Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzizas jaką ja jestem znakomitą personą skoro ludzie przeze mnie chcą uciekać z dogo:diabloti:Dziewczyno jak Ty sobie w życiu poradzisz skoro ja nic ci nie zrobiłem ,a uciekasz.

Posted

kalyna napisał(a):

Nie mogę zebrać się, aby wrócić na dogo.. czytam Wasze galerie i jestem na bieżąco... no ale pisać mi się nie chce :oops:

Ja tak samo, też ostatnio coś się nie mogę zmusić do dogo... tzn. nie żebym chciała stąd odchodzić, czy coś... ale właśnie... pisać mi się nie chce :D

Posted

makot'a;20048687 napisał(a):
Ja tak samo, też ostatnio coś się nie mogę zmusić do dogo... tzn. nie żebym chciała stąd odchodzić, czy coś... ale właśnie... pisać mi się nie chce :D

to jest już nas dwie :D :D
ale dla jasności to uczyć też mi się nie chce :mdleje:

Posted

kalyna napisał(a):
to jest już nas dwie :D :D
ale dla jasności to uczyć też mi się nie chce :mdleje:

Mi też sie nie chce... CHOCIAŻ nie jest tak źle, bo mam nowy program do 3D i chęc poznawania go, pcha mnie poniekąd do roboty... i czasem sobie dłubię faktycznie przy projektach :D
Aczkolwiek, ja nadal walczę z poprzednim semestrem, więc roboty jest o wiele więcej... no i projekt inżynierski czeka :diabloti:
A moje życie kręci się pomiędzy psami, a facebookiem... przykra prawda :D

Posted

makot'a;20048846 napisał(a):
Mi też sie nie chce... CHOCIAŻ nie jest tak źle, bo mam nowy program do 3D i chęc poznawania go, pcha mnie poniekąd do roboty... i czasem sobie dłubię faktycznie przy projektach :D
Aczkolwiek, ja nadal walczę z poprzednim semestrem, więc roboty jest o wiele więcej... no i projekt inżynierski czeka :diabloti:
A moje życie kręci się pomiędzy psami, a facebookiem... przykra prawda :D

wooow co to ciekawość robi z człowiekiem :diabloti:
pssst ja tam się teraz na tych studiach nie widzę, bo tego to ja nie ogarniam.... nowa szkoła i wsio nowe..

tak FB jest straszny... tak uzależnia.. i nie idzie się uwolnić bo tam ciągle coś się dzieje... :mad:

ogólnie to zapomniałam...
Wiiitam wszystkich :multi:

no i cieszymy się z nowej osoby w naszych skromnych progach :)

aa zdjęcia? :hmmmm:
no proszę Was... nie męczcie mnie tak.. bo i bez tego trudno żyć bez dogo :D

Posted

dOgLoV napisał(a):
dobry wieczór ;)

jutro idziemy z Neronem na szczepienie przeciw wściekliźnie , zobaczymy czy dostanie serduszko :cool3:

Witamy ;)

ooo ;)
u nas nie dają :shake::shake:mam wszystkie 3 zaszczepione, a żaden nie ma tabliczki :-(

jak Sonię szczepiłam u Waszego weta po operacji też nic nie dostałam... nikt nas nie lubi :diabloti::diabloti:

Posted

kalyna napisał(a):
Witamy ;)

ooo ;)
u nas nie dają :shake::shake:mam wszystkie 3 zaszczepione, a żaden nie ma tabliczki :-(

jak Sonię szczepiłam u Waszego weta po operacji też nic nie dostałam... nikt nas nie lubi :diabloti::diabloti:

U nas też nigdy nie dawali :shake: od pewnego czasu zauważyłam że dopiero dają , ostatnio szczeniak który niedaleko nas mieszka też miał na obróżce takie serduszko a jest 'kundlem" wiec moze i mój kundel dostanie :cool3: chociaz mało ostatnio ich mieli , mam nadzieję że domówili :lol: