Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Co to za wstawianie starych zdjęć :mad: Dawaj nowe :mad:

A wisiorek fajny ;) I nawet wiem ile kosztował :evil_lol:
Jak nowych nie było, to co? wcale nie wstawiać :lol:
A to nie jest tajemnica, cena jak dla mnie bardzo przystępna, więc nie narzekam :)
[quote name='phase']ładny wisior. :)

MEGA! http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0046_zpsbe1acbb0.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: My też czekamy na śniegusa!
:)
:loveu: ja czekam na śnieg, a nie na jego śladowe ilości :evil_lol:
[quote name='dOgLoV']piekne foteczki , ale to chyba z zeszłej zimy ??
ta, z zeszłej :)
[quote name='Izabela124.']Fajny prezent :)
:)

Posted (edited)

makot'a;21632454 napisał(a):
No prezent mikołajkowy przepiękny! :smile: szkoda że wilków nie mają :-D Ano i ja srebra nosić nie mogę :-(
Ale przynajmniej na zdjęciach popodziwiam :-D

http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0046_zpsbe1acbb0.jpg
100% cukru w cukrze :loveu:

:loveu:
to jest plus znanej rasy, wiele gadżetów można znaleźć :evil_lol:
jeszcze coś ma na oku, ale to nie jest takie ważne :eviltong:
Łoo szkoda :( ja jak już to tylko srebro noszę...

:lol:
[quote name='phase']Hej, hej nadeszła zima, a że ją lubicie to domagam się zdjęć! :grins:

[quote name='natija']chcemy sniezne foty :smile:))))
No proszę Was...
w tygodniu wracam z pracy o 15, więc już ciemno.. a w week szkoła :roll:
a poza tym my mamy śladowe ilości śniegu :lol:
[quote name='aganela']Jak tam obkupiliście cały iposklep?Psiaki się ucieszą:P
aż tak to nie zaszalałam :evil_lol:
tylko szarpak i 2 piłki na sznurku :)
ale jeszcze jedna piłka chodzi mi po głowie :lol:

A Ty na coś się skusiłaś?

ii jeszcze mopa Sonii kupiłam :D

A Xaweremu muszę podziękować, bo oddał mi 2 piłki z dachu :diabloti:
A już zaczęły mi się kończyć zapasy :lol:

Edited by kalyna
Posted

[quote name='kalyna']:loveu:
to jest plus znanej rasy, wiele gadżetów można znaleźć :evil_lol:
jeszcze coś ma na oku, ale to nie jest takie ważne :eviltong:
Łoo szkoda :( ja jak już to tylko srebro noszę...
[/QUOTE]

Ja srebra nie noszę, bo mam uczulenie na nikiel i stop srebra mnie uczula po pewnym czasie :/ Także chcąc nie chcąc jestem skazana na złoto - tyle dobrego, że lubię złoto i w złocie mi lepiej, niż w srebrze ;) Minus jest taki, że nie mam zbyt wiele biżuterii, bo mnie zwyczajnie nie stać :diabloti:

Posted

[quote name='aganela']Mopa?? Ja piłkę piankową z trixie, piłkę bonbal? i rumen tabsy, które jedzą jak cukierki:P

ja zamówiłam to :lol:
http://ipo-sklep.pl/p220,gryzak-z-materialu-ringowego-twardy-zp-kod-zp-7t.html
http://ipo-sklep.pl/p1238,pilka-na-sznurku-pelna-hst-kod-b001-80.html
http://ipo-sklep.pl/p664,pilka-na-sznurku-7-50-cm-g-kod-g-0727-50.html

tzn. tą nakładkę na mopa z frędzelkami :diabloti:
jutro będę testować :lol:

makot'a;21637906 napisał(a):
Ja srebra nie noszę, bo mam uczulenie na nikiel i stop srebra mnie uczula po pewnym czasie :/ Także chcąc nie chcąc jestem skazana na złoto - tyle dobrego, że lubię złoto i w złocie mi lepiej, niż w srebrze ;) Minus jest taki, że nie mam zbyt wiele biżuterii, bo mnie zwyczajnie nie stać :diabloti:

uuu :(
Ja za złotem nie przepadam, w sumie to bardzo mało mam złota. Dla mnie właśnie jest zbyt drogie i jakoś dziwnie mi się kojarzy. Tzn. z małżeństwem, stabilizacją, powagą, dorosłością :lol: jakoś tak dziwnie :evil_lol: A srebro bardziej do mnie pasuje :)

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']K nakładki z mopa się boi :evil_lol:

Ja biżuterii nie lubię :lol: mam złote kolczyki z kamieniem piasek pustyni i złoty łańcuszek i więcej nie potrzebuje :lol:[/QUOTE]

To dla Sonii :diabloti:
Ciap ma taki wielki na spółkę z Gandzikiem... oboje go uwielbiają.. a Sonia nawet jednym zębem go nie dotknie :evil_lol:

Ja lubię, ale ostatnio nie noszę :shake:

Posted

[quote name='xxxkaluniaxxx']

Ja biżuterii nie lubię :lol: mam złote kolczyki z kamieniem piasek pustyni i złoty łańcuszek i więcej nie potrzebuje :lol:[/QUOTE]

To tak jak ja ;)
Ja mam tylko obrączkę i pierścionek zaręczynowy :)

Posted (edited)

[quote name='kalyna']ja zamówiłam to :lol:
http://ipo-sklep.pl/p220,gryzak-z-materialu-ringowego-twardy-zp-kod-zp-7t.html
http://ipo-sklep.pl/p1238,pilka-na-sznurku-pelna-hst-kod-b001-80.html
http://ipo-sklep.pl/p664,pilka-na-sznurku-7-50-cm-g-kod-g-0727-50.html

tzn. tą nakładkę na mopa z frędzelkami :diabloti:
jutro będę testować :lol:

uuu :(
Ja za złotem nie przepadam, w sumie to bardzo mało mam złota. Dla mnie właśnie jest zbyt drogie i jakoś dziwnie mi się kojarzy. Tzn. z małżeństwem, stabilizacją, powagą, dorosłością :lol: jakoś tak dziwnie :evil_lol: A srebro bardziej do mnie pasuje :)

Ja też dużo biżuterii nie noszę - mam łańcuszek, kolczyki i niewielki pierścionek :P

A mi złoto kojarzy się zupełnie inaczej - ja lubię ciepłe kolory, złoto kojarzy mi się z jesienią, snopami słomy, z żywicą, z delikatną słowiańską urodą i złotym warkoczem wiejskiej dziewki ^^

Poza tym złoto dobrze wygląda z zielenią, a ja często się na zielono ubieram i oczy mam zielone, hehe :D

Srebro też mi się podoba... ale na kimś, nie na mnie ;)
Ja w srebrze nie wyglądam korzystnie - mam raczej ciepły typ urody i moja twarz wygląda przy srebrze jakoś tak martwo i dziwnie "różowo", w złocie mi o wiele lepiej, wyglądam "żywiej" ;)
No ale ma to swoje złe strony - zwykle na biżuterię, która mi się podoba, mogę tylko z utęsknieniem popatrzeć, bo złoto jest absurdalnie drogie :/ Dlatego mam tylko jeden, skromniutki i drobniutki "komplet" i to mi musi wystarczyć ;)

Biżuterii srebrnej, która mi się podoba mam trochę więcej, ale chcąc nie chcąc - i tak nie mogę jej nosić :P

Edited by makot'a
Posted

makot'a;21642580 napisał(a):
Ja też dużo biżuterii nie noszę - mam łańcuszek, kolczyki i niewielki pierścionek :P

A mi złoto kojarzy się zupełnie inaczej - ja lubię ciepłe kolory, złoto kojarzy mi się z jesienią, snopami słomy, z żywicą, z delikatną słowiańską urodą i złotym warkoczem wiejskiej dziewki ^^

Poza tym złoto dobrze wygląda z zielenią, a ja często się na zielono ubieram i oczy mam zielone, hehe :D

Ja w srebrze nie wyglądam korzystnie - mam raczej ciepły typ urody i moja twarz wygląda przy srebrze jakoś tak martwo i dziwnie "różowo", w złocie mi o wiele lepiej, wyglądam "żywiej" ;)
No ale ma to swoje złe strony - zwykle na biżuterię, która mi się podoba, mogę tylko z utęsknieniem popatrzeć, bo złoto jest absurdalnie drogie :/ Dlatego mam tylko jeden, skromniutki i drobniutki "komplet" i to mi musi wystarczyć ;)

Biżuterii srebrnej, która mi się podoba mam trochę więcej, ale chcąc nie chcąc - i tak nie mogę jej nosić :P

W sumie i tak dobrze się złożyło, jakby Ci było dobrze tylko w srebrze, ale byś mogła nosić jedynie złoto, to byłoby mniej fajnie ;)

Ja nie noszę biżuterii raczej, tylko kolczyki jak mi się przypomni i od jakiegoś czasu pierścionek zaręczynowy... Srebrne, bo mi szkoda pieniędzy na rzeczy, które gubię w tempie ekspresowym ;) O pierścionek już przestałam się trząść (a nie był jakiś drogi, ale wartość sentymentalna :oops:), ale nie ściągam go nigdy, bo inaczej na 100% bym posiała :evil_lol: Mi się biżuteria podoba, nieraz się ślinię do wystaw, ale jak już mam, to noszę raz na miesiąc.. Rano ganiam z psami, potem na pociąg, wracam i idę z psami itd, nigdy nie mam czasu na nic - dlatego ani się nie maluję, ani nic nie noszę :diabloti: Mój chłop powinien dziękować niebiosom za taką ekonomiczną babę! :evil_lol:

U nas też śniegu ni ma, a szkoda, bo ja wolę ze śniegiem.. A teraz ni to późna jesień, ni to wczesna wiosna, pełno błota wszędzie :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']To tak jak ja ;)
Ja mam tylko obrączkę i pierścionek zaręczynowy :)
z tego to ja nic nie mam :evil_lol:
[quote name='unikatowydiament']witamy się:)

Ja noszę tylko łańcuszek i zegarek,tak jakoś za biżuterią nie przepadam
Witamy ;)
A ja mam różne pomysły, raz nic nie noszę, a raz mam szał... :roll: ale tak jest z różnymi rzeczami u mnie...

makot'a;21642580 napisał(a):

No to u mnie jest odwrotnie... złoto u kogoś.. u mnie to jak na razie srebro ;)
Odpukać, dobrze, ze na to uczulona nie jestem.. choć np. żadnych kolczyków nosi nie mogę. I strasznie żałuję, że kiedykolwiek przebiłam uszy.
Srebro o wiele tańsze jest, a i tak jak pisałam wyżej, różne mam pomysły.. czasem mnie walnie i mam szał na biżuterię. A jak teraz więcej siedzę w domu itp to nie noszę nic, ani łańcuszka, ani zegarka a o pierścionkach nie wspomnę...
[quote name='Izabela124.']Witam się :)
Hejka ;)
[quote name='zmierzchnica']W sumie i tak dobrze się złożyło, jakby Ci było dobrze tylko w srebrze, ale byś mogła nosić jedynie złoto, to byłoby mniej fajnie ;)

Ja nie noszę biżuterii raczej, tylko kolczyki jak mi się przypomni i od jakiegoś czasu pierścionek zaręczynowy... Srebrne, bo mi szkoda pieniędzy na rzeczy, które gubię w tempie ekspresowym ;) O pierścionek już przestałam się trząść (a nie był jakiś drogi, ale wartość sentymentalna :oops:), ale nie ściągam go nigdy, bo inaczej na 100% bym posiała :evil_lol: Mi się biżuteria podoba, nieraz się ślinię do wystaw, ale jak już mam, to noszę raz na miesiąc.. Rano ganiam z psami, potem na pociąg, wracam i idę z psami itd, nigdy nie mam czasu na nic - dlatego ani się nie maluję, ani nic nie noszę :diabloti: Mój chłop powinien dziękować niebiosom za taką ekonomiczną babę! :evil_lol:

U nas też śniegu ni ma, a szkoda, bo ja wolę ze śniegiem.. A teraz ni to późna jesień, ni to wczesna wiosna, pełno błota wszędzie :roll:

No cóż jak sobie mieszkałam na studiach, to miałam dużo czasu i zdążyłam wsio pozakładać, wymalować się itp. kilka kremów, malowideł itp. a teraz jak pracuję prawie w domu, i większość czasu wyglądam jak wyglądam to nie myślę ani o biżuterii ani o malowaniu się :lol:

Ale ja mam takie okresy w życiu, że mam na coś szał, który mija. Np. w średniej szkole malowałam paznokcie, miałam dłuuugie i co chwilę inaczej pomalowane. Odwidziało mi się jak wzięliśmy Sonię.. ona to jest mistrz w łamaniu paznokci. Albo na farbowanie włosów... jak przeżywałam, ze mam 3 miesięczne odrosty :splat: a teraz mam całe naturalne, udało mi się wytrzymać, aby do nich wrócić. No i długo miałam spokój. Aż teraz znowu mnie olśniewa, żeby coś pokombinować z włosami. Z malowaniem się to przerobiłam chyba wsie etapy... Łańcuszek srebrny to pół życie przenosiłam, aż mi się nie zerwał i oduczyłam się od niego... wisiorek wtedy zgubiłam, ale teraz mam pretekst, aby go naprawić. Także jakaś stała to ja nie jestem, ino mam wiele pomysłów zawsze....

Noo i siedzę sobie na dogo, bo przecież mam do napisania pracę :loveu:
U nas to pogoda jesienno-wiosenna. Ja chcę zimę, chociaż na święta....

A z nowości to u nas... Gandziu rozciął poduszkę na palcu :roll: ten pies nadaje się tylko do wielkiej, gumowej bańki :diabloti: