Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Podziel się wisienkami :placz: Uwielbiam wszystko co ma wiśnie :loveu:

już po wiśniach... były 2 tyg temu i 3 dni ostro zrywałam i zaprawiałam i wyszło 80 słoików :) moge Ci jeden wysłać :D
Sylwia ciesze się, że foto się podoba :) dzięki za link.. jak na razie byłam tylko na jednym spacerze, ale spodobało mi się i mam zamiar co tydzień chodzić a co z tego wyjdzie to się zobaczy....
ja kilka lat przymierzałam się, ale strasznie się bałam, że psychicznie nie wytrzymam.
Na początku to łezki mi poleciały, ale jak dostałam psa ze smyczą i widziałam to szczęście na pyszczku to poczułam satysfakcję, że robię coś dobrego. Psy, które bez smyczy biegały z radością wracały do schronu, to taki widok wstrząsnął mną. Nie spodziewałam się, że psy tak chętnie wracają do takiego miejsca. każdy stara się o chwilę uwagi.

Posted

bianka19 napisał(a):
hi haj heloł. :roll:
psiaki śliczne, będziemy wpadać. tak na marginesie zrobiłaś mi wielką ochotę na wisienki. :razz:

witamy się :multi:
więcej fot wiśni nie mam bo to była tylko chwilka na odpoczynek :D
i kiedy ja zrywałam je to Ciap w tych co spadły się wykulał i wyglądał jakbym mu robiła sierść na żel :D a jak szłam do domu po drugi koszyk to się darł na pół ulicy, że Pańcia go zostawiła :D i na nic uspakajanie go przez siostrę :lol:
Mój Ciapuś wie, która Pani jest najlepsza :D

Posted

kalyna napisał(a):
witamy się :multi:
więcej fot wiśni nie mam bo to była tylko chwilka na odpoczynek :D
i kiedy ja zrywałam je to Ciap w tych co spadły się wykulał i wyglądał jakbym mu robiła sierść na żel :D a jak szłam do domu po drugi koszyk to się darł na pół ulicy, że Pańcia go zostawiła :D i na nic uspakajanie go przez siostrę :lol:
Mój Ciapuś wie, która Pani jest najlepsza :D

wiadomka. ;)

Posted

kalyna napisał(a):
już po wiśniach... były 2 tyg temu i 3 dni ostro zrywałam i zaprawiałam i wyszło 80 słoików :) moge Ci jeden wysłać :D

No to czekam na paczkę :D

Posted

[quote name='Paula03']Zjadłabym teraz wiśnie :D

[quote name='bianka19']miałam też taki napad, ale wczoraj. ;)
i teraz to będzie moja wina.... szkoda, że więcej nie narobiłam fotek :D
[quote name='zmierzchnica']http://img17.imageshack.us/img17/9465/p6250057v.jpg
Ależ oni razem cudnie wyglądają :)

U nas też cieczka, na szczęście Fro jest wykastrowany, więc o nic się nie muszę martwić ;)
Dzięki :loveu:
ale jak ma się sukę z cieczką to też trzeba uważać czy jakiś przyjaciel do niej nie przychodzi i czy nie zamierza sie sama włóczyć... bo w tym roku Sonia podkopy robiła, co się pierwsze zdarzyło...

Posted

[quote name='Maalwi']Mi mozesz wysłac wisienki hihihhi :D
Zdjęcia super tak śmiesznie wygląda Ciapek jak zaczepia Sonię taki mały kurdupelek ;)
dzięki :loveu:
[quote name='Falkaa']Masz prześliczne zwierzaczki! :D
Bedziemy wpadać ;)
Zapraszamy do siebie! :p
witamy :) i już wpadłam do Ciebie :)

makot'a;17281364 napisał(a):
Dawno mnie nie było, przychodzę, a tu wszyscy o wisienkach :D

hehe będe wredna i byłam u kuzyna, który jeszcze wiśni nie zerwał :D ale ciemno już było to trochę jakość leży.. ale sama jeszcze Wam narobię :)