kalyna Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Kaaasia']To jest streszczenie :crazyeye:. Po co ja się męczę całością :evil_lol:[/QUOTE] no yyyy ja znalazłam :grins: po prostu wpisałam w google tytuł książki i opinie... Ludzie piszę fajna, nie fajna, a jedna osoba pisze w komentarzu całe streszczenie :grins: i wiem jak skończy się 3 część :diabloti: Quote
Kaaasia Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='kalyna']no yyyy ja znalazłam :grins: po prostu wpisałam w google tytuł książki i opinie... Ludzie piszę fajna, nie fajna, a jedna osoba pisze w komentarzu całe streszczenie :grins: i wiem jak skończy się 3 część :diabloti:[/QUOTE] Ja wolę jednak w całości czytać ;) Jak się zawzięłam na HPottera to bym ubiła jak by mi ktoś powiedział co, gdzie i kiedy. Po przeczytaniu całości mi się spodobało to sobie obejrzałam filmy :evil_lol: (dodam, że zrobiłam to dopiero kilka miesięcy temu, wcześniej nie mogłam na to patrzeć :grins:) Quote
kalyna Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Kaaasia']Ja wolę jednak w całości czytać ;) Jak się zawzięłam na HPottera to bym ubiła jak by mi ktoś powiedział co, gdzie i kiedy. Po przeczytaniu całości mi się spodobało to sobie obejrzałam filmy :evil_lol: (dodam, że zrobiłam to dopiero kilka miesięcy temu, wcześniej nie mogłam na to patrzeć :grins:)[/QUOTE] Jak dla mnie to Harry Potter to całkiem inna liga ;) I tego nie czytałam streszczeń :eviltong: Ale np. taki szał wokoło zmierzchu czy teraz 50 twarzy.....no a opinie były różne.. to przeczytałam streszczenie :grins: jak będę mieć nadmiar czasu, tudzież pieniędzy to może i przeczytałam ją.. :) Makot'a dzięki za polecenie taniej książki :loveu: znalazłam już 2 pozycje, które zakupię.. i myślę czy coś jeszcze potrzebuję :hmmmm: Quote
Kaaasia Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 No Harry Potter mi się spodobał bardziej niż Zmierzch :smile: Całą sagę wampirzą przeczytałam i nawet, nawet ale wielkiego szału nie było ;) Natomiast 50twarzy jak na razie mnie nudzi :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ja czytam właśnie " w ciemności " ale też szału nie ma , ciagnie sie i ciagnie a juz na mnie czeka " spójrz mi w oczy" i nie moge sie doczekać aż skończę tę ksiażkę i zacznę tamtą :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ja ponad rok temu dostałam "Matki, żony i kochanki". Ale dopiero nie dawno ją przeczytałam :oops: Fajna książka, polecam :) Quote
kalyna Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Kaaasia']No Harry Potter mi się spodobał bardziej niż Zmierzch :smile: Całą sagę wampirzą przeczytałam i nawet, nawet ale wielkiego szału nie było ;) Natomiast 50twarzy jak na razie mnie nudzi :evil_lol:[/QUOTE] Dla mnie HP to było COŚ :lol: Zmierzch mnie nie porwał.. Swego czasu czaiłam się na "wywiad z wampirem" ale jednak trochę się boję.. jakby nie było to horror jest i na pewno inny niż wspomniany już Zmierzch. Szczerze powiedziawszy to ja lubię książkę "Ogniem i Mieczem", jak dla mnie to jest rewelacyjna :loveu: Fajne też są, ale zależy jak dla kogo "Duma i Uprzedzenie", "Wichrowe Wzgórza", ale też "Skok Tygrysicy" i "Kochanka" Mi się je bardzo fajnie czytało... A znowu moja mama wymięła już przy Dumie.. Noo i Ojciec Chrzestny aaa :loveu: ja uwielbiam romanse historyczne ;) [quote name='dOgLoV']Ja czytam właśnie " w ciemności " ale też szału nie ma , ciagnie sie i ciagnie a juz na mnie czeka " spójrz mi w oczy" i nie moge sie doczekać aż skończę tę ksiażkę i zacznę tamtą :diabloti:[/QUOTE] yyy ja ostatnio jaką książkę przeczytałam to było w grudniu... Wybór. W sumie to nie porwała mnie ta książka... Oglądałam ekranizację jego książki np. I wciąż ją kocham i też nie było szału.. oo i w grudniu przeczytałam "sam wychowasz swojego psa".. bo w styczniu to czytałam, oj czytałam książki o polityce społecznej i etyce :lol: i nic mi nie dały :( [quote name='magdabroy']Ja ponad rok temu dostałam "Matki, żony i kochanki". Ale dopiero nie dawno ją przeczytałam :oops: Fajna książka, polecam :smile:[/QUOTE] oo ciekawa może być ;) na mnie czeka jeszcze trochę książek... ale mi nie zawsze chce się je czytać.... Quote
*Magda* Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='kalyna'] ja uwielbiam romanse historyczne ;) [/QUOTE] To polecam serię książek "Nie chowaj tej książki przed żoną i tak kupi sobie nową" ;) Quote
kalyna Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='magdabroy']To polecam serię książek "Nie chowaj tej książki przed żoną i tak kupi sobie nową" ;)[/QUOTE] ooo obczaję :cool3: Quote
*Magda* Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='kalyna']ooo obczaję :cool3: https://www.google.pl/search?q=nie+chowaj+tej+ksi%C4%85%C5%BCki+przed+%C5%BCon%C4%85+i+tak+kupi+sobie+now%C4%85&hl=pl&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=QwcMUdTvL8nMsgbnjYCACw&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1366&bih=596 Przeczytałam ich kilkanaście ;) Potrafiłam je pochłaniać w ciągu jednego dnia :) Jak mama widziała, że mam nową książkę, to wiedziała, że już nic jej w domu nie pomogę :oops::evil_lol: Quote
kalyna Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='magdabroy']https://www.google.pl/search?q=nie+chowaj+tej+książki+przed+żoną+i+tak+kupi+sobie+nową&hl=pl&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=QwcMUdTvL8nMsgbnjYCACw&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1366&bih=596 Przeczytałam ich kilkanaście ;) Potrafiłam je pochłaniać w ciągu jednego dnia :) Jak mama widziała, że mam nową książkę, to wiedziała, że już nic jej w domu nie pomogę :oops::evil_lol: nooo to teraz mnie skutecznie podpuściłaś :razz: co ciekawe.. poszperałam.. i ta książkę, którą wyżej wymieniłam, jest z tej serii ;) Noo Ty to pewnie przeczytałaś wiele z nich :evil_lol: wszystkie Cię wciągnęły? Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Czesc Gadulo ;) Mlody sie zmienil odkad ogladalam ostatnie fotki.... wypieknial, bez dwoch zdan :loveu: Quote
kalyna Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 :: FiGa :: napisał(a):Czesc Gadulo ;) Mlody sie zmienil odkad ogladalam ostatnie fotki.... wypieknial, bez dwoch zdan :loveu: Jaka Gaduła.. takiej nie widziałam :grins: To baardzo dawno tu nie zaglądałaś :shake: :loveu: Quote
*Magda* Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 kalyna napisał(a):nooo to teraz mnie skutecznie podpuściłaś :razz: co ciekawe.. poszperałam.. i ta książkę, którą wyżej wymieniłam, jest z tej serii ;) Noo Ty to pewnie przeczytałaś wiele z nich :evil_lol: wszystkie Cię wciągnęły? Tak, wszystkie mnie wciągnęły :) A przeczytałam jakieś 20 :hmmmm: Jak skończę Daniell Steel, to zacznę kupować te :grins: Wydam na nie majątek, ale co tam :D Quote
phase Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 kalyna napisał(a): e tam.. wolę nie myśleć.. bo w przyszłym tygodniu mam egzamin co drugi dzień.. i tak od poniedziałku na przyszłym wtorku kończąc.. Nowoczesne szkolenie psów tropiących.. w normalnej księgarni kupić nie można już jej, a przed neta nie lubię zamawiać po jednej rzeczy :roll: ale pewnie jak w sesji się wkur*** to będę robić big zakupy... tak zawsze jest.. zaczynam od drobnych, a potem idę po całości... i co Ci wyszło z tych porównań? No ja mam w środę i w piątek.. O ile zaliczę, potem zobaczymy czy ferie będą.. Ja jeśli chodzi o książki, takie tomy to nie zakończę kupna do końca ostatniej książki. Powiem Ci, że ceny ładne, podobne jak w empiku, ale faktycznie niektóre są po 5zł. :crazyeye: Quote
makot'a Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 "Nowoczesne szkolenie psów tropiących" można dostać praktycznie w każdej taniej książce (w każdym większym mieście jakieś są). W księgarni kosztuje 45zł, a ja w taniej książce kupiłam za 8zł :diabloti: Tak samo udało mi się też kupić np. "Dlaczego Twój pies zachowuje się w ten sposób" S.Corena - w księgarniach po 32zł, a ja kupiłam za 12zł :diabloti: Albo... "Mój pies się nie boi" Nicole Wilde - w księgarni 45zł, a ja kupiłam za 9.70zł :diabloti: Trzeba wiedzieć gdzie się zaopatrywać :loveu: Quote
Kaaasia Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 makot'a;20381261 napisał(a):"Nowoczesne szkolenie psów tropiących" można dostać praktycznie w każdej taniej książce (w każdym większym mieście jakieś są). W księgarni kosztuje 45zł, a ja w taniej książce kupiłam za 8zł :diabloti: Tak samo udało mi się też kupić np. "Dlaczego Twój pies zachowuje się w ten sposób" S.Corena - w księgarniach po 32zł, a ja kupiłam za 12zł :diabloti: Albo... "Mój pies się nie boi" Nicole Wilde - w księgarni 45zł, a ja kupiłam za 9.70zł :diabloti: Trzeba wiedzieć gdzie się zaopatrywać :loveu: Dobijasz mnie :placz: Quote
kalyna Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='dOgLoV']kiedy będą jakieś zdjęcia ??:razz: a nie wiem :lol: ale będę musia je zgrać, bo teraz to 2 tygodnie w domu mnie nie będzie :roll: [quote name='magdabroy']Tak, wszystkie mnie wciągnęły :) A przeczytałam jakieś 20 :hmmmm: Jak skończę Daniell Steel, to zacznę kupować te :grins: Wydam na nie majątek, ale co tam :D oo no proszę ;) no właśnie majątek się na nie wyda.... ale przynajmniej wiesz, że książka tego warta jest.. bo np. wybór i inne tego autora to kosztuje po 30zł, a jednak szkoda wydać te pieniądze... [quote name='phase']No ja mam w środę i w piątek.. O ile zaliczę, potem zobaczymy czy ferie będą.. Ja jeśli chodzi o książki, takie tomy to nie zakończę kupna do końca ostatniej książki. Powiem Ci, że ceny ładne, podobne jak w empiku, ale faktycznie niektóre są po 5zł. :crazyeye: ja tam o feriach mogę zapomnieć.. No po 5zł, ale czasem jest to najlepiej wydane 5zł :evil_lol: makot'a;20381261 napisał(a):"Nowoczesne szkolenie psów tropiących" można dostać praktycznie w każdej taniej książce (w każdym większym mieście jakieś są). W księgarni kosztuje 45zł, a ja w taniej książce kupiłam za 8zł :diabloti: Tak samo udało mi się też kupić np. "Dlaczego Twój pies zachowuje się w ten sposób" S.Corena - w księgarniach po 32zł, a ja kupiłam za 12zł :diabloti: Albo... "Mój pies się nie boi" Nicole Wilde - w księgarni 45zł, a ja kupiłam za 9.70zł :diabloti: Trzeba wiedzieć gdzie się zaopatrywać :loveu: No właśnie u mnie szukałam i nie znalazłam... w Poznaniu tez byłam w paru i nie było.. ale tania książka to jest to :loveu: Tak samo czaję się na "Misja na czterech łapach" bo widziałam, że do 10 zł kosztuje... Więc pewnie zrobię tam zakupy... :loveu: :loveu: A jeszcze muszę w jakimś zoologu internetowym kupić drobiazgi.. :hmmmm: najgorzej zacząć zakupy :lol: Poważnie, sporo jest tych książek za 5 zł U mnie chyba z 2 czekają na przeczytanie, ale czasu brak... Nie chcę czytać samych psich książek, aby nie zbzikować :evil_lol: Kasia, nic tylko kupować :lol: Quote
phase Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 No i jednak w 6 księdze znowu jest Stefano. :roll: Nie rozumiem tego. Quote
kalyna Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 M&S napisał(a):Witamy się w niedzielę :) Helloł ;) phase napisał(a):No i jednak w 6 księdze znowu jest Stefano. :roll: Nie rozumiem tego. :mdleje: nie ogarniam... Quote
phase Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 kalyna napisał(a): :mdleje: nie ogarniam... To nie na moją banię. :diabloti: Quote
Recommended Posts