Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

makot'a;18828969 napisał(a):
http://vpx.pl/i/XzkSa.jpg
Jaka szczęśliwa :loveu:

:loveu:
[quote name='Aleksandra95']super fotki.:loveu:
dzięki :)
[quote name='magdabroy']Sonia chciała Ciapkowi odgryźć głowę :D:D
taaa wredna suka z niej :roll: ale mały skubaniec się nie poddaje :)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Mobilizacja przyszla :multi: :evil_lol:
Ale macie peikna pogode :loveu:

:multi:
chyba mielismy... ostatnio to tak pochmurno u nas, że szkoda słów :(
to są fotki chyba z niedzieli :)
bo u mnie wiecznie zdjęcia się opóźnione... :roll:

Posted

ahh jako żem dzisiaj siedzę przed laptopem, bo siostra wyrzuciła mnie z swojego kompa :mad::mad: to wstawię parę domowych fot Ciapy... kiedyś tam wstawię Sonii... swoją drogą ona coraz częściej siedzi u nas w domu :razz::razz: i umie się w nim zachować, bo na początku latała jak dzikus po całym domu, a teraz idzie poszukać jakiegoś jedzenia po Ciapku, napić się wody i idzie się położyć w legowisku. I taki pikuś, że jak pije wodę, to nie dość że wszędzie nią chlapie to kapie jej z mordki i robi ścieżkę przez pół domu :cool3: A jak mnie wkurzy to ona chyba to wie, bo od razu śmiga na legowisko z miną "Pańcia, o co chodzi? przecież się stąd nie ruszałam" :lol::lol:

a ostatnio coś mi się spodobała grafika :) więc uczę się robić banerki :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Jaki cudny Ciapek :loveu:

Tora też ma dziurawą brodę i zostawia ślady jak pije :D:D:D

dzięki :loveu:
Ale Sonia już na potęgę to robi... kiedyś się ktoś poważnie poślizgnie, bo czasem mopa muszę przepłukiwać i wykręcać, bo już nie może wchłonąć wody, a tam jeszcze bajorko :(
Szczęście, ze nie wpadła na pomysł a by w ten misce kopać :multi: bo na dworze to tak robiła kiedyś..

Posted

Tora jak była mała, to chodziła na podwórko i wylewała wodę z miski :D Na szczęście w domu nie próbowała :) Za to Lumpek w domu chce wylewać wodę z miski, ale jest za ciężka :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Tora jak była mała, to chodziła na podwórko i wylewała wodę z miski :D Na szczęście w domu nie próbowała :) Za to Lumpek w domu chce wylewać wodę z miski, ale jest za ciężka :D

Jak ona była mała to codziennie kilka razy wodę musiałam jej nalewać, bo albo pół dnia leżała przy garnku i piła, albo kopała...
normalnemu dorosłemu psu woda wystarcz na ok 5 dni... jak jest upał to wiadomo co 2 dni, ale nie kilka razy dziennie :D
deer_1987 napisał(a):
Jak on cudnie pozuje :loveu:

ehh jak smaczka widzi to potrafi... kiedyś inne wstawię, przy których nie źle się namęczyłam, ale efekt :loveu:
sator_k_ napisał(a):
Ciapek rzeczywiście wygląda ciapkowato, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu:loveu:

ja znam tą prawdę i jej nie ukrywam, bo to taka kompletna ciapa. ehh ale ma mnie, więc ie ginie w tym świecie :)
magdabroy napisał(a):
Ale walnęłaś tytuł swojej galerii :D:D:D

hahah a co :D
mi też się podoba :lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
czytam Cip i śmiałam się.:D

hahah, bo tak na niego często wołam :D
M&S napisał(a):
Hello:)

Fajne foty, nowy tytuł i banerek....super!!!

witamy :multi:
a to oznaka wiosennych porządków u nas w galerii :)
magdabroy napisał(a):
Ja też :D Ale najpierw za szybko przeczytałam i na końcu w myślach dodałam literkę "a" :oops:

hahahahah leżę i wstać nie mogę :lol:
ja kiedyś na podwórku wołałam go i zamiast Ciap i Ci***hahaha mina sąsiadów bez cenna :D a mi się tylko przejęzyczyło :diabloti::diabloti:

Posted

kalyna napisał(a):
hahahahah leżę i wstać nie mogę :lol:
ja kiedyś na podwórku wołałam go i zamiast Ciap i Ci***hahaha mina sąsiadów bez cenna :D a mi się tylko przejęzyczyło :diabloti::diabloti:

Musiało to fajnie brzmieć :)

Posted

[quote name='magdabroy']Musiało to fajnie brzmieć :)
hmm dość efektownie :D bo każdy się odwrócił oprócz zainteresowanego psa :D
[quote name='Paula03']http://vpx.pl/i/k9duw.jpg
O rety, ale Ciapek ma rozkoszne spojrzenie :loveu:
dzięki :loveu:
i tym oczkom nie da się czegoś odmówić :roll:

i miałam już fot dzisiaj nie wstawiać, ale musiałam....
tak wygląda Sonia po zabawie z jajem :)