kalyna Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 Fotki Gandziochy na poprzedniej stronie :) Soniuuuuula :) Quote
Vailet Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 przyznaj się, wkleiłaś ją tu :evil_lol: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0214_zps9ed3720b.jpg Quote
rashelek Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Świetne fotki :loveu: Widzę nowa moda na dogo - fotki w mleczach :evil_lol: Quote
zmierzchnica Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Piłki dwie 16 zł, a przesyłka 17 :roll: Świetne owczary w mniszkach! :loveu: Mogłaś im jeszcze wianki na łebki porobić :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0208_zpsaf05bf10.jpg jaki uroczy:loveu: Quote
Baski_Kropka Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Dex też ma foty z mleczykach :D Pieknie psiury wyglądają zadowolone i wesołe, wiosenna aura wpływa na nas korzystnie :D Quote
kalyna Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 [quote name='Vailet']przyznaj się, wkleiłaś ją tu :evil_lol: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0214_zps9ed3720b.jpg jego, to jest facet :grins: [quote name='rashelek']Świetne fotki :loveu: Widzę nowa moda na dogo - fotki w mleczach :evil_lol: :loveu: każdy korzysta z tego co jest na polach :lol: u nas robią się już dmuchawce :eviltong: [quote name='zmierzchnica']Piłki dwie 16 zł, a przesyłka 17 :roll: Świetne owczary w mniszkach! :loveu: Mogłaś im jeszcze wianki na łebki porobić :evil_lol: :crazyeye: :mdleje: o mój Boże... to nie pozostało mi nic innego jak tylko zamówienie czegoś jeszcze :grins: żeby to ja umiała robić te wianki, ale jam niezdara... [quote name='marta1624']Fotki :multi: Śliczna Soniula :loveu: :) :loveu: [quote name='marta.k9080']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0208_zpsaf05bf10.jpg jaki uroczy:loveu: ahh, ahh zbój :evil_lol: [quote name='Baski_Kropka']Dex też ma foty z mleczykach :D Pieknie psiury wyglądają zadowolone i wesołe, wiosenna aura wpływa na nas korzystnie :D Jemu też do twarzy, pfu do pyska jest :loveu: czarno-żółto-zielono :) jak miło się czyta takie rzeczy...... a to wsio przez to, że treningu nie było i Gandziuuu widział piłeczkę a Soniula paróweczki :evil_lol: szczególik, że szła burza i pogrzmiewało :roll: Quote
Kaaasia Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Piękne foteczki owczarowo mleczykowe :loveu: Ja się nastawiłam na robienie fotek w mleczu w weekend a mi wszystko wykosili :evil_lol: Zaszalałam i kupiłam chłopakom jajo :diabloti:. Zobaczymy jak długo pożyje. Quote
kalyna Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 [quote name='Kaaasia']Piękne foteczki owczarowo mleczykowe :loveu: Ja się nastawiłam na robienie fotek w mleczu w weekend a mi wszystko wykosili :evil_lol: Zaszalałam i kupiłam chłopakom jajo :diabloti:. Zobaczymy jak długo pożyje. :loveu: Ja się pospieszyłam, bo zaraz z mleczyków porobią się dmuchawce :evil_lol: oo braaaaawo ;) jajo jest niezniszczalne jak dla nas, a wiele przeszło. Ostatnio oglądałam to wygląda strasznie, ale nie ma śladu, że miałoby zakończyć swój żywot :lol: będziecie raczej zadowoleni, jak chłopaki złapią bakcyla. Już macie u siebie czy czekasz na przesyłkę? resztę mleczykowych fot.... iiiii maaaaaaaam piłeczkę :evil_lol: Quote
kalyna Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 Sonia to jakoś na tych zdjęciach wygląda jak pies, ale Gandzik to jakby na haju jakimś był... :shake: Quote
Baski_Kropka Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Ale wy to macie zatrzęsienie mleczyków! U nas to ledwo kilka a ty cała armia! <3 Cudowne psiska <3 Quote
phase Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 W sumie nigdzie nie doczytałam, czemu ni ma zdjęć mega miszcza Ciapka? :hmmmm::grins: Ale foty suuuuuuuper! :loveu: Quote
rashelek Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0234_zps9bf344a1.jpg śliczny ma pychol :loveu: Quote
kalyna Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 [quote name='Vailet']za rzadko tu jestem, sorki GANDI :lol: Spoko luz :) [quote name='Baski_Kropka']Ale wy to macie zatrzęsienie mleczyków! U nas to ledwo kilka a ty cała armia! <3 Cudowne psiska <3 no u nas bardziej żółto niż zielono :evil_lol: :loveu: [quote name='phase']W sumie nigdzie nie doczytałam, czemu ni ma zdjęć mega miszcza Ciapka? :hmmmm::grins: Ale foty suuuuuuuper! :loveu: Bo Ciap na lince zachowuje się jak błazen, A tam chodzą koty i nie chcę, aby wybiegł za nimi na ulicę.... dopóki tam nie będzie bramy, bo tylko jej brakuje psy muszą chodzić na lince. Obok wbrew pozorom jest bardzo ruchliwa droga :shake: :loveu: [quote name='rashelek']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0234_zps9bf344a1.jpg śliczny ma pychol :loveu: śliczny i mało mądry :lol: a Ciapuś się wczoraj i dzisiaj pochorował.. był u weta, dostał 6 (!) zastrzyków i jakieś tabletki... oby szybko wrócił do normy... dzisiaj dietka i dostał gotowane jedzonko, ryż, serca kurze i marchewkę. Ale u nas to ostatnio czarna seria, bo w święta Gandzik miał kolejną (!) kontuzję... Z Soniulą też muszę do weta chyba iść... także wychodzi teraz kilka miesięcy "ciszy"... Quote
zmierzchnica Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Ojej, co się Ciapkowi stało? Jakaś wirusówka czy jak? Masakra... Zawsze to tak jest, jak nic to nic, ale jak jeden pies zachoruje to potem lawina... U mnie najgorzej było, jak złapały jakąś wirusówkę i po kolei się zarażały od siebie, potem miałam cztery kichające i kaszlące psy :shake: Quote
Ty$ka Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Jakie cudowne zdjęcia :loveu: Mleczyki, mleczyki i łowcarki. Boskie, cieszyłam oczy dobre parę minut :D Zdrówka dla Ciapulca. Quote
kalyna Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 [quote name='zmierzchnica']Ojej, co się Ciapkowi stało? Jakaś wirusówka czy jak? Masakra... Zawsze to tak jest, jak nic to nic, ale jak jeden pies zachoruje to potem lawina... U mnie najgorzej było, jak złapały jakąś wirusówkę i po kolei się zarażały od siebie, potem miałam cztery kichające i kaszlące psy :shake:[/QUOTE] W sumie to nie wiem... bo nie ja byłam u weta... wtedy siedziałam w szkole, niestety :roll: Miał biegunkę, gorączkę, był osowiały i tylne łapy odmówiły mu posłuszeństwa nie stawał na nich... mam pewne przypuszczenia, co mu było.. ale dziś lepiej, biega po schodach, podskakuje, wrócił mu uśmiech.... już jest, szał, ciał ;) wirusówkę wykluczam, no ale nigdy nie mów nigdy... Choć mam oczy szeroko otwarte, ale Owczary właśnie miały głupawkę, więc wsio w normie :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Jakie cudowne zdjęcia :loveu: Mleczyki, mleczyki i łowcarki. Boskie, cieszyłam oczy dobre parę minut :D Zdrówka dla Ciapulca.[/QUOTE] ahh :loveu: szacun, ahh jak miło się czyta takie rzeczy ;) dzięki, już lepiej i oby nie wróciło... a teraz szukam chętnych do wyczesania Gandzika, skubany zaczął linieć, 3 dni nie miałam czasu dla niego i wygląda... no cóż niektóre psy zaniedbane lepiej od niego wyglądają.. jutro będzie futro latało, coby jakoś wyglądał.... :roll: Quote
rashelek Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Oj jak się sypie, to zawsze po całości :shake: Trzymajcie się, dużo zdrówka! Quote
Baski_Kropka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 A ja nie mam problemu linienia. Dex wyliniał w styczniu i teraz się lekko obsypuje :P Ale Haszczak liniał cały rok, cały rok mialam dywan na panelach i cały rok miałam białe koszulki zamiast czarnych więc współczuje, linienie to najgorsza rzecz z możliwych :P Quote
Oscar Patric Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 no Ja chętna,uwielbiam czesać psiaki,nawet Kaukaz mnie nie przestraszy pod tym kątem:eviltong: Quote
kalyna Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 [quote name='rashelek']Oj jak się sypie, to zawsze po całości :shake: Trzymajcie się, dużo zdrówka![/QUOTE] Tego się najbardziej zawsze obawiam... nie dziękujemy, coby nie zapeszyć, choć (pfu, pfu) wsio wróciło do normy... [quote name='Baski_Kropka']A ja nie mam problemu linienia. Dex wyliniał w styczniu i teraz się lekko obsypuje :P Ale Haszczak liniał cały rok, cały rok mialam dywan na panelach i cały rok miałam białe koszulki zamiast czarnych więc współczuje, linienie to najgorsza rzecz z możliwych :P[/QUOTE] Spoko, w przyszłym roku Cię to nie ominie :diabloti: Ale cały rok? Jezzzzu, i ciągle tak intensywnie? Wczoraj dziada wyczesałam, a dzisiaj już mu coś tam wystaje... i na dodatek jego czesać to tak trochę jak zgrzebłem przejechać po kościach :roll: [quote name='unikatowydiament']no Ja chętna,uwielbiam czesać psiaki,nawet Kaukaz mnie nie przestraszy pod tym kątem:eviltong:[/QUOTE] buu na początku to może fajnie, ale przy dwóch na raz to trochę męczące jest :lol: [quote name='magdabroy']Doberek :)[/QUOTE] Bryyy, ktoś dostał pozwolenie na neta w Pl :diabloti: Quote
Recommended Posts