Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z pokojami dla studentów,żeby znaleźć taki fajny zawsze jest ciężko...a jeszcze z psiakiem...to jeszcze utrudnienie...
Mi jakbym mogła zabierać psa na studia...to sama nie wiem czy bym chciała...jest to utrudnienie troszkę i zawsze są problemami z właścicielami mieszkań....chyba ,że miałabym kupione mieszkanie:) to wtedy było super komfortowo:)

Posted

Ja przez 3 lata miałam jakieś poryte sytuacje w mieszkaniach... aż w końcu zostałam na lodzie i trochę z przymusu "kiblowałam" u chłopaka, a po jakimś czasie się wprowadziłam, bo zwolnił się pokój i wreszcie mogę sobie normalnie żyć, nikt mi się nie wcina, nie obserwuje kto mnie odwiedza, ani nie wchodzi do mieszkania, kiedy biegam po przedpokoju w ręczniku... :D
Także swoje chyba trzeba przeboleć, ale w końcu da się osiągnąć nirvanę i mieć spokój :diabloti:

Posted

makot'a;19569703 napisał(a):
Z tym hałasem to chyba chodzi o uginanie :D
Bo kocyk to na pewno w klatce jakiś będzie :)

Nie martw się pokojem na zaś, może się jakoś ułoży jeszcze :)

Aha.. w sumie jest decyzja, że kupujemy.. i jednak skusze się chyba na tą z zooplusa, no chyba, ze znalazłabym jakąś fajną, o ile będe jeszcze szukać...
zdam relacje czy faktycznie hałasuje ;)

ta, jak powiedziałam co on cudował przez 1H i 45 min, to tata zapytał sie czy to on robił przez 3 dni :evil_lol::evil_lol:

łeee szkoda słów.. po prostu cena mnie zabija i te warunki.. ale oglądałam też inne i było o wiele gorzej :shake:
[quote name='aganela']Z pokojami dla studentów,żeby znaleźć taki fajny zawsze jest ciężko...a jeszcze z psiakiem...to jeszcze utrudnienie...
Mi jakbym mogła zabierać psa na studia...to sama nie wiem czy bym chciała...jest to utrudnienie troszkę i zawsze są problemami z właścicielami mieszkań....chyba ,że miałabym kupione mieszkanie:) to wtedy było super komfortowo:)

w sumie to nawet nie pytałam czy mogę psa wziąć, ale pokój jednoosobowy jest...
ja już któryś raz pokoi dla studentów szukam, ale tak źle jeszcze nie było...:roll:

Ja chcę psa na studia, bo na imprezy i tak nie chodzę. Czasami nosi mnie, bo nie mam gdzie wyjść. Samemu głupio, a koleżanki to po sklepach, A ja właśnie chciałabym iść w bardziej psie miejsce ;) Brakuje mi na studiach takiego dotlenienie i po prostu pochodzenia sobie z psem :evil_lol:

Posted

No tak, wczoraj nie było Bartka, więc nie zamawiałam klatki, bo jeszcze nie wiedziałam jaką. Dziś wrócił, skonsultowaliśmy, że bierzemy tę z ZooPlusa po 199zł, wchodzę na stronę, a ona jest dzisiaj za 229zł :(

Posted

makot'a;19574899 napisał(a):
No tak, wczoraj nie było Bartka, więc nie zamawiałam klatki, bo jeszcze nie wiedziałam jaką. Dziś wrócił, skonsultowaliśmy, że bierzemy tę z ZooPlusa po 199zł, wchodzę na stronę, a ona jest dzisiaj za 229zł :(

:mdleje:
a nie chciałam wczoraj zamawiać...
nawet nie wiesz jaka jestem wściekła....

hmm to jaką teraz zamawiacie? bo ja jestem w czarnej d****

Posted

Nie wiem, Bartek powiedział, że może poczekamy jeszcze kilka dni - a nuż cena znów spadnie :roll:
Właśnie jak ostatnio zamawialiśmy coś z zooplusa, to też nam takie psikusy cenowe robił, że jednego dnia się na coś napaliliśmy, a następnego już nie było sensu zamawiać, bo tak zdrożało :roll:

Na szczęście mam jeszcze jakieś 2 tygodnie, a może nawet ponad... więc jeszcze chwila czasu jest, żeby zamówić coś :lol:

Posted

makot'a;19575736 napisał(a):
Nie wiem, Bartek powiedział, że może poczekamy jeszcze kilka dni - a nuż cena znów spadnie :roll:
Właśnie jak ostatnio zamawialiśmy coś z zooplusa, to też nam takie psikusy cenowe robił, że jednego dnia się na coś napaliliśmy, a następnego już nie było sensu zamawiać, bo tak zdrożało :roll:

Na szczęście mam jeszcze jakieś 2 tygodnie, a może nawet ponad... więc jeszcze chwila czasu jest, żeby zamówić coś :lol:

no ja mam ostatnią chwilę..
taki sam numer był z jajem :mad: tylko ,że żółty i czerwony kolor był wp romocji a niebieski już nie...
czekam do jutra, napisałam im PW, zobaczę.... ;)

Posted

Witamy :multi:

napisałam PW do zooplusa i wróciła stara cena na klatki ;) nie wiem na jak długo, ale ja właśnie ją zamówiłam i teraz czekam na przesyłkę ;)

Makot'a pośpiesz się :D

Posted

kalyna napisał(a):
Witamy :multi:

napisałam PW do zooplusa i wróciła stara cena na klatki ;) nie wiem na jak długo, ale ja właśnie ją zamówiłam i teraz czekam na przesyłkę ;)

Makot'a pośpiesz się :D

Szczęście masz:multi:

Posted

[quote name='aganela']Szczęście masz:multi:
nooo :loveu:
[quote name='magdabroy']Dzień dobry :)

No to nie długo Gandzia zostanie zamknięty w klatce :evil_lol:
witamy ;)

ooo, taaaak :mad:
[quote name='Aleksandra95']z tego co pamiętam to ja mam ten rozmiar klatki ;)
jest dosyć spora

https://lh3.googleusercontent.com/-SVkIyfmfdwo/T92ywG-1mHI/AAAAAAAAAl0/46ydDe4LRD4/s640/P1140916.JPG
https://lh5.googleusercontent.com/-1D67Ze2WDek/T76U8DPiQuI/AAAAAAAAAL4/7DfNk_W3aa8/s640/IMG20120524_003.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-eYz5QzhMjfE/T76U7xqQFEI/AAAAAAAAAL0/ZCLMkUZiKSg/s640/IMG20120524_001.jpg

co do metalowego spodu, no w nocy jak pies był zamknięty, a spał trochę hałasuje. :p
oooo dzięki :loveu:
mam nadzieję, że będzie dobra.. bo będzie już tak zmęczony, żeby spać.... a ja muszę mu tylko ta klatką pomóc ;)

hmm to damy radę ;)

makot'a;19578557 napisał(a):
Ja też zaraz zamawiam :D
Jest tak tania, że przeżyję i kolor i metalowy spód :D

to ciekawe komu szybciej przyjedzie :D
ja wszystk rpzeżyję, nawet hałas, oby nic nie zniszczył i dał mi spac :D
[quote name=':: FiGa ::']Siamano ;)

[quote name='unikatowydiament']witanko:) :)

[quote name='dOgLoV']Hello ;);););)

witamy :multi:

jak mnie Sonia wkurza :mad: Gandzia nigdy całej kości nie zje, tylko końcówki zostawia. Chyba dogryźc tego nie umie, bo jak dostanie 3-4 kości to mam 4 końcówki :mdleje: No i jak Sonie i Gandzię wypuszczam to ta wredna suka leci do kojca i wybiera to czego Gandzik nie zjadł i potem leży i je.. Ciapek patrzy na nią jak dziecko głodu...Gandi nic sobie z tego nie robi..

Gandzikowi rzuciłam 3 aporty i wszystkie trzy przyniósł... hmm z pięknym aportem to nie ma nic wspólnego, ale na jego ucieczki to i tak dobrze :D

Posted

Ja już zamówiłam klatkę :D
Super sprawa... klatka w promocji 199zł, do tego dwie saszetki na smakołyki (razem ok. 24zł), więc powinnam zapłacić 223zł, ale po odjęciu wszystkich rabatów i promocji, za wszystko łącznie wyszło mi 196,50zł! :multi:
Czyli nawet mniej niż za samą klatkę... takie zakupy to ja rozumiem :evil_lol:

Posted

kalyna napisał(a):
nooo :loveu:

witamy ;)

ooo, taaaak :mad:

oooo dzięki :loveu:
mam nadzieję, że będzie dobra.. bo będzie już tak zmęczony, żeby spać.... a ja muszę mu tylko ta klatką pomóc ;)

hmm to damy radę ;)

to ciekawe komu szybciej przyjedzie :D
ja wszystk rpzeżyję, nawet hałas, oby nic nie zniszczył i dał mi spac :D

witamy :multi:

jak mnie Sonia wkurza :mad: Gandzia nigdy całej kości nie zje, tylko końcówki zostawia. Chyba dogryźc tego nie umie, bo jak dostanie 3-4 kości to mam 4 końcówki :mdleje: No i jak Sonie i Gandzię wypuszczam to ta wredna suka leci do kojca i wybiera to czego Gandzik nie zjadł i potem leży i je.. Ciapek patrzy na nią jak dziecko głodu...Gandi nic sobie z tego nie robi..

Gandzikowi rzuciłam 3 aporty i wszystkie trzy przyniósł... hmm z pięknym aportem to nie ma nic wspólnego, ale na jego ucieczki to i tak dobrze :D

Z tym zabieraniem to Luna jest samolubna i nigdy nie da nic Vicce....

Posted

makot'a;19579780 napisał(a):
Ja już zamówiłam klatkę :D
Super sprawa... klatka w promocji 199zł, do tego dwie saszetki na smakołyki (razem ok. 24zł), więc powinnam zapłacić 223zł, ale po odjęciu wszystkich rabatów i promocji, za wszystko łącznie wyszło mi 196,50zł! :multi:
Czyli nawet mniej niż za samą klatkę... takie zakupy to ja rozumiem :evil_lol:

no tak, ten rabat dla pierwszych klientów.. mi tez wyskoczył a potem się zalogowałam i płaciłam 195,08zł.. chyba :D

ogólnie dla mnie zooplus jest jednym z najlepszych.. gdyby tylko karmy mieli takie jakie chciałabym to byłby luksus. Ogólnie ot ja wszystko przeliczam i zamawiam przeważnie tak gdzie przesyłka jest darmowa ;) Czasem wole coś domówić, aby nie zapłacić za przesyłkę...
jest tylko jeden sklep, gdzie przesyłka nie jest darmowa, bez względu na kwotę zakupów, ale jestem od tego sklepu uzależniona i jak przesyłka przyjdzie to się bija o paczki :mdleje:
[quote name='aganela']Z tym zabieraniem to Luna jest samolubna i nigdy nie da nic Vicce....
U mnie Sonia wymusza na Ciapku i Gandzi.. o ile Cip się nie da, tak Gandzik odda jej wszystko, nawet gdy jest głodny..

hmm u nas to jest różnie.. Sonia od obcych zabawek trzyma się z daleka. Chrumkająca świnia jest Gandzi i ona jej do pyska nie weźmie... ale raz Gadzik nagrał się i chrumkał i chrumkał i chrumkał.. to mu zabrała, przyniosła do mnie, rzuciła pod nogi i się usiadła :D

z jedzeniem nie ma bójki, bo każdy ma swoją kość i jest dobrze..... gorzej jak któryś już zjadł swój przydział :mad:

Posted

makot'a;19580129 napisał(a):
Ja założyłam nowe konto, żeby dostać ten rabat :diabloti:

łoooo :diabloti:
a adres ten sam?

ja tam zbieram punkty... :diabloti:

w sumie to w wrześniu znowu będę tam zakupy robić, więc na co najmniej za 99zł :D