łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 świetne !!!! http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0070-3_zps6d2c1cbe.jpg to zdjęcie ma coś w sobie :loveu: Quote
phase Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Ja czasem zimę to wolę tylko na zdjęciach. :diabloti: No proszę ile tu zdjęć. :) Piękne. :loveu: Quote
kalyna Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='dOgLoV']świetne !!!! http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0070-3_zps6d2c1cbe.jpg to zdjęcie ma coś w sobie :loveu: :loveu: yyy przepalone jest :diabloti: [quote name='phase']Ja czasem zimę to wolę tylko na zdjęciach. :diabloti: No proszę ile tu zdjęć. :) Piękne. :loveu: :loveu: następnych proszę się spodziewać w marcu :lol: Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 kalyna napisał(a)::loveu: yyy przepalone jest :diabloti: :loveu: następnych proszę się spodziewać w marcu :lol: Wydaje Ci się :shake: dlaczego dopiero w marcu ??:roll: Quote
kalyna Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 dOgLoV napisał(a):Wydaje Ci się :shake: dlaczego dopiero w marcu ??:roll: gdyby śniegu byłoby więcej to lepszy byłby efekt ;) bo na luty limit został wyczerpany :eviltong: dzisiaj dodałam AŻ 38 zdjęć :p Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 kalyna napisał(a):gdyby śniegu byłoby więcej to lepszy byłby efekt ;) bo na luty limit został wyczerpany :eviltong: dzisiaj dodałam AŻ 38 zdjęć :p oj tam oj tam , 38 to mało :diabloti: Quote
kalyna Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Izabela124. napisał(a):Fajnie się Sonia zmieniała :) taka miła pamiątka ;) dOgLoV napisał(a):oj tam oj tam , 38 to mało :diabloti: Taaaaa ;) Boshe ja nie wiem czy to przez sterylkę, czy co, ale nie potrafię jej odchudzić.. co ciut jest lepiej i pochwalę, to potem efekt jojo... :mdleje: Jakby Ciap był tak odchudzany jak Sonia, albo Gandzik to oni byliby przezroczyści, a u niej to prawie wcale różnicy nie widać :shake: już mi pomysłów brakuje... :( Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 kalyna napisał(a):taka miła pamiątka ;) Taaaaa ;) Boshe ja nie wiem czy to przez sterylkę, czy co, ale nie potrafię jej odchudzić.. co ciut jest lepiej i pochwalę, to potem efekt jojo... :mdleje: Jakby Ciap był tak odchudzany jak Sonia, albo Gandzik to oni byliby przezroczyści, a u niej to prawie wcale różnicy nie widać :shake: już mi pomysłów brakuje... :( a mi z kolei sie wydaje ze neron bardzo schudł a je wiecej niż jadł " na blokach" :roll: Quote
kalyna Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 dOgLoV napisał(a):a mi z kolei sie wydaje ze neron bardzo schudł a je wiecej niż jadł " na blokach" :roll: Lepiej, aby był chudszy niż grubszy.... a nie biega więcej po podwórku jak u Was mieszka? phase napisał(a):AŻ?? :roflt::diabloti: nooo :lol: Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 kalyna napisał(a):Lepiej, aby był chudszy niż grubszy.... a nie biega więcej po podwórku jak u Was mieszka? Może troszkę więcej ale on raczej taki domowy psiak jest , woli wylegiwać się na legowisku niż być na dworze :roll: Quote
aganela Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Mi Luna się wydaje taka gruba...jak zobaczyłam DONki psy na ringu na wystawie to Luna od niektórych grubsza była....waży ok.38-39kg..jednak jak sobie przyuważyłam to ona nie je zbyt dużo nawet...karmę jak ma położoną wieczorem to czasem dopiero rano je...dostaje 2 kubki karmy i kość do obgryzienia czasami...ja nie wiem skąd te kg się u niej biorą.. Quote
phase Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 kalyna napisał(a): nooo :lol: :modla::modla: No dobra, w sumie marzec to nie tak daleko. :hmmmm: Quote
kalyna Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 dOgLoV napisał(a):Może troszkę więcej ale on raczej taki domowy psiak jest , woli wylegiwać się na legowisku niż być na dworze :roll: wy go przecież systematycznie odrobaczacie.. może tak się stresuje... albo po prostu Tobie sie zdaje ;) aganela napisał(a):Mi Luna się wydaje taka gruba...jak zobaczyłam DONki psy na ringu na wystawie to Luna od niektórych grubsza była....waży ok.38-39kg..jednak jak sobie przyuważyłam to ona nie je zbyt dużo nawet...karmę jak ma położoną wieczorem to czasem dopiero rano je...dostaje 2 kubki karmy i kość do obgryzienia czasami...ja nie wiem skąd te kg się u niej biorą.. aż tyle :crazyeye: nie wiem ile to dwa kubki :oops: ile to gram? ja się łudzę, że Sonia nabrała masy na zimę i po zrzuceniu sierści nie będzie tragedii :roll: Jestem zła, bo żeby zważyć psa to muszę jechać do miasta oddalonego ok. 30km... :angryy: Quote
*Magda* Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/P6070012_zps153785ca.jpg a ten piesek w tle to Bary? :hmmmm: Czy to Gandzia z Sonią? Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='magdabroy']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/P6070012_zps153785ca.jpg a ten piesek w tle to Bary? :hmmmm: Czy to Gandzia z Sonią? wiesz ze tez mnie to zastanawiało ;) Quote
kalyna Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='magdabroy']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/P6070012_zps153785ca.jpg a ten piesek w tle to Bary? :hmmmm: Czy to Gandzia z Sonią? tak, to Bary :) to zdjęcia z Sonii dzieciństwa, więc o Gaziku nie może być mowy ;) [quote name='dOgLoV']wiesz ze tez mnie to zastanawiało ;) no proszę, brawa za spostrzegawczość dla Was :loveu: Quote
*Magda* Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 kalyna napisał(a):tak, to Bary :) to zdjęcia z Sonii dzieciństwa, więc o Gaziku nie może być mowy ;) no proszę, brawa za spostrzegawczość dla Was :loveu: Pisałaś, że to dzieciństwo Sonii, ale to zdjęcie mnie zmyliło ;) Quote
aganela Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 kalyna napisał(a):wy go przecież systematycznie odrobaczacie.. może tak się stresuje... albo po prostu Tobie sie zdaje ;) aż tyle :crazyeye: nie wiem ile to dwa kubki :oops: ile to gram? ja się łudzę, że Sonia nabrała masy na zimę i po zrzuceniu sierści nie będzie tragedii :roll: Jestem zła, bo żeby zważyć psa to muszę jechać do miasta oddalonego ok. 30km... :angryy: Sama byłam zszokowana...wet ją ważył na wadze przed narkozą;) na wiosnę planuję ją jeszcze bardziej odchudzić-tzn.więcej ruchu,jak się wszystko zagoi, mam nadzieję, że to coś da..ona ogólnie chyba wielka jest..łeb ma jak sklep i grube łapy.. Quote
kalyna Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 magdabroy napisał(a):Pisałaś, że to dzieciństwo Sonii, ale to zdjęcie mnie zmyliło ;) ;) a chciałam Wam kiedyś zrobić psikusa i wstawić jedno zdjęcie z szczenięctwa, abyście zgadywali który to :evil_lol: aganela napisał(a):Sama byłam zszokowana...wet ją ważył na wadze przed narkozą;) na wiosnę planuję ją jeszcze bardziej odchudzić-tzn.więcej ruchu,jak się wszystko zagoi, mam nadzieję, że to coś da..ona ogólnie chyba wielka jest..łeb ma jak sklep i grube łapy.. to jak będziesz Lune odchudzać to Sonię do Ciebie wyślę na turnus odchudzający :evil_lol: a może po prostu wysoka z niej dziewczyna jest? choć waga to górna granica, jak dla samca jest... Quote
aganela Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 kalyna napisał(a):;) a chciałam Wam kiedyś zrobić psikusa i wstawić jedno zdjęcie z szczenięctwa, abyście zgadywali który to :evil_lol: to jak będziesz Lune odchudzać to Sonię do Ciebie wyślę na turnus odchudzający :evil_lol: a może po prostu wysoka z niej dziewczyna jest? choć waga to górna granica, jak dla samca jest... Spora jest to na pewno...większa od Saby..choć nigdy jej nie mierzyłam w kłębie..myślę,że wtedy akurat miała więcej żarełka, bo mama ją podkarmiała, teraz ja jestem częściej w domu to ją bardziej pilnuję, no i cieplej jest jak były mrozy po 15stp.to wtedy psiuchy jadły wszystko...ale na wiosnę jak się śnieg roztopi, odchudzanie musi być! Quote
Recommended Posts