Ptysiak Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 ps. http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0287_zpsfcda2b0d.jpg woooowwwww ale sie zrobil facet z niego :loveu: Quote
kalyna Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Proszę ;D Ale nei daj się w konie zrobić jak będziesz szukała, możesz podesłać potencjalnych kandydatów rowerowych to zerknie luby okiem fachowca :P Dzięki ;) no zobaczę jeszcze, to nie jest pomysł na już :lol: [quote name='Ptysiak']Pozdrowienia i buziaki :) Witamy :) Ty Wy żyjecie :crazyeye: [quote name='Ptysiak']ps. http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0287_zpsfcda2b0d.jpg woooowwwww ale sie zrobil facet z niego :loveu: on tak tylko na zdjęciach wygląda.. w rzeczywistości to mały i drobny jest :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Witam się :) Helloł ;) Quote
aganela Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Zdjęcia kolekcji akcesoriów zrobię, jak to wszystko ogarnę :) czekam na testy nowej zabawki dla piesów ze zdjęciami i filmem najlepiej:) Quote
kalyna Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 magdabroy napisał(a):Dobra, jakieś zdjęcia bym pooglądała ;) unikatowydiament napisał(a):ja też coś bym zobaczyła Zdjęć nie będzie :eviltong: jutro, sobota i niedziela w szkole :loveu: a aparat pusty :lol: a dopiero dzisiaj była ładniejsza pogoda :) aganela napisał(a):Zdjęcia kolekcji akcesoriów zrobię, jak to wszystko ogarnę :) czekam na testy nowej zabawki dla piesów ze zdjęciami i filmem najlepiej:) O, to trzymam za słowo ;) nie mogę się doczekać ;) Ciiii :siara: zrobię, zrobię :cool3: aa Gandziocha podważył mi paznokieć, boli jak ****, mam nadzieję, że mi pazurek nie zejdzie :placz: Quote
Guest wolfheart Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Luna raz wbiła kieł w paznokieć mojego kciuka,przez pewien czas był brązowo-fioletowy:diabloti: Quote
kalyna Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 [quote name='magdabroy']Oj, pazurek :shake: nio :( [quote name='marta.k9080']Luna raz wbiła kieł w paznokieć mojego kciuka,przez pewien czas był brązowo-fioletowy:diabloti: no to teraz mnie nastraszyłaś :lol: Zrobiłam pikne fotki :evil_lol: Owczary zrobiły najazd na dom, więc trzeba pozbierać to co swoje :diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 OOoO w końcu jakieś zdjęcia bo już zawiewało pustką :P Ciap wygląda na tym pierwszym zdjęciu jak by pomordował owczary i wykańczał to co z nich zostało LO A odpowiadając na pytanie, zalogowałam się na owczarek.pl A są jeszcze jakieś? Bo tam wyczuwam napięcie i co chwile natrafiam na jakieś przepychanki :P Quote
*Magda* Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Ciapek z kością wygląda zabawnie :D A w wiaderku, pewnie były suszone żwacze ;) Quote
kalyna Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 A mi dzisiaj odwołali zajęcia :multi: i jestem bardzo szczęśliwa :evil_lol: :sweetCyb::bigcool: [quote name='Baski_Kropka']OOoO w końcu jakieś zdjęcia bo już zawiewało pustką :P Ciap wygląda na tym pierwszym zdjęciu jak by pomordował owczary i wykańczał to co z nich zostało LO A odpowiadając na pytanie, zalogowałam się na owczarek.pl A są jeszcze jakieś? Bo tam wyczuwam napięcie i co chwile natrafiam na jakieś przepychanki :P to dodałam w czas :evil_lol: buahahaha :roflt:Zły Ciap, teraz będziemy się go bać :lol: ooo, no proszę... mam tam konto, ale się nie udzielam... my jesteśmy tu.. http://forum.owczarkopedia.pl Quote
kalyna Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 [quote name='magdabroy']Ciapek z kością wygląda zabawnie :D A w wiaderku, pewnie były suszone żwacze ;) Ciap jest wariat... kośc była do góry, w moim pokoju... Owczary przyszły do domu, zjadły posiłek a ten poleciał po tą kość :splat: I stał na schodach i trzęś dupką, bo nie pozwoliłam na dół z nią zejść, a zjeść jej nie chciał... chciał się po degustować.. a tym dwom osiołkom oczy zrobiły się jak 5zł, coś w deseń, mleczyk, ostatni w tym sezonie :evil_lol: pudło.. ale byłaś blisko... suszone płuca wołowe :lol: zabawka stara i nowa... lub jak kto woli po dorwaniu i przed przez Gazika.... lub obrazek, znajdź 5 różnic :lol: Zgadnijcie, którą piłkę Sonia wybrała :) Quote
Kaaasia Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Milo czasem lata z jedzeniem w paszczy i stara się go chować a potem pilnuje aby nikt mu nie zabrał. Gnojek mały :mad: Quote
zmierzchnica Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Haha, jaki Ciap niezadowolony z obecności owczarów! http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0053_zpsc915ac90.jpg Ta fota jest genialna, wygląda, jakby Sonia i Gandzik obgadywały Ciapka i się z niego śmiały, a on obrażony :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='kalyna']nio :( no to teraz mnie nastraszyłaś :lol: Zrobiłam pikne fotki :evil_lol: Owczary zrobiły najazd na dom, więc trzeba pozbierać to co swoje :diabloti: moje i nie oddam:evil_lol: Sonia :loveu: Quote
marta1624 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Ale śliczne foteczki :loveu: Ciapek postanowił zrobić na złość ONkom :) Quote
rashelek Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Widać, że Ciapek zachwycony owczarami w domu :evil_lol: Quote
kalyna Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 [quote name='Kaaasia']Milo czasem lata z jedzeniem w paszczy i stara się go chować a potem pilnuje aby nikt mu nie zabrał. Gnojek mały :mad: buahahaha :D noo to wymyślił sobie zabawę :lol: [quote name='zmierzchnica']Haha, jaki Ciap niezadowolony z obecności owczarów! http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0053_zpsc915ac90.jpg Ta fota jest genialna, wygląda, jakby Sonia i Gandzik obgadywały Ciapka i się z niego śmiały, a on obrażony :evil_lol: Tak, jest przeszczęśliwy :evil_lol: fajna interpretacja :) [quote name='unikatowydiament']Sonia :loveu: :loveu: [quote name='marta1624']Ale śliczne foteczki :loveu: Ciapek postanowił zrobić na złość ONkom :) :loveu: taki zbój z niego jest :lol: [quote name='rashelek']Widać, że Ciapek zachwycony owczarami w domu :evil_lol: bardzo :diabloti: Nic, tylko iść spać :eviltong: Quote
Baski_Kropka Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Ciap nie idzie spać, ciap myśli jak wymordować owczary :P Albo przynajmniej wyeksmitować je z dywanu :P Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0008_zpsc95dc788.jpg jak słodko śpi z piłeczką :loveu: Quote
Recommended Posts