Ptysiak Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0408.jpg jaki ma fajny puszek jeszcze :loveu: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0451.jpg To jest dobre :D Ghandi już zmienił ząbki czy jeszcze w trakcie? Quote
kalyna Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='Ptysiak']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0391.jpg jakby się ugadały i tak równo łapki te same podnoszą :evil_lol: :loveu: bo on musi robic tak samo jak Sonia :D [quote name='Ptysiak']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0408.jpg jaki ma fajny puszek jeszcze :loveu: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0451.jpg To jest dobre :D Ghandi już zmienił ząbki czy jeszcze w trakcie? puszek już mu wylatuje.. więc mam teraz 2 linienia :D ciągle zmienia...dzisiaj znowu jest skromniejszy o kolejnego :D ja te zdjęcia dodałam, bo je musiałam przerabiać :angryy: bawiłam się ustawieniami w lustrzance i zapisywałam zdjęcia w różnych plikach, a potem komputer nie otwierał mi ich, bo nie ten format :angryy: ponad 2 godziny majstrowałam jak odzyskać te fotki, bo akurat w tej grupie zdjęć były zdjęcia kuzynki dziecka.. i takie ładne mi powychodziły, więc nie wybaczyłabym sobie :shake: ale uratowałam wszystko :evil_lol: i juz więcej nie kombinuję.. dzisiaj psiaki polałam wodą z wiaderka... nawet nie buntowały się, a to już coś... a na kolację dostały zamrożone kości i tylko Gandi nie umiał sobie z nimi poradzić... teraz często stosuję jako nagrodę płuca suszone i chodzi prawie jak idealnie ;) ale kuleje jeszcze u nas "noga" i "waruj" ale nie ma katastrofy, poradzimy sobie..ale na taką pogodę to i tak jestem z niego dumna. Ale Sonia i Ciapek kopią sobie dziury i leżą w nich. Większość czasu odpoczywają,ale nie Gandi.. on kopie jak największe dziury, poleży chwileczkę i zrywa się pędzi gdzieś, przybiega, wariuje i znowu chwilkę poleży i od nowa.. Soń i Cip mają go dość, a ich miny mówią: "pańcia weź tego narwańca" A już nie wspomnę w domu co jest.. Ciapek sobie siedzi pod stołem lub na płytkach, Soń jest rozłożona na płytkach, ewentualnie podrapie się i napije wody, ale Gandiego roznosi...biega po domu, zabiera wszystkim papcie, a jak są na nogach to razem z noga chce zabrać, lata wszędzie, po każdym pokoju, w każdego się zaczyna, patrzy co narozrabiać... na chwilkę się położy i dalej coś kombinuje. najlepsze jest gdy Sonia sobie leży na płytach, a ten jej każdy krok naśladuje. Soń sie rozłoży, on też, Soń wstaje do wody, on też, Sonia się podrapie, on też, Sonia pochodzi do pańci, on też :mdleje: A już cyrki nie z tego świata jak mam go zamknąć.. taki motorek mu się włącza, że moje oczy nie nadążają za nim, a gdzie go tu złapać... Sonię powolutku uczę tego co G. na szkoleniu.. i ja nie wiem skąd ale coś jej raz pokaże i ona kuma o co biega... Do mnie, robi wręcz zawodowo, aport kiedyś też tak robiła, więc muszę jej to przypomnieć. Warować też ładnie umie, ale muszę ją nauczyć na znaki. problem będzie z równaniem, ale pyszczne smaczki rozwiązą problem, bo jeszcze nie próbowałam tego, więc optymistycznie podchodze do tego. Umie ładnie chodzić na smyczy, ale to na szelkach, więc muszę przestawić ja na obrożę ;) Quote
Ptysiak Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 U nas waruj i noga wychodzą idealnie teraz, a najlepiej waruj i siad i waruj znowu... on w te upały jest tak leniwy, że chodzić mu się nie chce w ciągu dnia :D Pytałam o te ząbki bo widzę na zdjęciach, że jeszcze ma kiełki :) Ptysiek dziś zgubił 4 po bokach i Scerbolek go wołam :evil_lol: Nie kombinuj już więcej z aparatem :D Quote
Daga&Maks Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0455.jpg cała drużyna się zebrała do gry :D Quote
łamAga Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 zdjecia :multi::multi::multi::multi: jak swietnie sie bawią :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
aganela Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Gandziorowi już stoją uszy:) super ma ten puszek...Luna już tylko na uszach go ma... Quote
kalyna Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 [quote name='Ptysiak']U nas waruj i noga wychodzą idealnie teraz, a najlepiej waruj i siad i waruj znowu... on w te upały jest tak leniwy, że chodzić mu się nie chce w ciągu dnia :D Pytałam o te ząbki bo widzę na zdjęciach, że jeszcze ma kiełki :) Ptysiek dziś zgubił 4 po bokach i Scerbolek go wołam :evil_lol: Nie kombinuj już więcej z aparatem :D już nie będę :D Gandzia też szczerbata jest :lol: tak na niego wołałam to ludzie patrzyli na mnie jak na wyrodną Pańcię :D Gandzi najlepiej wychodzi zostań waruj :D bo on to sobie leży i zachowuje się jakby był na wakacjach :mad: wszystkich rozbraja z tą rozanieloną miną jak może poleżeć na pięknej trawce ;) [quote name='dagaa111']http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0455.jpg cała drużyna się zebrała do gry :D taaa a ja zamiast rozpocząć gre to robiłam zdjęcia :D [quote name='dOgLoV']zdjecia :multi::multi::multi::multi: jak swietnie sie bawią :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: [quote name='aganela']Gandziorowi już stoją uszy:) super ma ten puszek...Luna już tylko na uszach go ma... no od jakiś 2-3 tygodni już ma ładnie stoją :multi: puszek jest wszędzie bo m,u wylatuje już ;) a tata się z niego śmieje, że coś z nim jest nie tak, bo ma długaśne łapy, a jest krótki trochę.. wygląda jak potwór i to moja wina, bo źle mu daję jeść :mad: ... ale jak skończy się ten szybki wzrost to mam nadzieję, będzie przypominać Owczarka :D Quote
sator_k_ Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Bardzo miło mi czytać, że co raz lepiej się ze smarkaczem dogadujesz :) Quote
łamAga Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Hello;) jak tam przebiega szkolenie Ghandiego ??:) Quote
kalyna Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='unikatowydiament']super fotki,a Sonia bardzo piękna:) :)[/QUOTE] dzięki :loveu: [quote name='sator_k_']Bardzo miło mi czytać, że co raz lepiej się ze smarkaczem dogadujesz :)[/QUOTE] z nim jest różnie.. a jak go pochwalę to jest zwrot o 180 stopni... choć faktycznie jest o niebo lepiej :) [quote name='dOgLoV']Hello;) jak tam przebiega szkolenie Ghandiego ??:)[/QUOTE] witamy :multi: ehh w sumie to różnie... chwilami to mam go serdecznie dość :shake: raz mi z placu zwiał, do samochodu i się usiadł :angryy: czasem jest grzeczny, ale coraz więcej i częściej go roznosi:mad::mad: Za to dzisiaj pierwszy raz ćwiczyłam z Sonią tak na poważnie i moja kochana wariatka bardzo szybko, fajnie łapie :loveu: i są efekty w odchudzaniu :loveu: Quote
Karro Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Ale Ghandi rośnie :loveu: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0395.jpg lecę pańcia, lecę :loveu: Quote
sator_k_ Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Ha ha z tym to tak zawsze jest. Jak się tylko pochwali to zaraz się szybciutko popsuje. Quote
Tyna21 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 (edited) [quote name='kalyna'] Gandiego roznosi...biega po domu, zabiera wszystkim papcie, a jak są na nogach to razem z noga chce zabrać, lata wszędzie, po każdym pokoju, w każdego się zaczyna, patrzy co narozrabiać... na chwilkę się położy i dalej coś kombinuje.[/QUOTE] U nas jest tak do teraz jeżeli pies nie jest odpowiednio wymęczony :D a nasz przyzwyczajony jest do bardzo dużej ilości ruchu i czasami sam się domaga i wymusza ;) okropny jest wtedy... Edited July 10, 2012 by Tyna21 Quote
makot'a Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Nie martw się, wyszaleje się za młodu to później będzie spokojniejszy :diabloti: Quote
ania90 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 u mnie to Lolek dalej rozrabia pomimo ze juz rok skaczyl.... Quote
kalyna Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 [quote name='understandme']Ale Ghandi rośnie :loveu: http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/DSC_0395.jpg lecę pańcia, lecę :loveu: :loveu: a i tak na końcu ominę Pańcię, aby mnie nie złapała :D [quote name='sator_k_']Ha ha z tym to tak zawsze jest. Jak się tylko pochwali to zaraz się szybciutko popsuje. dokładnie :mad: ale skąd to te psy wiedzą...:niewiem: [quote name='Tyna21']U nas jest tak do teraz jeżeli pies nie jest odpowiednio wymęczony :D a nasz przyzwyczajony jest do bardzo dużej ilości ruchu i czasami sam się domaga i wymusza ;) okropny jest wtedy... buu okropny :loveu: makot'a;19354275 napisał(a):Nie martw się, wyszaleje się za młodu to później będzie spokojniejszy :diabloti: taaa na pewno :evil_lol: [quote name='ania90']u mnie to Lolek dalej rozrabia pomimo ze juz rok skaczyl.... Łowczarki rozumu teoretycznie nabierają w wieku 2-3 lat, więc sporo czasu przed nami :evil_lol: przy dobrych wiatrach, ze faktycznie zmądrzeje.... Quote
justysiek Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 głupolowate czasy dopiero przed wami wiem co mówię:evil_lol: jesli w wieku 2-3 lat nabieraja rozumu to i nas troche czeka:diabloti: ja czasem mam wrazenie ze Cezar to tylko rosnie a mozg... mu zanika:eviltong: bo czasem dostaje takiej glupawki ze ze smiechu mozna pasc:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='kalyna'] witamy :multi: ehh w sumie to różnie... chwilami to mam go serdecznie dość :shake: raz mi z placu zwiał, do samochodu i się usiadł :angryy: czasem jest grzeczny, ale coraz więcej i częściej go roznosi:mad::mad: Za to dzisiaj pierwszy raz ćwiczyłam z Sonią tak na poważnie i moja kochana wariatka bardzo szybko, fajnie łapie :loveu: i są efekty w odchudzaniu :loveu:[/QUOTE] Hehehehe to Ci Ghandi :evil_lol: teraz sie wkurzasz ale pozniej bedziesz sie cieszyla z dobrze ulozonego psiaka ;) ooo to super , tylko za bardzo jej nie odchudz :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='kalyna']już nie będę :D Gandzia też szczerbata jest :lol: tak na niego wołałam to ludzie patrzyli na mnie jak na wyrodną Pańcię :D Gandzi najlepiej wychodzi zostań waruj :D bo on to sobie leży i zachowuje się jakby był na wakacjach :mad: wszystkich rozbraja z tą rozanieloną miną jak może poleżeć na pięknej trawce ;) [/QUOTE] Zostań waruj to chyba ulubiona komenda w te upały dla wszystkich psiaków :D No to mamy teraz Obie Scerboliki w domach :evil_lol: Quote
Recommended Posts