Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monika15 napisał(a):
nie martw się :) Sonia jescze będzie uzalezniona od przeciągania ;)
ale psiaki się fajnie bawią :D

To może Ty tez sprawisz braciszka lub siostrzyczkę dla Paco? tez pewnie fajnie będzie się bawić :)

Posted

kalyna napisał(a):
To może Ty tez sprawisz braciszka lub siostrzyczkę dla Paco? tez pewnie fajnie będzie się bawić :)

Ja bardzo chętnie, ale moi rodzice nie :( Może kiedyś mi się uda ich namówić, ale teraz jak tylko coś wspominam o drugim psiaku to słyszę tylko "Idź się Paco zajmij, bo na ciebie czeka":roll:

Posted

Sonia jaka piękna. :loveu: Nie marw się nauczy się przeciągania. ;) A jak fajnie się bawią, a na jednym zdjęciu jak i Ciapek i Sonia mają wywalnone jęzory jest śliczne. :loveu: U mnie też jest spór o jednego patyka jak jest ich mnóstwo. :lol: Zasparszamy do nas do galeri... :p

Posted

[quote name='kamilka91']Wytrzymałe?
Dla Miki zabawki wytrzymałe nie istnieją, sznurek to 5 minut zabawy, a potem robi się kolorowe niciane koopki... :lol:

http://imageshack.us/m/189/8233/p4260271.jpg - zakochańcy :loveu:

he he to Mika wandal jest:eviltong:
u nas tylko takie sznury jeszcze zyja a kupilam je rok temu, Bobi ma rozne, z pilka, bez pilki, z rozna iloscia wezlow i roznej wielkosci oraz rozne kolory
tzw do koloru do wybory
a inne zabawki to tylko strzepy zostaly
niom jeszcze pilki mamy ale jakos sie gubia nam:shake:

Posted

Ja uwielbiam jak się tak bawią :) lepsze to niż wywalanie zębów... a jak z Ciapkiem chcę się bawić to się nie da, bo czeka przy uliczce żebym Sonię wypuściłam ;)
**
dlatego sznur ma wtedy kiedy ja się z nią bawią :D bo za długo nie pożyłby :) chciałam inny kupić, ale w sklepie innych nie było, ale cos mi się wydaję, że inne zamówię za jakiś czas....
Taa wiem coś na temat kolorowych kooopek ;)

Posted

milenaa napisał(a):
Ciaposław do złudzenia przypomina mi takiego jednego psiaka, Torresa- ta ruda mordzia *-*

ehh taki jaki jest rudy to tak samo jest wredny i fałszywy do obcych ludzi.... Goście są u nas jak na monitoringu, a najlepiej to za kolana się wdrapywać, ale z domu to nie chce wypuścić...

Posted

kalyna napisał(a):
ehh taki jaki jest rudy to tak samo jest wredny i fałszywy do obcych ludzi.... Goście są u nas jak na monitoringu, a najlepiej to za kolana się wdrapywać, ale z domu to nie chce wypuścić...

chłopak jest po prostu kontaktowy hihi ;)
Pocieszę Cię, Atos ma rudą łepetynę i też jest czasem wredny :lol:
Zakładamy klub "rude i wredne" ? :evil_lol:

Posted

milenaa napisał(a):
chłopak jest po prostu kontaktowy hihi ;)
Pocieszę Cię, Atos ma rudą łepetynę i też jest czasem wredny :lol:
Zakładamy klub "rude i wredne" ? :evil_lol:

oo tak :)
a teraz całą niedzielę chodził obrażony :lol: bo dawałam mu tabletki na odrobaczanie i nawet, żeby go pogłaskać nie chciał przyjść... Bo jak mówię choć będziemy głaskać psiaka to przychodzi, a jak leżę na łóżku to mówię choć się przytulić.. a w niedzielę to siły nie było żeby zbliżył się do mnie bliżej niż na 2 metry.... :)

Posted

kalyna napisał(a):
oo tak :)
a teraz całą niedzielę chodził obrażony :lol: bo dawałam mu tabletki na odrobaczanie i nawet, żeby go pogłaskać nie chciał przyjść... Bo jak mówię choć będziemy głaskać psiaka to przychodzi, a jak leżę na łóżku to mówię choć się przytulić.. a w niedzielę to siły nie było żeby zbliżył się do mnie bliżej niż na 2 metry.... :)

To może weź się na sposób jak ja- tabletki chłopcy dostają z jakimiś smakołykami i dlatego kochają odrobaczanie ;)

Posted

milenaa napisał(a):
To może weź się na sposób jak ja- tabletki chłopcy dostają z jakimiś smakołykami i dlatego kochają odrobaczanie ;)

U nas Honey na to się nie nabiera ;) a teraz codziennie łyka preparaty witaminowe w tabletkach... wsadzam głęboko do pyska, trzymam zamknięty pysk i masuję gardło. Kilka sekund i po 'bólu' ;) a później masa pochwał dla dzielnego chłopca :)