Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich,
jest to galeria pieska w typie shih-tzu Dropsika. Piesek ma 7 mcy. Dostałam go w prezencie od męża i od razu zakochałam się bez pamięci w tej rasie :loveu:
Piesek jest zdrowiutkim i przekochanym pieseczkiem, moim pupilkiem i towarzyszem zabaw mojego 5-letniego synka.

Spróbuję wstawić zdjęcia ale nie wiem czy tak od razu mi się uda.

Pozdrawiam wszystkich fanów tej rasy ;)

Guest Fusiafusia
Posted

Witamy się po raz pierwszy w waszej galerii :multi:
To prawda Shih Tzu są śliczne...ale i tak yorki są u mnie na 1 miejscu ! :loveu: :loveu: :loveu:
Zapraszamy do naszej yorkowej galerii ! :lol:
Ps. I czekamy na te foteczki Dropsika :loveu: :evil_lol: !
Pozdrawiamy !

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć ! :)
Jaki Dropsik jest śliczny :loveu: :loveu: :loveu:
Ps.Jak masz na imię???

Posted

Na imię mam Monika. Tak, Dropsik jest cudny po prostu. Chcieliśmy bardzo czarno-białego i mamy :fadein:.
Dropsik nie ma rodowodu, ale kupiliśmy go w hodowli którą na forach nazywa się popularnie pseudo. Jednak ta hodowla w niczym pseudo nie przypominała. Pieski mają tam fantastyczne warunki, są zdrowe, zadbane. Oglądałam rodziców mojego psiaczka. Super zadbani, pięknie ostrzyżeni, bardzo zabawni i weseli.

Posted

A wiesz że sama go strzygę? Raz byłam z nim u fryzjerki ale krzywo go obcięła i postanowiłam sama spróbować. Stwierdziłam że gorzej tego nie zrobię niż ona. No i idzie mi to całkiem nieźle. Tym bardziej że pieseczek stoi grzecznie jak zamurowany.

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Monika ! :)
Mój Kajtek też jest bez rodowodu ....mama rodowodowa tata też...A kajtuś nie bo mama nie wystawiana !:roll:
Od siostry.cio. mam Kajtka ! :loveu:
A rodzice Dropsika wystawiani???? :cool3: