Milena9 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [url]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0404.jpg[/url] :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='Milena9'][URL]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0404.jpg[/URL] :evil_lol:[/QUOTE] :lol: a tak przy okazji zapraszam Was do nowo otwartej galerii Xandora :loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230579-M%C3%B3j-owczarek-niemiecki-Xandor-Temperton"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230579-M%C3%B3j-owczarek-niemiecki-Xandor-Temperton[/URL] Quote
phase Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='kalyna']A Ciapek jest obrażony, bo w nocy go zwaliłam noga z łóżka :roll:[/QUOTE] Pewnie chłopak bardzo to przeżył. :( :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='phase']Pewnie chłopak bardzo to przeżył. :( :evil_lol:[/QUOTE] nie wiem jak [B]kalyna[/B] tak w ogóle mogła :roll::eviltong: Quote
kalyna Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='phase']Pewnie chłopak bardzo to przeżył. :( :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']nie wiem jak [B]kalyna[/B] tak w ogóle mogła :roll::eviltong:[/QUOTE] noo biedak.. ma teraz traumę... straszna Pańcia ze mnie :( wiecie co on dzisiaj zrobił? wynagrodził sobie to.. położył się na środku łóżka, kołami do góry i świecił jajami :roll: a ja się gnieździłam w kącie... Quote
Wercia40 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Hej ! Kotek świetny ;d A jak można Ciapka z łóżka wywalić ?!:evil_lol: Ha, ha . Znam to ... :roll: Tylko, że zanim zdąże Holy wywalić to ona sama wyjdzie.. zabierająć kołdrę ze sobą :roll: ;d Zapraszamy do galerii Holy ! ; ) Quote
łamAga Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='kalyna']noo biedak.. ma teraz traumę... straszna Pańcia ze mnie :( wiecie co on dzisiaj zrobił? wynagrodził sobie to.. położył się na środku łóżka, kołami do góry i [B]świecił jajami[/B] :roll: a ja się gnieździłam w kącie...[/QUOTE] ble fuj :evil_lol: jak ja nie lubie widoku psich jajeczek :shake: Quote
justysiek Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='dOgLoV']ble fuj :evil_lol: jak ja nie lubie widoku psich jajeczek :shake:[/QUOTE] ja też nie, zdążyliśmy ze spaceru wrócić i deszcz lunął, Cezar dziś w kantarze chodził nie był za wesoły:shake::evil_lol: Quote
wiki4 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='dOgLoV']ble fuj :evil_lol: jak ja nie lubie widoku psich jajeczek :shake:[/QUOTE] Dobrze, że mam psicę. U mnie za to kot wystawia na pokaz :evil_lol: Chyba dawno mnie tu nie było, albo to Twoje maleństwo tak szybko rośnie :D Quote
aganela Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Hej:) my mamy takiego samego konga z trixie :) jestem ciekawa co do niego wkładasz?Bo moje karmę wyciągają w ciągu 10min.. Quote
kalyna Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='Wercia40']Hej ! Kotek świetny ;d A jak można Ciapka z łóżka wywalić ?!:evil_lol: Ha, ha . Znam to ... :roll: Tylko, że zanim zdąże Holy wywalić to ona sama wyjdzie.. zabierająć kołdrę ze sobą :roll: ;d Zapraszamy do galerii Holy ! ; )[/QUOTE] ja mam wielkie dwuosobowe łóżko,a Ciapek jest mały.. i zawsze śpi na jednej połówce w nogach.. a na drugiej połówce ja, ale dzisiaj to jakoś dziwnie ja spałam, bo do góry nogami i biedak nie wiedział co z sobą zrobić... byłam i widziałam :loveu: [quote name='dOgLoV']ble fuj :evil_lol: jak ja nie lubie widoku psich jajeczek :shake:[/QUOTE] u Ciapka nie jest źle, bo ma tam kłaczki, ale nie wyobrażam sobie psów z gładką sierścią.. [quote name='justysiek']ja też nie, zdążyliśmy ze spaceru wrócić i deszcz lunął, Cezar dziś w kantarze chodził nie był za wesoły:shake::evil_lol:[/QUOTE] mój wczoraj szedł w szelkach.. i chyba zakumał, że w nich ma więcej luzu, ale i tak jak powiedziałam równaj i wyrównywał... [quote name='unikatowydiament']popołudniowe witanko kochani:)[/QUOTE] a witamy wieczornie :) [quote name='wiki4']Dobrze, że mam psicę. U mnie za to kot wystawia na pokaz :evil_lol: Chyba dawno mnie tu nie było, albo to Twoje maleństwo tak szybko rośnie :D[/QUOTE] ja mam tylko Sonię płci pięknej... tak więc na obraz jajek i psich i koci jestem skazana :D no trochę Cie nie było :mad: [quote name='aganela']Hej:) my mamy takiego samego konga z trixie :) jestem ciekawa co do niego wkładasz?Bo moje karmę wyciągają w ciągu 10min..[/QUOTE] a wkładam karmę... oczywiście moje psy są na BARFie, ale od czasu do czasu dostają suchą.. i zatykam suszonymi, pokrajanymi płucami, albo pasztetem.... raz Ynteligentnie włożyłam sam twarożek i potem nożem go wyjmowałam :lol: oczywiście Gandzia usiadł przede mną i czekał :D 10 minut to strasznie długo.. moja Soń opracowuje to w 2-3 minuty :roll: Gandzia trochę dłużej.. Ciapek nie ruszy tego....... Quote
aganela Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 wkładasz surowe płuca?Kurczaka?Nieraz czytam o jakiejś zabawce,która zajmuje psa na godzinę...przydało by mi się takie coś... Quote
kalyna Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='aganela']wkładasz surowe płuca?Kurczaka?Nieraz czytam o jakiejś zabawce,która zajmuje psa na godzinę...przydało by mi się takie coś...[/QUOTE] nieee.. płuca suszone i pokrajane.. też czytałam ale nie umiem tak zrobić :mad: Quote
Aleks89 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Spoko mi w łóżku zagnieździł się Lucas i nie ma zamiaru go opuszczać....drugą noc z rzędu ze mną śpi.Cały dzień też leży na łóżku.A jeszcze pare dni temu ani myślał leżeć na wyrze.... Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Aleks89']Spoko mi w łóżku zagnieździł się Lucas i nie ma zamiaru go opuszczać....drugą noc z rzędu ze mną śpi.Cały dzień też leży na łóżku.A jeszcze pare dni temu ani myślał leżeć na wyrze....[/QUOTE] zimno sie robi psiaki szukaja ciepełka :lol: Quote
kalyna Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Aleks89']Spoko mi w łóżku zagnieździł się Lucas i nie ma zamiaru go opuszczać....drugą noc z rzędu ze mną śpi.Cały dzień też leży na łóżku.A jeszcze pare dni temu ani myślał leżeć na wyrze....[/QUOTE] co tam dwie noce.. Ciap większość swojego życia przespał u mnie w łóżku :mdleje: uczyłam go do legowiska.. i leżał w nim tak długa, aż ja nie usnęłam... ps. czasem jeszcze koty w tym łóżku śpią....i dla mnie robi się coraz mnie miejsca :D [quote name='dOgLoV']zimno sie robi psiaki szukaja ciepełka :lol:[/QUOTE] u mnie jak faktycznie są upały to śpi na płytkach.. a normalnie to tylko jak szlachta... Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='kalyna'] ps. czasem jeszcze koty w tym łóżku śpią....i dla mnie robi się coraz mnie miejsca :D [/QUOTE] Poczekaj jak jeszcze Sonia i Ghandi Ci sie do łózka władują :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']Poczekaj jak jeszcze Sonia i Ghandi Ci sie do łózka władują :evil_lol:[/QUOTE] na całe szczęście mieszkają na dworze ;) ale jak będzie mroźna zima to padnę.. bo będą na noc do domu znowu brane, a to grozi rozpierduchą... choć i Sonia i Gandzi jak wchodzą do domu to od razu idą do legowiska i na kocyk... :loveu: Ciapek to miejsce omija wielkim łukiem... Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='kalyna']na całe szczęście mieszkają na dworze ;) ale jak będzie mroźna zima to padnę.. bo będą na noc do domu znowu brane, a to grozi rozpierduchą... choć i Sonia i Gandzi jak wchodzą do domu to od razu idą do legowiska i na kocyk... :loveu: Ciapek to miejsce omija wielkim łukiem...[/QUOTE] Nie znasz zdolnosci psów , pójdziesz spać z Ciapkiem a obudzisz sie na podłodze a wszystkie psiaki razem z kotami na łóżku będa sie wylegiwać :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Sto lat dla Ciapka :loveu: [URL]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0404.jpg[/URL] mój kotecek :loveu: Quote
xyzxyz Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']ble fuj :evil_lol: jak ja nie lubie widoku psich jajeczek :shake:[/QUOTE] Ja też nie - u krótkowłosów zwłaszcza to strasznie widać :D Quote
Aleks89 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Kaja kiedyś ze mną spała non stop.Ale teraz już nie chce i dobrze.Czar wejdzie na chwile ,ale mu zaraz jest gorąco i idzie na podloge.A Luc też jest raczej zimnolubny więc nie wiem czemu teraz się tak przykleił do wyra. Quote
kalyna Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']Nie znasz zdolnosci psów , pójdziesz spać z Ciapkiem a obudzisz sie na podłodze a wszystkie psiaki razem z kotami na łóżku będa sie wylegiwać :evil_lol:[/QUOTE] dobrze gdyby z tymi kotami się wylegiwały, a nie robiły rozróby :mad: [quote name='magdabroy']Sto lat dla Ciapka :loveu: [URL]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0404.jpg[/URL] mój kotecek :loveu:[/QUOTE] dzięki ;) widzisz, pamiętałam o nim :) [quote name='biscuit']Ja też nie - u krótkowłosów zwłaszcza to strasznie widać :D[/QUOTE] a u Ciepka nie jest źle.. ale nie to co u ONów ;) [quote name='Aleks89']Kaja kiedyś ze mną spała non stop.Ale teraz już nie chce i dobrze.Czar wejdzie na chwile ,ale mu zaraz jest gorąco i idzie na podloge.A Luc też jest raczej zimnolubny więc nie wiem czemu teraz się tak przykleił do wyra.[/QUOTE] jakby Ci wszystkie 3 się zwaliły to łóżka, to faktycznie nie miałbyś gdzie spać :lol: kota Ci brakuje, albo dla równowagi 3 :lol: aaaa Gandzik dzisiaj szedł na kontakcie.. fakt, że z zabawką, ale to zawsze coś, bo bez smyczy maszerował ;) może będą z niego jeszcze psy :lol: Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='kalyna'] aaaa Gandzik dzisiaj szedł na kontakcie.. fakt, że z zabawką, ale to zawsze coś, bo bez smyczy maszerował ;) może będą z niego jeszcze psy :lol:[/QUOTE] będą będą ;) gratulacje ;) Quote
Recommended Posts