łamAga Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 zwierzyniec :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula03 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 http://img694.imageshack.us/img694/2950/aaaaze.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
makot'a Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Jakie jej śliczne jasne oczka wyszły! :D http://img694.imageshack.us/img694/2950/aaaaze.jpg Quote
Oscar Patric Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 http://img694.imageshack.us/img694/2950/aaaaze.jpg cudnaaaaaaaaaaaaaa:) Quote
Karro Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Mało zdjęć, mało zdjęć do zadowolenia:eviltong::eviltong::eviltong: Cierpliwie poczekamy na więcej ;) Quote
makot'a Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Czyżby sesja Cię pochłonęła, że tu tak cichutko ostatnio? :D Quote
kalyna Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 nie dziękuję, coby nie zapeszyć :) A tam, że sesja :D w sumie to taka jak zawsze.. choć nie bo ta jest wyjątkowo ciężką :roll: przycisnęli nas.... jeszcze tylko jutro i po sesji, bo od poniedziałku chodzimy normalnie do szkoły i już mamy poprawkową :o A ten nowy plan to śmiech na sali jest. mamy 8 zajęć a oni rozłożyli nam to na 5 dni !!!! porażka, jak można spokojnie w 2 dni się zmieścić... i cieszyłam się, że więcej w domu będę a tu taka kicha :D Hmm a cisza spowodowana jest faktem, że staram się ograniczyć dogo. Koniec z tym uzależnieniem :D już nawet udało mi się to jak na złość w inne się wkręciłam :roll: a co do oczu Sonii to ja jestem w nich zakochana :loveu: no i nie każdy ON ma takie... jak już pisałam, nawet szukałam pierścionka z bursztynem ale nie znalazłam takiego co podobałby mi się :loveu: a zdjęcia kiedyś pewnie będą, będą :D Quote
M&S Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 deer_1987 napisał(a):Jakie inne? :razz: No własnie........ Quote
*Magda* Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 kalyna napisał(a): Hmm a cisza spowodowana jest faktem, że staram się ograniczyć dogo. Koniec z tym uzależnieniem :D już nawet udało mi się to jak na złość w inne się wkręciłam :roll: Olej to inne forum ;) Pamiętaj, że dogo jest najlepsze :) Quote
kalyna Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 nie martwcie się, nie opuszczę Was :D a tam takie jedno :D Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 magdabroy napisał(a):Olej to inne forum ;) Pamiętaj, że dogo jest najlepsze :) Byla najlepsza kiedys... teraz sie duzo na gorsze zmienilo :roll: kalyna napisał(a): a tam takie jedno :D owczarkowe? :cool3: Quote
kalyna Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 deer_1987 napisał(a): owczarkowe? :cool3: po co mam pisać, skoro wszyscy wszystko wiedzą :D na razie to czytam, bo jednak dowiaduję się rzeczy, które mnie typowo interesują.... trochę inny pogląd na niektóre rzeczy itp. ale tutaj jest tyle pięknych psiaków, że nie przestanę ich oglądać i podziwiać :) Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nie wiedza, jeszcze myslalam nad innym ale tak mi wpadlo ze owczarkowe Tobie by pasowalo :D Quote
kalyna Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 deer_1987 napisał(a):Nie wiedza, jeszcze myslalam nad innym ale tak mi wpadlo ze owczarkowe Tobie by pasowalo :D hmm a jakie? Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 kalyna napisał(a):hmm a jakie? A nie warto mowic, takie sobie snobistyczne :razz: masz tam szanse byc jak znasz ludzi i sie z nimi spotykasz :roll: Quote
makot'a Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 kalyna napisał(a):nie dziękuję, coby nie zapeszyć :) A tam, że sesja :D w sumie to taka jak zawsze.. choć nie bo ta jest wyjątkowo ciężką :roll: przycisnęli nas.... jeszcze tylko jutro i po sesji, bo od poniedziałku chodzimy normalnie do szkoły i już mamy poprawkową :o A ten nowy plan to śmiech na sali jest. mamy 8 zajęć a oni rozłożyli nam to na 5 dni !!!! porażka, jak można spokojnie w 2 dni się zmieścić... i cieszyłam się, że więcej w domu będę a tu taka kicha :D Hmm a cisza spowodowana jest faktem, że staram się ograniczyć dogo. Koniec z tym uzależnieniem :D już nawet udało mi się to jak na złość w inne się wkręciłam :roll: a co do oczu Sonii to ja jestem w nich zakochana :loveu: no i nie każdy ON ma takie... jak już pisałam, nawet szukałam pierścionka z bursztynem ale nie znalazłam takiego co podobałby mi się :loveu: a zdjęcia kiedyś pewnie będą, będą :D Ojej, to przekichane macie, że Wam znów sesję poprawkową zrobili w trakcie nowego semestru :/ U nas co roku praktykowali 2 dni ferii, ale w tym roku coś się odmieniło i mam legalny tydzień ferii! :multi: Ja tez jeszcze tylko jutro ostatni egzamin...no, chyba, że poprawkowe jakieś wpadną. Poza tym we wtorek oddaję ostatni projekt i wreszcie będę mogła odpocząć, bo już nie daję rady :lol: A właśnie widać, że Cię tamto forum bardzo wciągnęło :razz: Ja z kolei całe dnie na WD spędzam... :roll: Quote
kalyna Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 makot'a;18538299 napisał(a): A właśnie widać, że Cię tamto forum bardzo wciągnęło :razz: Ja z kolei całe dnie na WD spędzam... :roll: :D WD? to CzW ma taki skrót? bo coś nie czaję :D poza tym nowych fot nie mam, często ostanio w domciu byłam to też nie wchodzę na forum :) aj ale się uczepiliście mnie :D Quote
makot'a Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 kalyna napisał(a)::D WD? to CzW ma taki skrót? bo coś nie czaję :D Chodzi mi o forum WolfDog'a :D Quote
kalyna Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 makot'a;18538742 napisał(a):Chodzi mi o forum WolfDog'a :D hahaha to prawie trafiłam :D Quote
Sylwia K Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 http://img694.imageshack.us/img694/2950/aaaaze.jpg jak pięknie wygląda Quote
Oscar Patric Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 no tak z czystym sercem trzeba przyznać że oczy Sonii są booooooooooskie:) Quote
Recommended Posts