rashelek Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Myślałam, że jakieś przekłamanie jest z tym dawkowaniem i mniej powinno być :hmmmm: Masz już próbki z Shaggybrown? :D Wszystkiego najlepszeeego! :loveu: Quote
angineuuka Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 wszystkiego najlepszego staruszko! :laugh2_2: Quote
Guest wolfheart Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 najlepszego :BIG: :BIG: :BIG: Quote
aganela Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Wszystkiego Najlepszego) :) Spełnienia marzeń i watahy ONów :jumpie: :calus: Kupujecie coś w DDD? :siara: Quote
marta1624 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Aganela wielkie dzięki, ja się staram o nim zapomnieć :p We wszystkich sklepach jest 2 grudnia? :grins: Quote
kalyna Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Myślałam, że jakieś przekłamanie jest z tym dawkowaniem i mniej powinno być :hmmmm: Masz już próbki z Shaggybrown? :D Wszystkiego najlepszeeego! :loveu: Niektóre psy jak dostają to minimum dawki to mogą przytyć. Ja dokładnie nie wiem ile Ciap dostaje, bo dajemy mu na oko. Rano i wieczorem dostaje 1,5 garści, ale jak widzimy w ciągu dnia, że jest głodny, albo wieczorem to dostaje jeszcze trochę i to też zjada. A jak sami z siebie dajemy więcej to nie zjada. Jakieś 2 dni temu dostałam, są trochę większe od totw. Zamówiłam oba smaki i dostałam 2x100g.Zjadł już rybną i nie ma problemów. Za kilka dni podam jagnięcinę :) rybna tak nie śmierdzi :D dzięki :loveu: wszystkiego najlepszego staruszko! :laugh2_2: dzięki :loveu: na szczęście dużo starsza od Ciebie nie jestem :eviltong: Quote
kalyna Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 najlepszego :BIG: dzięki :loveu: Wszystkiego Najlepszego) :) Spełnienia marzeń i watahy ONów :jumpie: :calus: Kupujecie coś w DDD? Dzięki :loveu: Raczej tak :lol: Aganela wielkie dzięki, ja się staram o nim zapomnieć :P We wszystkich sklepach jest 2 grudnia? :grins: hahaha spoko, ja jeszcze kilka razy to Ci przypomnę :) tak. http://www.dziendarmowejdostawy.pl/kategoria/zoologia-2/ ps. jak ja nie lubię tego ogranicznika emot... Quote
marta1624 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 No to 2 grudnia szykują się zakupki :D Quote
aganela Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 No to 2 grudnia szykują się zakupki :D Mi w sumie nic nie jest potrzebne, ale zawsze coś może wpaść w oko...podpowiedzcie co.. :siara: Quote
Guest wolfheart Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Kupujecie coś w DDD? :siara: niee... :siara: :evilbat: Quote
kalyna Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 No to 2 grudnia szykują się zakupki :D jak nie zapomnę :evil_lol: Wszystkiego najlepszego ! ;) dzięki :loveu: Mi w sumie nic nie jest potrzebne, ale zawsze coś może wpaść w oko...podpowiedzcie co.. :siara: no ja po wstępnych oględzinach stwierdzam, że będą spore zakupy :ylsuper: niee... :siara: :evilbat: uuuuu co za nowość... jak jeszcze ipo-sklep zrobiłby darmową wysyłkę, choćby na Mikołaja, to byłabym przeszczęśliwa :grins: Quote
Guest wolfheart Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 uuuuu co za nowość... raczej podpucha... :diabloti: jak mogłabym zmarnować DDD :siara: Quote
marta1624 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Ja kupię na pewno szelki dla małego i wreszcie trixie cavo :grins: No i jakąś zabawkę pewnie, i coś dla choma.... Czas napaść na bank :grins: Quote
*Magda* Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Ja kupię na pewno szelki dla małego i wreszcie trixie cavo :grins: No i jakąś zabawkę pewnie, i coś dla choma.... Czas napaść na bank :grins: Nie zapomnij o łańcuchu dla Tory :megagrin: Quote
kalyna Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 raczej podpucha... :diabloti: jak mogłabym zmarnować DDD :siara: no tak mi się zdawało :D co planujesz kupić? Ja kupię na pewno szelki dla małego i wreszcie trixie cavo :grins: No i jakąś zabawkę pewnie, i coś dla choma.... Czas napaść na bank :grins: My z pewnością żarełko dla psów ;) ale jedne zakupy to chyba już zrobię, bo i tak darmowa wysyłka jest powyżej 99, a to jest konkret zakup :roll: czas rozbić skarbonkę :evil_lol: Nie zapomnij o łańcuchu dla Tory :megagrin: ej takie rzeczy to w Castoramie :) Quote
rashelek Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Laski, jak ja Was uwielbiam :loveu: Stwierdziłam, że będzie mi przykro, jak wszystkie będziecie czekać na paczki, więc zamówię sobie wyrzutnię w DDD :loveu: tym bardziej, że ona niewymiarowa i przesyłka drogo wychodzi, zawsze mi szkoda :P A karmę będę musiała dopiero w styczniu zamówić, a i tak z dużym worem się łapę na darmową, także to bez różnicy ;) Quote
kalyna Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Laski, jak ja Was uwielbiam :loveu: Stwierdziłam, że będzie mi przykro, jak wszystkie będziecie czekać na paczki, więc zamówię sobie wyrzutnię w DDD :loveu: tym bardziej, że ona niewymiarowa i przesyłka drogo wychodzi, zawsze mi szkoda :P A karmę będę musiała dopiero w styczniu zamówić, a i tak z dużym worem się łapę na darmową, także to bez różnicy ;) My zawsze dobrze doradzimy ;) jak ja rzadko płacę za przesyłkę, kombinuję na wiele sposobów :) Ty to się mną nie sugeruj, bo ja ciągle coś zamawiam :placz: Quote
Guest wolfheart Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 no tak mi się zdawało :D co planujesz kupić? co popadnie :laugh2_2: Quote
marta1624 Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Nie zapomnij o łańcuchu dla Tory :megagrin: Tyska ma ci łańcuch dać :D Dziewczyny, a macie jakiś pomysł na zabawkę (najlepiej piłkę) trwałą, pływającą, niezbyt kasowną, dostępną w fera lub karusku na darmową wysyłkę? :???: Quote
kalyna Posted November 23, 2014 Author Posted November 23, 2014 Cześć :) Siemankooo :) co popadnie :laugh2_2: bo uwierzę, już masz na pewno spisane w notatniku wszystkie potrzebne rzeczy :eviltong: Dziewczyny, a macie jakiś pomysł na zabawkę (najlepiej piłkę) trwałą, pływającą, niezbyt kasowną, dostępną w fera lub karusku na darmową wysyłkę? :???: jeszcze nie mam, ale jakbyś znalazła to daj znać :laugh2_2: Nie zrobiłam obeznania, JESZCZE :evil_lol: Quote
Recommended Posts