Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Biedny Ciapus :mad:
Ale czy ten kaganiec nie jest troszke za ciasny?[/QUOTE]
Pani w zoologu powiedziała, że w sam raz bo większy wchodziłby na oczy... i myślę, że one się znają... ale oblizać się może ale jęzor to nie wywali tak normalnie..
ale jaki zły jest :lol: normalnie śmiech na sali, bo Sonia do upadłego będzie go ściągać a Ciap chwilkę się pomęczy, a potem na bok idzie nyny :)

**
Tak kot nie menda mu nie pomógł :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Piękne zdjęcia w mleczach :loveu: U mnie po mleczykach zostały już tylko dmuchawce :placz:[/QUOTE]
ja te zdjęcia robiłam w przerwie między świętami a długim weekendem... Ale dodaje dopiero teraz, bo nowych nie mam.... bo w czasie wolnego to tylko z aparatem biegałam
:D

Posted

[quote name='magdabroy']Piękne zdjęcia w mleczach :loveu: U mnie po mleczykach zostały już tylko dmuchawce :placz:[/QUOTE]

A u mnie wszystko skosili :diabloti: tylko w lesie mamy jeszcze mlecze, dmuchawce w tym roku tylko dwa widziałam :)
Sesja śliczna, muszę się zmotywować i poszukać nam nowych miejsc spacerowych, coby zdjęcia ładne porobić :)
A między Sonią i Ciapkiem widzę wielką miłość :loveu:

Posted

kalyna napisał(a):
http://imageshack.us/m/23/4606/p4260147.jpg

Zastanawiam się, czy Sonieczka i Atosław nie są z jednego miotu, albo chociaż od jednej mamy :D

Posted

w sumie Ciapkowi aż taka krzywda nie dzieje się w kagańcu i tak bardzo rzadko ma go założonego... a ziewnąć to za bardzo nie może, ale oblizywać się już tak...
i ma go zakładanego w ekstremalnych przypadkach :)

Posted

kalyna napisał(a):
w sumie Ciapkowi aż taka krzywda nie dzieje się w kagańcu i tak bardzo rzadko ma go założonego... a ziewnąć to za bardzo nie może, ale oblizywać się już tak...
i ma go zakładanego w ekstremalnych przypadkach :)

A Sonii zakładasz tak normalnie na spacery ? ;)

Posted

milenaa napisał(a):
A Sonii zakładasz tak normalnie na spacery ? ;)

Tylko jak idziemy wśród ludzi np. do weta, albo spacerek po osiedlu, czyli droga na prawo a ja zawsze skręcam praktycznie na lewo, czyli pola i łąki :)
w sumie ona nie zbiera jedzenia po drodze, w bezpiecznej odległości na nic się nie rzuca :) ale jak większe zbiegowisko psów i ludzi wtedy bezpieczniej się czuję jak ma ten kaganiec :)