Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']No powiem Ci.... doope urywa!!! :D Genialny :loveu: (tylko cos pusto nad Ciapem sie wydaje :hmmmm:)

Właśnie też mnie boli, że Ciap po prawej stronie taki osamotniony. Wniosek? Kalyna potrzebuje czwatego psiura :evil_lol:

Posted

aaaaaaaaaa jaki piękny banerek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
wielkie dzięki :multi:

i na pewno nie będzie 4 psa :)

ale chyba jest ciut za duży :( :(

Posted

mi tez banerek baaardzo się podoba ;)
i też jak na niego patrzę, to nie wierzę, że Gandi już tak urósł :o :O
jestem w szoku :lol:

hmm wie ktoś może jak go zmniejszyć? bo jak mod wpadnie to go wywali :(

Posted

Załatwiłam Ciapka na cacy... to moja wina, ze tak sobie tą sierść wygryzł.. Ba i już wiem nawet czym..
Odpuściłam mu warzywka. Papkę odstawały Owczary, a żwacze rzadziej dostawały, a on jechał tylko na żwaczach.. No a przecież żwacze działają ciut przeczyszczająco, więc kupki nie robił twardych jak powinien :roll: przez to nie czyściły się wcale mu gruczołki.... :mdleje:
od teraz ma dietkę, raz, dwa razy w tygodniu będzie jeść gotowany ryż, marchewkę i mięso.. albo gotowaną galaretkę z marchewką... czy mu się to podoba czy nie. Owczary też będą mieć taką dietkę, bo nie umiem dać co innego Ciapkowi, a co innego im.. musi być wszystko po równo... były dwa podejścia i oba zakończone sukcesem :multi:

a teraz zdjęcie, które mi się podoba :loveu:

http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0405_zpsc7868fac.jpg?t=1348222729

muszę w końcu zgrać fotki z aparatu :roll:

Posted

makot'a;19703408 napisał(a):
Ja też mam ostatnio z tym problem, muszę ręcznie wpisywać znaczniki [IMG]
Dogo coś szwankuje ostatnio...

w sumie to nawet nie problem dogo, tylko innego forum.. wyskakuje mi jedno okienko, do wszystkich plików takie samo.... tzn. że użytkownik usunął pliki..
no i bez sensu.. tu sprawdzałam i jest dobrze... no ale wrrrrr...

Posted

[quote name='magdabroy']Milena, piękny banerek :loveu: Jakby Ci się kiedyś nudziło, to wiesz :cool3:[/QUOTE]

Hehe, powiedz tylko, jakie tło sobie życzysz, to może coś wymyślimy ;)

Bannerek specjalnie duży dałam, żeby Kalyna mogła go zmniejszyć wedle swojego uznania ;)

Posted

[quote name='biscuit']Hehe, powiedz tylko, jakie tło sobie życzysz, to może coś wymyślimy ;)

Bannerek specjalnie duży dałam, żeby Kalyna mogła go zmniejszyć wedle swojego uznania ;)[/QUOTE]

Jakiś żywy kolorek, typu: czerwony, żółty, zielony ??? Taki żeby się ładnie komponował i Lumpek i Tora ;)