kalyna Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 natija napisał(a):je fotka, super dwa konie pociagowe;) okaże się zimą :diabloti: Aleksandra95 napisał(a):Jak zwykle szaleństwo :loveu: :loveu: zmierzchnica napisał(a):Oni są genialni, tylko Ciap w tle myśli sobie: co za wariaci...:diabloti: Ciap wie, ze gdyby znalazł się w środku to staranowałyby go :lol: Ty$ka napisał(a):Też mam dylemat jaką smycz kupić. Głównie on bierze się z tego, że mam za duże wymagania i nie mogę znaleźć takiej, jaką sobie umyśliłam :P Łooo jaka łowcarkowa kolizja :D ja już zamówiłam... 2 skórzane, przepinane ;) czarną i czerwoną :evil_lol: i po bardzo okazyjnej cenie. Takich kolizji musiało być więcej, bo Gandzik nabił sobie guza, tylko nie wiem o co :roll: Quote
Ty$ka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Pokaż te smycze :P Jak długie są? Jak to o co? Pewnie o łowcarka któregoś :PPP Quote
kalyna Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Ty$ka napisał(a):Pokaż te smycze :P Jak długie są? Jak to o co? Pewnie o łowcarka któregoś :PPP pokażę jak przyjdą, bo nie mogę znaleźć odpowiedniego zdjęcia :D ale chyba normalnej długości jak przepinane. Quote
Ty$ka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 kalyna napisał(a):pokażę jak przyjdą, bo nie mogę znaleźć odpowiedniego zdjęcia :D ale chyba normalnej długości jak przepinane. OK, to czekam. Normalnej tzn. jakiej? ;p Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Witam się po dłuższej przerwie :cool3: Ja tera szukam czarnej 1.20m 25mm szerokiej miękkiej delikatnej dla dłoni smyczy :p wziełam nad morze jedną krótką i już pierwszego dnia miałam poobcierane dłonie :angryy: zamierzam ją wysłać w kosmos przy najbliższej okazji :angryy: żałuje że nie wysłałam jej do niebia z plaży razem z lampionem :diabloti: Quote
kalyna Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Ty$ka napisał(a):OK, to czekam. Normalnej tzn. jakiej? ;p to mnie się pytasz? :lol: xxxkaluniaxxx napisał(a):Witam się po dłuższej przerwie :cool3: Ja tera szukam czarnej 1.20m 25mm szerokiej miękkiej delikatnej dla dłoni smyczy :p wziełam nad morze jedną krótką i już pierwszego dnia miałam poobcierane dłonie :angryy: zamierzam ją wysłać w kosmos przy najbliższej okazji :angryy: żałuje że nie wysłałam jej do niebia z plaży razem z lampionem :diabloti: noo wróciłaś :multi: mam podobną szerokość i też do ręki są do d***. A używałam jej na szkoleniu, coby się nie przewrócić przez przepinaną. I musiałam kupić rękawiczki rowerowe, bo tak paliła w rękę. A ja trafiłam na likwidację sklepu i na prawdę tanio mnie to wyszło.. jedna wada, to że obie jednak będą czerwone, no ale damy radę :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 kalyna napisał(a):to mnie się pytasz? :lol: noo wróciłaś :multi: mam podobną szerokość i też do ręki są do d***. A używałam jej na szkoleniu, coby się nie przewrócić przez przepinaną. I musiałam kupić rękawiczki rowerowe, bo tak paliła w rękę. A ja trafiłam na likwidację sklepu i na prawdę tanio mnie to wyszło.. jedna wada, to że obie jednak będą czerwone, no ale damy radę :D taa wróciłam i wszyscy przeżyli :loveu: jak pokazałam ręce tacie to "Kala samochody przeciąga a ty się dziwisz że ręce masz obtarte" :roll:zwykłej smyczy nie rusze przez dłuuuuuuuuuuuugi czas :diabloti:rączki muszą mi się podgoić :razz: K zapie***a na flexi :loveu: wczoraj przeglądałam smycze w brico i wszystkie blee :shake: chyba dopiero kupie jakąś na wystawie w Poznaniu :cool3: Quote
kalyna Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):taa wróciłam i wszyscy przeżyli :loveu: jak pokazałam ręce tacie to "Kala samochody przeciąga a ty się dziwisz że ręce masz obtarte" :roll:zwykłej smyczy nie rusze przez dłuuuuuuuuuuuugi czas :diabloti:rączki muszą mi się podgoić :razz: K zapie***a na flexi :loveu: wczoraj przeglądałam smycze w brico i wszystkie blee :shake: chyba dopiero kupie jakąś na wystawie w Poznaniu :cool3: no to dobrze :loveu: buahahaha :roflt::roflt: Ja mam 2 smycze z Brico, a automatyczną dla Ciapy z jakiegoś marketu i odpukać żyje :eviltong: Mam nadzieję, ze będą mi się podobać i nie będę oglądać się za innymi :lol: Quote
kalyna Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 a dodam se 5 zdjęć :lol: Soniula i "jej" Bolimuszki :roll: i kolejny powód, dlaczego nie lubię lata :eviltong: I Gandi... .. i jego pozycja :lol: no to wsioooooo :lol: Quote
Naklejka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/beznbsptytu1420u_zps7da29863.jpg wydoroślał bardzo :) Sąsiedzi kupili ONka, szczyl mały mnie dzisiaj obszczekał i Jetsana ze strachu... Ciekawe co z niego wyrośnie. Quote
vege* Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Naklejka napisał(a):http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/beznbsptytu1420u_zps7da29863.jpg wydoroślał bardzo :) Sąsiedzi kupili ONka, szczyl mały mnie dzisiaj obszczekał i Jetsana ze strachu... Ciekawe co z niego wyrośnie. No ciekawe ciekawe. Gandi fajnie wyrósł :loveu: Quote
Ty$ka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 W oczach mają pier***ca :diabloti: ale fajne minki robią :D Quote
kalyna Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Fajne fotki :lol: :lol: Naklejka napisał(a):http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/beznbsptytu1420u_zps7da29863.jpg wydoroślał bardzo :) Sąsiedzi kupili ONka, szczyl mały mnie dzisiaj obszczekał i Jetsana ze strachu... Ciekawe co z niego wyrośnie. Półtora roku już skończył :lol: masakra :shake:a z hodowli czy z pseudo? vege* napisał(a):No ciekawe ciekawe. Gandi fajnie wyrósł :loveu: taaa ciekawe, a potem, ze ONy rzucają się na wsio... dzięki :loveu: Ty$ka napisał(a):W oczach mają pier***ca :diabloti: ale fajne minki robią :D :diabloti: no i nie miałam nic w ręce :o taaa mało bystre :evil_lol: Quote
Naklejka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 kalyna napisał(a): masakra :shake:a z hodowli czy z pseudo? : Nie mam pojęcia, może kiedyś zapytam, bo oni są bardzo w porządku ;) Do tej pory mieli psy w typie, mieli dwa psy, suka odeszła niedawno (spokojnie ponad 13lat miała), pies został sam i przynieśli szczyla. Do tej pory psy były bardzo posłuszne i ogarnięte- spacery bez smyczy, rowerowanie, mijałam ich zawsze bez problemu, czy to z moją Sarą, czy z Jetsem i Arnim. Quote
kalyna Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Naklejka napisał(a):Nie mam pojęcia, może kiedyś zapytam, bo oni są bardzo w porządku ;) Do tej pory mieli psy w typie, mieli dwa psy, suka odeszła niedawno (spokojnie ponad 13lat miała), pies został sam i przynieśli szczyla. Do tej pory psy były bardzo posłuszne i ogarnięte- spacery bez smyczy, rowerowanie, mijałam ich zawsze bez problemu, czy to z moją Sarą, czy z Jetsem i Arnim. wierzę, że wyjdą na prostą, tylko czeka ich trochę pracy... z Soniulą nie było tak źle, a i tak miałam co robić... Gandziu to całkowite przeciwieństwo i na psy szedł pewnie :roll: Sonia miała takie odpały. były sobie dwa psy, w tym jeden szczylek. I nie chciała podejść, a jak podeszła i powąchała to chciała zeżreć :roll: i teraz raczej się nie boi psów, ale zęby pokazuje :roll: ale np. przeszła ok. 5 razy koło jednego słupa, a za 6 hamuje i warczy, kompletnie wycofuje się. Ale tak było kiedyś, teraz ostatnio nie miała żadnej fazy :loveu: Quote
Naklejka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Spacery mają regularnie, mimo tego, że psy są cały dzień na ogrodzie. Rano i wieczorem zawsze wychodzą, bo się często mijamy ;) Więc liczę na to, że wyprostują malucha i będzie jednym z lepiej ułożonych owczarów w okolicy, bo oni od psów wymagają bezwzględnego posłuszeństwa i się z psami nie ciaćkają ;) Kilka dni temu wyszłam wieczorem z trzema psami na spacer, a po głównej ulicy biegał owczar, myślałam, że zejdę na zwał :mdleje: Nie wiem czyj to był pies, ale podejrzewam, ze moich kolejnych sąsiadów. To chyba 4letni pies, który jest nienormalny i ciepie się na każdego psa :loveu: Ich poprzedni owczar był świetny, opanowany, był rok starszy od mojej Sary, miałam z nim sporo kontaktu jako dziecko, bo to był pies mojej przyjaciółki z klasy :eviltong: Jetsan jako szczyl miał jazy i ma je do tej pory, specyficzny pies i tyle ;) Quote
angineuuka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 mnie na osiedlu kiedys zaatakowal onek. Pies do teraz jest puszczany luzem, tylko teraz po nocy :| Quote
kalyna Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Naklejka napisał(a):Spacery mają regularnie, mimo tego, że psy są cały dzień na ogrodzie. Rano i wieczorem zawsze wychodzą, bo się często mijamy ;) Więc liczę na to, że wyprostują malucha i będzie jednym z lepiej ułożonych owczarów w okolicy, bo oni od psów wymagają bezwzględnego posłuszeństwa i się z psami nie ciaćkają ;) Kilka dni temu wyszłam wieczorem z trzema psami na spacer, a po głównej ulicy biegał owczar, myślałam, że zejdę na zwał :mdleje: Nie wiem czyj to był pies, ale podejrzewam, ze moich kolejnych sąsiadów. To chyba 4letni pies, który jest nienormalny i ciepie się na każdego psa :loveu: Ich poprzedni owczar był świetny, opanowany, był rok starszy od mojej Sary, miałam z nim sporo kontaktu jako dziecko, bo to był pies mojej przyjaciółki z klasy :eviltong: Jetsan jako szczyl miał jazy i ma je do tej pory, specyficzny pies i tyle ;) Brawooo dla takich ludzi :) my też mieliśmy kiedyś psiego ideała pod względem posłuszeństwa... fantastyczny pies...w życiu nie dojdę to tego z moimi psami. Nie tą metodą. ;) Quote
Amber Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Dawno tu nie zaglądałam :oops: Ghandi pięknie wyrósł :) Quote
zmierzchnica Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Zdjęcia z góry są świetne, bo psy zawsze wyglądają na nich jak ostatnie sieroty :diabloti: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/beznbsptytu1420u_zps7da29863.jpg Fajną ma zabawkę w tle :loveu: Pozostałość po krześle? :cool3: Quote
kalyna Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Angi napisał(a):mnie na osiedlu kiedys zaatakowal onek. Pies do teraz jest puszczany luzem, tylko teraz po nocy :| noo to znaleźli wyjście :o Amber napisał(a):Dawno tu nie zaglądałam :oops: Ghandi pięknie wyrósł :) Spoko, i tak za wiele się tu nie dzieje :evil_lol: ahh, nie będę skromna, ale się zgodzę z Tobą :evil_lol: zmierzchnica napisał(a):Zdjęcia z góry są świetne, bo psy zawsze wyglądają na nich jak ostatnie sieroty :diabloti: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/beznbsptytu1420u_zps7da29863.jpg Fajną ma zabawkę w tle :loveu: Pozostałość po krześle? :cool3: taa jak takie niedorozwoje :lol: jemu systematycznie się o tym krześle przypomina :lol: i poleciały.... ojej wracają :lol: Quote
Kaaasia Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Fajnie chłopak rośnie :loveu: Nie myślałaś aby go wystawić. Nawet tak na próbę? Quote
kalyna Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Kaaasia napisał(a):Fajnie chłopak rośnie :loveu: Nie myślałaś aby go wystawić. Nawet tak na próbę? :loveu: na początku myślałam, a potem stwierdziłam, że to nie ma sensu. Double handling :grins: Quote
Kaaasia Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Poproś kogoś aby sobie z nim pobiegał po ringu :eviltong: Quote
Recommended Posts