Kilche Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Uff, my też nadrabiamy, znowu :P http://img856.imageshack.us/img856/4821/p4030053e.jpg Kaganiec mamy taki samiutki. Tylko jednak ta skóra to pewien minus przy deszczowych dniach, bo mimo że kagańca rzadko używamy to już niezbyt się nadaje do noszenia. W wodzie strasznie się wygina a po wyschnięciu jest mega sztywny i w efekcie nam już pękł w jednym miejscu. I są droższe od metalowych, ale jednak bezpieczniejsze i wygodniejsze ;) My się przymierzamy do kupna fizjologicznego, zobaczymy co nam z tego wyjdzie :) Quote
Daga&Maks Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 http://img687.imageshack.us/img687/9903/58854665.jpg heh genialna ta mina :lol: Quote
kalyna Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 ja fizjologicznego nie chcę... dopiero jak przeczytałam twój post to szukałam jak on wygląda ;) i jest strasznie duży to ludzie mnie w ogóle wielkim łukiem omijali.... a poza tym już zbieramy wszystkie trawy, ziemię, kwiatki to w takim mielibyśmy prawdziwy ogród :) Quote
Jaga. Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 hihihi zawsze moglibyście zrobić z niego doniczkę ;) widziałam już onki w fizjologicznych kagańcach, faktycznie wygląda to nieziemsko ale na pewno psu jest wygodnie Quote
łamAga Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 kalyna napisał(a):ja fizjologicznego nie chcę... Ja kupilam fizjologa On sport , Neron miał go na paru spacerach ale kiedy biegł ten kaganiec mu tak podskakiwal ze wchodzil mu na oczy i zrezygnowalismy z niego ;) Quote
Kibaa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 http://img707.imageshack.us/img707/3359/p4030084.jpg - ja już znam te love story :D a co do kagańca mamy taki sam :) ale moja i tak nie umie w nim chodzić :D Quote
kalyna Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='Kibaa'][url] a co do kagańca mamy taki sam :) ale moja i tak nie umie w nim chodzić :D To nie jesteście osamotnione, bo jak idzie na fikołki robi, coby najlepiej ten kaganiec ściągnąć.... Quote
ania90 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 he he a ja bylam z Alexem na szczepieniu w pt i mial kaganiec(zakladam mu tylko na szczepienia)i o dziwo nie sciagal go i chodzil w nim jak by chodzil w nim codziennie Quote
Kibaa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 no to Aniu masz fajnie :D moja niestety idąc człapie przednimi łapami żeby zahaczyć o kaganiec. mamy z firmy 'dingo' : ) Quote
kamilka91 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Kibaa napisał(a):no to Aniu masz fajnie :D moja niestety idąc człapie przednimi łapami żeby zahaczyć o kaganiec. mamy z firmy 'dingo' : ) Moja robiła dokładnie tak samo. Przy każdym kroku musiała zahaczyć... :shake: Teraz już jest lepiej, biega i nie próbuje ściągać (choć czasem jej sie zdarza, jak znajdzie jakieś pyszności...) Quote
Ewa&Duffel Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Padłam z tej miny :lol: Wariatka :lol: http://img687.imageshack.us/img687/9903/58854665.jpg Quote
Jaga. Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 muszę nagrać kiedyś moją Tesi w kagańcu :D siedzi rozkraczona z nieszczęśliwą miną na podwórku (tzw poza "na pijaka") a odżywa i zaczyna się ruszać dopiero jak jej się kagan zdejmie. dziwne bo kiedyś ganiała w nim normalnie, nie powiem żeby była happy ale teraz to po założeniu kagańca pies traci zdolność poruszania się Quote
makot'a Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Hehe, to widzę że z kagańcem wszyscy mają problem. U mnie Basta potrafi sobie zdjąć taki zapinany na potylicy i z paskiem przez środek nosa. Co prawda kaganiec zakładamy z częstotliwością średnio raz na rok, ale kiedy już trzeba, to nie da się z nią funkcjonować, bo robi siniaki na nogach tym żelastwem. O wszystko stara się uderzać kagańcem...czasem boję się, że zrobi sobie krzywdę :shake: Ostatnio założyłam jej kaganiec po kropieniu psów fiprexem, żeby się tego nie nażarła (np. z Łatiego...), ale wytrzymała w nim jakieś 10 minut i kaganiec zaginął :P Musimy wreszcie zainwestować w taki wygodny jak ma Sonia, mimo że nam raczej niepotrzebny jest :) Quote
Milena. Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 kalyna, piękności :lol: Ale z Soni pannica wyrosła, trzeba przyznać :) Quote
kalyna Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Witamy sie ;) a witamy w naszych skromnych progach :) Quote
kalyna Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Dzisiaj byłam na ogrodzie z moja cyfrówką i jestem w szoku, ile z niej wycięłam :) Tak oto witamy wiosnę :) wiem, że w porównaniu z dobrymi fotografami to odpadam w przedbiegach, ale tak mi się podobały, że musiałam Wam pokazać te fotki :) fotki psiaków będą później :) Quote
łamAga Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Super fotki :lol: od razu zapachnialo wiosna :loveu: Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ej, jak na cyfrówkę świetne zdjęcia! Jakoś specjalnie ustawiałaś tryby czy na automacie? Quote
kalyna Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 mychaaaaa napisał(a):ej, jak na cyfrówkę świetne zdjęcia! Jakoś specjalnie ustawiałaś tryby czy na automacie? tryb w ruchu i supermakro :) ale psiaków tak nie idzie zrobić :( bo to wiecznie się wierci... :lol: Quote
Daga&Maks Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 naprawdę fajnie wyszły ci te kwiatki jak na cyfrówkę :) Quote
Amber Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Hej, w rewanżu zaglądam do was :). Jestem pewna, że Ciapek miał jakiegoś jamnika w rodzinie ;), fajny psiaczek :) Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ależ cudne! :) zupełnie jak nie cyfrówkowe. bardzo mi się podobają, od razu mam milszy humor Quote
kalyna Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Amber napisał(a):Hej, w rewanżu zaglądam do was :). Jestem pewna, że Ciapek miał jakiegoś jamnika w rodzinie ;), fajny psiaczek :) Witamy :) Tez tak myślimy, a w szczególności jego łapki.. chociaż bardziej charakter odpowiada jamnikowi.... Jaga. napisał(a):ależ cudne! :) zupełnie jak nie cyfrówkowe. bardzo mi się podobają, od razu mam milszy humor Ciesze się :) Już lepszych fotek z tego aparaty nie wyduszę, ale efekt też mi się nadzwyczajnie podoba :) Quote
Recommended Posts