*Magda* Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Hejka :) To jak Gandzik boi się zmoczyć jajca, to mu je utnij :diabloti: Quote
kalyna Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Luzia napisał(a):zazdroszczę oczka... miała bym rude z głowy na całe dnie :roll: możę w przyszłości sobie wybudujesz :loveu: ja muszę je "trochę" posprzątać :lol: magdabroy napisał(a):Hejka :) To jak Gandzik boi się zmoczyć jajca, to mu je utnij :diabloti: Siemanson :) na razie będzie chodzić z jajkami i się musi nauczyć je moczyć :diabloti: poważnie to nie chcę go kastrować :) nie teraz.... Quote
makot'a Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Dobrze rozumiem, że tę wodę to Ty masz na podwórku? :diabloti: Quote
kalyna Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 makot'a;20862083 napisał(a):Dobrze rozumiem, że tę wodę to Ty masz na podwórku? :diabloti: na ogrodzie, gdzie nie ma jeszcze płotu ale będzie :bigcool::bigcool: [quote name='Luzia']jak się domu z ogrodem dorobię to na pewno :lol: noo to masz teraz cel :eviltong: Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Dzień dobry Aluś :loveu: w końcu dotarłam :evil_lol: Quote
aganela Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Jak bym ja miała takie oczko, to Vikki w lecie, by tam pewnie chciała spać, ona zawsze na spacerze mnie ciągnie do każdego bajorka i moczy kuper... Quote
Izabela124. Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 U mnie Kiss boi się wchodzić do zbiorników wodnych, w ogóle za wodą nie przepada, ale Bobik to maniak :D Quote
kalyna Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):Dzień dobry Aluś :loveu: w końcu dotarłam :evil_lol: Witaj Werrrrrciu :loveu: nooo szmat drogi przebyłaś :evil_lol: aganela napisał(a):Jak bym ja miała takie oczko, to Vikki w lecie, by tam pewnie chciała spać, ona zawsze na spacerze mnie ciągnie do każdego bajorka i moczy kuper... Niestety moje nie potrafią cieszyć się z takiego dobrobytu :roll: choć Sonia, czyli dama, która omijała ZAWSZE każdą kałużę, teraz włazi w każdą :roflt: Izabela124. napisał(a):U mnie Kiss boi się wchodzić do zbiorników wodnych, w ogóle za wodą nie przepada, ale Bobik to maniak :D Niestety tata chce reanimować to oczko, aby wyglądało jak kiedyś.. :shake: ale na razie to on i tak niema czasu :lol: Byłam kiedyś tam w biedronce.. i zabawki, które kiedyś kupiłam za 10zł to były o 1zł.. noo to mamusia kupiła pieskom :loveu: Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 kalyna napisał(a):Witaj Werrrrrciu :loveu: nooo szmat drogi przebyłaś :evil_lol: Noooo :cool3: od fotoblogów kawał drogi miałam :evil_lol: jak będzie młoda to chyba się przeniosę w te okolice :diabloti: miły klimacik tu macie :grins::grins: Quote
kalyna Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Noooo :cool3: od fotoblogów kawał drogi miałam :evil_lol: jak będzie młoda to chyba się przeniosę w te okolice :diabloti: miły klimacik tu macie :grins::grins: noo fajnie się tu urządziliśmy :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):Noooo :cool3: od fotoblogów kawał drogi miałam :evil_lol: jak będzie młoda to chyba się przeniosę w te okolice :diabloti: miły klimacik tu macie :grins::grins: to w końcu ONek? Quote
kalyna Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 [quote name='Luzia']to w końcu ONek? chyba tak :loveu: suczka Fru :diabloti: Quote
kalyna Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 i tak, on ŚPI poza kojcem :lol: I przed chwilą mieliśmy strasznego potwora na podwórku... i Gandzi nas bronił :loveu: my mamy stół drewniany i na nim położony plastikowy i na tym ciężki worek.. Gandzi chyba pajacował i zwalił na siebie i tak groźnie szczekał na potwora :roflt: Oczywiście Sonia i Ciap zwietrzyli zagrożenie i się ustawiły koło płotu, wytężyły zmysły, Ciap się zjeżył i czekały na wyłonienie się zagrożenia z kryjówki. Ehh na końcu przyszła Pańcia i unicestwiła wroga, układając wsio jak było przedtem. I zapanował ład i porządek :loveu: Quote
łamAga Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Super zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: trzeba było je trochę potrzymać w napięciu :diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0123-3_zpsa3973a9d.jpg hahaha, padłam :D Ale u Ciebie wesoło :lol: Gandzik słusznie się wystraszył, na pewno ktoś chciał go porwać, a Ty się tu z niego śmiejesz :PPP Quote
*Magda* Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Dobry wieczór :) http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0122-3_zpsb8cdaf45.jpg ktoś Ciapkowi przykrócił nogi :evil_lol: Quote
makot'a Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Hahaha, dobry Gandzik jest :D Potwora w śmieciach znalazł :D Czesio też znajduje potwory... najcześciej w łóżku, albo w podłodze... ostatnio długi czas usiłował wykopać dziurę w podłodze, a potem gryzł uparcie tę podłogę... :stupid: Quote
kalyna Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 [quote name='Luzia']Jaki umęczony pan G :evil_lol: G jak Gamoń :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Super zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: trzeba było je trochę potrzymać w napięciu :diabloti: :loveu: Jakoś nie chciało mi się słuchac jego szczeku... na szczęście głos ma fajny, donośny, więc nie było tragedii :lol: [quote name='Ty$ka']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0123-3_zpsa3973a9d.jpg hahaha, padłam :D Ale u Ciebie wesoło :lol: Gandzik słusznie się wystraszył, na pewno ktoś chciał go porwać, a Ty się tu z niego śmiejesz :PPP niestety nie nadążam za nim :lol: noo dzieje się, dzieje... i tak piszę tylko o małej części :) [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :) http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0122-3_zpsb8cdaf45.jpg ktoś Ciapkowi przykrócił nogi :evil_lol: Bryyyyy Owczary go skróciły :evil_lol: dzisiaj rzucałam im zabawki.. i nie wiem co mi się dzisiaj stało, ale najpierw szarpak poleciał do sąsiadów na choinkę, potem gumową zabawkę na dach ich garażu, a na koniec szarpak wylądował na dachu naszego domu :splat: dzisiaj miałam dzień ofermy :evil_lol: Tak Gandzik ciągle biega po podwórku... wariat, po prostu wariat :diabloti: Owczary chwalą się nowymi zabawkami :loveu: Quote
kalyna Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 makot'a;20872530 napisał(a):Hahaha, dobry Gandzik jest :D Potwora w śmieciach znalazł :D Czesio też znajduje potwory... najcześciej w łóżku, albo w podłodze... ostatnio długi czas usiłował wykopać dziurę w podłodze, a potem gryzł uparcie tę podłogę... :stupid: Nigdy przedtem nie miał znajdywał potworów... o przepraszam....w naszym oczku to mieszka jakiś stwór, przez którego nie można za głęboko do wody wchodzić, bo zassa :D Nowe zabawki to i Sonia w pysku nosiła... niestety zabawki już są stare i ich nie aportuje :shake: Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Luzia napisał(a):to w końcu ONek? Nom niech będzie poczwara :) poczekam se na tego grzywka troszku dłużej i tyle ;) Tak jak Ala pisała to będzie sunia o imieniu Fru :) jak znajde fajną to będzie wystawiana :P Ala Ciap rządzi :D Quote
kalyna Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 xxxkaluniaxxx napisał(a):Nom niech będzie poczwara :) poczekam se na tego grzywka troszku dłużej i tyle ;) Tak jak Ala pisała to będzie sunia o imieniu Fru :) jak znajde fajną to będzie wystawiana :P Ala Ciap rządzi :D Uchyliłam rąbka tajemnicy :lol: Werrrra już prawie po maturze jesteś :eviltong: podjęłaś już jakieś czynności? W końcu to MON to musi wymiatać :evil_lol: wiesz cuś o tym.... :D Quote
Recommended Posts