Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

understandme napisał(a):
Zdjęcia z wystawy bardzo bardzo fajne :loveu:

dzięki :loveu:
FredziaFredzia napisał(a):
Podkradam zdjęcie zakratowanego Erisa! ;)

ooo jak miło, że go uchwyciłam :multi:
szkoda tylko, że ostrość nie poszła na psa, a zobaczyłam to dopiero przy zmniejszaniu fot :(

Posted

milo mi :) urodzil sie u mnie w hodowli a mieszka gdzie indziej, ja jednak jestem jego handlerem :) co do koloru to sie rozjasni, urodzil sie ciemniejszy z jasniejszymi znaczeniami a z wiekiem jasnieje i prawdopodobnie w przyszlosci bedzie caly kremowy (przy przedziałku juz widac nowy kolor)

Posted

maga18 napisał(a):
milo mi :) urodzil sie u mnie w hodowli a mieszka gdzie indziej, ja jednak jestem jego handlerem :) co do koloru to sie rozjasni, urodzil sie ciemniejszy z jasniejszymi znaczeniami a z wiekiem jasnieje i prawdopodobnie w przyszlosci bedzie caly kremowy (przy przedziałku juz widac nowy kolor)

to jest właśnie największy ból z tymi rozjaśnieniami, bo takie ładne kolorki mają jako szczeniaki... a jak dorosną to po śladu nie widać :(
choć jako kremowy też pewnie będzie efektowny :loveu:

Jednak nie jest to rasa dla każdego, a szkoda, bo bardzo mi się podoba :)
magdabroy napisał(a):
Kalyna, super fotki :) Zakochałam się w tych wszystkich czworonogach :loveu:

ja też :loveu: a njalepsze były szczeniaki :loveu:
dOgLoV napisał(a):
Ooo zdjęcia z wystawy :multi: i nawet sa MT :loveu::loveu::loveu::loveu: super , bardzo ładnie wyszły mimo iz w pomieszczeniu :loveu:

aaa dzięki :) ale i tak szału nie ma :D
A MT to właśnie myślałam, że będą Cię interesować te zdjęcia ;)

Posted

Dzięki za cynk, że są zdjęcia u Ciebie :D
Choć ja już od jakiegoś czasu cichutko sobie na nie czekałam :>

Jaki piękny, czekoladowy borderek! :D http://img3.imageshack.us/img3/6500/dsc0084ik.jpg

Saarloos na wystawie w Polsce!! :crazyeye: http://img163.imageshack.us/img163/3167/dsc0023pz.jpg
Piękne maleństwo :loveu:

I wilczaki :loveu:
W ogóle, to Poznań był, prawda? Strasznie dużo wilczaków było zgłoszonych! Chyba coś koło 18!! :crazyeye:

Posted

[quote name='unikatowydiament']nio fotki bomboweeeeeee

makot'a;17879755 napisał(a):
Dzięki za cynk, że są zdjęcia u Ciebie :D
Choć ja już od jakiegoś czasu cichutko sobie na nie czekałam :>

Jaki piękny, czekoladowy borderek! :D http://img3.imageshack.us/img3/6500/dsc0084ik.jpg

Saarloos na wystawie w Polsce!! :crazyeye: http://img163.imageshack.us/img163/3167/dsc0023pz.jpg
Piękne maleństwo :loveu:

I wilczaki :loveu:
W ogóle, to Poznań był, prawda? Strasznie dużo wilczaków było zgłoszonych! Chyba coś koło 18!! :crazyeye:

Tak to był Poznań i jak trafiłyśmy do pawilonu, gdzie właśnie wilczaki były wystawiane to tyle ich było, że masakra. gdzie nie spojrzałam to wilczak i to nie mieli po jednym tylko po kilka :D Chyba coraz popularniejsza ta rasa się robi :(
i faktycznie krok w krok za swoim właścicielem chodziły. No i wrażenie też piękne :loveu::loveu::loveu:

no i żebyście nie zapomnieli jak wyglądają moje potwory :D
zdjęcia przedstawiają głupawkę Sonii :D

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Troche jej sie lozko wykrzywilo. :lol:

:lol:
taaa bo to nie na nią było kupione, ale stwierdziła, że jak leży i nikt go nie użytkuje to ona się rozgości :)

Posted

kalyna napisał(a):

Tak to był Poznań i jak trafiłyśmy do pawilonu, gdzie właśnie wilczaki były wystawiane to tyle ich było, że masakra. gdzie nie spojrzałam to wilczak i to nie mieli po jednym tylko po kilka :D Chyba coraz popularniejsza ta rasa się robi :(
i faktycznie krok w krok za swoim właścicielem chodziły. No i wrażenie też piękne :loveu::loveu::loveu:

Ach, niestety coraz popularniejsza, to fakt :(
A szkoda, bo to chyba jedyna zdrowa i jeszcze niezepsuta rasa...

Czyżby Sonia na stałe zameiszkała w domu? :razz:

Posted

[quote name='dOgLoV']Jaka ona jest prześliczna :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='deer_1987']Sama slodycz :loveu:

[quote name='M&S']Jaka śliczna dziewczyna, fotki bomba!!!!!

Miłego popołudnia:)

dzięki :loveu: starałam się :)

i też życzę udanego popołudnia ;)

makot'a;17889216 napisał(a):
Ach, niestety coraz popularniejsza, to fakt :(
A szkoda, bo to chyba jedyna zdrowa i jeszcze niezepsuta rasa...

Czyżby Sonia na stałe zameiszkała w domu? :razz:

poczekajmy jeszcze trochę to i ją zepsują :(
ostatnio widziałam DONki w hodowli, które miały dziwnie krótkie pyski. Zastanawiam się, czy to wynik przypadkowego krzyżowania czy działania zamierzone....
No bo Sonia w porównaniu do nich to prawie jak mrówkojad :D

niestety nie mieszka w domu na stałe. Ale od czasu sterylki jest zapraszana do domu. Jak ja jestem to jest codziennie (chyba, ze tez tata jest to nie) a jak mnie nie ma to różnie to wygląda, ale jak nie jest wpuszczana to biega po podwórku. Przeważnie siedzi w domu z 2-5 godzin :loveu: pochodzi, kolację dostanie, poprzytula się, pozwiedza dom, wyśpi się :D