kalyna Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='wiki4']Mi się Ciapek zawsze z staffikiem kojarzył :lol:[/QUOTE] bo jak jest zmęczony i mu gorąco to ten jęzor tak wywali jak staffiik. Ale jest mniejszy i o wiele mniej napakowany :) Quote
Karro Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='wiki4']To może jamniś z staffikiem? :D[/QUOTE] Ciekawa kombinacja :D Quote
kalyna Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='wiki4']To może jamniś z staffikiem? :D[/QUOTE] [quote name='understandme']Ciekawa kombinacja :D[/QUOTE] nie jest to wykluczone :lol: Quote
wiki4 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Loo, jeśli tak to fajne połączenie :lol: Moja ciotka ma jamniko- owczarka collie. To jest dopiero mieszanka :evil_lol: Quote
Jaga. Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 jamnik by się nie zniżył do bzykania stafika ;) one bzykają tylko pittbule :diabloti: a tak na poważnie - Ciap to od dziś moje marzenie, dwie moje ukochane rasy w jednej :loveu: Quote
kalyna Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='wiki4']Loo, jeśli tak to fajne połączenie :lol: Moja ciotka ma jamniko- owczarka collie. To jest dopiero mieszanka :evil_lol: rzeczywiście fajna mieszanka :D [quote name='Jaga.']jamnik by się nie zniżył do bzykania stafika ;) one bzykają tylko pittbule :diabloti: a tak na poważnie - Ciap to od dziś moje marzenie, dwie moje ukochane rasy w jednej :loveu: ekhym to staffik mógł bzyknąć jamnika. Bo to jest mama ( a to coś przekręcone to Ciap) i dzięki :) jak chcesz to z chęcią wyślę go na miesiąc na wakacje do Ciebie :evil_lol::evil_lol: A Ty mi Goldie :D a potem znowu się zamienimy :evil_lol::evil_lol: Quote
wiki4 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ło jejku, jaki słodziaczek z dużym brzusiem :loveu::loveu: Wiesz, że w tej nowej galerii nie ma zoologicznego? A ja liczyłam na kakadu :roll: Quote
kalyna Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='wiki4'] Wiesz, że w tej nowej galerii nie ma zoologicznego? A ja liczyłam na kakadu :roll:[/QUOTE] ja jeszcze tam nie trafiłam.. :D ale i tak Kakadu chyba drogie jest.... jednak myślałam, że będzie zoolog, ale w sumie to w Lesznie dużo ich jest.. albo mnie ulice tam niosły :D no bo ja w Krotoszynie to mam 1, bo drugi niby przeniesiony, ale znaleźć nie mogę :( Quote
wiki4 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='kalyna']ja jeszcze tam nie trafiłam.. :D ale i tak Kakadu chyba drogie jest.... jednak myślałam, że będzie zoolog, ale w sumie to w Lesznie dużo ich jest.. albo mnie ulice tam niosły :D no bo ja w Krotoszynie to mam 1, bo drugi niby przeniesiony, ale znaleźć nie mogę :([/QUOTE] Ale zawsze można iść popatrzeć na to czego kupić nie możesz i pomarzyć :D :evil_lol: W sumie trochę jest, a nawet bardzo trochę. Ale to takie małe ;) Kiedy będziesz w Lesznie? :) Quote
kalyna Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='wiki4'] Kiedy będziesz w Lesznie? :)[/QUOTE] jakoś koniec września a początek października... zobaczymy kiedy będzie rozpoczęcie roku.... ;) to jakby nie było na początku miasta :D Quote
Falkaa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Jaaka fajna klucha :loveu: collie i jamnik? :o jak to możliwe ? :D Ja chce zdjecie :P Quote
Polari Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Kalyna czy pozwolisz że dodam do twojej galerii zdjęcie łańcuszka, aby Cię zachęcić? :-D Proszę.... :) Quote
wiki4 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Falkaa'] collie i jamnik? :o jak to możliwe ? :D Ja chce zdjecie :P[/QUOTE] Wiesz... Nie mam pojęcia :evil_lol: Ciocia mówi, że to taka mieszanka. Jest większy od jamnika, ale długi i ma krzywe łapki. Uszy ma takie klapnięte i kolory collie. Jest grubaśny i nazywa się Pączuś :lol: Zrobię zdjęcie jak się tam wybiorę :) Quote
kalyna Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Falkaa']Jaaka fajna klucha :loveu: collie i jamnik? :o jak to możliwe ? :D Ja chce zdjecie :P też ciekawa jestem ;) i klucha nadal jest kluchą ino większą :D oo to jak będziemy ładnie prosić to może i zdjęcie będzie :) [quote name='Polari']Kalyna czy pozwolisz że dodam do twojej galerii zdjęcie łańcuszka, aby Cię zachęcić? :-D Proszę.... :) wstawić możesz :) nie mam nic przeciwko :) ale jakoś nadal przekonana nie jestem... to już kwestia nawet przyzwyczajenia, bo każdy miał skórzaną obroże... ewentualnie kolce... :( Quote
Polari Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Ok, więc wstawiam. :) Jeżeli w poniedziałek będzie słoneczko zrobię zdjęcia na modelkach. :-D Na razie tylko takie. ;) Quote
Polari Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Nie chciałabyś takiej książki? Jest całkowicie nowa. :) Tu masz link gdzie dodałam więcej zdjęć. :) http://www.dogomania.pl/threads/96206-Ksi%C4%85%C5%BCki-kupie-sprzedam-zamienie-poszukuje/page19 Quote
kalyna Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 a te łańcuszki to nie mają tak, aby 24h mogły je nosić? i czy pociągnięci nie poddusza psa? bo Sonia ma naprawdę zrywy.. :( z miejsca jak wystartuje to niczym pies pociągowy :( Quote
wiki4 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 http://img812.imageshack.us/img812/3940/p1070822.jpg http://img571.imageshack.us/img571/657/p1070818x.jpg Jak to kółeczko się wkłada w kółeczko, skoro są takie same? ;) Quote
Polari Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='kalyna']a te łańcuszki to nie mają tak, aby 24h mogły je nosić? i czy pociągnięci nie poddusza psa? bo Sonia ma naprawdę zrywy.. :( z miejsca jak wystartuje to niczym pies pociągowy :( Nie rozumiem pierwszego pytania? Jak się złapie karabińczykiem jedno kółeczko wtedy jest dławik jak dwa to się piesek nie dusi ( moje też mają takie zrywy ). ;) [quote name='wiki4']http://img812.imageshack.us/img812/3940/p1070822.jpg http://img571.imageshack.us/img571/657/p1070818x.jpg Jak to kółeczko się wkłada w kółeczko, skoro są takie same? ;) No wiesz... MAGIA. :evil_lol: :eviltong: A tak naprawdę: W jedno z kółeczek wkładasz do środka łańcuszek i już. :) Może zobaczysz tam taką małą strzałkę... (--- na zdjęciu Quote
wiki4 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Na to bym nie wpadła :evil_lol: Dobranoc Wam :loveu: Quote
kalyna Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='Polari']Nie rozumiem pierwszego pytania? Jak się złapie karabińczykiem jedno kółeczko wtedy jest dławik jak dwa to się piesek nie dusi ( moje też mają takie zrywy ). ;) No wiesz... MAGIA. :evil_lol: :eviltong: A tak naprawdę: W jedno z kółeczek wkładasz do środka łańcuszek i już. :) Może zobaczysz tam taką małą strzałkę... (--- na zdjęciu chodziło mi o to, że moje noszą ciągle obroże i zdejmowane mają tylko do kąpieli.. a na łańcuszku tak się nie da z tego co widzę :) i też na to nie wpadłabym :lol: Quote
Polari Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='wiki4']Na to bym nie wpadła :evil_lol: Dobranoc Wam :loveu:[/QUOTE] Ja na początku też miałam z tym problem... :lol: [quote name='kalyna']chodziło mi o to, że moje noszą ciągle obroże i zdejmowane mają tylko do kąpieli.. a na łańcuszku tak się nie da z tego co widzę :) i też na to nie wpadłabym :lol:[/QUOTE] Da się. Dlaczego nie? Właśnie łańcuszek nie zostawia takiego śladu na sierści jak obroża. :-D * Jeszcze raz się spytam... Nie chciałabyś takiej książki? Quote
kalyna Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='Polari'] Jeszcze raz się spytam... Nie chciałabyś takiej książki?[/QUOTE] niestety nie :( a szkoda, bo ciekawie się zapowiada :) Quote
Jaga. Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Goldisi nie oddam ;) to moja niunieczka najmniejsza najkochańsza :) ale mogę Tesiaka odstąpić na miesiąc ;D ale ładna mama Ciapa jest! to już wiem po kim on taki przystojny :) a co do dławika to jest super sprawa dla dużych psów do szkolenia ale dla małych odpada wg mnie. za delikatna szyjka Quote
Recommended Posts