Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rashelek napisał(a):
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1972394_814734025238081_2393801974354056960_n.jpg?oh=abf5fb5db8302585977ac4e0033dd04a&oe=5461CF39 lubię takie obrazki, jak każdy psiak ma swoją zabawkę i nie czuje potrzeby ją wyrywać innym :loveu:
A grzyby są fuj, nienawidzę ich zbierać ani tym bardziej jeść!

tak idylla, jestem szuper szkoleniowcę :evil_lol:
a tak serio to już jest po wyrywankach, zamianach, bieganiach itp, zmęczony każdy leży, a Pańcia sprząta kupki trawy :lol:

Dziewczyno, gdzieś Ty się uchowała :crazyeye:
suszone grzybki do kapusty, bigosu. Smażone na obiadek czy kolację, a w słoikach to coś pysznego, zwłaszcza na jesienno-zimowe wieczory, na imprezach :evil_lol:
Talia napisał(a):
Fajna fota. Kup im jeszcze takie same zabawki w różnych rozmiarach :D Też bym tak kupiła, ale Tina się brzydzi zabawek.

;)
No właśnie jest tylko jedna piłka, który każdy kocha i wielbi. I to jest myśl, o ile znajdę te piłki w kartonie :roll:
Brzydzi zabawek :crazyeye: wszystkich?

Posted

nie lubię zbierać grzybów, nie cierpię ich czyścić ale uwielbiam jeść ;) właśnie dziś moja mama mi mówiła, że jakieś 3 kg znalazła. ale zbierających od cholery.

Posted

marta1624 napisał(a):
Grzybki :loveu: Uwielbiam :loveu:

:loveu:
magdabroy napisał(a):
Ja też chcę na grzyby :placz:

Jak można nie lubić grzybów? :crazyeye::hmmmm:

No to zamiast jechać nad morze, jedź do lasu :lol:

też mnie to dziwi :)
agaga21 napisał(a):
nie lubię zbierać grzybów, nie cierpię ich czyścić ale uwielbiam jeść ;) właśnie dziś moja mama mi mówiła, że jakieś 3 kg znalazła. ale zbierających od cholery.

oo czyszczenie, też nie lubię tego robić :shake:
my nie ważyliśmy, ale fakt ludzi jest ogrom :roll:

Posted

moje stado powaliło :loveu: jedzą, żrą, a raczej wpierd***śliwki. Zachowują się jakby ktoś surowym mięsem rzucał, a Sonia potrafiła wyżerać z wiaderka je. Ale mądre są, bo pestki zostawiają :lol: i muszą być tylko słodkie, twardawe są niejadalne, czyli najlepsze te co spadły z drzewa :eviltong:
A wg Ciapy to skórki też sie nie jada, ino sam miąższ :lol:

I najlepsze... pierwszy raz widziałam..... fioletową kooopę :evil_lol:

Posted

Angi napisał(a):
grzyby w bigosie, a fe:eviltong:

:crazyeye:
marta1624 napisał(a):
Ty się ciesz że śliwki jedzą :D Moje warzyw i owoców to nic ;) Śliczny Gazik :loveu:

No właśnie, one nigdy aż tak nie przepadały za owocami i śliwkami. Warzywa i owoce zblenderowane z czymś Owczarom smakowało. Ciap niet. Z koszyka wynosiły jabłka, ogórki i inne, ale nie zjadały. A teraz je stuknęło w głowkę :eviltong:
Ty$ka napisał(a):
Buhahaha, śliwkojady. Mój nie tknie nic, co nie ma posmaku mięsa. No, wyjątkiem jest słodkie oraz suchy chleb.
Genialne to foto :loveu:

:lol:
Moja kochają.. naleśniki, wszystko za nie zrobią.
rashelek napisał(a):
Zatrułam się kiedyś grzybami i od tamtej pory mnie brzydzą w każdej postaci :P
I nic im nie jest po śliwkach? :grins:
A fotka super!

buu nieciekawie :roll: ja przez wiele lat nie wchodziłam wcale do lasu. Teraz mi przeszło, choć miałam uraz jak w tamtym roku spotkałam zaskrońca...
No właśnie nic :grins:
dzięki ;)

Posted

Ty$ka napisał(a):
http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2007/Zdj1190cie0090_zpsbd1a0132.jpg buhahaha, genialny patent z językiem i zabawką :D
Ciapulec faktycznie ma zaciesz na pysku :lol:

Bo Gandzia to musi wszystko mieć w pysku :lol: kiedyś biegał z dwoma zabawkami :D
:lol:
marta1624 napisał(a):
Gandzi z piłeczką i ten jęzor- bezcenne :loveu:

Izabela124. napisał(a):

on już się cieszył, że tą piłkę mu rzucę :D

a ja wczoraj byłam na grzybkach i uzbieraliśmy ponad 3kg, dzisiaj też byłam i było ich tak na oko 1,5-2kg :)

tak kończą u mnie niegrzeczne dzieci!
Tylko Gazika przypięłam tą starą i naprawioną smyczą, a Sonia to tak solidarnie do niego.

Jak mi się uda to dodam filmik, za co Gandziocha dostał karę :eviltong:

i czekamy na DUŻĄ paczkę :evil_lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Co zamówiłaś psiozakupoholiczko? :lol:

pochwalę się jak przyjedzie :lol:
i jak to przeżyję :evil_lol:

Napiszę tylko, że z zooplusu :loveu:

Posted

kalyna napisał(a):

No to zamiast jechać nad morze, jedź do lasu :lol:

Nie mam w okolicy grzybów w lesie :(
Ale nad morzem trochę nazbierałam :multi:

P.S.
Bigos bez grzybów, to nie bigos :mad:

Posted (edited)

magdabroy napisał(a):
Nie mam w okolicy grzybów w lesie :(
Ale nad morzem trochę nazbierałam :multi:

P.S.
Bigos bez grzybów, to nie bigos :mad:

Jeszcze nie macie, ale u mnie np. jest wysyp, ale jak z znajomymi gadałam, którzy wcale tak daleko ode mnie nie mieszkają, to też mówią, ze nie ma.
trochę, czyli ile :cool3:

otóż to, a już myślałam, ze to ja jestem inna :lol:
Talia napisał(a):
Fajny jest ten duży kong. Dużo waży? W sensie szczyl by mi go poradził?

Nam się bardzo podobał i tak bardzo w naszym typie jest, tzn. Owczarów. W sumie to kupiłam go przez przypadek, oglądałam w zooplusie zabawki, pomyślałam, że Ciap będzie mieć lżejszą wersję jaja i kupiłam. A okazało się,że jest bardzo miękki, przy delikatnym naciśnięciu zgina się i wypuszcza powietrze i dlatego jest bleee dla Ciapulca. Ale Owczary je wielbią i sobie go podkradają :cool3:
wg mnie to on jest mały, ale przy moich przykurczach to na sporego wygląda :evil_lol: Moim zdaniem Twój szczyl da radę, ewentualnie troszeczkę musi podrosnąć, ale wątpię. Ciap go łapał i gdyby nie wylatujące powietrze go pewnie nosiłby go. Inne znane mi Owczary też uwielbiają tą zabawkę. A Gordon jak urośnie to będzie podobnej wielkości jak ON ;)

my mamy ten i jest w promocji: http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/kong_dla_psa/classic/364396

i to tak u nas wygląda https://www.youtube.com/watch?v=LkXb8o2WpAo

moja skleroza osiągnęła chyba szczyt. Robiłam wczoraj zamówienie... i przede wszystkim potrzebowałam 2 takich samych, pewnych produktów. Później w potrzebie była flexi, a całą reszta to tylko przy okazji... i dzisiaj mi się przypomniało, że tych najważniejszych rzeczy nie kupiłam :angryy: no szlag mnie chyba trafi :angryy:

Edited by kalyna