kalyna Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='Jaga.']Goldisi nie oddam ;) to moja niunieczka najmniejsza najkochańsza :) ale mogę Tesiaka odstąpić na miesiąc ;D ale ładna mama Ciapa jest! to już wiem po kim on taki przystojny :) a co do dławika to jest super sprawa dla dużych psów do szkolenia ale dla małych odpada wg mnie. za delikatna szyjka[/QUOTE] Tessi też chętnie przyjmę nawet nas dłużej :) haha teraz Ciap popadnie w samozachwyt :D Quote
Karro Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Zawsze się zastanawiałam jak się wkłada kółeczko w kółeczko i teraz już wiem, dzięki ;) Quote
Polari Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Szkoda że nie weźmiesz... ;) No ale. * Dzięki mnie wiecie jak to się robi. :-D ;) Quote
kalyna Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='Polari'] Dzięki mnie wiecie jak to się robi. :-D ;)[/QUOTE] dokładnie :) i za to Ci dziękujemy :loveu: Quote
Karro Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='kalyna']dokładnie :) i za to Ci dziękujemy :loveu:[/QUOTE] oj taak :) Quote
*Magda* Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Jaga.'] ale mogę Tesiaka odstąpić na miesiąc ;D[/QUOTE] Tessi jest moja :mad: Quote
Polari Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Magda... Nie bądź samolub... Tesiaka starczy dla was wszystkich. ;) Quote
*Magda* Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Polari']Magda... Nie bądź samolub... Tesiaka starczy dla was wszystkich. ;)[/QUOTE] Nie :eviltong: Jaga dostaję Torą, a ja zabieram Tessi :p I tak już na tym tracę, bo Tora waży 27kg, a Tessi pewnie 1/5 tego. I jeszcze mam się tym dzielić?! Nic z tego :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='Polari']Magda... Nie bądź samolub... Tesiaka starczy dla was wszystkich. ;)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Nie :eviltong: Jaga dostaję Torą, a ja zabieram Tessi :p I tak już na tym tracę, bo Tora waży 27kg, a Tessi pewnie 1/5 tego. I jeszcze mam się tym dzielić?! Nic z tego :evil_lol:[/QUOTE] Ja tam mówię, że jakoś się podzielimy nią :) To skoro Jaga dostanie Torę, to te 2 urocze Grzywki też musi wysłać gdzieś :D bo one 3 nie ważą tyle co Tora :lol: a my akurat w 3 się będziemy dzielić i wymieniać po tygodniu :lol: i każdy będzie zadowolony :) a jak Jaga będzie się buntować to dodam do paczki jeszcze moje 2 plus 3 koty :D [quote name='ania90']Sonia i Ciap :loveu:[/QUOTE] :loveu: Quote
*Magda* Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='kalyna']Ja tam mówię, że jakoś się podzielimy nią :) To skoro Jaga dostanie Torę, to te 2 urocze Grzywki też musi wysłać gdzieś :D bo one 3 nie ważą tyle co Tora :lol: a my akurat w 3 się będziemy dzielić i wymieniać po tygodniu :lol: i każdy będzie zadowolony :) a jak Jaga będzie się buntować to dodam do paczki jeszcze moje 2 plus 3 koty :D [/QUOTE] No dobra ;) Ale jakby co, to ja Lumpka do tej paczki nie dorzucam. On zostaje u mnie :) Quote
Jaga. Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 hahahhaha jakie podziały :diabloti: a ja grzywek nie oddam :eviltong: będą jeździć na Torze jak na koniku :diabloti::loveu: Tessi waży 4,8 kg ;) komu komu? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Jaga.']hahahhaha jakie podziały :diabloti: a ja grzywek nie oddam :eviltong: będą jeździć na Torze jak na koniku :diabloti::loveu: Tessi waży 4,8 kg ;) komu komu? :evil_lol:[/QUOTE] Ty mi nikomu mojej Tessi nie oddawaj :mad: To jest moje 4,8 kg :loveu: Quote
monika15 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jaga. napisał(a):hahahhaha jakie podziały :diabloti: a ja grzywek nie oddam :eviltong: będą jeździć na Torze jak na koniku :diabloti::loveu: Tessi waży 4,8 kg ;) komu komu? :evil_lol: To jak jest taka leciutka to zapakuj ją w paczkę i wysyłaj do mnie:evil_lol: Może ona w końcu przetłumaczy mojemu tłumokowi jak ma się zachowywać prawdziwy psi dżentelmen:diabloti: Quote
Speedymania Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Prosim o nowe fotki !! Prosim i czekam z niecierpliwością Quote
kalyna Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Jaga. napisał(a):hahahhaha jakie podziały :diabloti: a ja grzywek nie oddam :eviltong: będą jeździć na Torze jak na koniku :diabloti::loveu: Tessi waży 4,8 kg ;) komu komu? :evil_lol: magdabroy napisał(a):Ty mi nikomu mojej Tessi nie oddawaj :mad: To jest moje 4,8 kg :loveu: monika15 napisał(a):To jak jest taka leciutka to zapakuj ją w paczkę i wysyłaj do mnie:evil_lol: Może ona w końcu przetłumaczy mojemu tłumokowi jak ma się zachowywać prawdziwy psi dżentelmen:diabloti: Buahahaha po Tessi ustawiła się już spora kolejka :) ale z drugiej strony aż tak małego psa, który nie był szczeniakiem nie miałam :) warto spróbować... to Tessi ma zapewnione wakacje na najbliższy rok, zwiedzanie wszystkich chętnych cioteczek tyle jej zajmie :) Brunomania napisał(a):Prosim o nowe fotki !! Prosim i czekam z niecierpliwością będą, będą ale ostatnio znowu nie mam czasu :( oj znowu siostrę będę musiała poprosić o pomoc :lol: Quote
Jaga. Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Tessi niestety nie jest małą damą :diabloti: więc nie wiem czy nadawałaby się do tłumaczenia :evil_lol: Quote
Karro Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Nie mów że nie masz czasu, tylko dzień jest trochę za krótki ;) Czekam również ja na fotki nowe :) Quote
taxelina Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Mam nadzieje ze siotra sie zgodzi pomoc w takim szczytnym celu :diabloti: Quote
bianka19 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 strasznie podoba mi się umaszczenie Denisa. :loveu: Quote
Daga&Maks Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Brunomania napisał(a):Prosim o nowe fotki !! Prosim i czekam z niecierpliwością ja też się przyłączę do oczekiwania na fotki Quote
kalyna Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Taa Denis fajny jest :) *** mam fotki :lol: Quote
kalyna Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 a Szary fotek nie lubi, a Łatek atakuje mi aparat.. a Milka gdzieś się zawieruszyła... Fotki macie dzięki siostrze bo pozmniejszała je ;) Quote
Recommended Posts