kalyna Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='Jean']Jakie fajne gonitwy :) niooo :) [quote name='magdabroy']http://vpx.pl/i/2012/06/10/4xs5r.jpg super :) http://vpx.pl/i/2012/06/10/XdDgT.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://vpx.pl/i/2012/06/10/NBg5w.jpg święta trójca :D To naprawiaj szybciutko tego laptopa :mad: A czemu chcesz dać gotowane świńskie nogi, a nie surowe? chyba świrnięta :lol: no chodzi mi o tą galaretkę, bo w najgorszym razie Soń zjadłaby kość. G. z świńskimi nogami sobie jeszcze nie radzi... [quote name=':: FiGa ::']http://vpx.pl/i/2012/06/10/NBg5w.jpg Cala trojca razem :loveu: it ak dobrtze, że stoją, bo przeważnie rozrabiają.. [quote name='Tyna21']Super zabawowe foteczki :) dzięki ;) [quote name='dOgLoV']http://vpx.pl/i/2012/06/10/Vo9Qh.jpg ale Ghandiemu juz ladnie uchole stanely :loveu: no właśnie ostatnio to leża i kwiczą :evil_lol: [quote name='Ptysiak']Oj to nie dobrze z tym laptopem... :( Przywieź lapka do Nas, zmuszę Sebe do naprawy :D bardzo :( a tam miałam najnowsze fotki :roll: więc teraz fotek nie będzie :mad: taa lepiej wyśle kurierem :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 kalyna napisał(a): no chodzi mi o tą galaretkę, bo w najgorszym razie Soń zjadłaby kość. G. z świńskimi nogami sobie jeszcze nie radzi... To ugotuj tę galaretkę, obierz skórę, chrząstki itp. a kość lepiej wyrzuć ;) Wiem, że Twoje psy kiedyś jadły gotowane kości, ale może lepiej nie ryzykować i nie podawać im znowu gotowanych :roll: Quote
łamAga Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Hej , hej ;) rób nowe zdjęcia i dawaj :evil_lol: Quote
kalyna Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 magdabroy napisał(a):To ugotuj tę galaretkę, obierz skórę, chrząstki itp. a kość lepiej wyrzuć ;) Wiem, że Twoje psy kiedyś jadły gotowane kości, ale może lepiej nie ryzykować i nie podawać im znowu gotowanych :roll: no właśnie chciałam ominąć tego grzebania :D yy tak jakby lenistwo czy coś :D dOgLoV napisał(a):Hej , hej ;) rób nowe zdjęcia i dawaj :evil_lol: siemka ;) no właśnie mam jakiś kryzys i nie chce mi się dodawać nowych zdjęć :roll: i tak jakoś ogólnie jest bleeee Ptysiak napisał(a):Wysyłaj czekam na Kuriera :diabloti: haha spoko :D i tak jednak idzie do naprawy, bo dzisiaj był sprawdzany i umarł :( Quote
kalyna Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 aganela napisał(a):Jaki kryzys..nowe zdjęcia to przymus...:mad: i kto to pisze :D ja czekam na nowe focie pięknych dam :) Quote
aganela Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 kalyna napisał(a):i kto to pisze :D ja czekam na nowe focie pięknych dam :) ja mam wymówkę jeszcze przez 1,5 tyg;) Quote
kalyna Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 aganela napisał(a):ja mam wymówkę jeszcze przez 1,5 tyg;) ja w sumie też, bo za ponad tydzień mam obronę.... a umiem tyle co kot napłakał :roll: Quote
Ptysiak Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 aganela napisał(a):ja mam wymówkę jeszcze przez 1,5 tyg;-) kalyna napisał(a):ja w sumie też, bo za ponad tydzień mam obronę.... a umiem tyle co kot napłakał :roll: Poczekam a potem Wam nie odpuszczę jak nie zobaczę zdjęć :mad::evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 kalyna napisał(a):no właśnie chciałam ominąć tego grzebania :D yy tak jakby lenistwo czy coś :D Zrobisz jak uważasz ;) Ale to jest trochę grzebania, a jednak pewność, że nic się psiakom nie stanie ;) Ptysiak napisał(a):Poczekam a potem Wam nie odpuszczę jak nie zobaczę zdjęć :mad::evil_lol: Ja też nie odpuszczę :mad: Quote
łamAga Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 kalyna napisał(a): siemka ;) no właśnie mam jakiś kryzys i nie chce mi się dodawać nowych zdjęć :roll: i tak jakoś ogólnie jest bleeee wszystkiemu winna pogoda :mad: ( na cos trzeba zgonić :evil_lol: ) Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 dOgLoV napisał(a):wszystkiemu winna pogoda :mad: ( na cos trzeba zgonić :evil_lol: ) Nie tłumacz i nie broń jej :shake::evil_lol: Fotki mają być :mad: Quote
łamAga Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 magdabroy napisał(a):Nie tłumacz i nie broń jej :shake::evil_lol: Fotki mają być :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Ja policzyłam, 24 mija 1,5 tygodnia. Zgłoszę się po fotki :mad: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Ptysiak napisał(a):Ja policzyłam, 24 mija 1,5 tygodnia. Zgłoszę się po fotki :mad: :evil_lol: Jak bym zapomniała, to mi Iza przypomnij ;) też się upomnę :evil_lol: Quote
kalyna Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 hahaha :roflt::roflt: Wy mi tu pałami grozicie :-( no ale mam czas do 24 czerwca :evil_lol: a już chciałam zrobić niespodziankę i dzisiaj jakieś fotki wgrać, ale skoro mam taki odległy termin to się nie będę spieszyć :eviltong: Aga dzięki za wstawienie się :multi: a Laptop poszedł do naprawy, bo jakiś kabelek czy coś sie urwał.. i pytali się mnie czy tym komputerem po ścianach rzucałam :roflt:i tata stwierdził, że się biedak przeze mnie przegrzał :D Quote
*Magda* Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 kalyna napisał(a):a już chciałam zrobić niespodziankę i dzisiaj jakieś fotki wgrać, ale skoro mam taki odległy termin to się nie będę spieszyć :eviltong: Dawaj foty :mad: Quote
kalyna Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='magdabroy']Dawaj foty :mad: jedno :evil_lol::evil_lol: bo coś mnie oblazło :evil_lol: Quote
kalyna Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 no to teraz mogę dodać jakieś tam zdjęcia.. ale sami mi napiszecie, ze Ciapek nie jest normalnym psem.. i t co jest na tych zdjęciach to on sam się o to prosi.. nikt go nie zmusza... Quote
justysiek Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 oj jaki kibic z Ciapka:diabloti: Gandzia z Sonią piękne:loveu: Quote
Recommended Posts