegu przewracał i przygniatał, ojejku! :diabloti:

Posted

[quote name='justysiek']oj jaki kibic z Ciapka:diabloti:
Gandzia z Sonią piękne:loveu:
taa kibic pełną gębą...:lol:
dzięki :loveu:

makot'a;19238316 napisał(a):
Gandzia jaki duży chłopak już! :D

A o Ciapkowe upodobania to Ty się nie martw - przynajmniej zadziera ze "swoimi" :diabloti:
Natomiast moja Niteczka uznaje zabawy TYLKO z większymi od siebie, najlepiej co najmniej dwukrotnie. Zaczyna zabawę dopiero, kiedy ją jakiś pies przeturla po ziemi. Na Błonia przychodzi taki jeden CTR, większość psów trochę się go obawia i jak się ganiają i on się dołączy do gonitwy, to magicznie tracą ochotę na zabawę... kto się ostatnio CTRem zajął? Nitusia :diabloti:
A jaka była szczęśliwa jak ją w pełnym biegu przewracał i przygniatał, ojejku! :diabloti:

no trochę mu się urosło :D
no dlatego ja coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że on na pewno ma jakieś pokrewieństwo ze staffikami. U niego to
nawet po masochizm podchodzi. Za to takie zabawy to tylko z Sonią i Gandim. Ciap Z obcymi psami to jest w strasznym dystansie...

Nitka to wysoko mierzy.. :D

najlepsze jest to, że jemu nic się nie stanie podczas tej zabawy... ale jak biegł i nie wycelował w płot i poszedł na czołówkę. I przychodzi do mnie o trzech łapach to myślałam, że go :mad:
[quote name=':: FiGa ::']CIAPEK.... :mdleje:
mam takie samo odczucie :D
[quote name='magdabroy']http://vpx.pl/i/2012/06/13/hHx0n.jpg tylko czekać aż Gandzia będzie go tak turlał po ziemi jak Sonia :D:D

ona już go uczy, a ten się bacznie przygląda :lol:

Posted

[quote name='aganela']Sonia &Ciap-to samo co Luna&Vikka:mad:.. przesyłeczka doszła,ile karmy:crazyeye::p
oby smakowało Lunie :)
i sie cieszę, że juz doszła :multi:
[quote name='Ptysiak']:evil_lol:
Ona myśli, że jak wklei te parę zdjęć to zapomnimy ? :D
Ja sobie przypomnienie w fonie ustawię :evil_lol:

http://vpx.pl/i/2012/06/13/mACSc.jpg to jest cudne :loveu:
no myślałam :D
dzięki :loveu:
[quote name='Klaudia&Aza']http://vpx.pl/i/2012/06/13/yDa53.jpg SoŃ uczy G. jak dokładnie znęcać się nad biednym Ciapkiem:lol:

http://vpx.pl/i/2012/06/13/9DnZz.jpg POLSKA-BIAŁO-CZERWONI:-D Dobrze niech Ciap kibicuje bo w sobotę mecz grają:lol:

Taaa a z G. pilny uczeń :angryy::angryy:
musi kibicowac, bo jak nie to dołączy do Owczarków-podwórkowców :diabloti: oczywiście żartuję :D

laptop wrócił z naprawy, ale załamałam się... jak dzwonili to mówiłyśmy aby nie formatowali, a oni co zrobili? sformatowali go :angryy::angryy:

Posted

kalyna napisał(a):

laptop wrócił z naprawy, ale załamałam się... jak dzwonili to mówiłyśmy aby nie formatowali, a oni co zrobili? sformatowali go :angryy::angryy:

A miałaś wszystko na jednej partycji? Jak tak, to na przyszłość dwie partycje ;) Jedna na system, a druga na resztę :)

Posted

magdabroy napisał(a):
A miałaś wszystko na jednej partycji? Jak tak, to na przyszłość dwie partycje ;) Jedna na system, a druga na resztę :)

mam 4 partycje.. na całe szczęście, ale tam gdzie był system to były też rzeczy z pulpitu i programy...

Posted

magdabroy napisał(a):
To trzymaj system osobno, a programy z pulpitu przenieś na inną partycję ;)

teraz to już po ptokach :roll:
ale na przyszłość z tego skorzystam.. bo tylko część mam na innych, ale potem nie zawsze chce działac poprawnie..
Ptysiak napisał(a):
Bry :)

A już kiedyś miałam zapytać z ciekawości. Jak Ghandi jadł suchy, jaki?

siemka ;)
Fitmin puppy, a potem Junior ;)
ale nie zdążył, bo zła Pańcia daje mu kości surowe :D
a bardzo mu smakowało, i nigdy nie wybrzydzał. W parę sekund znikały z miski suche kulki ;)

Posted

[quote name='understandme']Robię Wam bannerek :D
:multi:
[quote name='understandme']Zrobione ;)

Tak wrazie czego zapisz sobie je gdzieś ;)
one są piękne :loveu:
wszystkie 3 mi się tak bardzo podobają, że nie wiem który sobie ustawić roll:
wieeeeeeelkie dzięki :multi:
[quote name=':: FiGa ::']Swietne ;)
mi też się podobają :loveu:
[quote name='magdabroy']Śliczne banerki :) Ja też chcę :mad:
;) musisz też tak jak ja się ładnie uśmiechnąć ;)
[quote name='Aleksandra95']no fajowe banerki. :)
dokładnie ;)