Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja w moim miescie mam wet tylko w czwartek obok zoologicznego... a tak musze dojechac min 15 km do szpitala dla zwierzat. Tak wiec trzeba psu mowic zeby tylko w czwartki chorowal...

15 km to nie jest tak źle ;) Ten wet do którego chodzę tutaj (jak już naprawdę muszę) jest prawie 30 km od mojego miejsca zamieszkania. A wet do którego miałam większe zaufanie, był prawie 50 km ode mnie, ale już go nie ma bo wyjechał do Stanów :shake:

Posted

M&S napisał(a):
Środowe dzień dobry:):)

witamy :)

no ja do weta pierwszego kontaktu to mam blisko. Z 2 minuty jazdy samochodem, albo z 10 min pieszo :)
i w sobotę jak Ciap mi zachorował to kazał do siebie do domu przyjechać. A tam był taki wredny kot, który z ciekawości ciągle zaglądał na korytarz, z Ciapka tam nosiło :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
15 km to nie jest tak źle ;) Ten wet do którego chodzę tutaj (jak już naprawdę muszę) jest prawie 30 km od mojego miejsca zamieszkania. A wet do którego miałam większe zaufanie, był prawie 50 km ode mnie, ale już go nie ma bo wyjechał do Stanów :shake:

Odleglosciowo nie, tylko nie zawsze jest polaczenie pociagiem i autobusem :(

Ja moge wybrac inne tez, ale odleglosc tez jest wazna nie tylko czy ten lepszy czy gorszy. Nie majac prawa jazdy jestes uzalezniona od komunikacji i jak mam dojezdzac 2h w razie czegos naglego to ja dziekuje...

Posted

Przypadkiem tu trafiłem - i Sonia jest identyczna jak moja Sara, którą właściciel sprzedał z domem. Oprócz Sary jest też Sonia (na razie DT), adoptowany Szakir, zabłąkany dziadek Pikuś, Łatka - kot(ka) z wojska i Śnieżynka ("promocyjna" królica z wystawy sklepowej). Pozdrowienia dla Zwierzyńca i właścicieli.

Posted

Redpit napisał(a):
Przypadkiem tu trafiłem - i Sonia jest identyczna jak moja Sara, którą właściciel sprzedał z domem. Oprócz Sary jest też Sonia (na razie DT), adoptowany Szakir, zabłąkany dziadek Pikuś, Łatka - kot(ka) z wojska i Śnieżynka ("promocyjna" królica z wystawy sklepowej). Pozdrowienia dla Zwierzyńca i właścicieli.

witamy i dziękujemy za odwiedziny :)
a macie swoją galerię? chętnie odwiedziłabym i pooglądała Wasz zwierzyniec :) a w szczególności Sarę :)

Posted

sunshine napisał(a):
ten kot wyraźnie coś kombinuje:P

teraz wiem, skąd mają niektóre pomysły.. :roll: za dużo myślą :D

jeszcze dodaję zdjęcia przed sterylką :) i moje pierwsze fotki lustrzanką :)

Posted

oczywiście, że się nie pogniewam :) aż miło zobaczyć u nas w galerii Tessi ;)
tak Ciapek ma coś z jamnika :D

tak on się relaksuje :lol:

a Sonia już zdrowa :) wczoraj miała szwy ściągnięte, ale uciekała z gabinetu jak nigdy.. mam nadzieję, że do innego weta się nie zraziła, bo to oznacza kłopoty. Już biegają z Ciapkiem i wariują. Aż zła byłam, że Ciap zachęca ją do zabawy jak jeszcze szwy miała ale teraz to niech się bawią. Mają zgodę weta :) ale mały i tak długo wytrzymał, cały tydzień bez zaczepiania Sonii toż to jest wyczyn :) jestem z niego dumna :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Pewnie sama już to na tym zdjęciu zobaczyłaś, ale muszę to skomentować :D Popatrz jakie Sonia ma piękne brązowe oczy na tym zdjęciu :loveu:

ja kocham te jej brązowe oczy ;) bo Ciap ma inne :) i ja nawet chciałam kupić srebrny pierścionek z bursztynem,który przypominałby mi te patrzały, ale nie mogę nigdzie dostać jakiegoś ładnego :( ale szukam dalej :)
Jaga. napisał(a):
no to superos :) dzielne te Twoje psiaki :loveu:
Ciap ma coś z jamnika a Tessi ma coś z kota - ona śpi na parapecie ;)

Ciap na parapet u nas nie wejdzie :D bo one są wysoko i wąskie, że tylko łapkami się przytrzymuje jak obserwuje okolicę :D
Paula03 napisał(a):
Świetne zdjęcia ;)

dzięki :loveu:
Brunomania napisał(a):
http://img190.imageshack.us/img190/1515/dsc0113bg.jpg
widzę, że masz pełną ochronę :)

dokładnie :loveu: one sie świetnie uzupełniają :) Sonia odstrasza wyglądem, a Ciap zębami :)