Onomato-Peja Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ojej, z tego malucha Ci piękne bydle rośnie, maske i wyraz pyska to ma zabójcze... Quote
Ptysiak Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='kalyna']wiesz z tym waleniem z główki to w ogóle jest śmiesznie.. bo Gandzik biega i go wołam.. robi siad i go głaskam... a on ma zaciesz i puk :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry :) Quote
Tyna21 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Nadrobiłam zaległości :) Gdzie podział się Twój szczeniaczek?! :D Zdjęcia super! Quote
Izabela124. Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0572.jpg?t=1348953941 to zdjęcie jest boskie :evil_lol: Quote
kalyna Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 witamy wszystkich w naszej galerii :multi: dzięki za takie miłe komentarze :multi: i super, że nad odwiedzacie, jak my nie możemy :mad: tak to znowu był odwyk :placz::placz::placz:już mam dość :placz: Taak to jest nadal ten sam szczeniak.. może trochę urósł, ale móżdżek nadal ten sam :evil_lol::evil_lol: z nowości to Gandzik ma nowy sposób na zabawę.. podgryzanie Ciapka.. a jego to tak niesamowicie denerwuje... Sonia tez gówniarza ma dość, bo jej na głowę chce wejść... no ale to nie nowość...w ogóle to Ciapek udaje takie nieszczęście, że słów brak.. robi wieeeelkie oczka i tym samym ma wszystko co chce dostać :mad: Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Ciapulec to ma przerabane :evil_lol: Quote
xyzxyz Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Młodość Ghandiemu uderza do głowy :D Ale przejdzie mu - pomęcz się tak jeszcze z rok, a Ci facet wydorośleje ;) Ale Ciapek to faktycznie nieszczęsny :) Quote
makot'a Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 A właśnie - czy jajka Ghandiego już wzięły górę nad mózgiem? :diabloti: Quote
kalyna Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Ciapulec to ma przerabane :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: [quote name='biscuit']Młodość Ghandiemu uderza do głowy :D Ale przejdzie mu - pomęcz się tak jeszcze z rok, a Ci facet wydorośleje ;) Ale Ciapek to faktycznie nieszczęsny :) wiem.. nie jest najgorzej,ale chwilami mi wszystko opada jak widzę jego pomysły :evil_lol: z drugiej strony jest zabawnie... ale już i tak jest lepiej niż jakiś czas temu :evil_lol: makot'a;19807507 napisał(a):A właśnie - czy jajka Ghandiego już wzięły górę nad mózgiem? :diabloti: nie jeszcze :evil_lol::evil_lol: albo tego nie zauważyłam... w sumie to zabiera się za Sonię, ale za Ciapka od samego początku.. łomotów nie ma :evil_lol: [quote name='unikatowydiament']witamy się,miłej niedzielki:) witamy :multi: ja wysiadam... od piątku miałam gości, jedni pojechali, przyjechali drudzy.. wszyscy z dziećmi... :mdleje: jadę do Poznania odpocząć :evil_lol: pewnie będzie znowu odwyk :mad: Quote
Kaaasia Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 I zostawisz nas tak bez chociaż jednego zdjęcia :placz: Quote
kalyna Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 [quote name='Kaaasia']I zostawisz nas tak bez chociaż jednego zdjęcia :placz: hmmmm dobra to cuś wstawię :lol: bo to reszta, którą mam i to jeszcze sprzed studiów :roll: zdjęć ostatnio nie robiłam :mad: brak czasu, chęci i pogody.. wszystko przeciwko mnie :placz::placz: spie.... popsułam te zdjęcia :placz::placz: W Ciapka szelkach :lol: :lol: Quote
Recommended Posts