Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jaga.']Goldisi nie oddam ;) to moja niunieczka najmniejsza najkochańsza :) ale mogę Tesiaka odstąpić na miesiąc ;D
ale ładna mama Ciapa jest! to już wiem po kim on taki przystojny :)
a co do dławika to jest super sprawa dla dużych psów do szkolenia ale dla małych odpada wg mnie. za delikatna szyjka[/QUOTE]
Tessi też chętnie przyjmę nawet nas dłużej :)
haha teraz Ciap popadnie w samozachwyt :D

Posted

[quote name='Polari']Magda... Nie bądź samolub... Tesiaka starczy dla was wszystkich. ;)[/QUOTE]

Nie :eviltong: Jaga dostaję Torą, a ja zabieram Tessi :p I tak już na tym tracę, bo Tora waży 27kg, a Tessi pewnie 1/5 tego. I jeszcze mam się tym dzielić?! Nic z tego :evil_lol:

Posted

[quote name='Polari']Magda... Nie bądź samolub... Tesiaka starczy dla was wszystkich. ;)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Nie :eviltong: Jaga dostaję Torą, a ja zabieram Tessi :p I tak już na tym tracę, bo Tora waży 27kg, a Tessi pewnie 1/5 tego. I jeszcze mam się tym dzielić?! Nic z tego :evil_lol:[/QUOTE]
Ja tam mówię, że jakoś się podzielimy nią :)
To skoro Jaga dostanie Torę, to te 2 urocze Grzywki też musi wysłać gdzieś :D bo one 3 nie ważą tyle co Tora :lol: a my akurat w 3 się będziemy dzielić i wymieniać po tygodniu :lol: i każdy będzie zadowolony :) a jak Jaga będzie się buntować to dodam do paczki jeszcze moje 2 plus 3 koty :D
[quote name='ania90']Sonia i Ciap :loveu:[/QUOTE]
:loveu:

Posted

[quote name='kalyna']Ja tam mówię, że jakoś się podzielimy nią :)
To skoro Jaga dostanie Torę, to te 2 urocze Grzywki też musi wysłać gdzieś :D bo one 3 nie ważą tyle co Tora :lol: a my akurat w 3 się będziemy dzielić i wymieniać po tygodniu :lol: i każdy będzie zadowolony :) a jak Jaga będzie się buntować to dodam do paczki jeszcze moje 2 plus 3 koty :D
[/QUOTE]

No dobra ;) Ale jakby co, to ja Lumpka do tej paczki nie dorzucam. On zostaje u mnie :)

Posted

hahahhaha jakie podziały :diabloti: a ja grzywek nie oddam :eviltong: będą jeździć na Torze jak na koniku :diabloti::loveu:

Tessi waży 4,8 kg ;) komu komu? :evil_lol:

Posted

[quote name='Jaga.']hahahhaha jakie podziały :diabloti: a ja grzywek nie oddam :eviltong: będą jeździć na Torze jak na koniku :diabloti::loveu:

Tessi waży 4,8 kg ;) komu komu? :evil_lol:[/QUOTE]

Ty mi nikomu mojej Tessi nie oddawaj :mad: To jest moje 4,8 kg :loveu:

Posted

Jaga. napisał(a):
hahahhaha jakie podziały :diabloti: a ja grzywek nie oddam :eviltong: będą jeździć na Torze jak na koniku :diabloti::loveu:

To jak jest taka leciutka to zapakuj ją w paczkę i wysyłaj do mnie:evil_lol:
Może ona w końcu przetłumaczy mojemu tłumokowi jak ma się zachowywać prawdziwy psi dżentelmen:diabloti:

Posted

Jaga. napisał(a):

magdabroy napisał(a):
Ty mi nikomu mojej Tessi nie oddawaj :mad: To jest moje 4,8 kg :loveu:

monika15 napisał(a):
To jak jest taka leciutka to zapakuj ją w paczkę i wysyłaj do mnie:evil_lol:
Może ona w końcu przetłumaczy mojemu tłumokowi jak ma się zachowywać prawdziwy psi dżentelmen:diabloti:

Buahahaha po Tessi ustawiła się już spora kolejka :)
ale z drugiej strony aż tak małego psa, który nie był szczeniakiem nie miałam :) warto spróbować...
to Tessi ma zapewnione wakacje na najbliższy rok, zwiedzanie wszystkich chętnych cioteczek tyle jej zajmie :)
Brunomania napisał(a):
Prosim o nowe fotki !! Prosim i czekam z niecierpliwością

będą, będą ale ostatnio znowu nie mam czasu :(
oj znowu siostrę będę musiała poprosić o pomoc :lol: