Amber Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Rok? :mdleje: Wszystkiego najlepszego! :new-bday: :BIG: :bday: Quote
makot'a Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Wow, już rok?! Niemożliwe! :D Chyba naprawdę coś Ci się pomyliło :D A przecież ja wcale nie tak długo po Tobie wzięłam mojego barana.... eh, ale ten czas leci! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PRZYSTOJNEGO GANDIEGO OD CAŁEJ NASZEJ PACZKI! :) Życzymy aby był grzecznym, pięknym, kochanym i zdrowym pieskiem! (czyli, żeby pozostało bez zmian :D ) Wyściskaj "maluszka" od nas :) Quote
aganela Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Oj leci....moja koza też już roczna,ale rozumu dalej brak... dobrze, że już wiosna, nie długo będą idealne warunki na spacerki:) Życzenia dalej grzecznego pieska z Gandiego:) Quote
Kaaasia Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Najlepsiejszego :bday::new-bday::BIG: Quote
phase Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Alinko, napisz mi jeszcze proszę gdzie najczęściej kupujesz książki? Poszukuję "Życie Pi", ale na empik.com kosztuje ok. 29zł a na matras.pl 28 zł, ale chyba przesyłka też kosztuje?. Wiem, wiem, niby złotówka różnicy, ale może są jeszcze tańsze księgarnie. :hmmmm: Quote
kalyna Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Witamy :multi: dziękujemy za życzenia ;) Ehh metryka nie kłamie.. czas leci nieubłaganie.. swoją drogą to ile kazałybyście mi się męczyć z takim szczeniakiem :evil_lol: coraz więcej ma oleju w głowie, albo to ja nauczyłam się obsługi Gandziego...choć przeraża mnie wizja jego dojrzewania, bo to skubaniec jest.. uszka ma przeczyszczone, ale i tak jak widzi psa tudzież coś innego to kita do góry.. wachlarzyk :roll: no, ale docierają do niego w takich sytuacjach moje słowa...JESZCZE Sonia od samego początku była źle przeze mnie prowadzona, to i tak bardzo mnie nie słucha.. choć po szarpnięcie smyczką, to rozumek S. wraca... Cieszy mnie niesamowicie, że dla Gandzika to robota jest na pierwszym miejscu.. pokazałam łosiowi jak się tropi i nawet rzucające psy za ogrodzeniem nie zrobiły na nim wrażenia, bo czuł mój zapach i poszedł śladem... (najpierw z Sonią byłam na spacerze) niby takie drobnostki, a jak człowieka cieszy.... Choć Sonii to czasem mam ochotę :mad: burczy na Gandzika, to korekta.... jak jest dobrze to ją puszczam, a ona idzie, koło G. ogon to góry, burknie i idzie dalej :mdleje: to jest cała Sonia :D Mam ogromne porównanie Sonii z Gandi... ale to może być tez powodem, ze Sonia to dojrzała Pani jest,a Gandizu to nadal goopiutki szczeniak :) to też za bardzo się nie cieszę, bo wsio się może poprzewracać... choć dla mnie największym szokiem jest fakt, że Ciap z czerwcu kończy 6 lat :roll: :shake: Aga znalazłam tylko ciut taniej...niestety to nowa książka i bestseller, więc i tania tak szybko nie będzie :shake: [URL="http://www.taniaksiazka.pl/zycie-pi-yann-martel-p-338544.html"]http://www.taniaksiazka.pl/zycie-pi-yann-martel-p-338544.html [/URL] Quote
M&S Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Wszystkiego najlepszego dla Roczniaka:):):) Quote
Ptysiak Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Wszystkiego naj naj naj :new-bday::BIG: omg... ale to zleciało...:roll: Quote
zmierzchnica Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Jeszcze się nie dołączyłam do życzeń, najlepszego dla młodziaka, oby mu więcej rozumku przybywało z każdym miesiącem! :) :) "Życie Pi" nową książką nie jest, ja ją czytałam chyba... hm, 4 lata temu? Jakoś tak ;) Ale teraz film wyszedł, i to oscarowy, więc będzie drożyzna na pewno...:roll: Miłego weekendu :) Quote
phase Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='kalyna'] Aga znalazłam tylko ciut taniej...niestety to nowa książka i bestseller, więc i tania tak szybko nie będzie :shake: http://www.taniaksiazka.pl/zycie-pi-yann-martel-p-338544.html Dziękuję kochana. ;) [quote name='zmierzchnica'] "Życie Pi" nową książką nie jest, ja ją czytałam chyba... hm, 4 lata temu? Jakoś tak ;) Ale teraz film wyszedł, i to oscarowy, więc będzie drożyzna na pewno...:roll: Warta kupna?. Quote
kalyna Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='M&S']Wszystkiego najlepszego dla Roczniaka:):):) dzięki :) [quote name='Ptysiak']Wszystkiego naj naj naj :new-bday::BIG: omg... ale to zleciało...:roll: dzięki :) noo tak jak u Was roczek u Ptysiątka :) [quote name='dOgLoV']hejka ;) Siemanko :) [quote name='zmierzchnica']Jeszcze się nie dołączyłam do życzeń, najlepszego dla młodziaka, oby mu więcej rozumku przybywało z każdym miesiącem! :) :) "Życie Pi" nową książką nie jest, ja ją czytałam chyba... hm, 4 lata temu? Jakoś tak ;) Ale teraz film wyszedł, i to oscarowy, więc będzie drożyzna na pewno...:roll: Miłego weekendu :) dzięki, oby :evil_lol: aaa bo ja dopiero teraz o niej słyszałam jak film wyszedł :evil_lol: [quote name='phase']Dziękuję kochana. ;) Warta kupna?. spoko ;) też jestem ciekawa ;) noo coby nasza galeria już totalnie nie umarła, to mam jakieś fotki... aż 2 :evil_lol: po pierwsze nie polecam tej zabawki, bo już się rozpadła.... A po drugie to wszędzie jest mokro... co chwilę się na polu topiłam... buuuu zimo wracaj :placz: Dlatego Sonia i Ciap nie mają zdjęć... Quote
Oscar Patric Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 najlepszego:new-bday::new-bday::new-bday: Quote
Ptysiak Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Ptysiątka... echhh... czasami tęsknię do tej kuleczki którą mogłam całą tulić a nie tylko głowę :evil_lol: wow... aż dwa zdjęcia... zaszalałaś :evil_lol: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0034-2_zpsc83c0a31.jpg jemu się chyba zabaweczka bardzo podobała :loveu: Ja ostatnio w ogóle zastanawiam się czy są jakieś zabawki, które warto kupić i by przeżyły dłużej niż 3 dni... :roll::evil_lol: Quote
zmierzchnica Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Ja przyznam, że nawet się już zimą zmęczyłam :diabloti: Tzn jakby była ciągiem aż do końca marca to może być, ale te okresy roztopów, znowu śnieg i mrozy, znowu roztopy, znowu śnieg itd po 10 razy to już mnie męczyły. Teraz niech już przyjdzie wiosna, wszystko wyschnie i będzie lepiej ;) Bo na razie to faktycznie błoto wszędzie... Quote
kalyna Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 ehhh coś mi się zdaje, ze teraz będę mieć duuuużo wolnego czasu !! czyli szukam planu B... ale nie chcę o tym pisać... nie chcę się załamywać i rozczulać się nad sobą.. trzeba się zebrać do kupy ;) Mnie już ta wiosna męczy... jak mi jest ciepło, i ogólnie niemiło... wolałam śnieg i mróz :loveu: Zabawka padła.. tzn. Gandi ciągnął za piłkę, a ja za sznurek i każdy miał swoją część... ale i tak docelowa zabawka jest inna.. i zawsze miałam wymówki, aby jej nie kopić.. a teraz? w sumie to co mi szkodzi... :evil_lol: Mam nadzieję, to wszystko odespać, znaleźć inną opcję.. i nie wracać do tego horroru... chcę się obudzić i się nie stresować, nie przeżywać, po prostu się nie wykańczać... Z "milszych" rzeczy to... jest pewna reguła.. do Gandzika trzeba mówić spokojnie, bez titania.. noo zatitititiałam i co? jak podskoczył, to zarobiłam od niego w główkę. I pierwsza myśl.. Jak ja będę wyglądać z gipsem na nosie :evil_lol: ale nic mi nie chrupnęło, czyli nos cały :diabloti: Quote
Aleksa. Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Będzie dobrze ;) :) Dokładnie lekkie słoneczko, a mój pies truchtał w lesie.. brak jakiejś energii :/ Quote
*Magda* Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Kalyna, aż tak źle, że musisz szukać planu "B"?? Quote
Recommended Posts