Speedymania Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 kalyna napisał(a): Już biegnę do Was :) Wolniej, bo sobie krzywdę zrobisz :P Quote
Kaaasia Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ale będzie fotek owczarkowych :loveu: Quote
kalyna Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Brunomania napisał(a):Wolniej, bo sobie krzywdę zrobisz :P :grin::grin: Kaaasia napisał(a):Ale będzie fotek owczarkowych :loveu: o ile będzie pogoda :roll: ale my się nie damy :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ty się pogodą nie wykręcaj. Foty deszczowe też mogą być :cool3: A kiedy ten zjazd? Quote
kalyna Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Kaaasia napisał(a):Ty się pogodą nie wykręcaj. Foty deszczowe też mogą być :cool3: A kiedy ten zjazd? Boję się o aparat :diabloti: to muszę wziąć parasol :evil_lol: normalnie to 19-22.09, ale ja sobie najpierw robię wakacje i zostaję do zlotu :lol: Quote
kalyna Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Kaaasia napisał(a):Będzie pogoda :cool3: oglądałam długoterminową... ale mam nadzieję, że będzie dobrze :lol: A Wy macie zloty Boksiów? Quote
Kaaasia Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Nic takiego nie mamy. Czasem jakieś spotkania przy większych wystawach. Quote
kalyna Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 Kaaasia napisał(a):Nic takiego nie mamy. Czasem jakieś spotkania przy większych wystawach. a forum jakieś macie? Zloty ON/DON są od kilku dobrych lat. To będzie dopiero mój drugi raz :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Forum było kilka ale poumierały :roll:, większość osób poprzenosiło się na fb. Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 kalyna napisał(a): Zloty ON/DON są od kilku dobrych lat. To będzie dopiero mój drugi raz :evil_lol: a w przyszłym roku jeśli ja pojadę to będzie zlot ON/DON/MON:diabloti: no i K z terroryzuje Krynice :evil_lol: kto z tobą jedzie? Sonia czy Gandzia? :diabloti: u nas swego czasu na jednym forum Owczarkowym był świetnie rozwinięty czat :lol: Taa Wercia rządziła :diabloti: Niestety teraz czat umarł przez kilka osób :roll: tak, tak wiem Aluś już ich niema itd ale nie mogę przekonać reszty by znowu zaczeli regularnie pisać :razz: tylko ja nadal się odzywam :roll: Quote
kalyna Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 Kaaasia napisał(a):Forum było kilka ale poumierały :roll:, większość osób poprzenosiło się na fb. uuuu, kiepsko :roll: xxxkaluniaxxx napisał(a):a w przyszłym roku jeśli ja pojadę to będzie zlot ON/DON/MON:diabloti: no i K z terroryzuje Krynice :evil_lol: kto z tobą jedzie? Sonia czy Gandzia? :diabloti: u nas swego czasu na jednym forum Owczarkowym był świetnie rozwinięty czat :lol: Taa Wercia rządziła :diabloti: Niestety teraz czat umarł przez kilka osób :roll: tak, tak wiem Aluś już ich niema itd ale nie mogę przekonać reszty by znowu zaczeli regularnie pisać :razz: tylko ja nadal się odzywam :roll: dlatego Ciap na zlot nie jedzie, nie chcę co chwilę burdy :p Jedzie Gandzia z kilka powodów. Przez to nie gadam z Tobą :obrazic: Gdyby nie gg to nikt nie uciekałby z czatu :eviltong: już nikt nas nie lubi.. :( Quote
Izabela124. Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Fajnie, że wybierasz się na zlot Onów :) W grzywaczach taki zlot by nie wypalił Quote
zmierzchnica Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Fajnie, jak się ludzie dobrze dogadują i można takie zloty robić :) Ja niestety mam złe doświadczenia z psiarskim światem, w tym przypadku światkiem ludzi pasjonujących się sportami kynologicznymi... Niby wszyscy mili, ale każdy obcy w grupie jest traktowany wyniośle i z rezerwą, a w obrębie grupy ludzie wzajemnie się obgadują, tworzą się podgrupki i tak dalej. Ja to miałam w szkole, na studiach, takie zachowania stadne, nie potrzebuję tego w wolnym czasie ;) Dlatego raczej zlotów czy wspólnych treningów unikam, wolę bardziej indywidualny canicross czy dog-trekking ;) Quote
kalyna Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 Izabela124. napisał(a):Fajnie, że wybierasz się na zlot Onów :) W grzywaczach taki zlot by nie wypalił dlaczego? zmierzchnica napisał(a):Fajnie, jak się ludzie dobrze dogadują i można takie zloty robić :) Ja niestety mam złe doświadczenia z psiarskim światem, w tym przypadku światkiem ludzi pasjonujących się sportami kynologicznymi... Niby wszyscy mili, ale każdy obcy w grupie jest traktowany wyniośle i z rezerwą, a w obrębie grupy ludzie wzajemnie się obgadują, tworzą się podgrupki i tak dalej. Ja to miałam w szkole, na studiach, takie zachowania stadne, nie potrzebuję tego w wolnym czasie ;) Dlatego raczej zlotów czy wspólnych treningów unikam, wolę bardziej indywidualny canicross czy dog-trekking ;) no to faktycznie niefajnie.. takie grupki to też znam z szkoły itp. Jednak w tamtym roku bardzo mi się podobało i mam nadzieję, że w tym będzie równie super :lol: aaa już nie mogę się doczekać :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Izabela124. napisał(a):W grzywaczach taki zlot by nie wypalił Serio? :razz: Może jakiś mini by się dało zrobić :razz: Dotąd dosyć miłych właścicieli grzywków spotykałam czy to na wystawie czy normalnie na spacerach :lol: No ale ja jeszcze nie wystawiam i nie hoduje więc może całkiem nie poznałam się na sytuacji :diabloti::diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 kalyna napisał(a):dlaczego? xxxkaluniaxxx napisał(a):Serio? :razz: Może jakiś mini by się dało zrobić :razz: Dotąd dosyć miłych właścicieli grzywków spotykałam czy to na wystawie czy normalnie na spacerach :lol: No ale ja jeszcze nie wystawiam i nie hoduje więc może całkiem nie poznałam się na sytuacji :diabloti::diabloti: He he bo grzywaczowe środowisko jest specyficzne, z resztą chyba jak każde. Najlepiej to w nim wychodzą kłótnie, obgadywanie i szukanie afer a nie zloty i spotkania :eviltong: Chociaż nie powiem, jak jakiś grzywacz szuka domku, potrzebuje pomocy to wiele hodowców/właścicieli grzywaczy pomaga i to jest fajne. Ale na zloty nie ma co liczyć. Jakiś czas temu był pomysł na zlot w formie wystawy, ale bez prawdziwych tytułów i przy okazji zbieranie pieniędzy na bezdomne psy i nic z tego nie wyszło. Środowisko grzywaczowe nie jest zintegrowane. Kalunia póki nie wystawiasz, nie hodujesz, nie robisz konkurencji jest spoko, potem zaczynają się cyrki :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Izabela124. napisał(a):Najlepiej to w nim wychodzą kłótnie, obgadywanie i szukanie afer a nie zloty i spotkania :eviltong: Kalunia póki nie wystawiasz, nie hodujesz, nie robisz konkurencji jest spoko, potem zaczynają się cyrki :D hmm.. w tym może jest troche prawdy, zauważyłam na forum jak przeczytałam je od deski do deski :diabloti: a właśnie a propo mojego czytania od deski do deski bo nie znalazłam :evil_lol: mogę założyć K galerie mimo że K grzywaczem nie jest? :razz: No to narazie lajcik na rok, dwa lub troszkę więcej :evil_lol: Quote
kalyna Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):Serio? :razz: Może jakiś mini by się dało zrobić :razz: Dotąd dosyć miłych właścicieli grzywków spotykałam czy to na wystawie czy normalnie na spacerach :lol: No ale ja jeszcze nie wystawiam i nie hoduje więc może całkiem nie poznałam się na sytuacji :diabloti::diabloti: Izabela124. napisał(a):He he bo grzywaczowe środowisko jest specyficzne, z resztą chyba jak każde. Najlepiej to w nim wychodzą kłótnie, obgadywanie i szukanie afer a nie zloty i spotkania :eviltong: Chociaż nie powiem, jak jakiś grzywacz szuka domku, potrzebuje pomocy to wiele hodowców/właścicieli grzywaczy pomaga i to jest fajne. Ale na zloty nie ma co liczyć. Jakiś czas temu był pomysł na zlot w formie wystawy, ale bez prawdziwych tytułów i przy okazji zbieranie pieniędzy na bezdomne psy i nic z tego nie wyszło. Środowisko grzywaczowe nie jest zintegrowane. Kalunia póki nie wystawiasz, nie hodujesz, nie robisz konkurencji jest spoko, potem zaczynają się cyrki :D Może dlatego ONkomaniacy tak się razem trzymają, bo są tam psy z hodowli ZKwP, innych związków, z pseudo, adoptowane. No i zlot to aby pogadać, wspólnie spędzić fajnie czas, jakieś pokazy itp. I Wsie psy są równe :) My mamy nawet Stowarzyszenie (SMON) i skarpetę Owczarkarską.. właśnie szukam jakiś fantów, na bazarek :eviltong: Ogólnie na Naszym forum jest dobrze i miło :loveu: xxxkaluniaxxx napisał(a):hmm.. w tym może jest troche prawdy, zauważyłam na forum jak przeczytałam je od deski do deski :diabloti: a właśnie a propo mojego czytania od deski do deski bo nie znalazłam :evil_lol: mogę założyć K galerie mimo że K grzywaczem nie jest? :razz: No to narazie lajcik na rok, dwa lub troszkę więcej :evil_lol: Albo zostań w Owczarach :loveu: Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 kalyna napisał(a): Ogólnie na Naszym forum jest dobrze i miło :loveu: Albo zostań w Owczarach :loveu: AD1. odkąd nie ma pare osób jest miód i orzeszki :loveu: AD.2 Wiesz że zostane :evil_lol: we wniosku o przydomek mam też ONa :lol: Quote
Izabela124. Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):hmm.. w tym może jest troche prawdy, zauważyłam na forum jak przeczytałam je od deski do deski :diabloti: a właśnie a propo mojego czytania od deski do deski bo nie znalazłam :evil_lol: mogę założyć K galerie mimo że K grzywaczem nie jest? :razz: No to narazie lajcik na rok, dwa lub troszkę więcej :evil_lol:Jasne, że możesz założyć Kali galerię tam :) kalyna napisał(a):Może dlatego ONkomaniacy tak się razem trzymają, bo są tam psy z hodowli ZKwP, innych związków, z pseudo, adoptowane. No i zlot to aby pogadać, wspólnie spędzić fajnie czas, jakieś pokazy itp. I Wsie psy są równe :) My mamy nawet Stowarzyszenie (SMON) i skarpetę Owczarkarską.. właśnie szukam jakiś fantów, na bazarek :eviltong: Ogólnie na Naszym forum jest dobrze i miło :loveu: Super, że Onkominiacy tak się dobrze ze sobą trzymają :) Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Izabela124. napisał(a):Jasne, że możesz założyć Kali galerię tam :) Super, że Onkominiacy tak się dobrze ze sobą trzymają :) Super :loveu: już się biore za tworzenie gall :diabloti: Na owczarkopedii są naprawdę super ludzie :p najlepsze jest to że mimo że K to tylko mix ONka nie jest traktowana za coś gorszego :loveu: służą radą/pomocą nie robią afer ;) Quote
ania90 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0114_zpsf04a2150.jpg jaki jezor :D Quote
kalyna Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 Dzień doooobry :lol: Wróciliśmy cali i nie do końca zdrowi, ale to nie ważne.. było jak zwykle za*ebiście :loveu: :loveu: :loveu: Prawdopodobnie Waszych wątków nigdy nie nadrobię, więc mi wybaczcie... Trochę się szkoliliśmy, trochę obijaliśmy, zwiedzaliśmy i uwaga, Gandzik wlazł do wody :diabloti: No i co tu dużo pisać, Owczary to najlepsze psiaki :) No i mam w domu już ukochaną książeczkę, czas ją przeczytać :loveu: no i tylko jedno zdjęcie :lol: [img]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0221_zpsd4a4d4f0.jpg[/img] Quote
phase Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Najważniejsze, że wróciliście szczęśliwi! :) Jaki macho. :loveu: Quote
Recommended Posts