Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Milena9'][URL]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0404.jpg[/URL] :evil_lol:[/QUOTE]

:lol:

a tak przy okazji zapraszam Was do nowo otwartej galerii Xandora :loveu:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230579-M%C3%B3j-owczarek-niemiecki-Xandor-Temperton"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230579-M%C3%B3j-owczarek-niemiecki-Xandor-Temperton[/URL]

Posted

[quote name='phase']Pewnie chłopak bardzo to przeżył. :( :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']nie wiem jak [B]kalyna[/B] tak w ogóle mogła :roll::eviltong:[/QUOTE]

noo biedak.. ma teraz traumę... straszna Pańcia ze mnie :(
wiecie co on dzisiaj zrobił? wynagrodził sobie to.. położył się na środku łóżka, kołami do góry i świecił jajami :roll: a ja się gnieździłam w kącie...

Posted

Hej !
Kotek świetny ;d A jak można Ciapka z łóżka wywalić ?!:evil_lol: Ha, ha .
Znam to ... :roll: Tylko, że zanim zdąże Holy wywalić to ona sama wyjdzie.. zabierająć kołdrę ze sobą :roll: ;d
Zapraszamy do galerii Holy ! ; )

Posted

[quote name='kalyna']noo biedak.. ma teraz traumę... straszna Pańcia ze mnie :(
wiecie co on dzisiaj zrobił? wynagrodził sobie to.. położył się na środku łóżka, kołami do góry i [B]świecił jajami[/B] :roll: a ja się gnieździłam w kącie...[/QUOTE]

ble fuj :evil_lol: jak ja nie lubie widoku psich jajeczek :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']ble fuj :evil_lol: jak ja nie lubie widoku psich jajeczek :shake:[/QUOTE]

ja też nie, zdążyliśmy ze spaceru wrócić i deszcz lunął, Cezar dziś w kantarze chodził nie był za wesoły:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ble fuj :evil_lol: jak ja nie lubie widoku psich jajeczek :shake:[/QUOTE]

Dobrze, że mam psicę. U mnie za to kot wystawia na pokaz :evil_lol:

Chyba dawno mnie tu nie było, albo to Twoje maleństwo tak szybko rośnie :D

Posted

[quote name='Wercia40']Hej !
Kotek świetny ;d A jak można Ciapka z łóżka wywalić ?!:evil_lol: Ha, ha .
Znam to ... :roll: Tylko, że zanim zdąże Holy wywalić to ona sama wyjdzie.. zabierająć kołdrę ze sobą :roll: ;d
Zapraszamy do galerii Holy ! ; )[/QUOTE]
ja mam wielkie dwuosobowe łóżko,a Ciapek jest mały.. i zawsze śpi na jednej połówce w nogach.. a na drugiej połówce ja, ale dzisiaj to jakoś dziwnie ja spałam, bo do góry nogami i biedak nie wiedział co z sobą zrobić...

byłam i widziałam :loveu:
u Ciapka nie jest źle, bo ma tam kłaczki, ale nie wyobrażam sobie psów z gładką sierścią..
[quote name='justysiek']ja też nie, zdążyliśmy ze spaceru wrócić i deszcz lunął, Cezar dziś w kantarze chodził nie był za wesoły:shake::evil_lol:[/QUOTE]
mój wczoraj szedł w szelkach.. i chyba zakumał, że w nich ma więcej luzu, ale i tak jak powiedziałam równaj i wyrównywał...
[quote name='unikatowydiament']popołudniowe witanko kochani:)[/QUOTE]
a witamy wieczornie :)
[quote name='wiki4']Dobrze, że mam psicę. U mnie za to kot wystawia na pokaz :evil_lol:

Chyba dawno mnie tu nie było, albo to Twoje maleństwo tak szybko rośnie :D[/QUOTE]
ja mam tylko Sonię płci pięknej... tak więc na obraz jajek i psich i koci jestem skazana :D

no trochę Cie nie było :mad:
[quote name='aganela']Hej:) my mamy takiego samego konga z trixie :) jestem ciekawa co do niego wkładasz?Bo moje karmę wyciągają w ciągu 10min..[/QUOTE]
a wkładam karmę... oczywiście moje psy są na BARFie, ale od czasu do czasu dostają suchą..
i zatykam suszonymi, pokrajanymi płucami, albo pasztetem....
raz Ynteligentnie włożyłam sam twarożek i potem nożem go wyjmowałam :lol: oczywiście Gandzia usiadł przede mną i czekał :D

10 minut to strasznie długo.. moja Soń opracowuje to w 2-3 minuty :roll: Gandzia trochę dłużej.. Ciapek nie ruszy tego.......

Posted

[quote name='aganela']wkładasz surowe płuca?Kurczaka?Nieraz czytam o jakiejś zabawce,która zajmuje psa na godzinę...przydało by mi się takie coś...[/QUOTE]

nieee.. płuca suszone i pokrajane.. też czytałam ale nie umiem tak zrobić :mad:

Posted

Spoko mi w łóżku zagnieździł się Lucas i nie ma zamiaru go opuszczać....drugą noc z rzędu ze mną śpi.Cały dzień też leży na łóżku.A jeszcze pare dni temu ani myślał leżeć na wyrze....

Posted

[quote name='Aleks89']Spoko mi w łóżku zagnieździł się Lucas i nie ma zamiaru go opuszczać....drugą noc z rzędu ze mną śpi.Cały dzień też leży na łóżku.A jeszcze pare dni temu ani myślał leżeć na wyrze....[/QUOTE]

zimno sie robi psiaki szukaja ciepełka :lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Spoko mi w łóżku zagnieździł się Lucas i nie ma zamiaru go opuszczać....drugą noc z rzędu ze mną śpi.Cały dzień też leży na łóżku.A jeszcze pare dni temu ani myślał leżeć na wyrze....[/QUOTE]
co tam dwie noce.. Ciap większość swojego życia przespał u mnie w łóżku :mdleje:
uczyłam go do legowiska.. i leżał w nim tak długa, aż ja nie usnęłam...

ps. czasem jeszcze koty w tym łóżku śpią....i dla mnie robi się coraz mnie miejsca :D
[quote name='dOgLoV']zimno sie robi psiaki szukaja ciepełka :lol:[/QUOTE]

u mnie jak faktycznie są upały to śpi na płytkach.. a normalnie to tylko jak szlachta...

Posted

[quote name='kalyna']

ps. czasem jeszcze koty w tym łóżku śpią....i dla mnie robi się coraz mnie miejsca :D

[/QUOTE]

Poczekaj jak jeszcze Sonia i Ghandi Ci sie do łózka władują :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Poczekaj jak jeszcze Sonia i Ghandi Ci sie do łózka władują :evil_lol:[/QUOTE]

na całe szczęście mieszkają na dworze ;)
ale jak będzie mroźna zima to padnę.. bo będą na noc do domu znowu brane, a to grozi rozpierduchą...

choć i Sonia i Gandzi jak wchodzą do domu to od razu idą do legowiska i na kocyk... :loveu:
Ciapek to miejsce omija wielkim łukiem...

Posted

[quote name='kalyna']na całe szczęście mieszkają na dworze ;)
ale jak będzie mroźna zima to padnę.. bo będą na noc do domu znowu brane, a to grozi rozpierduchą...

choć i Sonia i Gandzi jak wchodzą do domu to od razu idą do legowiska i na kocyk... :loveu:
Ciapek to miejsce omija wielkim łukiem...[/QUOTE]

Nie znasz zdolnosci psów , pójdziesz spać z Ciapkiem a obudzisz sie na podłodze a wszystkie psiaki razem z kotami na łóżku będa sie wylegiwać :evil_lol:

Posted

Ja też nie - u krótkowłosów zwłaszcza to strasznie widać :D

Posted

Kaja kiedyś ze mną spała non stop.Ale teraz już nie chce i dobrze.Czar wejdzie na chwile ,ale mu zaraz jest gorąco i idzie na podloge.A Luc też jest raczej zimnolubny więc nie wiem czemu teraz się tak przykleił do wyra.

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie znasz zdolnosci psów , pójdziesz spać z Ciapkiem a obudzisz sie na podłodze a wszystkie psiaki razem z kotami na łóżku będa sie wylegiwać :evil_lol:[/QUOTE]
dobrze gdyby z tymi kotami się wylegiwały, a nie robiły rozróby :mad:
[quote name='magdabroy']Sto lat dla Ciapka :loveu:

[URL]http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0404.jpg[/URL] mój kotecek :loveu:[/QUOTE]
dzięki ;)

widzisz, pamiętałam o nim :)
[quote name='biscuit']Ja też nie - u krótkowłosów zwłaszcza to strasznie widać :D[/QUOTE]
a u Ciepka nie jest źle.. ale nie to co u ONów ;)
[quote name='Aleks89']Kaja kiedyś ze mną spała non stop.Ale teraz już nie chce i dobrze.Czar wejdzie na chwile ,ale mu zaraz jest gorąco i idzie na podloge.A Luc też jest raczej zimnolubny więc nie wiem czemu teraz się tak przykleił do wyra.[/QUOTE]
jakby Ci wszystkie 3 się zwaliły to łóżka, to faktycznie nie miałbyś gdzie spać :lol:
kota Ci brakuje, albo dla równowagi 3 :lol:

aaaa Gandzik dzisiaj szedł na kontakcie.. fakt, że z zabawką, ale to zawsze coś, bo bez smyczy maszerował ;) może będą z niego jeszcze psy :lol:

Posted

[quote name='kalyna']

aaaa Gandzik dzisiaj szedł na kontakcie.. fakt, że z zabawką, ale to zawsze coś, bo bez smyczy maszerował ;) może będą z niego jeszcze psy :lol:[/QUOTE]

będą będą ;) gratulacje ;)