marta1624 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 I ja się wpisuje do niepiłeczkowanych :( Ale spacerek był :) Quote
kalyna Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Noooo od tych ciągłych ulew już po stokroć bym wolała śnieg i mróz :shake: Dzsiaj też sobie podarowałyśmy piłeczkowanie i Miczka się na mnie patrzy z takim żalem, więc wiem co czujesz ;) Też mam ambitny plan wziąć się za pracę, może chociać 1 rozdział napisać :lol: Dla mnie śnieg i mróz to nie problem. Ale deszcz mnie skutecznie uziemił. Dlatego Ciap dostał piłeczkę w domu do dziamdziania. I łazi z nią, burczy i takie tam. Wpadła mu za szafkę to stał i szczekał aż ktoś ją wyciągnie :eviltong: 1 rozdział? jak ambitnie, ja chcę jeden podrozdział upykać :D I ja się wpisuje do niepiłeczkowanych :( Ale spacerek był :) hahaha założymy stowarzyszenie biednych piesełków :laugh2_2: Quote
marta1624 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 A ja się chcę na ostateczny temat zapisać, żeby w kolejnym semestrze coś napisać :D Quote
rashelek Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Właśnie właśnie, tu masz rację. W śnieg czy mróz można się cieplej ubrać, psy zabezpieczyć i iść. A jak leje, to choćby nie wiem co są marne szanse na fajny spacer :/ A wrzucać psu piłkę w takich warunkach trochę strach, bo na tak mokrej trawie łatwo o kontuzje. Myśmy się też dzisiaj w domu zabawiały, ale szarpakami :D No bo 1 rozdział to takie ogólniki same są, to może wyprodukuję cały :lol: Potem kolejny w lutym, w przerwie międzysemestralnej. Quote
kalyna Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 A ja się chcę na ostateczny temat zapisać, żeby w kolejnym semestrze coś napisać :D ja na razie chyba mam zaakceptowany plan, nic tylko pisać :loveu: Właśnie właśnie, tu masz rację. W śnieg czy mróz można się cieplej ubrać, psy zabezpieczyć i iść. A jak leje, to choćby nie wiem co są marne szanse na fajny spacer :/ A wrzucać psu piłkę w takich warunkach trochę strach, bo na tak mokrej trawie łatwo o kontuzje. Myśmy się też dzisiaj w domu zabawiały, ale szarpakami :D No bo 1 rozdział to takie ogólniki same są, to może wyprodukuję cały :lol: Potem kolejny w lutym, w przerwie międzysemestralnej. Psst ja 2 lata temu to przy -20-15 biegałam 3 godziny po dworze, a jaka szczęśliwa byłam! a teraz? plus 10, pada, ciemno i piździ... Z Ciapą to pół biedy bo to to domowe, ale Owczary? ani do domu nie weźmiesz bo zgnojone, a na dworze nijak można coś zrobić. Jak ja nie lubię takiej pogody... moja praca ma zawierać 30pozycji literatury, a ja obecnie mam w domu całe 5 :laugh2_2: Quote
angineuuka Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Tez potrafiłam llatać przy takich temperaturch nad dworze tyle czasu.. teraz nosa nie wychyle bo tylko pada :/ Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 i ja tęsknie za śnieżkiem wyglądam :placz: nie cierpię takiej pogody :mdleje: Quote
kalyna Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Śnieguuuuuu tęsknimy :placz: :placz: Quote
*Magda* Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Śnieg :placz: :placz: :placz: Ja chcę śnieg :mad: Quote
kalyna Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 Ale doopki :D :lol: Śnieg :placz: :placz: :placz: Ja chcę śnieg :mad: my też, my też... to zdjęcie jest sprzed dwóch lat :placz: właśnie wróciłam z spaceru. Nie padało, bo teraz coś z tego nieba leci. Wieje i głowy urywa, więc ciężko utrzymać równowagę. Do tego kilka dni padało i wszędzie jest błoto i trudno się idzie. I na koniec, perełka. Pieseły niewybiegane. Oj ciężki spacer dzisiaj był... Quote
Guest wolfheart Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Wieje i głowy urywa, więc ciężko utrzymać równowagę. Do tego kilka dni padało i wszędzie jest błoto i trudno się idzie. I na koniec, perełka. to samo u nas :nonono2: Quote
Oscar Patric Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 zima dopiero się zaczyna,więc i śnieg też pewnie jeszcze będzie :) Quote
kalyna Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 Właśnie się pocieszyłam...wg pogody to poniedziałek, wtorek i środa ma być deszcz :loveu: A sylwester i Nowy Rok ma być deszcz z śniegiem i przymrozek. Cudownie :nonono2: Po Nowym Roku ma być temperatura na minusie, no już coś się zacznie dziać :) Hahaha jak wieje to nawet na piłeczkę nie pójdę, bo raczej nie poleci tam gdzie będę chciała :megagrin: Quote
marta1624 Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 U mnie też wiatr co głowę urywa :pissed: I ciągle deszcz :pissed: Quote
*Magda* Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Hahaha jak wieje to nawet na piłeczkę nie pójdę, bo raczej nie poleci tam gdzie będę chciała :megagrin: Wtedy piłkę rzuca się "z wiatrem" :evil_lol: Mam już to sprawdzone :peace: Quote
*Magda* Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Alina, znasz taką karmę: https://www.fressnapf.de/p/real-nature-wilderness-pure-country-adult-huhn-mit-fisch Kupiłam kilogram, żeby zabrać do PL, żeby coś mieć jak w zamrażarce nie będzie miejsca albo w sklepie zastanę pustki..., bo pies musi coś w święta jeść :siara: Quote
Oscar Patric Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 u Nas od rana deszcz ze śniegiem pada jest 4 na plusie Quote
Guest TyŚka Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 U nas deszcz ze śniegiem pada przez cały dzień, paskuuuda... jeszcze gdyby śnieg się na dłużej uchował to by można było przeżyć, ale on znika zaraz... :( Quote
kalyna Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Alina, znasz taką karmę: https://www.fressnapf.de/p/real-nature-wilderness-pure-country-adult-huhn-mit-fisch Kupiłam kilogram, żeby zabrać do PL, żeby coś mieć jak w zamrażarce nie będzie miejsca albo w sklepie zastanę pustki..., bo pies musi coś w święta jeść :siara: Nie znam tej karmy, ale skład ma ciekawy ;) u nas to dość spoko była pogoda do południa. Wiało, ale słoneczko się pojawiło i nie padało. A teraz znowu zaczęło padać... Ogólnie to psiaki dzisiaj zły dzień miały, trudno może jutro będzie lepiej ;) Quote
marta1624 Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 U mnie ciągle kiepska pogoda :( Liczę na poprawę jutro... Quote
kalyna Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Ja jak na razie pocieszam się taką prognozą... byle deszcz przeżyć... http://www.twojapogoda.pl/polska/wielkopolskie/krotoszyn/16dniowa Quote
angineuuka Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Oo właśnie trafiłam na twojego bloga :p szykujesz się na kupno tego zielonego zawijasa? Haha Quote
kalyna Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Oo właśnie trafiłam na twojego bloga :P szykujesz się na kupno tego zielonego zawijasa? Haha Hahaha nieee ;) na razie mamy zabawek dość. Na wszystkie okazje w 2015 roku mam prezenty. Odpada... ale 2016 nie jest jeszcze zarezerwowany :laugh2_2: poza tym zaczynam sama kombinować zabawki-samoróbki ;) edit. Gandzia zaczęła chyba linieć... suuuper. Wczoraj wyciągnęłam mu jeden puchaty kłaczek, dzisiaj cała ręka. Aż strach ruszyć szczotką, coby wszystko się nie posypało. A tak to wygląda, jak wygląda. Masakra... :placz: zimooooo gdzie jesteś... Quote
Recommended Posts