Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wow, już rok?! Niemożliwe! :D
Chyba naprawdę coś Ci się pomyliło :D
A przecież ja wcale nie tak długo po Tobie wzięłam mojego barana.... eh, ale ten czas leci!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PRZYSTOJNEGO GANDIEGO OD CAŁEJ NASZEJ PACZKI! :)
Życzymy aby był grzecznym, pięknym, kochanym i zdrowym pieskiem! (czyli, żeby pozostało bez zmian :D )
Wyściskaj "maluszka" od nas :)

Posted

Oj leci....moja koza też już roczna,ale rozumu dalej brak... dobrze, że już wiosna, nie długo będą idealne warunki na spacerki:) Życzenia dalej grzecznego pieska z Gandiego:)

Posted

Alinko, napisz mi jeszcze proszę gdzie najczęściej kupujesz książki? Poszukuję "Życie Pi", ale na empik.com kosztuje ok. 29zł a na matras.pl 28 zł, ale chyba przesyłka też kosztuje?. Wiem, wiem, niby złotówka różnicy, ale może są jeszcze tańsze księgarnie. :hmmmm:

Posted

Witamy :multi:
dziękujemy za życzenia ;)

Ehh metryka nie kłamie.. czas leci nieubłaganie.. swoją drogą to ile kazałybyście mi się męczyć z takim szczeniakiem :evil_lol: coraz więcej ma oleju w głowie, albo to ja nauczyłam się obsługi Gandziego...choć przeraża mnie wizja jego dojrzewania, bo to skubaniec jest.. uszka ma przeczyszczone, ale i tak jak widzi psa tudzież coś innego to kita do góry.. wachlarzyk :roll: no, ale docierają do niego w takich sytuacjach moje słowa...JESZCZE
Sonia od samego początku była źle przeze mnie prowadzona, to i tak bardzo mnie nie słucha.. choć po szarpnięcie smyczką, to rozumek S. wraca...

Cieszy mnie niesamowicie, że dla Gandzika to robota jest na pierwszym miejscu.. pokazałam łosiowi jak się tropi i nawet rzucające psy za ogrodzeniem nie zrobiły na nim wrażenia, bo czuł mój zapach i poszedł śladem... (najpierw z Sonią byłam na spacerze) niby takie drobnostki, a jak człowieka cieszy....

Choć Sonii to czasem mam ochotę :mad:
burczy na Gandzika, to korekta.... jak jest dobrze to ją puszczam, a ona idzie, koło G. ogon to góry, burknie i idzie dalej :mdleje:

to jest cała Sonia :D

Mam ogromne porównanie Sonii z Gandi... ale to może być tez powodem, ze Sonia to dojrzała Pani jest,a Gandizu to nadal goopiutki szczeniak :) to też za bardzo się nie cieszę, bo wsio się może poprzewracać...

choć dla mnie największym szokiem jest fakt, że Ciap z czerwcu kończy 6 lat :roll: :shake:

Aga znalazłam tylko ciut taniej...niestety to nowa książka i bestseller, więc i tania tak szybko nie będzie :shake:
[URL="http://www.taniaksiazka.pl/zycie-pi-yann-martel-p-338544.html"]http://www.taniaksiazka.pl/zycie-pi-yann-martel-p-338544.html
[/URL]

Posted

Jeszcze się nie dołączyłam do życzeń, najlepszego dla młodziaka, oby mu więcej rozumku przybywało z każdym miesiącem! :) :)

"Życie Pi" nową książką nie jest, ja ją czytałam chyba... hm, 4 lata temu? Jakoś tak ;) Ale teraz film wyszedł, i to oscarowy, więc będzie drożyzna na pewno...:roll:

Miłego weekendu :)

Posted

[quote name='kalyna']
Aga znalazłam tylko ciut taniej...niestety to nowa książka i bestseller, więc i tania tak szybko nie będzie :shake:
http://www.taniaksiazka.pl/zycie-pi-yann-martel-p-338544.html

Dziękuję kochana. ;)

[quote name='zmierzchnica']
"Życie Pi" nową książką nie jest, ja ją czytałam chyba... hm, 4 lata temu? Jakoś tak ;) Ale teraz film wyszedł, i to oscarowy, więc będzie drożyzna na pewno...:roll:

Warta kupna?.

Posted

[quote name='M&S']Wszystkiego najlepszego dla Roczniaka:):):)
dzięki :)
[quote name='Ptysiak']Wszystkiego naj naj naj :new-bday::BIG:

omg... ale to zleciało...:roll:
dzięki :)

noo tak jak u Was roczek u Ptysiątka :)
[quote name='dOgLoV']hejka ;)
Siemanko :)
[quote name='zmierzchnica']Jeszcze się nie dołączyłam do życzeń, najlepszego dla młodziaka, oby mu więcej rozumku przybywało z każdym miesiącem! :) :)

Miłego weekendu :)
dzięki, oby :evil_lol:

aaa bo ja dopiero teraz o niej słyszałam jak film wyszedł :evil_lol:

[quote name='phase']Dziękuję kochana. ;)

Warta kupna?.

spoko ;)
też jestem ciekawa ;)

noo coby nasza galeria już totalnie nie umarła, to mam jakieś fotki... aż 2 :evil_lol:

po pierwsze nie polecam tej zabawki, bo już się rozpadła....

A po drugie to wszędzie jest mokro... co chwilę się na polu topiłam... buuuu zimo wracaj :placz:

Dlatego Sonia i Ciap nie mają zdjęć...

Posted

Ptysiątka... echhh... czasami tęsknię do tej kuleczki którą mogłam całą tulić a nie tylko głowę :evil_lol:

wow... aż dwa zdjęcia... zaszalałaś :evil_lol:

http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0034-2_zpsc83c0a31.jpg jemu się chyba zabaweczka bardzo podobała :loveu:
Ja ostatnio w ogóle zastanawiam się czy są jakieś zabawki, które warto kupić i by przeżyły dłużej niż 3 dni... :roll::evil_lol:

Posted

Ja przyznam, że nawet się już zimą zmęczyłam :diabloti: Tzn jakby była ciągiem aż do końca marca to może być, ale te okresy roztopów, znowu śnieg i mrozy, znowu roztopy, znowu śnieg itd po 10 razy to już mnie męczyły. Teraz niech już przyjdzie wiosna, wszystko wyschnie i będzie lepiej ;) Bo na razie to faktycznie błoto wszędzie...

Posted

ehhh coś mi się zdaje, ze teraz będę mieć duuuużo wolnego czasu !!
czyli szukam planu B... ale nie chcę o tym pisać... nie chcę się załamywać i rozczulać się nad sobą.. trzeba się zebrać do kupy ;)

Mnie już ta wiosna męczy... jak mi jest ciepło, i ogólnie niemiło... wolałam śnieg i mróz :loveu:

Zabawka padła.. tzn. Gandi ciągnął za piłkę, a ja za sznurek i każdy miał swoją część...
ale i tak docelowa zabawka jest inna.. i zawsze miałam wymówki, aby jej nie kopić.. a teraz? w sumie to co mi szkodzi... :evil_lol:

Mam nadzieję, to wszystko odespać, znaleźć inną opcję.. i nie wracać do tego horroru... chcę się obudzić i się nie stresować, nie przeżywać, po prostu się nie wykańczać...

Z "milszych" rzeczy to... jest pewna reguła.. do Gandzika trzeba mówić spokojnie, bez titania.. noo zatitititiałam i co? jak podskoczył, to zarobiłam od niego w główkę. I pierwsza myśl.. Jak ja będę wyglądać z gipsem na nosie :evil_lol: ale nic mi nie chrupnęło, czyli nos cały :diabloti: