Majkowska Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Banner kazała zrobić, ale ja fotek nie mogę znaleźć :placz: Nagadane tu jak na jarmarku :D Quote
kalyna Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 [quote name='magdabroy']Trzeba było Gandzię wrzucić na dach :evil_lol:[/QUOTE] to już bym go nie ściągnęła... bo Pańcia, ale zabawa :shake: [quote name='Kaaasia']Znaczy że nie tylko ja mam zdolności Super rzucacza :evil_lol:[/QUOTE] zrobimy zawody, kto gorzej rzuca :diabloti: [quote name='Baski_Kropka']Ooo super Pani bohaterka. Musiałaś urosnąć w psich oczach :D[/QUOTE] taaa, na pewno :loveu: [quote name='Majkowska']Banner kazała zrobić, ale ja fotek nie mogę znaleźć :placz: Nagadane tu jak na jarmarku :D[/QUOTE] uuups :oops: wybacz :siara: to pozostało mi czekać na kolejny przypływ weny :evil_lol: Quote
rashelek Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Ja ciągle wrzucam gdzieś zabawki, piłki w najlepszym wypadku tylko w krzaki (chociaż na dach klatki też mi się już udało :lol:), a szarpaki notorycznie lądują na drzewach. Wyobraźcie sobie, jak tragicznie wygląda taka pusta w środku wiewióra (jak skineez) przewieszona przez gałąź :evil_lol: Quote
kalyna Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 [quote name='rashelek']Ja ciągle wrzucam gdzieś zabawki, piłki w najlepszym wypadku tylko w krzaki (chociaż na dach klatki też mi się już udało :lol:), a szarpaki notorycznie lądują na drzewach. Wyobraźcie sobie, jak tragicznie wygląda taka pusta w środku wiewióra (jak skineez) przewieszona przez gałąź :evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt: no to ja ciągle na dachy, swoje i sąsiada... i potem pajacowania, aby to ściągnąć :lol: [quote name='Ty$ka']Jaki masz świetny baner :loveu:[/QUOTE] też mi się baaardzo podoba, to dzięki Majkowskiej ;) ciągle się nim jaram :loveu: ahh, ahh paczajcie i podziwiajcie ;) Quote
Baski_Kropka Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Raaaanyyy! A kto mi zrobi banerek? Bo samej mi się nie chce :evil_lol: Quote
rashelek Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Wypaśny ten banerek! Wszyscy teraz zmieniają, też muszę się za nowym rozejrzeć :lol: Quote
Kaaasia Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 kalyna napisał(a): zrobimy zawody, kto gorzej rzuca :diabloti: Może lepiej nie bo biedne piesy zostaną bez zabawek :evil_lol: Quote
kalyna Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 dOgLoV napisał(a):ładny , ładny :loveu: marta.k9080 napisał(a):ładniusi :p marta1624 napisał(a):Śliczny :loveu: :loveu: Baski_Kropka napisał(a):Raaaanyyy! A kto mi zrobi banerek? Bo samej mi się nie chce :evil_lol: Napisz i pięknie poproś Majkowską :) rashelek napisał(a):Wypaśny ten banerek! Wszyscy teraz zmieniają, też muszę się za nowym rozejrzeć :lol: nasz już był stary :evil_lol: a sama nie umiem robić ładnych :) Kaaasia napisał(a):Może lepiej nie bo biedne piesy zostaną bez zabawek :evil_lol: też się tego obawiam :lol: rashelek napisał(a):A ja nadal czekam na zdjęęęęcia :( buuu to poczekasz, bo psy obecnie nie wyglądają zbyt efektownie :shake: Quote
rashelek Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Co im zrobiłaś? Moje nigdy nie wyglądają, to nie mam tego problemu :evil_lol: Quote
kalyna Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 [quote name='rashelek']Co im zrobiłaś? Moje nigdy nie wyglądają, to nie mam tego problemu :evil_lol: takie tam linienie :siara: [quote name='magdabroy'] ojej :loveu: dobry, dobrrrry ;) Quote
kalyna Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 [quote name='Izabela124.']Śliczny nowy banner :) :) [quote name='magdabroy']Hejka :) Witaj :multi: ahhh, ahhh teraz to mi narobiłaś smaka :eviltong: Boże, ja nie mogę przez te gorączki... nawet psy mają więcej energii ode mnie :shake: to też ja sobie siedzę na środku podwórka a te wariaty przynoszą mi zabawki :lol: jak patrzę na tych dwóch Panów to ja już mam dość, jakbym co najmniej ganiała tak jak oni.... Iii Sonia jak na razie polubiła przeciąganie, ciekawe na jak długo... bo ona ma tylko takie napady lubości.... :shake: buu ja chce zimę... :placz: a teraz siedzę przed kompem i się do niego niby śmieję... bo otwarłam na dwór drzwi i Ciap wchodzi i wychodzi kiedy chce... i albo się położy w wejściu prawie jak król lew... albo leży na płytkach... niestety koty to złe istoty i próbują mu do domu wejść.. biedak musi pilnować twierdzy przed obcymi, bo zrobili najazd :evil_lol: jak wszedł Gremlin to go pogonił, ale za nim przywędrowały Szczepan i Wojciech... i skapitulował :roflt::roflt::roflt: obecnie Ciap pilnuje Wojciecha, bo wyżera mu z miski, a Gremlin robi podchody stulecia :roflt: Quote
Majkowska Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Szczepan i Wojciech?? :megagrin: pokaż no jaką fote tych kociów :):) Jeszcze chybam nie widziała Quote
kalyna Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 [quote name='marta1624']Hehe ale masz agentów :D Ciap oprowadził Wojciecha po domu, albo raczej to Wojciech sam się oprowadził, a Ciap go pilnował :diabloti: Wojciech poszedł sobie na moje łóżko, a Ciap go pilnował i nic mu nie zrobił!! Gandzik za wejście bez zaproszenia do mojego pokoju już ma :mad: :diabloti: [quote name='magdabroy']Ciapek-Pan i Władca :evil_lol: Dokładnie, Pan na swoich włościach ;) [quote name='Majkowska']Szczepan i Wojciech?? :megagrin: pokaż no jaką fote tych kociów :):) Jeszcze chybam nie widziała noo samo się tak jakoś wzięło :lol: nie muszę mówić jak ludzie na mnie patrzą jak ich wołam :evil_lol: Wojciech Szczepan Gremlin [quote name='Baski_Kropka']Ja chce 3 psy i 100 kotów <3 I 3 Owczary? ja nie wiem czy sama z siebie kiedyś zdecydowałabym się na koty, to nie moja bajka... Quote
Recommended Posts