Talia Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Fajna fota. Kup im jeszcze takie same zabawki w różnych rozmiarach :D Też bym tak kupiła, ale Tina się brzydzi zabawek. Quote
kalyna Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 rashelek napisał(a):https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1972394_814734025238081_2393801974354056960_n.jpg?oh=abf5fb5db8302585977ac4e0033dd04a&oe=5461CF39 lubię takie obrazki, jak każdy psiak ma swoją zabawkę i nie czuje potrzeby ją wyrywać innym :loveu: A grzyby są fuj, nienawidzę ich zbierać ani tym bardziej jeść! tak idylla, jestem szuper szkoleniowcę :evil_lol: a tak serio to już jest po wyrywankach, zamianach, bieganiach itp, zmęczony każdy leży, a Pańcia sprząta kupki trawy :lol: Dziewczyno, gdzieś Ty się uchowała :crazyeye: suszone grzybki do kapusty, bigosu. Smażone na obiadek czy kolację, a w słoikach to coś pysznego, zwłaszcza na jesienno-zimowe wieczory, na imprezach :evil_lol: Talia napisał(a):Fajna fota. Kup im jeszcze takie same zabawki w różnych rozmiarach :D Też bym tak kupiła, ale Tina się brzydzi zabawek. ;) No właśnie jest tylko jedna piłka, który każdy kocha i wielbi. I to jest myśl, o ile znajdę te piłki w kartonie :roll: Brzydzi zabawek :crazyeye: wszystkich? Quote
kalyna Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 dOgLoV napisał(a):Nooo piekne zbiory :lol: dzisiaj też byłam :grins: i przywieźliśmy tylko 2/3 tego wiadra :lol: Quote
*Magda* Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Ja też chcę na grzyby :placz: rashelek napisał(a):A grzyby są fuj, nienawidzę ich zbierać ani tym bardziej jeść! Jak można nie lubić grzybów? :crazyeye::hmmmm: Quote
agaga21 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 nie lubię zbierać grzybów, nie cierpię ich czyścić ale uwielbiam jeść ;) właśnie dziś moja mama mi mówiła, że jakieś 3 kg znalazła. ale zbierających od cholery. Quote
kalyna Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 marta1624 napisał(a):Grzybki :loveu: Uwielbiam :loveu: :loveu: magdabroy napisał(a):Ja też chcę na grzyby :placz: Jak można nie lubić grzybów? :crazyeye::hmmmm: No to zamiast jechać nad morze, jedź do lasu :lol: też mnie to dziwi :) agaga21 napisał(a):nie lubię zbierać grzybów, nie cierpię ich czyścić ale uwielbiam jeść ;) właśnie dziś moja mama mi mówiła, że jakieś 3 kg znalazła. ale zbierających od cholery. oo czyszczenie, też nie lubię tego robić :shake: my nie ważyliśmy, ale fakt ludzi jest ogrom :roll: Quote
kalyna Posted August 29, 2014 Author Posted August 29, 2014 moje stado powaliło :loveu: jedzą, żrą, a raczej wpierd***śliwki. Zachowują się jakby ktoś surowym mięsem rzucał, a Sonia potrafiła wyżerać z wiaderka je. Ale mądre są, bo pestki zostawiają :lol: i muszą być tylko słodkie, twardawe są niejadalne, czyli najlepsze te co spadły z drzewa :eviltong: A wg Ciapy to skórki też sie nie jada, ino sam miąższ :lol: I najlepsze... pierwszy raz widziałam..... fioletową kooopę :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Ty się ciesz że śliwki jedzą :D Moje warzyw i owoców to nic ;) Śliczny Gazik :loveu: Quote
Ty$ka Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Buhahaha, śliwkojady. Mój nie tknie nic, co nie ma posmaku mięsa. No, wyjątkiem jest słodkie oraz suchy chleb. Genialne to foto :loveu: Quote
rashelek Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Zatrułam się kiedyś grzybami i od tamtej pory mnie brzydzą w każdej postaci :P I nic im nie jest po śliwkach? :grins: A fotka super! Quote
kalyna Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 Angi napisał(a):grzyby w bigosie, a fe:eviltong: :crazyeye: marta1624 napisał(a):Ty się ciesz że śliwki jedzą :D Moje warzyw i owoców to nic ;) Śliczny Gazik :loveu: No właśnie, one nigdy aż tak nie przepadały za owocami i śliwkami. Warzywa i owoce zblenderowane z czymś Owczarom smakowało. Ciap niet. Z koszyka wynosiły jabłka, ogórki i inne, ale nie zjadały. A teraz je stuknęło w głowkę :eviltong: :loveu: Ty$ka napisał(a):Buhahaha, śliwkojady. Mój nie tknie nic, co nie ma posmaku mięsa. No, wyjątkiem jest słodkie oraz suchy chleb. Genialne to foto :loveu: :lol: Moja kochają.. naleśniki, wszystko za nie zrobią. rashelek napisał(a):Zatrułam się kiedyś grzybami i od tamtej pory mnie brzydzą w każdej postaci :P I nic im nie jest po śliwkach? :grins: A fotka super! buu nieciekawie :roll: ja przez wiele lat nie wchodziłam wcale do lasu. Teraz mi przeszło, choć miałam uraz jak w tamtym roku spotkałam zaskrońca... No właśnie nic :grins: dzięki ;) Quote
kalyna Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 Bounzer taaaki duży :lol: piłka ważniejsza niż jęzor :lol: Jęzorek w kolorze piłeczki :loveu: mam wrażenie, ze on się uśmiecha :cool3: Quote
Ty$ka Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2007/Zdj1190cie0090_zpsbd1a0132.jpg buhahaha, genialny patent z językiem i zabawką :D Ciapulec faktycznie ma zaciesz na pysku :lol: Quote
marta1624 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Gandzi z piłeczką i ten jęzor- bezcenne :loveu: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2007/Zdj1190cie0094_zpsdce0d397.jpg jasne, że się uśmiecha :D Quote
kalyna Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Ty$ka napisał(a):http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2007/Zdj1190cie0090_zpsbd1a0132.jpg buhahaha, genialny patent z językiem i zabawką :D Ciapulec faktycznie ma zaciesz na pysku :lol: Bo Gandzia to musi wszystko mieć w pysku :lol: kiedyś biegał z dwoma zabawkami :D :lol: marta1624 napisał(a):Gandzi z piłeczką i ten jęzor- bezcenne :loveu: :loveu: Izabela124. napisał(a):http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2007/Zdj1190cie0094_zpsdce0d397.jpg jasne, że się uśmiecha :D on już się cieszył, że tą piłkę mu rzucę :D a ja wczoraj byłam na grzybkach i uzbieraliśmy ponad 3kg, dzisiaj też byłam i było ich tak na oko 1,5-2kg :) tak kończą u mnie niegrzeczne dzieci! Tylko Gazika przypięłam tą starą i naprawioną smyczą, a Sonia to tak solidarnie do niego. Jak mi się uda to dodam filmik, za co Gandziocha dostał karę :eviltong: i czekamy na DUŻĄ paczkę :evil_lol: Quote
kalyna Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Ty$ka napisał(a):Co zamówiłaś psiozakupoholiczko? :lol: pochwalę się jak przyjedzie :lol: i jak to przeżyję :evil_lol: Napiszę tylko, że z zooplusu :loveu: Quote
*Magda* Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 kalyna napisał(a): No to zamiast jechać nad morze, jedź do lasu :lol: Nie mam w okolicy grzybów w lesie :( Ale nad morzem trochę nazbierałam :multi: P.S. Bigos bez grzybów, to nie bigos :mad: Quote
Talia Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Fajny jest ten duży kong. Dużo waży? W sensie szczyl by mi go poradził? Quote
kalyna Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 (edited) magdabroy napisał(a):Nie mam w okolicy grzybów w lesie :( Ale nad morzem trochę nazbierałam :multi: P.S. Bigos bez grzybów, to nie bigos :mad: Jeszcze nie macie, ale u mnie np. jest wysyp, ale jak z znajomymi gadałam, którzy wcale tak daleko ode mnie nie mieszkają, to też mówią, ze nie ma. trochę, czyli ile :cool3: otóż to, a już myślałam, ze to ja jestem inna :lol: Talia napisał(a):Fajny jest ten duży kong. Dużo waży? W sensie szczyl by mi go poradził? Nam się bardzo podobał i tak bardzo w naszym typie jest, tzn. Owczarów. W sumie to kupiłam go przez przypadek, oglądałam w zooplusie zabawki, pomyślałam, że Ciap będzie mieć lżejszą wersję jaja i kupiłam. A okazało się,że jest bardzo miękki, przy delikatnym naciśnięciu zgina się i wypuszcza powietrze i dlatego jest bleee dla Ciapulca. Ale Owczary je wielbią i sobie go podkradają :cool3: wg mnie to on jest mały, ale przy moich przykurczach to na sporego wygląda :evil_lol: Moim zdaniem Twój szczyl da radę, ewentualnie troszeczkę musi podrosnąć, ale wątpię. Ciap go łapał i gdyby nie wylatujące powietrze go pewnie nosiłby go. Inne znane mi Owczary też uwielbiają tą zabawkę. A Gordon jak urośnie to będzie podobnej wielkości jak ON ;) my mamy ten i jest w promocji: http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/kong_dla_psa/classic/364396 i to tak u nas wygląda https://www.youtube.com/watch?v=LkXb8o2WpAo moja skleroza osiągnęła chyba szczyt. Robiłam wczoraj zamówienie... i przede wszystkim potrzebowałam 2 takich samych, pewnych produktów. Później w potrzebie była flexi, a całą reszta to tylko przy okazji... i dzisiaj mi się przypomniało, że tych najważniejszych rzeczy nie kupiłam :angryy: no szlag mnie chyba trafi :angryy: Edited September 2, 2014 by kalyna Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 tylko nie mów że misek nie kupiłaś :lol: Quote
Recommended Posts