rashelek Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 To w życiu bym Cię nie podejrzewała o brak w kolekcji takiego klasyka, jak bałwanek :grins: Fotka mega, mina Soniuli mówi wszystko :lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 http://3.bp.blogspot.com/-yA4qgISE3Yo/VH5HplvFJfI/AAAAAAAAAyI/B4atNRp7RQg/s1600/DSC_0025.JPG A Ganndzik w tle "MOJE!!!" :loveu: Quote
kalyna Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 To w życiu bym Cię nie podejrzewała o brak w kolekcji takiego klasyka, jak bałwanek :grins: Fotka mega, mina Soniuli mówi wszystko :lol: hahahaha a widzisz, zaskoczyłam Cię. Ale była zła na niego :D Bardzo mało... :evil_lol: wręcz niezauważalnie... http://3.bp.blogspot.com/-yA4qgISE3Yo/VH5HplvFJfI/AAAAAAAAAyI/B4atNRp7RQg/s1600/DSC_0025.JPG A Ganndzik w tle "MOJE!!!" :loveu: no chciałby, żeby było jego. On ma problemy z oddawaniem tego, co kradzione. Choć dzisiaj on dostał bounzera to przynieść nie chciał, a na Soniuli piłkę polował. Jak pies ogrodnika, sam nie zje, a drugiemu nie da... Quote
kalyna Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Ja to mam szczęście :mdleje: zamówiłam karmę: 2kg jagnięcina i ryż i 2kg ryba i ryż. Co przysłali? 2x2kg jagnięcina i ryż. edit. moje szczęście nr 2, zamówiłam smaczki i gratis do tego był do wyboru... wybrałam pluszową myszkę a dostałam gryzaka buta :loveu: aż się boję kolejnych paczek :look3: Quote
marta1624 Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 O jejku, nie no, ty to masz szczęście :loveu: Ja jeszcze czekam :D Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 no chciałby, żeby było jego. On ma problemy z oddawaniem tego, co kradzione. Choć dzisiaj on dostał bounzera to przynieść nie chciał, a na Soniuli piłkę polował. Jak pies ogrodnika, sam nie zje, a drugiemu nie da... Marcel to samo :mad: Wszystkie zabawki jego, zanosi do koszyka i wysiaduje jak kwoka, bawic sie nie bedzie ale nikomu nie da bo nie :evil_lol: Robisz reklamacje czy godzisz sie z porazka sklepu? :evil_lol: Quote
kalyna Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 O jejku, nie no, ty to masz szczęście :loveu: Ja jeszcze czekam :D ja czekam na 3 paczki jeszcze, po tych dwóch to zaczynam się obawiać :roll: Marcel to samo :mad: Wszystkie zabawki jego, zanosi do koszyka i wysiaduje jak kwoka, bawic sie nie bedzie ale nikomu nie da bo nie :evil_lol: Robisz reklamacje czy godzisz sie z porazka sklepu? :evil_lol: Ej Gandzik to memła, dziamgoli i psuje jak dorwie. Dlatego on ma inne zabawki... Zbiera i wysiaduje to Soniula :D ej to były 2 sklepy :megagrin: reklamacji nie mam po co składać. Jeśli miałabym wysyłać karmę z powrotem i czekać na tą druga to jest bez sensu, bo pies i tak to zje. Ale jeśli ta karma mu przypasuje to będę chciała kupić 12kg, a tu już wolałabym, aby nic nie pomylili. Hahaha a ten gratis, cóż miał być dla kotów, jest dla Sonii :laugh2_2: Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 w sumie lepiej jagnięcina niż gdyby drobiową mieli wysłać :eviltong: Quote
kalyna Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 w sumie lepiej jagnięcina niż gdyby drobiową mieli wysłać :eviltong: No weź mnie nie załamuj :evil_lol: Ale tam jedyny drób to indyk jest, więc on może przeszedłby, ale wolę nie mówić tego na głos :grins: Quote
marta1624 Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Ja też czekam na 3 paczki jeszcze, 2 już za mną :D A jutro planują dojść 2 z tych 3 :D Quote
kalyna Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Ja też czekam na 3 paczki jeszcze, 2 już za mną :D A jutro planują dojść 2 z tych 3 :D Szalejesz :D do mnie 3 paczki. iiii 2 nowe mam :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
kalyna Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Hahaha tych co katuję na FB o głosy to już ten filmik widzieli... a dla całej reszty, proszę: http://youtu.be/NbylwpTpMTQ Spoko, cała resztę też pewnie będę prosić o głosy :laugh2_2: Quote
*Magda* Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 ja nie mam fb :jumpie: Ja też :megagrin: Quote
Guest TyŚka Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Woow, szalejesz z zakupami. Nie lubię stanu, gdy otwieram paczkę i okazuje się, że dostałam coś innego niż chciałam :nonono2: Nie zauważyłam, żebyś katowała wszystkich na fejsie :siara: Quote
kalyna Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 ja nie mam fb :jumpie: Ja też :megagrin: wiem :obrazic: nawet nie wiecie ile tracicie :eviltong: Woow, szalejesz z zakupami. Nie lubię stanu, gdy otwieram paczkę i okazuje się, że dostałam coś innego niż chciałam :nonono2: Nie zauważyłam, żebyś katowała wszystkich na fejsie :siara: Dzisiaj 2 paczki zostały wysłane, alleluja. A te o których pisałam wczoraj, ze kolejne dwie to.... to są to nagrody z 2 konkursów :loveu: U mnie to był pierwszy raz, i akurat 2 razy w ciągu jednego dnia. No cuuudnie. Hahaha to spoko, sama o to prosiłaś :D przeważnie patrzę kto jest dostępny i wtedy piszę. Chyba nikt nie lubi :nonono2: Niuuuuu Quote
*Magda* Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 nawet nie wiecie ile tracicie :eviltong: Jeszcze więcej zyskujemy, niż tracimy :eviltong: Quote
kalyna Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Jeszcze więcej zyskujemy, niż tracimy :eviltong: Pffff :eviltong: ja tam dzięki FB wiele zyskałam a straciłam? w sumie mniej. Bo szukanie niektórych info byłoby o wiele bardziej czasochłonne i nie byłabym na bieżąco z tym co mnie interesuje. Nie wspomnę, że sporo zaoszczędziłam, dzięki info o promocjach, darmowych wysyłkach, o ilości konkursów nie wspomnę :eviltong: Bo Fb to nie tylko wstawianie co chwilę fotek i postów z swojego życia, ale dla chcących ogromne źródło inf. Quote
*Magda* Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Pffff :eviltong: ja tam dzięki FB wiele zyskałam a straciłam? w sumie mniej. Bo szukanie niektórych info byłoby o wiele bardziej czasochłonne i nie byłabym na bieżąco z tym co mnie interesuje. Nie wspomnę, że sporo zaoszczędziłam, dzięki info o promocjach, darmowych wysyłkach, o ilości konkursów nie wspomnę :eviltong: Bo Fb to nie tylko wstawianie co chwilę fotek i postów z swojego życia, ale dla chcących ogromne źródło inf. Nic z tych rzeczy nie jest dla mnie :eviltong: Quote
kalyna Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Nic z tych rzeczy nie jest dla mnie :eviltong: cóż, jest także multum dziecięcych stron z konkursami :eviltong: I napisałam, że to tylko jedno z wielu zalet, a nie jedyne :) Ale jak kto woli :) Quote
*Magda* Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Szczerze, to mnie w ogóle konkursy nie kręcą :lookarou: Ani psie, ani dziecięce, ani psio-dziecięce :evil_lol: Ja jakaś dziwna jestem :grins: Quote
marta1624 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 A moja paczka dostarczona... Tylko nie wiem komu :pissed: Ja jej nie mam, a w systemie jest jako dostarczona :/ Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 e tam konkursy najlepsze co jest na fb to wiejskie życie :evil_lol: Quote
Recommended Posts