Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
Mój pies linieje cały okragły rok :angryy: i to jest chyba zmora psów krótkowłosych :roll: ja rozumiem że psy trzymane w domu gdzie ejst centralne ogrzewanie może troche bardziej kłaczą ale Neron to już przesadnie , całe mieszkanie mam we włosach dywany czyszcze na kolanach ze szczotka w rece a za chwile jest to samo :angryy: teraz kupilam mu witaminy na wypadanie wlosa mam nadzieje ze to pomoże :lol:

Moja ma krótką, gdzie nie gdzie są ok 4 cm ale to tylko na grzbiecie. Ja też swojej podaje witaminki i muszę powiedzieć, że pomogło mniej liniała prawie w ogóle nie, sierść ładnie się błyszczała i silniejsza jest. A jakie witaminy mu kupiłaś?

Posted

Kama & Diana napisał(a):
Moja ma krótką, gdzie nie gdzie są ok 4 cm ale to tylko na grzbiecie. Ja też swojej podaje witaminki i muszę powiedzieć, że pomogło mniej liniała prawie w ogóle nie, sierść ładnie się błyszczała i silniejsza jest. A jakie witaminy mu kupiłaś?

kupiłam mu Vitalin Max , podobno po około 3 tyg powinno byc już całkiem super i mam nadzieje ze tak bedzie ;) Neron nie chce jeść żadnych tabletek proszków itd więc byłam w szoku jak ten syrop wypił bez niczego i jeszcze sie oblizywał :crazyeye: to już duży sukces :lol:
Jedno tylko co mnie wkurzyło to cena jaka zapłaciłam i moje zdumienie jak zobaczyłam ile kosztuje na allegro :crazyeye: przepłaciłam o połowę :crazyeye: no ale cóż teraz bede mądrzejsza :evil_lol:

Posted

Przepraszam, że nie dodaję zdjęć,a le zbliża się sesja i jakoś czasu mi brak... Ale jak tak chcecie to znalazłam parę fotek :)

Mój biedny kot nie ma gdzie spać.. musiał położyć się w gazetach...

Z Ciapkiem przy zimowym zachodzie słońca

I zimowa Sonia

Posted

Ostatnio czarna śpi na różnych torbach, albo na mojej podróżnej, albo siostry od szkoły, nawetna mamy torebce próbuje.. chyba szykuje ucieczkę :)
Czarna ma nietypowe miejsca do spania....

i typowy zachód słońca...

Posted

Sockunia napisał(a):
Śliczny widoczek, szkoda że ja takiego nie mam :)

Taaa widoki są piękne, a latem jakie zachodu są.... i jak chodzę z psiakami pod wieczór to mam co podziwiać :)

Posted

kalyna napisał(a):
Taaa widoki są piękne, a latem jakie zachodu są.... i jak chodzę z psiakami pod wieczór to mam co podziwiać :)

Taa. zazdroszczę :) Jak bedziesz miała czas dawaj zdjęcia :)

Ps. Nowe zdjęcia lidera :D

Posted

[quote name='mychaaaaa']http://img824.imageshack.us/img824/1116/pc280414.jpg

Jaki słodki zimowy portrecik :loveu:
Szkoda, że moja łysolka śniegu nie lubi :( ciężko jej jakiekolwiek foty zrobić na zewnątrz zimą...

moja Sonia kocha zimę... później dodam jej fotki z tamtego roku :) ładniejsze zimowe są :)
A Ciapek chociaż będzie mu zimno to i tak na dworze będzie siedzieć... a kubraczka to i tak munie kupiłam, bo to niebezpieczne.... Sonia pewnie ten kubraczek z nim nosiła by w pyszczku, albo zazdrościłaby mu i chciała ściągnąć... nawet obroże mu ściąga.... a na spacer jak Ciapek idzie to biega i zimno mu nie jest :)

Posted

kalyna napisał(a):
a dobrze, tylko sesja się zbliża i nie mam za dużo czasu :( ehh uroki studiów.....
a Sonia ma teraz cieczkę i straszne dni przyszły dla niej..... Mam nadzieję, ze uda nam się sterylnąć ją w wakacje, bo szkoda jej....

Dobrze by było jakby ''poszła pod nożyk'' po co ma się męczyć! :)