Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie dziękuję, coby nie zapeszyć :)
A tam, że sesja :D w sumie to taka jak zawsze.. choć nie bo ta jest wyjątkowo ciężką :roll:
przycisnęli nas....

jeszcze tylko jutro i po sesji, bo od poniedziałku chodzimy normalnie do szkoły i już mamy poprawkową :o A ten nowy plan to śmiech na sali jest. mamy 8 zajęć a oni rozłożyli nam to na 5 dni !!!! porażka, jak można spokojnie w 2 dni się zmieścić... i cieszyłam się, że więcej w domu będę a tu taka kicha :D

Hmm a cisza spowodowana jest faktem, że staram się ograniczyć dogo. Koniec z tym uzależnieniem :D już nawet udało mi się to jak na złość w inne się wkręciłam :roll:

a co do oczu Sonii to ja jestem w nich zakochana :loveu: no i nie każdy ON ma takie... jak już pisałam, nawet szukałam pierścionka z bursztynem ale nie znalazłam takiego co podobałby mi się :loveu:

a zdjęcia kiedyś pewnie będą, będą :D

Posted

kalyna napisał(a):

Hmm a cisza spowodowana jest faktem, że staram się ograniczyć dogo. Koniec z tym uzależnieniem :D już nawet udało mi się to jak na złość w inne się wkręciłam :roll:

Olej to inne forum ;) Pamiętaj, że dogo jest najlepsze :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Olej to inne forum ;) Pamiętaj, że dogo jest najlepsze :)

Byla najlepsza kiedys... teraz sie duzo na gorsze zmienilo :roll:

kalyna napisał(a):

a tam takie jedno :D

owczarkowe? :cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):

owczarkowe? :cool3:

po co mam pisać, skoro wszyscy wszystko wiedzą :D

na razie to czytam, bo jednak dowiaduję się rzeczy, które mnie typowo interesują.... trochę inny pogląd na niektóre rzeczy itp.

ale tutaj jest tyle pięknych psiaków, że nie przestanę ich oglądać i podziwiać :)

Posted

kalyna napisał(a):
nie dziękuję, coby nie zapeszyć :)
A tam, że sesja :D w sumie to taka jak zawsze.. choć nie bo ta jest wyjątkowo ciężką :roll:
przycisnęli nas....

jeszcze tylko jutro i po sesji, bo od poniedziałku chodzimy normalnie do szkoły i już mamy poprawkową :o A ten nowy plan to śmiech na sali jest. mamy 8 zajęć a oni rozłożyli nam to na 5 dni !!!! porażka, jak można spokojnie w 2 dni się zmieścić... i cieszyłam się, że więcej w domu będę a tu taka kicha :D

a co do oczu Sonii to ja jestem w nich zakochana :loveu: no i nie każdy ON ma takie... jak już pisałam, nawet szukałam pierścionka z bursztynem ale nie znalazłam takiego co podobałby mi się :loveu:

a zdjęcia kiedyś pewnie będą, będą :D

Ojej, to przekichane macie, że Wam znów sesję poprawkową zrobili w trakcie nowego semestru :/
U nas co roku praktykowali 2 dni ferii, ale w tym roku coś się odmieniło i mam legalny tydzień ferii! :multi:

Ja tez jeszcze tylko jutro ostatni egzamin...no, chyba, że poprawkowe jakieś wpadną. Poza tym we wtorek oddaję ostatni projekt i wreszcie będę mogła odpocząć, bo już nie daję rady :lol:

A właśnie widać, że Cię tamto forum bardzo wciągnęło :razz:
Ja z kolei całe dnie na WD spędzam... :roll:

Posted

makot'a;18538299 napisał(a):

A właśnie widać, że Cię tamto forum bardzo wciągnęło :razz:
Ja z kolei całe dnie na WD spędzam... :roll:

:D
WD? to CzW ma taki skrót? bo coś nie czaję :D

poza tym nowych fot nie mam, często ostanio w domciu byłam to też nie wchodzę na forum :)
aj ale się uczepiliście mnie :D