makot'a Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Z tym hałasem to chyba chodzi o uginanie :D Bo kocyk to na pewno w klatce jakiś będzie :) Nie martw się pokojem na zaś, może się jakoś ułoży jeszcze :) Quote
aganela Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Z pokojami dla studentów,żeby znaleźć taki fajny zawsze jest ciężko...a jeszcze z psiakiem...to jeszcze utrudnienie... Mi jakbym mogła zabierać psa na studia...to sama nie wiem czy bym chciała...jest to utrudnienie troszkę i zawsze są problemami z właścicielami mieszkań....chyba ,że miałabym kupione mieszkanie:) to wtedy było super komfortowo:) Quote
makot'a Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ja przez 3 lata miałam jakieś poryte sytuacje w mieszkaniach... aż w końcu zostałam na lodzie i trochę z przymusu "kiblowałam" u chłopaka, a po jakimś czasie się wprowadziłam, bo zwolnił się pokój i wreszcie mogę sobie normalnie żyć, nikt mi się nie wcina, nie obserwuje kto mnie odwiedza, ani nie wchodzi do mieszkania, kiedy biegam po przedpokoju w ręczniku... :D Także swoje chyba trzeba przeboleć, ale w końcu da się osiągnąć nirvanę i mieć spokój :diabloti: Quote
kalyna Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 makot'a;19569703 napisał(a):Z tym hałasem to chyba chodzi o uginanie :D Bo kocyk to na pewno w klatce jakiś będzie :) Nie martw się pokojem na zaś, może się jakoś ułoży jeszcze :) Aha.. w sumie jest decyzja, że kupujemy.. i jednak skusze się chyba na tą z zooplusa, no chyba, ze znalazłabym jakąś fajną, o ile będe jeszcze szukać... zdam relacje czy faktycznie hałasuje ;) ta, jak powiedziałam co on cudował przez 1H i 45 min, to tata zapytał sie czy to on robił przez 3 dni :evil_lol::evil_lol: łeee szkoda słów.. po prostu cena mnie zabija i te warunki.. ale oglądałam też inne i było o wiele gorzej :shake: [quote name='aganela']Z pokojami dla studentów,żeby znaleźć taki fajny zawsze jest ciężko...a jeszcze z psiakiem...to jeszcze utrudnienie... Mi jakbym mogła zabierać psa na studia...to sama nie wiem czy bym chciała...jest to utrudnienie troszkę i zawsze są problemami z właścicielami mieszkań....chyba ,że miałabym kupione mieszkanie:) to wtedy było super komfortowo:) w sumie to nawet nie pytałam czy mogę psa wziąć, ale pokój jednoosobowy jest... ja już któryś raz pokoi dla studentów szukam, ale tak źle jeszcze nie było...:roll: Ja chcę psa na studia, bo na imprezy i tak nie chodzę. Czasami nosi mnie, bo nie mam gdzie wyjść. Samemu głupio, a koleżanki to po sklepach, A ja właśnie chciałabym iść w bardziej psie miejsce ;) Brakuje mi na studiach takiego dotlenienie i po prostu pochodzenia sobie z psem :evil_lol: Quote
makot'a Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 No tak, wczoraj nie było Bartka, więc nie zamawiałam klatki, bo jeszcze nie wiedziałam jaką. Dziś wrócił, skonsultowaliśmy, że bierzemy tę z ZooPlusa po 199zł, wchodzę na stronę, a ona jest dzisiaj za 229zł :( Quote
kalyna Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 makot'a;19574899 napisał(a):No tak, wczoraj nie było Bartka, więc nie zamawiałam klatki, bo jeszcze nie wiedziałam jaką. Dziś wrócił, skonsultowaliśmy, że bierzemy tę z ZooPlusa po 199zł, wchodzę na stronę, a ona jest dzisiaj za 229zł :( :mdleje: a nie chciałam wczoraj zamawiać... nawet nie wiesz jaka jestem wściekła.... hmm to jaką teraz zamawiacie? bo ja jestem w czarnej d**** Quote
makot'a Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Nie wiem, Bartek powiedział, że może poczekamy jeszcze kilka dni - a nuż cena znów spadnie :roll: Właśnie jak ostatnio zamawialiśmy coś z zooplusa, to też nam takie psikusy cenowe robił, że jednego dnia się na coś napaliliśmy, a następnego już nie było sensu zamawiać, bo tak zdrożało :roll: Na szczęście mam jeszcze jakieś 2 tygodnie, a może nawet ponad... więc jeszcze chwila czasu jest, żeby zamówić coś :lol: Quote
kalyna Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 makot'a;19575736 napisał(a):Nie wiem, Bartek powiedział, że może poczekamy jeszcze kilka dni - a nuż cena znów spadnie :roll: Właśnie jak ostatnio zamawialiśmy coś z zooplusa, to też nam takie psikusy cenowe robił, że jednego dnia się na coś napaliliśmy, a następnego już nie było sensu zamawiać, bo tak zdrożało :roll: Na szczęście mam jeszcze jakieś 2 tygodnie, a może nawet ponad... więc jeszcze chwila czasu jest, żeby zamówić coś :lol: no ja mam ostatnią chwilę.. taki sam numer był z jajem :mad: tylko ,że żółty i czerwony kolor był wp romocji a niebieski już nie... czekam do jutra, napisałam im PW, zobaczę.... ;) Quote
Ptysiak Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Dobry wieczór :) Albo i dobrej nocy może już :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Witamy :multi: napisałam PW do zooplusa i wróciła stara cena na klatki ;) nie wiem na jak długo, ale ja właśnie ją zamówiłam i teraz czekam na przesyłkę ;) Makot'a pośpiesz się :D Quote
aganela Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 kalyna napisał(a):Witamy :multi: napisałam PW do zooplusa i wróciła stara cena na klatki ;) nie wiem na jak długo, ale ja właśnie ją zamówiłam i teraz czekam na przesyłkę ;) Makot'a pośpiesz się :D Szczęście masz:multi: Quote
*Magda* Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Dzień dobry :) No to nie długo Gandzia zostanie zamknięty w klatce :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 z tego co pamiętam to ja mam ten rozmiar klatki ;) jest dosyć spora https://lh3.googleusercontent.com/-SVkIyfmfdwo/T92ywG-1mHI/AAAAAAAAAl0/46ydDe4LRD4/s640/P1140916.JPG https://lh5.googleusercontent.com/-1D67Ze2WDek/T76U8DPiQuI/AAAAAAAAAL4/7DfNk_W3aa8/s640/IMG20120524_003.jpg https://lh6.googleusercontent.com/-eYz5QzhMjfE/T76U7xqQFEI/AAAAAAAAAL0/ZCLMkUZiKSg/s640/IMG20120524_001.jpg co do metalowego spodu, no w nocy jak pies był zamknięty, a spał trochę hałasuje. :p Quote
makot'a Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Ja też zaraz zamawiam :D Jest tak tania, że przeżyję i kolor i metalowy spód :D Quote
kalyna Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 [quote name='aganela']Szczęście masz:multi: nooo :loveu: [quote name='magdabroy']Dzień dobry :) No to nie długo Gandzia zostanie zamknięty w klatce :evil_lol: witamy ;) ooo, taaaak :mad: [quote name='Aleksandra95']z tego co pamiętam to ja mam ten rozmiar klatki ;) jest dosyć spora https://lh3.googleusercontent.com/-SVkIyfmfdwo/T92ywG-1mHI/AAAAAAAAAl0/46ydDe4LRD4/s640/P1140916.JPG https://lh5.googleusercontent.com/-1D67Ze2WDek/T76U8DPiQuI/AAAAAAAAAL4/7DfNk_W3aa8/s640/IMG20120524_003.jpg https://lh6.googleusercontent.com/-eYz5QzhMjfE/T76U7xqQFEI/AAAAAAAAAL0/ZCLMkUZiKSg/s640/IMG20120524_001.jpg co do metalowego spodu, no w nocy jak pies był zamknięty, a spał trochę hałasuje. :p oooo dzięki :loveu: mam nadzieję, że będzie dobra.. bo będzie już tak zmęczony, żeby spać.... a ja muszę mu tylko ta klatką pomóc ;) hmm to damy radę ;) makot'a;19578557 napisał(a):Ja też zaraz zamawiam :D Jest tak tania, że przeżyję i kolor i metalowy spód :D to ciekawe komu szybciej przyjedzie :D ja wszystk rpzeżyję, nawet hałas, oby nic nie zniszczył i dał mi spac :D [quote name=':: FiGa ::']Siamano ;) [quote name='unikatowydiament']witanko:) :) [quote name='dOgLoV']Hello ;);););) witamy :multi: jak mnie Sonia wkurza :mad: Gandzia nigdy całej kości nie zje, tylko końcówki zostawia. Chyba dogryźc tego nie umie, bo jak dostanie 3-4 kości to mam 4 końcówki :mdleje: No i jak Sonie i Gandzię wypuszczam to ta wredna suka leci do kojca i wybiera to czego Gandzik nie zjadł i potem leży i je.. Ciapek patrzy na nią jak dziecko głodu...Gandi nic sobie z tego nie robi.. Gandzikowi rzuciłam 3 aporty i wszystkie trzy przyniósł... hmm z pięknym aportem to nie ma nic wspólnego, ale na jego ucieczki to i tak dobrze :D Quote
makot'a Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Ja już zamówiłam klatkę :D Super sprawa... klatka w promocji 199zł, do tego dwie saszetki na smakołyki (razem ok. 24zł), więc powinnam zapłacić 223zł, ale po odjęciu wszystkich rabatów i promocji, za wszystko łącznie wyszło mi 196,50zł! :multi: Czyli nawet mniej niż za samą klatkę... takie zakupy to ja rozumiem :evil_lol: Quote
aganela Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 kalyna napisał(a):nooo :loveu: witamy ;) ooo, taaaak :mad: oooo dzięki :loveu: mam nadzieję, że będzie dobra.. bo będzie już tak zmęczony, żeby spać.... a ja muszę mu tylko ta klatką pomóc ;) hmm to damy radę ;) to ciekawe komu szybciej przyjedzie :D ja wszystk rpzeżyję, nawet hałas, oby nic nie zniszczył i dał mi spac :D witamy :multi: jak mnie Sonia wkurza :mad: Gandzia nigdy całej kości nie zje, tylko końcówki zostawia. Chyba dogryźc tego nie umie, bo jak dostanie 3-4 kości to mam 4 końcówki :mdleje: No i jak Sonie i Gandzię wypuszczam to ta wredna suka leci do kojca i wybiera to czego Gandzik nie zjadł i potem leży i je.. Ciapek patrzy na nią jak dziecko głodu...Gandi nic sobie z tego nie robi.. Gandzikowi rzuciłam 3 aporty i wszystkie trzy przyniósł... hmm z pięknym aportem to nie ma nic wspólnego, ale na jego ucieczki to i tak dobrze :D Z tym zabieraniem to Luna jest samolubna i nigdy nie da nic Vicce.... Quote
kalyna Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 makot'a;19579780 napisał(a):Ja już zamówiłam klatkę :D Super sprawa... klatka w promocji 199zł, do tego dwie saszetki na smakołyki (razem ok. 24zł), więc powinnam zapłacić 223zł, ale po odjęciu wszystkich rabatów i promocji, za wszystko łącznie wyszło mi 196,50zł! :multi: Czyli nawet mniej niż za samą klatkę... takie zakupy to ja rozumiem :evil_lol: no tak, ten rabat dla pierwszych klientów.. mi tez wyskoczył a potem się zalogowałam i płaciłam 195,08zł.. chyba :D ogólnie dla mnie zooplus jest jednym z najlepszych.. gdyby tylko karmy mieli takie jakie chciałabym to byłby luksus. Ogólnie ot ja wszystko przeliczam i zamawiam przeważnie tak gdzie przesyłka jest darmowa ;) Czasem wole coś domówić, aby nie zapłacić za przesyłkę... jest tylko jeden sklep, gdzie przesyłka nie jest darmowa, bez względu na kwotę zakupów, ale jestem od tego sklepu uzależniona i jak przesyłka przyjdzie to się bija o paczki :mdleje: [quote name='aganela']Z tym zabieraniem to Luna jest samolubna i nigdy nie da nic Vicce.... U mnie Sonia wymusza na Ciapku i Gandzi.. o ile Cip się nie da, tak Gandzik odda jej wszystko, nawet gdy jest głodny.. hmm u nas to jest różnie.. Sonia od obcych zabawek trzyma się z daleka. Chrumkająca świnia jest Gandzi i ona jej do pyska nie weźmie... ale raz Gadzik nagrał się i chrumkał i chrumkał i chrumkał.. to mu zabrała, przyniosła do mnie, rzuciła pod nogi i się usiadła :D z jedzeniem nie ma bójki, bo każdy ma swoją kość i jest dobrze..... gorzej jak któryś już zjadł swój przydział :mad: Quote
makot'a Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Ja założyłam nowe konto, żeby dostać ten rabat :diabloti: Quote
kalyna Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 makot'a;19580129 napisał(a):Ja założyłam nowe konto, żeby dostać ten rabat :diabloti: łoooo :diabloti: a adres ten sam? ja tam zbieram punkty... :diabloti: w sumie to w wrześniu znowu będę tam zakupy robić, więc na co najmniej za 99zł :D Quote
Recommended Posts