*Magda* Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 deer_1987 napisał(a):Ja w moim miescie mam wet tylko w czwartek obok zoologicznego... a tak musze dojechac min 15 km do szpitala dla zwierzat. Tak wiec trzeba psu mowic zeby tylko w czwartki chorowal... 15 km to nie jest tak źle ;) Ten wet do którego chodzę tutaj (jak już naprawdę muszę) jest prawie 30 km od mojego miejsca zamieszkania. A wet do którego miałam większe zaufanie, był prawie 50 km ode mnie, ale już go nie ma bo wyjechał do Stanów :shake: Quote
kalyna Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 M&S napisał(a):Środowe dzień dobry:):) witamy :) no ja do weta pierwszego kontaktu to mam blisko. Z 2 minuty jazdy samochodem, albo z 10 min pieszo :) i w sobotę jak Ciap mi zachorował to kazał do siebie do domu przyjechać. A tam był taki wredny kot, który z ciekawości ciągle zaglądał na korytarz, z Ciapka tam nosiło :roll: Quote
taxelina Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 magdabroy napisał(a):15 km to nie jest tak źle ;) Ten wet do którego chodzę tutaj (jak już naprawdę muszę) jest prawie 30 km od mojego miejsca zamieszkania. A wet do którego miałam większe zaufanie, był prawie 50 km ode mnie, ale już go nie ma bo wyjechał do Stanów :shake: Odleglosciowo nie, tylko nie zawsze jest polaczenie pociagiem i autobusem :( Ja moge wybrac inne tez, ale odleglosc tez jest wazna nie tylko czy ten lepszy czy gorszy. Nie majac prawa jazdy jestes uzalezniona od komunikacji i jak mam dojezdzac 2h w razie czegos naglego to ja dziekuje... Quote
Redpit Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Przypadkiem tu trafiłem - i Sonia jest identyczna jak moja Sara, którą właściciel sprzedał z domem. Oprócz Sary jest też Sonia (na razie DT), adoptowany Szakir, zabłąkany dziadek Pikuś, Łatka - kot(ka) z wojska i Śnieżynka ("promocyjna" królica z wystawy sklepowej). Pozdrowienia dla Zwierzyńca i właścicieli. Quote
kalyna Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Redpit napisał(a):Przypadkiem tu trafiłem - i Sonia jest identyczna jak moja Sara, którą właściciel sprzedał z domem. Oprócz Sary jest też Sonia (na razie DT), adoptowany Szakir, zabłąkany dziadek Pikuś, Łatka - kot(ka) z wojska i Śnieżynka ("promocyjna" królica z wystawy sklepowej). Pozdrowienia dla Zwierzyńca i właścicieli. witamy i dziękujemy za odwiedziny :) a macie swoją galerię? chętnie odwiedziłabym i pooglądała Wasz zwierzyniec :) a w szczególności Sarę :) Quote
kalyna Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 sunshine napisał(a):ten kot wyraźnie coś kombinuje:P teraz wiem, skąd mają niektóre pomysły.. :roll: za dużo myślą :D jeszcze dodaję zdjęcia przed sterylką :) i moje pierwsze fotki lustrzanką :) Quote
taxelina Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 http://img31.imageshack.us/img31/9480/dsc0106sb.jpg full relax :diabloti: Quote
Jaga. Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 wpadłam zobaczyć jak się Sonia czuje :) zdjęcia super! Tessi pozdrawia Ciapa ;) mam nadzieję że się nie pogniewasz na taką małą prywatę ;) Quote
kalyna Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 oczywiście, że się nie pogniewam :) aż miło zobaczyć u nas w galerii Tessi ;) tak Ciapek ma coś z jamnika :D tak on się relaksuje :lol: a Sonia już zdrowa :) wczoraj miała szwy ściągnięte, ale uciekała z gabinetu jak nigdy.. mam nadzieję, że do innego weta się nie zraziła, bo to oznacza kłopoty. Już biegają z Ciapkiem i wariują. Aż zła byłam, że Ciap zachęca ją do zabawy jak jeszcze szwy miała ale teraz to niech się bawią. Mają zgodę weta :) ale mały i tak długo wytrzymał, cały tydzień bez zaczepiania Sonii toż to jest wyczyn :) jestem z niego dumna :loveu: Quote
taxelina Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 No to super! Wszystko zgodnie z planem! Quote
kalyna Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 deer_1987 napisał(a):No to super! Wszystko zgodnie z planem! oby u Was też tak ładnie poszło z planem ;) Quote
taxelina Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 kalyna napisał(a):oby u Was też tak ładnie poszło z planem ;) Dziekujemy! Jutro juz powinno byc troche lepiej :loveu: Na razie nie bede jej wyciagac na wieczorny spacer... Quote
*Magda* Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 kalyna napisał(a):jeszcze dodaję zdjęcia przed sterylką :) i moje pierwsze fotki lustrzanką :) http://img813.imageshack.us/img813/285/dsc0088t.jpg Pewnie sama już to na tym zdjęciu zobaczyłaś, ale muszę to skomentować :D Popatrz jakie Sonia ma piękne brązowe oczy na tym zdjęciu :loveu: Quote
Jaga. Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 no to superos :) dzielne te Twoje psiaki :loveu: Ciap ma coś z jamnika a Tessi ma coś z kota - ona śpi na parapecie ;) Quote
Speedymania Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 http://img190.imageshack.us/img190/1515/dsc0113bg.jpg widzę, że masz pełną ochronę :) Quote
kalyna Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 magdabroy napisał(a):Pewnie sama już to na tym zdjęciu zobaczyłaś, ale muszę to skomentować :D Popatrz jakie Sonia ma piękne brązowe oczy na tym zdjęciu :loveu: ja kocham te jej brązowe oczy ;) bo Ciap ma inne :) i ja nawet chciałam kupić srebrny pierścionek z bursztynem,który przypominałby mi te patrzały, ale nie mogę nigdzie dostać jakiegoś ładnego :( ale szukam dalej :) Jaga. napisał(a):no to superos :) dzielne te Twoje psiaki :loveu: Ciap ma coś z jamnika a Tessi ma coś z kota - ona śpi na parapecie ;) Ciap na parapet u nas nie wejdzie :D bo one są wysoko i wąskie, że tylko łapkami się przytrzymuje jak obserwuje okolicę :D Paula03 napisał(a):Świetne zdjęcia ;) dzięki :loveu: Brunomania napisał(a):http://img190.imageshack.us/img190/1515/dsc0113bg.jpg widzę, że masz pełną ochronę :) dokładnie :loveu: one sie świetnie uzupełniają :) Sonia odstrasza wyglądem, a Ciap zębami :) Quote
kalyna Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Amber napisał(a):Fajne fotki, zrób jakieś za dnia :) dzięki :) mam porobione, ale nie zawsze mam czas żeby wstawić :) muszę to nadrobić :) Quote
Redpit Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 NA razie nie mam, ale czas zrobić całej zwierzęcej familii :) Quote
Karro Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 http://img813.imageshack.us/img813/285/dsc0088t.jpg ale pazurki wielkie :D Quote
Recommended Posts