aganela Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Fajnie,że mi napisałaś ,jak to jest z tym rabatem:multi:.....jest tam jedna opinia o tej kaczusi,że piszczałka szybko się popsuła... a Kauflanda w okolicy niestety nie mam tylko biedro i tesco..ja to nie mam szczęścia do zabawek chyba...ten pseudokong,którego miałam pół roku zgubił się na podwórzu ostatnio i nie mogę go odszukać...:( Quote
kalyna Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 aganela napisał(a):Fajnie,że mi napisałaś ,jak to jest z tym rabatem:multi:.....jest tam jedna opinia o tej kaczusi,że piszczałka szybko się popsuła... a Kauflanda w okolicy niestety nie mam tylko biedro i tesco..ja to nie mam szczęścia do zabawek chyba...ten pseudokong,którego miałam pół roku zgubił się na podwórzu ostatnio i nie mogę go odszukać...:( a nie czytałam opinii o tej kaczce.. zainteresowała mnie, bo kwakała a nie piszczała.... w tesco też są chrumkające świnki za 18 zł... nam to cos co chrumka się popsuło, ale Gandzia i tak uwielbia ta zabawkę... ja jak coś się gubi to od razu biegnę szukać, bo inaczej przepadnie... muszę się pochwalić, że Gandzik już ponad pół godziny śpi, zamknięty w klatce :multi: :multi: i myslałam, że Sonia i Ciapuś szybko się nakręcają na zabawkę, ale to co Gandzik robi to mnie przeraża :mdleje: wystarczy, że nową zabawkę mu pokażę, a ten lata jak goopek. Rzucę zabawkę to pędzi, że ohoho....A ja durna nakręcałam jeszcze go na zabawkę i teraz jak ją widzi to jest koniec....nie wiedziałam, ze u niego to tak szybko wszystko idzie.... chciałam psa na kolanka a mam psa, który ciągle chce coś robić.... Quote
Falkaa Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Dzieeń Doberek :) Ale Ci ten Gandzior wyrósł :o Ile on już bedzie miał? Bo Faleczka na dogo to teraz sto lat za murzynami.. :eviltong: Quote
makot'a Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 kalyna napisał(a): chciałam psa na kolanka a mam psa, który ciągle chce coś robić.... Hahahah :diabloti: Czy to znaczy, że jak ja marzę o stabilnym psychicznie i zrównoważonym samcu, to mi się po*eb trafi? :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Cześć :) kalyna napisał(a):i myslałam, że Sonia i Ciapuś szybko się nakręcają na zabawkę, ale to co Gandzik robi to mnie przeraża :mdleje: wystarczy, że nową zabawkę mu pokażę, a ten lata jak goopek. Rzucę zabawkę to pędzi, że ohoho....A ja durna nakręcałam jeszcze go na zabawkę i teraz jak ją widzi to jest koniec....nie wiedziałam, ze u niego to tak szybko wszystko idzie.... chciałam psa na kolanka a mam psa, który ciągle chce coś robić.... No to Gandziucha będzie bardzo podobny do mojej Tory ;) Nakręcony i gotowy do "pracy" 24h na dobę :) Quote
kalyna Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='Falkaa']Dzieeń Doberek :) Ale Ci ten Gandzior wyrósł :o Ile on już bedzie miał? Bo Faleczka na dogo to teraz sto lat za murzynami.. :eviltong: witamy zgubę :) kilka dni temu skończył 6 miesięcy, a nadal wydaje mi się malutki.. i chyba Sonii nie przerósł ;) Faleczka powinna często i systematycznie zaglądać na dogo :D makot'a;19593977 napisał(a):Hahahah :diabloti: Czy to znaczy, że jak ja marzę o stabilnym psychicznie i zrównoważonym samcu, to mi się po*eb trafi? :diabloti: :niewiem: ale jest taka możliwość ;) Gandzik ma fioła na punkcie robienia czegoś... leżenie i nic nierobienie to dla niego kaplica.... może z wiekiem sie uspokoi, ale patrząc na Sonię, to wątpię w to.... tzn. Sonia od samego początku była aktywna, ale nie to co on wyprawia... Sonia obecnie jest bardzo spokojna, ale na zabawkę się pobudza.. chyba nawet bardziej niż na jedzenie... no i tradycja u mnie to jest to, że psy nakręcają się na zabawki, więc i Gnadzik gorszy być nie może.. z drugiej strony jak widziałam na szkoleniu mega spokojne Owczary, przy których Gandzię powinnam zamknąć w psychiatryku to zazdrościłam właścicielom.... Im było o wiele szybciej i łatwiej ogarnąć psa niż mi. Ja ćwiczyłam codziennie, na dodatek bardzo poważnie podeszłam do tematu szkolenia, a u nas były najmniejsze skutki... pies doskonale znał komendy, ale nie chciał ich wykonywać... wszystko inne go pobudzało... no ale z drugiej strony ONy powinny być właśnie ruchliwe, szybko nakręcające się, zainteresowane... a nie wyprane z popędów... Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0779.jpg Yyyyyy... masz nowego psa? :lol: Quote
dorka1403 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 witamy :) aśmy dawno tu nie były :) hohoho http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0779.jpgvjak on urósł :crazyeye: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0786.jpg staaary coś ci się dzieje z twarzą :D Quote
kalyna Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name=':: FiGa ::']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0779.jpg Yyyyyy... masz nowego psa? :lol: noo ktoś mi go podrzucił :loveu: [quote name='dorka1403']witamy :) aśmy dawno tu nie były :) hohoho http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0779.jpgvjak on urósł :crazyeye: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0786.jpg staaary coś ci się dzieje z twarzą :D ja Waszą galerię też zaniedbałam :( ostatnio nie mogę nadrobić samych ONkowych, które sa u mnie nr 1, a gdzie cała reszta :mdleje: ale od października już będę na bieżąco ;) tak ciut, ciut rośnie :D nooo wykrzywia mu się trochę ta twarz :D i przyszedł dzisiaj kaganiec.. przymierzyłam Sonii i wydaje mi się, że jest trochę za duży, ale ja się nie znam na fizjologach :roll:.. no ale trudno, lepiej większy niż za mały.. Gandzik będzie miec pewnie większy pysk to powinien na niego pasować.... chciałam go osobiście odebrać, aby przy okazji spotkać się z Agą, ale ten pomysł na razie nie wypalił.. :( mina pt. widzę kota, widzę kota :D Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/beztytuu1.jpg świetny :loveu: Quote
Kaaasia Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Pies z wiadrem na głowie (jak to mówi moja mama :evil_lol:) Quote
kalyna Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='Ptysiak']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/beztytuu1.jpg świetny :loveu: też mi się podoba :loveu: [quote name='Kaaasia']Pies z wiadrem na głowie (jak to mówi moja mama :evil_lol:) u mnie tez tak mówię, więc spoko ;) Quote
Izabela124. Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 W tym kagańcu pół moich psów by się zmieściło :evil_lol: Quote
makot'a Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Jak ja Baście kupiłam fizjologa to też na początku mi się sporo za duży wydawał - faktycznie mógłby być trochę mniejszy, ale w końcu go nie wymieniliśmy i cieszę się, bo sprawdza się fajnie, nie spada, a Basta przynajmniej może w nim nawet ziewać :D Myślałam, że jak jest bardziej dopasowany, to nie włazi na oczy, ale Nitce kupiliśmy kaganiec bardziej "na wymiar", a i tak włazi jej w oczka, więc nie ma sensu brać mniejszego ;) Quote
M&S Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 O matko, garnek psu zalożyłaś......;) W jakim wieku jest młody? Miłego dnia:) Quote
kalyna Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Izabela124.']W tym kagańcu pół moich psów by się zmieściło :evil_lol: dlatego dOgLoV napisała, że w razie W będzie ot buda dla Ciapka :lol: makot'a;19598113 napisał(a):Jak ja Baście kupiłam fizjologa to też na początku mi się sporo za duży wydawał - faktycznie mógłby być trochę mniejszy, ale w końcu go nie wymieniliśmy i cieszę się, bo sprawdza się fajnie, nie spada, a Basta przynajmniej może w nim nawet ziewać :D Myślałam, że jak jest bardziej dopasowany, to nie włazi na oczy, ale Nitce kupiliśmy kaganiec bardziej "na wymiar", a i tak włazi jej w oczka, więc nie ma sensu brać mniejszego ;) hmm no to zobaczymy.. na razie musi się przyzwyczaić :D [quote name='M&S']O matko, garnek psu zalożyłaś......;) W jakim wieku jest młody? Miłego dnia:) noo koszyk na zakupy :lol: skończył 6 miesięcy :loveu: dziękujemy i wszystkim życzymy zajeb*stego dnia ;) Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 kalyna napisał(a): chciałam go osobiście odebrać, aby przy okazji spotkać się z Agą, ale ten pomysł na razie nie wypalił.. :( Jeszcze nie raz bedziemy miały okazje sie spotkac , nie mieszkamy zbyt daleko od siebie :evil_lol: Na Neronie leżał podobnie z tym że miał pysk blizej dolnej czesci kaganca ale Neron to olbrzym jest :eviltong: jak Ghandi podrosnie to bedzie mu leżał na pewno tak jak powinien ;) Quote
M&S Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 kalyna napisał(a): skończył 6 miesięcy :loveu: To jest miesiąc młodszy od Slasha, bo on skończył 7 m-cy. Quote
aganela Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 A to nie jest z tych kagańców ,które może trochę przygiąć,żeby były bardziej dopasowane? Quote
kalyna Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 dOgLoV napisał(a):Jeszcze nie raz bedziemy miały okazje sie spotkac , nie mieszkamy zbyt daleko od siebie :evil_lol: Na Neronie leżał podobnie z tym że miał pysk blizej dolnej czesci kaganca ale Neron to olbrzym jest :eviltong: jak Ghandi podrosnie to bedzie mu leżał na pewno tak jak powinien ;) mam nadzieję :loveu: jak Sonia się zmęczy i wywali jęzor to też kaganiec będzie idealny chyba :D M&S napisał(a):To jest miesiąc młodszy od Slasha, bo on skończył 7 m-cy. Slash już ładnie Aika dogonił, ofutrzył sie mega i jest piękny... a Gandzik wygląda nie dość, że jak glizda, to na dodatek jak nie wyrośnięta glizda :lol: aganela napisał(a):A to nie jest z tych kagańców ,które może trochę przygiąć,żeby były bardziej dopasowane? a to mnie teraz zagięłaś.... nie mam pojęcia..... :mdleje: zapomniałam jechać do sklepu... buuu moja skleroza :( a jakąś obróżkę nowa muszę kupić, stabilniejsza i pewniejszą :mad: ii ja ostatnio żyje już tylko wyjazdem :multi: aaaaaaaaaaa nie mogę się doczekać aaaaaaaaa.... Gnadzik spał w klatce już druga noc i jak ładnie ją przespał :loveu: no i nie jest śpiochem, bo robi pobudki wcześnie, więc mam nadzieję, ze na wschód słońca zdążę..... fakt u nas klatka sprawdziła się, aby Gandzika przytrzymać w niej, aby nie łaził... i potrafi spać w domu, co jest sukcesem :multi: obyśmy tylko sobie wstydu nie narobili.. i to na dodatek na ćwiczeniach :( i gorzej jak będziemy mieć opinię: mózgu nie stwierdzono :mdleje: i trzymajcie kciuki aby pogoda była piękna, bo jak patrzę z a okno to leje u nas i leje..... Quote
aganela Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Będzie dobrze na zlocie:) Gandzi na pewno pokaże swoje możliwości:) Bo z tym kagańcem to ja pewnie też kiedyś zakupię i czytałam,że te maszery/fizjologii można sobie trochę dogiąć,żeby dopasować do psa...może chodzi o to,żeby np.z boku dogiąć bo wiadomo np.owczar ma długą wąską kufę. Quote
phase Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 O matko, jak tu napisane. :) kalyna - nie martw się! Na pewno będzie fajnie, dobrze! :) Quote
kalyna Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 aganela napisał(a):Będzie dobrze na zlocie:) Gandzi na pewno pokaże swoje możliwości:) Bo z tym kagańcem to ja pewnie też kiedyś zakupię i czytałam,że te maszery/fizjologii można sobie trochę dogiąć,żeby dopasować do psa...może chodzi o to,żeby np.z boku dogiąć bo wiadomo np.owczar ma długą wąską kufę. no właśnie, pokaże swoje możliwości :mad: mi się bardzo ten kaganiec podobał.. ale zawsze zwlekałam z zamówieniem.. phase napisał(a):O matko, jak tu napisane. :) kalyna - nie martw się! Na pewno będzie fajnie, dobrze! :) oj tam, że napisane :lol: mam taką nadzieję :lol: Aleksandra95 napisał(a):kiedy jedziecie ? :) w nocy w niedzielę ;) Quote
Izabela124. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 To udanego wyjazdu życzę i rób dużo zdjęć :) Quote
Recommended Posts