kalyna Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='Milena9']Świetnie razem wyglądają.:)[/QUOTE] dzięki :loveu: [quote name='magdabroy']Czemu? I na jak długo? :([/QUOTE] sesja się zbliża a potem obrona.. ale pewne będę odwiedzać Was, ale pisać rzadko będę... bo to straszne uzależnienie jest... im więcej przeglądam wątków, tym więcej piszę, tym więcej czasu spędzam na dogo i potem już nic mi się nie chce...a głowa jak boli ;( poza tym muszę za małego się wziąć :D Quote
*Magda* Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 No dobra, wybaczam ;) Masz poważne powody, żeby zrezygnować z dogo :) Życzę udanej sesji, obrony pracy :) I sukcesu z Gandzią :) Quote
justysiek Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='kalyna']dzięki :loveu: sesja się zbliża a potem obrona.. ale pewne będę odwiedzać Was, ale pisać rzadko będę... bo to straszne uzależnienie jest... im więcej przeglądam wątków, tym więcej piszę, tym więcej czasu spędzam na dogo i potem już nic mi się nie chce...a głowa jak boli ;( poza tym muszę za małego się wziąć :D[/QUOTE] to jak ja:-( w sobote 3 egz w tym ustny i w lipcu moze obrona... i w międzyczasie szkolenie z Cezarem:diabloti: ale jak przezyje to bedzie ekstra:evil_lol: Quote
kalyna Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='magdabroy']No dobra, wybaczam ;) Masz poważne powody, żeby zrezygnować z dogo :) Życzę udanej sesji, obrony pracy :) I sukcesu z Gandzią :)[/QUOTE] wróciłam :D nie dziękuję... hahah tak na poważnie to nawet się wylogowałam... no i dostałam PW i się zalogowałam..... miałam silną wolę :D na serio to nie ma co znikać tak na dobre z dogo, bo potem człowiek sie strasznie męczy.. wystarczy ograniczyć, bo stosuję od jakiegoś czasu i mi wychodzi.. tylko potem zaległości w innych galeriach mam. [quote name='justysiek']to jak ja:-( w sobote 3 egz w tym ustny i w lipcu moze obrona... i w międzyczasie szkolenie z Cezarem:diabloti: ale jak przezyje to bedzie ekstra:evil_lol:[/QUOTE] ehh ja biorę się za kończenie pisania pracy. teraz zaczynamy zaliczać wsio i potem nauka do obrony... a znam skład sądu ostatecznego, więc wiem, że ciężko będzie :( choć im więcej o tym myślę to tym mniej mi się cokolwiek chce.. ale pocieszam się że nie tylko ja tak mam. no a potem wakacje :loveu: Quote
makot'a Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Hehe, jak dobrze, że na polibudzie dyplom robi się dopiero na 4 roku :diabloti: (pomijając to, że już powinnam na nim być :roll:) Ale ja też powinnam dogo ograniczyć, a nie mam na tyle silnej woli, więc podziwiam :lol: Powinnam również ograniczyć wolfdoga, oraz Aiona, ale nie mam tyle mocy w sobie :diabloti: A tymczasem sesja się zbliża, a ja mam do oddania 3 duże projekty (w fazie koncepcyjnej póki co :roll:), dwa mniejsze nawet nie ruszone, do tego jakieś zaliczenia z instalacji i innych wstrętnych rzeczy, fuj. Jestem w tak zwanym "czarnym dupiu". W tak czarnym nie byłam jeszcze nigdy i szczerze mówiąc to nie wiem, jak ja się z tym wszystkim pozbieram (ale na dogo jessssssstem :diabloti:) Khem, khem... także o czym to ja.... aaa no tak - podziwiam determinację i silną wolę (:-o), ale nie bądź dla siebie zbyt surowa :diabloti: Zajrzyj no czasem i się małym pochwal :razz: Quote
aganela Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='kalyna']wróciłam :D nie dziękuję... hahah tak na poważnie to nawet się wylogowałam... no i dostałam PW i się zalogowałam..... miałam silną wolę :D na serio to nie ma co znikać tak na dobre z dogo, bo potem człowiek sie strasznie męczy.. wystarczy ograniczyć, bo stosuję od jakiegoś czasu i mi wychodzi.. tylko potem zaległości w innych galeriach mam. ehh ja biorę się za kończenie pisania pracy. teraz zaczynamy zaliczać wsio i potem nauka do obrony... a znam skład sądu ostatecznego, więc wiem, że ciężko będzie :( choć im więcej o tym myślę to tym mniej mi się cokolwiek chce.. ale pocieszam się że nie tylko ja tak mam. no a potem wakacje :loveu:[/QUOTE] ja też tylko czekam na wakacje:multi: Quote
justysiek Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='kalyna']wróciłam :D nie dziękuję... hahah tak na poważnie to nawet się wylogowałam... no i dostałam PW i się zalogowałam..... miałam silną wolę :D no ja jak skończę to będę wolna:multi: na serio to nie ma co znikać tak na dobre z dogo, bo potem człowiek sie strasznie męczy.. wystarczy ograniczyć, bo stosuję od jakiegoś czasu i mi wychodzi.. tylko potem zaległości w innych galeriach mam. ehh ja biorę się za kończenie pisania pracy. teraz zaczynamy zaliczać wsio i potem nauka do obrony... a znam skład sądu ostatecznego, więc wiem, że ciężko będzie :( choć im więcej o tym myślę to tym mniej mi się cokolwiek chce.. ale pocieszam się że nie tylko ja tak mam. no a potem wakacje :loveu:[/QUOTE] no ja jak skończę to będę wolna na długo:multi: 5 lat studiów mi starczy:cool3: ale póki nadejdzie ten czas trzeba się zacząć uczyć... a mi tak się nie chce...:diabloti: Quote
makot'a Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='justysiek']no ja jak skończę to będę wolna na długo:multi: 5 lat studiów mi starczy:cool3: ale póki nadejdzie ten czas trzeba się zacząć uczyć... a mi tak się nie chce...:diabloti:[/QUOTE] Ja tam wolę studiować, niż iść do pracy jednak :diabloti: Quote
kalyna Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 makot'a;19094237 napisał(a):Hehe, jak dobrze, że na polibudzie dyplom robi się dopiero na 4 roku :diabloti: (pomijając to, że już powinnam na nim być :roll:) Khem, khem... także o czym to ja.... aaa no tak - podziwiam determinację i silną wolę (:-o), ale nie bądź dla siebie zbyt surowa :diabloti: Zajrzyj no czasem i się małym pochwal :razz: to zrobiłaś sobie rok przerwy? taaa gdybym była stanowcza to teraz nie odpisywałabym :D [quote name='aganela']ja też tylko czekam na wakacje:multi: oo tak :) [quote name='justysiek']no ja jak skończę to będę wolna na długo:multi: 5 lat studiów mi starczy:cool3: ale póki nadejdzie ten czas trzeba się zacząć uczyć... a mi tak się nie chce...:diabloti: ehh to przede mną jeszcze 2 lata :D i zmiana szkoły i miasta... czyli kolejna przeprowadzka..... makot'a;19095293 napisał(a):Ja tam wolę studiować, niż iść do pracy jednak :diabloti: też powoli dochodzę do takiego wniosku... praca jest fajna w wakacje, ale ciągła to już nieee.... no i muszę zacząć czegoś na wakacje szukać.. masakra.. w tamtym roku mi się udało, a w tym sama muszę szukać.... Quote
*Magda* Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='kalyna'] też powoli dochodzę do takiego wniosku... praca jest fajna w wakacje, ale ciągła to już nieee.... no i muszę zacząć czegoś na wakacje szukać.. masakra.. w tamtym roku mi się udało, a w tym sama muszę szukać....[/QUOTE] Do roboty lenie :eviltong: Ktoś musi zapracować na emerytury :eviltong: Quote
kalyna Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='magdabroy']Do roboty lenie :eviltong: Ktoś musi zapracować na emerytury :eviltong:[/QUOTE] spokojnie ;) my zdążymy się narobić do 67 roku życia :lol: Quote
*Magda* Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='kalyna']spokojnie ;) my zdążymy się narobić do 67 roku życia :lol:[/QUOTE] Ale ktoś musi pracować na te emerytury co teraz są wypłacane ;) Ja też do 67 :mdleje: Pytanie czy dożyję?! Quote
łamAga Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='magdabroy']Ale ktoś musi pracować na te emerytury co teraz są wypłacane ;) Ja też do 67 :mdleje: Pytanie czy dożyję?![/QUOTE] spokojnie dziewczyny :cool3: balkoniki w dłoń i do pracy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='dOgLoV']spokojnie dziewczyny :cool3: balkoniki w dłoń i do pracy :evil_lol:[/QUOTE] Innej opcji nie ma :D Quote
makot'a Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='kalyna']to zrobiłaś sobie rok przerwy? [...] też powoli dochodzę do takiego wniosku... praca jest fajna w wakacje, ale ciągła to już nieee.... no i muszę zacząć czegoś na wakacje szukać.. masakra.. w tamtym roku mi się udało, a w tym sama muszę szukać....[/QUOTE] Nie, nie miałam roku przerwy ;) Studiowałam rok w Lublinie na politechnice, a potem zaczęłam od nowa w Krakowie, bo mi nie chcieli zaliczyć tego roku z Lbl... (teraz się cieszę, wtedy byłam zła :D) A dla mnie praca jako taka wydaje się fajna, ale przeraża mnie jednak brak wakacji. Jak sobie pomyślę, że za dwa lata nie będę mogła na wakacje pojechać do domu, w moje chaszcze kochane, tylko będę musiała siedzieć w Krakowie i pracować, to mam dreszcze :( Quote
kalyna Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='magdabroy']Ale ktoś musi pracować na te emerytury co teraz są wypłacane ;) Ja też do 67 :mdleje: Pytanie czy dożyję?! no to niech porobią tyle miejsc pracy, aby człowiek mógł pracować... oj tam, przecież przedłużył się wiek życia przeciętnego człowieka :D no i przecież kobiety dłużej żyją od mężczyzn :D [quote name='dOgLoV']spokojnie dziewczyny :cool3: balkoniki w dłoń i do pracy :evil_lol: lepiej wózek elektryczny, coby energi nie tracić na chodzenie :D [quote name='magdabroy']Innej opcji nie ma :D to trzeba jakąś wymyślić :D makot'a;19095761 napisał(a):Nie, nie miałam roku przerwy ;) Studiowałam rok w Lublinie na politechnice, a potem zaczęłam od nowa w Krakowie, bo mi nie chcieli zaliczyć tego roku z Lbl... (teraz się cieszę, wtedy byłam zła :D) A dla mnie praca jako taka wydaje się fajna, ale przeraża mnie jednak brak wakacji. Jak sobie pomyślę, że za dwa lata nie będę mogła na wakacje pojechać do domu, w moje chaszcze kochane, tylko będę musiała siedzieć w Krakowie i pracować, to mam dreszcze :( to trochę daleko Cie wywiało.. tak perspektywa nie jest pocieszająca... to Ty jednak w Krakowie planujesz zostać? Jak ktoś ma zły humor albo po prostu chce pooglądać fotki to zapraszam :D ale uwaga te psy nie są chyba do końca psami.. :D Quote
kalyna Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Czy Gandi nie wygląda przy tej suczce jak jakiś.... Demon? Quote
*Magda* Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 http://vpx.pl/i/zUrho.jpg Ciapek na ucho mówi Gandiemu jak "zniszczyć" tymczasowiczkę :D Sonia wygląda na spokojną w kojcu jak się szczyle zbliżyły ;) Nie można było jej wypuścić? Quote
Milena9 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Śmiesznie tu wyszedł :lol:http://vpx.pl/i/intUK.jpg Quote
Ptysiak Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 http://vpx.pl/i/OxR.jpg odpoczynek? :D :loveu: Widzę, że coraz bardziej maluch łobuzuje ;) Pozdrawiamy serdecznie:) Quote
Recommended Posts